3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
shalimar #1838 Hello.Valaki tudja,hogy Bon Jovi It's my life 2004-es lassú dalát,hol lehet letölteni?
Aki tudja írjon légyszi ide: [email protected]
Előre is köszi. -
#1837 Én olyan zenéket szeretnék amiket általában a Vietnámi háborúról szóló filmekben ,dokumentum filmekben és játékokban lehet hallani. Ezek általában gitárszólók és nem énekelnek benne legtöbbször akkor játsszák be amikor a helikopterek szállnak le az ültetvényre v. mezőre.
Mivel nem vagyok jártas az akkori zenékben ezért nem tudok se címet se előadót a keresőnek meg nem tudom úgy megfogalmazni ,hogy azt találja amit keresek. -
feketeribizli #1836 Jó, akkor nem fpgom a kukába dobni őket! -
Dottor Dag #1835 Nekem már 1000 büvős számot meghallatta a CD imnek száma, és a mp3 DVD-ék ről ne is beszéljünk... mégis elfér, igaz 1 élet is kevés lenne hogy végig hallgasam! De ez az életem , 7 éve csak a zene érdekel! -
feketeribizli #1834 Mit csináljak felesleges mp3-as lemezeimmel?
Nincs lejátszóm és nem is szeretnék venni másikat a régi helyett.
Ki nem akarom dobni őket, de végül is nem foglalnak sok helyet, s enni se kérnek, csak nem tudom elfelejteni őket, ezért zavar, hogy ott van 9 lemez, s telejesen feleslegesen, mert végig hallgatni lehetetlen egy hét alatt, viszont ingyen se kell senkinek!
-
#1833 Sziasztok!
A Fightstartól keresem Grand Unification Pt1-t. Valaki tudna segíteni? Köszike -
#1832 hi
Dj Hyper - We Control Future Funk Squad Mix-et keresem,nincs meg valakinek? -
blackgamer #1831 Belmondo - Él ilyen Alien című első albumát keresem (a volt Nyers énekese az énekes), dc-n nem találtam, ha valakinek megvan pls jelezze
-
Dottor Dag #1830 oks... -
#1829 jóvan nemszar csak nekem nem tetszik :) -
Dottor Dag #1828 Gigi D'Agostino-Bla Bla Bla... de az nem szar, hanem király! 1999-ben jelent meg! -
Dottor Dag #1827 Gigi D'Agostino-Bla Bla Bla... de az nem szar, hanem király! 1999-ben jelent meg! -
#1826 Nah azóta még utánajártam és kiderítettem hogy a számban éneklő férfi Rick Astley. A szám címe pedig "My Arms Keep Missing You". Hogy melyik remixben volt azt még nem találtam meg -
#1825 Heló egy számot keresek amiben valami ilyesmit éneklel egy férfi: I been missing you, hooos beeen crissing you...cam back todaaay, köz áá, i been crissing you... bocs a hiányos gagyi idézetért de angolt sose tanultam és ennyit értettem a számbol kábé. Egy régi szám annyit tudok és amit hallottam az feldolgozás volt. -
#1824 Sziasztok, valaki feltöltené nekem
a Dr.Beat c. dal remixét ide?:
browse, upload, majd másoljátok be a linket lécci -
#1823 Chingy - The Lifestyle of a Baller szám kéne. -
karcsi27 #1822 digital underground : sex packets
meg van valakinek? -
#1821 Sziasztok! Van egy mp3-am amit egy videóból szedtem ki. Szeretném emgtudni az előadóját és címét. Remélem tud valaki segíteni. A szám -
#1820 bármit megadok annak, aki Bocs, hogy élünk mp3-at prezentál nekem.
Legfőképpen az Álomutazók érdekelne...
thx előre is -
#1819 Már leszedtem 17 után pár percel. :) -
#1818 Már fent van. Csak a kiterjesztését át kell írnod majd .bus-ról .mp3-ra, de ezek az instrukciók a honlapon is megtalálhatóak. -
#1817 Köszönöm. -
#1816 Felteszem Neked a tgmt.try.hu-ra, kb 5-kor már rajta lesz. -
#1815 thx.
Pakito - Living on video
Nem tudjátok honnan lehetne letőlteni? -
#1814 http://tgmt.try.hu Erről az oldalról le tudod tölteni a Same Mant. Hihetetlen, de épp ezt hallgatom. A mostani No.1 muzsikám:) -
#1813 ...video -
#1812 Pakito - living on .. ??? -
szandrus #1811 Sziasztok 1 szám címe,és elöadója kellene.
A számot tavaly nyomatták néha a viván ott láttam.
A klip történetét irom le remélem valaki rájön,a zene 1ébbként Starplash stilusú,van 1 club-trance stilusú alap,amire 1 csaj ráénekel.
A klip: 3 csaj a tengerparton szaladgál,hülyéskedik.Késöbb bemennek 1 kávézóba ahol van 3 srác.Utánna már 1üt mennek 1 vidámparkba,ahol lovas-körhintán bohóckodnak.Késöbb a srác lő az 1ik csajnak 1 plüssmacit,a klipnek úgy van vége hogy ezt a fehér macit mutatják.
Aki tudja esetleg irjon mer fogalmam nincs ki csinálja de jó
Köszi előre is -
GameOver #1810 Till West & DJ Delicious - Same Man lécci segítsetek -
#1809 Heló, "Dj Junior - Ministry of Sound Disco's Hit"-et keresem. Nem tud valaki egy linket vagy egy helyet amelyről letudnám tölteni? Kösz előre is -
#1808 Chingy - The Lifestyle of a Baller szám kéne.
DE nagyon. Légyszi valaki segítsen! -
#1807 hát lehet hogy az SZAR az de nem rudom -
#1806 nem arra szar Gigi D'Agostino számra gondolsz?:) címét nemtom -
#1805 nem tudjátok annak a számnak mi a címe: idézem valami ilyesmi
"UP, Up, Pay party up up up up a pay vagy bay fasz se értette a discoba. Már régi szám azt tudom -
#1804 kösz szépen! -
#1803 itt van -
#1802 igen lécci! -
#1801 leszedtem, feltöltsem? -
Diamond500 #1800 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban, hogy a Die Hard 3 c. filmben van egy "katonai induló" szerű dallam! Sajnos nem tudok róla semmit, de nagyon kellene! Kérem akinek megvan a film vagy tudja miről van szó az jelezze! Köszönöm! -
#1799 jah amugy köfi!