MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy THX!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
akár: Venus - Élem az életem
HELP ME
ed2k://|file|Soundtrack.-.1989.Back.To.The.Future.Ii.(128).-.Ost.Bso.Bof.-.Mr.Yusseply.zip|43365213|90143577D6B5B935678A102C78A35D87|/
ed2k://|file|Soundtrack.-.1990.Back.To.The.Future.Iii.(128).-.Ost.Bso.Bof.-.Mr.Yusseply.zip|43352506|A06517F9A7096DBF491649004720B788|/
vagy egyben:
ed2k://|file|Back.To.The.Future.Trilogy.Soundtrack.-.4Bin.zip|124403134|B95B142A8EC6F01749BE7D8DA300EB49|/
eMule
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
HELP ME
pliz priviben
HELP ME
pliz priviben
Valaki nem tudná megmondani a Dirty Dancing Filmzenét honnan lehetne letölteni?
Nagyon fontos!
Elõre is köszönöm segítségeteket!
Üdv: Roni
Live your life like it\'s your last day...
\"én vagyok a kicsioroszlán\" www.peugeotteam.uw.hu
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Van itt egy link, melyen található egy Blaupunkt reklám.😛 Nah most, ennek a reklámnak kéne a zenéje, mert nekem nagyon tetszik.😊 Elég ha csak a szám elõadóját, címét, vagy valami hasonlót mondotok, azzal is segítetek, köszike elõre is!
Sajnos nem tudom melyik számról van szó mert nem láttam a filmet!De van egy best of rocky movies c. válogatásom azon szerintem rajta van!Mondj valamit róla...lassú,gyors..amirõl rájöhetek melyik az!
\"én vagyok a kicsioroszlán\" www.peugeotteam.uw.hu
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
akyyy: nem szoktam ilyet csinálni, de beállítottam letöltésnek, ha lejön esetleg küldök privátot
szal.... tudsz segíteni?<#help>#help>
ed2k://|file|Hitman.Contracts.Soundtrack.Ost.320Kbs.zip|272228065|6926E5F3BC59967AC933B1C3B791303A|/
ez a szám kéne (Hitman 3 egyik zenéje)
dc-n nem lelni, pedig sok helyen szétnéztem....help
Hyper Super !!!
A Hidden shore viszont továbbra is érdekel.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Jelenlegi szitu:
Hidden shore: eMule-on csak APE-ban van meg, ami 400 megát jelent és iszonyat lassan jön.
Pole navigation: eMule kilõve, SoulSeek irtózatosan lassan.
Tud valaki valami gyorsabb megoldást?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Szeretném a segítségeteket kérni. Van egy elõadó/zenekar melynek nemtom a nevét, de ha jól emléxem akkor akkor valami rabbi vagy zsidó cucc volt. Feldolgoztak zenéket(Britney-tõl is) és iszonyat jó😊! Ha valaki tudja, az kérlek írja meg, met fontos lenne!😊
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
sajna nem ismerek külföldi zenefórumokat😞
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
vagy keress fórumot ahol írtak róla (akár külföldit), rendesek szoktak lenni ritka dolgokban és feltöltik neked valahová (tapasztalatból írom)
itt vannak a számcímek külön:
1. Dream A Little Dream Of Me - Mickey Thomas
2. Time Runs Wild - Danny Wilde
3. Whenever There's A Night - Mike Reno
4. Dreams Come True (Stand Up And Take It) - Lone Justice
5. Into The Mystic - Van Morrison
6. It's The End Of The World As We Know It (And I Feel Fine) - R.E.M.
7. Rock On - Michael Damian
8. You'd Better Wait - Fee Waybill
9. Never Turn Away - Chris Thompson
10. I've Got Dreams To Remember - Otis Redding
11. Dream A Little Dream - Mel Torme/Mickey Thomas