27
Frank Herbert\'s DUNE
  • Efreet
    #27
    nem tetszik az ízlésem??? kaphatsz pofont....
  • skorpio7
    #26
    Ízlések és pofonok .
    Végül is nem tetszhet minden program mindenkinek . Peace . :)
  • Pheel
    #25
    Dune 2 megevett. Emperort pont ezért vártam. Hátha az is... De nem :((((
  • Efreet
    #24
    nana... csak nem piszkálni a House of the Dead-et... :)
    amúgy igazad van, bocsi a le"szemét"ezésért, de a Dune2 még anno nagyon bejött nekem is (amigán) azóta viszont számomra csak gyengült a sor, ez az emperor meg... hát, szóval, csak a lent már említett jelzöt tudtam ráakasztani, mert nagy csalódás. már semmi köze a világhoz és a hangulathoz sajnos. amúgy egyetlen játéknál se érdekelt eddig, hogy a világon hányan játsszák vagy mennyit adtak el belöle. NEKEM vagy tetszik, vagy nem. ilyen egoista a hozzáállásom, és egy játék nekem attól még nem fog esetleg tetszeni, hogy a maradék 6milliárd rá van izgulva. Peace :)
  • skorpio7
    #23
    Látom nem érted ... nem kell hogy tetszen egy játék , ne is játsz vele , nehogy sérvet kapj . :)
    De mivel vannak éppen elegen , akiknek az a bizonyos játék hoz nagyon jó kis kikapcsolódást , ezért kérem , hogy lehetőleg ne fikázzuk .
    Legyen elég annyi ... nem tetszik , de ne így "...a westwoodos 3d-s szemetet..." .
    Még a lelkembe taposol és azt nem szeretem .

    Amúgy meg én sem játszom a House of the Dead-del , annyira gyerekes , zombis , hentelős játék .
  • skorpio7
    #21
    Efreet !
    Amint látom , olvasom te valóban DUNE-világ fan vagy , de nem éppen DUNE játék kedvelő ( én inkább az :).
    És milyen érdekes is ... ugye a DUNE játékok bizony eddig inkább stratégiák voltak ( Dune , Dune 2 , Dune 2000 , Emperor-Dune ... és a következő is az lesz Dune:Generations ) .
    Most itt volt ez a 3rd person játék , ami pl. nekem tetszett és tényleg nem kötelező mindenkinek játszani vele , csak nem szeretem , ha éppen ócsárolnak valamit "...hogyhíjják azt a westwoodos 3d-s szemetet?..." .
    Főleg akkor , ha nincs valaki tisztában azzal , hogy valójában hányan is játszanak még vele itthon vagy a világban .És bizony nagyon is játszanak ...
  • Efreet
    #19
    galocza: gyere át az index fórum Frank Herbertes topicjába, ott jól eldumálgatunk mindenröl ami az univerzumhoz tarozik, a játékokról nem igazán. http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9005308
  • mikike
    #18
    nem tud valaki ehhez egy RIP letöltési helyet?
  • galocza
    #17
    akkor én fan vagyok. valahol már volt erről szó, de szerintem a lynch féle film ha sok mindenben nem is, hangulatában nagyon dűne. a dune1/2/2000/emperor pedig elsősorban furamód erre a filmre épül. (a hbo féle úgy gagyi ahogy van). egyébként alkothatnánk 2személyes kalákát: keressünk hibákat az előzmény-könyvekben. most kezdek majd neki a corrinonak, de azt már papír-ceruzával fogom olvasni aztán elküldöm annak a két marhának ezzel az üzenettel: MIÉRT NEM VETTÉTEK A FÁRADTSÁGOT, ÉS OLVASTÁTOK EL AZOKAT A K*RVA KÖNYVEKET MIELŐTT NEKIÁLLTOK HÜLYESÉGEKET ÍRNI? nagyon dühítő hibák vannak bennük... 8((((
  • Pheel
    #16
    Ez a Battle for Dune úgy került hozzám, hogy választhattam a Zed2 és e között. Nyert a Zed2, mert az jól van kitalálva, játszható és nem cseszték el sem a motorját, sem a gépigényét...
  • Hmuda
    #15
    Az isonewson azt irták hogy van egy myth törés csak nemtom hol.
  • Froo-shon-tay
    #14
    en ugy tom nincs belole rip
  • Hmuda
    #13
    Tud valaki valahonnan RIP-et?
  • Efreet
    #12
    Skorpio7: az emperor nekem nagyon nem jött be. kb annyi a köze a Dune univerzumhoz, hogy van egy sivatagos bolygó meg férgek, meg pár Háznak a nevét megvették hozzá, és a Lynch filmböl kinéztek pár arcot, akire hasonlító színészekkel forgattak pár jelenetet. Herbert mesternek ez jobban fájhat, mint amit most a fia és KJA csinál a jegyzeteiböl a prequel-trilogyban. az RTS-eket amúgy se nagyon kedvelem, de ez szerintem kritikán aluli lett. föleg azért, mert a Dune világba helyezték, és a fentieken kívül semmi köze hozzá. szerintem rettenetesen rossz. dehát, kell, hogy valakinek tessen is, különben nem létezne. amúgy nem vagyok nagy gamer, multit meg gyakorlatilag nem játszom, leszoktam róla. játssz vele, érezd jól magad, de fogadd el, hogy van akinek nagyon nem tetszik.

    (amúgy meghatározásom szerint a Dune fan az, aki oda-vissza tudja a könyveket, a Lynch filmet, és benne tud élni az eredeti világban. nekem megvan a teljes sorozat(mármint a 6 alapkötet) angolul, magyarul, olvastam rengetegszer...)
  • galocza
    #11
    én...
    kérdezz!
  • skorpio7
    #10
    Ezt ugye nem gondolod komolyan ?!
    Ha egyszer fent lennél a WO-n és látnád , hogy még most hányan ( én is minden héten 1-szer legalább ... mert hát most a Wolf. jobban érdekel ) játszanak , akkor nem mondanál ilyet .Látszik , hogy nem játszottál ( játszol vele - Scooter-ral minden 2 hétben fent vagyunk együtt egy éjszakai DUNE-Emperor partiba a WO-n ) vele sokat multiba , talán azért , mert ugye nincs meg az eredeti game ?! Hát igen ... így tényleg nehéz élvezni a multi játék örömeit .
    Amúgy meg van már egy ilyen topic ITT ... és már ki is játszottam , csalódás pedig nem ért , mivel a már a demót is töviről hegyire végigvittem .
    Most akkor ki a "dune fan" ?!?
  • Efreet
    #8
    pedig sikerült már nekik azzal az izével... hogyhíjják azt a westwoodos 3d-s szemetet? namindegy... ezaz, emperorbattlefordune
  • Efreet
    #6
    én nagyon nagy Dune fannak tartom magam... de ez az izé... háááááát... szomorú. pedig nagyon vártam :(
  • Dikkma
    #4
    nem is tudom, mi ez, láttam sok helyen, de még nem szedtem le. majd talán ha adsl..
  • Pheel
    #2
    Úgy 1 hónapja néztem meg. Irányíthatatlan volt és ráadásul csúnya is. Valahogy leesett az ISO...
  • Kulinpapa
    #1
    Megvan mar valakinek?Mi a velenyetek rola?