3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
#1598 Sziasztok.
Az első emeletnek a film forog tovább című számának van egy új mix-e, na ez kellene nekem.
Segítsetek légyszi.
-
#1597 megvan vkinek az amerika felfedezés v az új világ? nem tudom melyik a címe (vangelis) -
#1596 msnen eltudom küldeni, ha van -
#1595 Kéne az Eddától a Táltos Örökség c. szám. -
#1594 Én a Vannila Ninja Unplunged címü albumot keresem. -
blackgamer #1593 van egy olyan kazetta/cd sorozat, hogy Rajzfilmslágerek,
azt keresd -
#1592 Csá!
Rajzfilm zenék érdekelnének engem minden mennyiségben, ha lehet magyarul. (gumimaci, kacsamesék, meg iylenek) -
#1591 Csá! Méga 80as években össze állt, Roy Orbisson, Tom Petty és Gerorge Harrison, és felénekelték a You Got It c. számot.
Na most ennek a formációnak mi a neve, mert sehol se találtam rájuk, csak a sima Roy Orbissonos számra. -
#1590 #1588 -
#1589 Máshonnan nem lehet? -
#1588 erdemes a DC -n korulnezni -
szabolcs17 #1587 Segítsetek. honnan tudom letölteni Back II Black Te vagy az akit a legjobban számát. -
#1586 #1576 -
#1585 Kedves Ákom-Bákom, nagyon köszönöm Neked, örömet szereztél vele, mert szeretem ezt a számot és sikerült letöltenem
Szeretettel
Lanamaci -
#1584 Nah megszereztema zenémet -
#1583 Ey! Ha valakinek meg van a Sickratman - Buzievagy! akkor küldje már el nekem a [email protected] email címre, vagy pedig küldje át msnen [email protected] -
#1582 kilove, meg van... ja meg JEM - THEY a cime. -
#1581 fhu nekem a JAM - DAY (Danubius szokta mostanaban jatszani - i'm sorry, so sorry - ilyesmi szovege van) cimu szam kene de egyszeruen nem akadok ra mert olyan baromi sok talalal van mindenhol hogy... minden olyan kifejezest megtalal amiben a JAM illetve a DAY szocska van. valakinek ha meg van esetleg felrakna valahova? -
#1580 [apro]http://www.qfile.de/dl/171525/Olah_Ibolya_-_Magyarorszag.mp3.html -
Josi01 #1579 a LimeWire-val pár perc alatt találtam egy csomót belőle. :)
Ha érdekel keress meg privátban.
-
#1578 Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hogy honnan tudnám mp3-ban letölteni a következő számot: Oláh Ibolya: Magyarország Előre is köszönöm:) -
#1577 Helló! Ez megvan valakinek? : Rony Árva Fiú
Elösre is köszi! Helló -
#1576 Richard les Cress - Dengon ezt a szamot keresem mar regota -
Druid #1575 Hi! Nem hinném, hogy túl sokan tudnátok nekem segíteni, de aki valaha nézi a Cartoon Networkot, van egy hülye lengyel Nutellás reklám benne, nos nem ezt keresem, hanem ennek a zenéjét. Aki ismeri az segítsen. -
#1574 Haelo - Ne add fel -t keresem, ez a pontos cime, tényleg.. -
#1573 nem tudja vki mi a címe annak a fat joe számnak ami a def jam fight for ny-ban van.nemtom megnézni mer nincs meg csak egyszer játszottam vele és hallottam???!!! -
#1572 de már tegnap megtaláltam -
#1571 :D köszi -
tigri #1570 Kurityán :
A szám címe We Belong Together, ha még nem találtad meg... -
Kisfiu90 #1569 Tud vlki nekem mondani honlapot vagy progit ahonnan le tudom tölteni a Slipknot-Before I forget-et -
#1568 nem nekem kell, és igy nem biztos, sőt tuti hogy nem ez az előadő, és a szám cime se, mivel ilyen számrol sehol sem találni. nézd a klipp leírását -
Garfield #1567 Van egy olyasmi előadó hogy healo, vagy haelo, nemtom pontosan, lehet hogy más! Ennek tegnap leadták a "ne add fel" cimű klippjét.
[...]
Enek a számnka pontosan mi a cime???
-
#1566 Van egy olyasmi előadó hogy healo, vagy haelo, nemtom pontosan, lehet hogy más! Ennek tegnap leadták a "ne add fel" cimű klippjét. Egy csávó énekel, és aklipben van egy szőke csaj, akinek amozgása teljesen megegeyzik a kor-ben a zombi csajjal. Enek a számnka pontosan mi a cime??? -
Josi01 #1565 Hello!
A Májkrém (Mycream) együttes lemezeit, számait keresem.
Cserébe hasonló értelmes dolgokat tudok igérni -
#1564 nos ha szetvagdosom elkuldom tetoltod es visszaigazolsz mehet a kovetkezo adag akkot megoldhato
vagy csinalsz egy kontot a yahoo ahol egy giga a tarhely akkor szepen elmegy :) -
#1563 circa 1.7 mega körül szal az nem lesz elég ugye? -
#1562 ha elkuldod priviben a cimedet akkor elkuldom holnap. menyit bir el a mailboxod?
total komanderrel szet tudom darabolni -
#1561 jó, ok majd szedek le dct, mer most éppen nincs, de ha lett volna akkor nem rakom be kérdésnek egyszerűen rákersek azt kész, azér köszi -
#1560 pl. van vagy tudsz ftpt, dc++
melyik verziora gondoltam? van belole egypar -
Vermyne #1559 hali!
vki nem tuggya h hol lelem a metallica no life till leather című 81-es demoját????
fontos...köcce_