3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
#636 Nagyon szépen köszönöm! Már szedem lefele... ;) -
#634 Szia!
Akkor mondok egy címet, ahová fel tudod tölteni;
cím: www.tar.hu
felhasználó: losa
jelszó: genius
És nekem az elbum verzió kellene! Előre is köszönöm! ;) -
#632 emilben mondd hová töltsem... -
#630 Nekem is kellene ez a szám! Valaki?! -
#629 Pénteken a Balázs Show-ban volt egy fickó. Tyukodi Balázs Pali. Na ennek a fickónak van egy bemutatkozó CD-je 1 számmal. Nincs meg véletlenül valakinek? A szám címére sajnos nem emlékszem. -
#625 Lécci segítsetek!!!
Sürgős lenne!
Avril Lavigne alumok letöltőhelye érdekelne!!!!
Tud valaki oldalt????? Lehet SMS -es is!!!!
Lécci!!!! -
#622 Direct Connect -
#620 Hi.Keresem a Gyűrűk Ura - A Király visszatér film zenéjét.Lehet,hogy még nem jelent meg,de a Két torony is előbb volt kapható,mint ahogy a film megjelent volna a moziban. -
#616 virtualdub-bal szet tudod szedni a hangos avit hangnelkuli avi, es wav hangfajlla
wavot utana barmivel begrabbeled mp3ba -
#612 keresek egy számot mégpedig a:
Noname - I'm your DJ (Original extended mix)
Előre is köszi! -
molnar #611 Sziasztok Testimony albumokat keresek, ha tudtok kérlek segítsetek. Előre is kösznöm. -
kikitaki #610 Innen könyebb elérni... :) -
kikitaki #609 Sziasztok!
Eladnám az Mp3-as CDimet. 10db-ig 300Ft/db, 10db-tól 200Ft/db áron, ugyanis átarchiválom őket dvd-re, mert így kevesebb helyet foglalnak a polcon:))) Kb. 250 db cd... http://mp3cd.uw.hu -
#608 Musinger Ágnes, a MAHASZ igazgatója a Törzsasztalban
Javított. -
#607 Musinger Ágnes, a MAHASZ igazgatója a Törzsasztalban -
#606 nero-ra mp3pro pluginnal.. -
#604 96 mp3pro, ez mas szabvany..., tehat tegyel fel egy plugint a winampra es lass (halj) csodat... -
#602 nem akar beugrani az oldal
nalam mindig timed outot jelez
pedig jo kis oldal volt, az egyetlen hely, ahol magyar zenek voltak es el is lehetet erni oket -
szando #601 ez már nem megy... :(
Meg basz lak amikhor akharlak úgyis el kap hlak :DDD -
#600 Sziasztok!!!!Kellene nekem a Sister Act 2 - Joyful,Joyful cimu szám!
Vagyis ha vki nem tudja igy akkor az Apácashownak a zenéje ..
de az amikor a végén mindenki bemegy egyfajta apáca ruhába és jön egy zene amire mindenki levetközik és reppelnek benne meg mitumén még mit csinálnak!ha vkinek meg van akkor vhogy oldjuk már meg hogy nekem is meg legyen!!!Köszönöm
-
#599 Honnan tudnám letölteni a Dopementől a Megbaszlak című számot???<marquee direction=left><button><marquee direction="right">Lo*l</marquee></button></marquee> -
#596 Egy haveromnak kellene ennek a két albumnak a letöltő helye:
PANJABI MC: MUNDIAN TO BACH KE
SOMPO
UI: Az utobbi nemtudom, hogy létezik -e mert nem ismerem!
Előre is köszi -
#593 Szasztok!
Aznnak a számnak az előadóját vagy a címét keresem, amit legutóbb a Rómeó és Julia remake-jének az elején hallottam!
Még a legelején, amikor bemutatják a 2 szembenálló házat!
Szinfónikus darab, női kórussal.
Elég sok filmben hallottam már, de csak erre az egyre emléxem most.
Tudtok segíteni?
Előre is THX! :-D -
pinehead #592 Tárgytalan. -
Attlia #591 Én is,ho vannak? -
#590 Az elsolakashitel zenejet keresem. A reklám zenéjének előadója Karl Jenkins. A zeneszám címe Raindance és az Adiemus c. albumon hallható. DE NEM TALAOK EGYETLEN MP3-AT SEM AZ URGETOL. -
pinehead #589 Senki???? -
pinehead #588 Hi!
SoftCell-Nonstop erotic kabaret c. albuma kellene, sürgős jeligére.
Köszönöm. -
#586 Új oldal -
#585 Emil.Rulez! - Hello Tourist köszi! -
#583 Sziasztok!
Segítsetek please... Van egy Heartbreakers (Szivtiprók) c. film, ami a bnőmnek nagyon tetszik! És a SOUNDTRACKJE kellene, de nagyon! Nem tudtok nekem segíteni? Előre is köszi! ;)
Főleg EGY SZÁM KELLENE, DE NAGYON! Elég az is...
Ez a címe; The Best Is Yet To Come (2:56) Performed by Michael Andrew and Swingerhead!!! Köszi -
#582 Desperado albumok valahonnét letölthetők???? -
#578 Lásd -
#574 Tipp: DC++ magyar oldal
DC++ angol oldal, a legfrisebb verzióval -
#573 Sugarloaf album megvan a hunmp3.fw.hu oldalon! -
ricky #569 Honan lehet letölteni Dancs Annamari számokat??? -
#568 Esetleg ahol ezt találtad nincs még másik szám Emilio-tol? V. ugyanez a szám vmi más feldolgozásban?
Mekkora zene...nagy hangja van a palinak:)) -
#567 Hát nem is tudom mit mondjak...csak annyit tudok mondani hogy nagyon szépen köszönöm Tertovan...nagy fazon vagy! Ezt kerestem!
-
#566 Hello
Remelem ezt kerested:
http://tertovan.uw.hu/emilio.mp3
Udv:Tertovan -
#563 Hi!
Végső elkeseredésemben jöttem ide, mert keresek egy zenét! Se a kazaa se a dcc-n nincs, sőt még fizetős ftp-n sincsen fennt! Emilio-tól a szállj csak szállj c. számot keresem! Akinek megvan az plíz. szóljon! Nagyon fontos lenne! Előre is kösz!