MP3-t keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibor
elõre is köszi

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Tibor
keresek egy zenét: trombitálnak benne, a szöveg egy része az h would you like to dance with me asszem régebbi szám

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Hello! Ajánlani tudom a dc-t, vagy a limewire progikat, sztem ritkaság, ha vmit nincs meg...

LIMEWIRE
Hello. 1 magyar szám címe kéne. A csávó hangja eléggé hasonlít a kozmixos Lalára (lehet h kozmix), és vmi olyasmit énekelnek benne hogy ha angyalként születtél, angyalként is élsz. Köszi
valakinek nincs meg a Bódi Guszti elmegyek...albuma?Fontos lenne😊
valakinek nincs meg a Bódi Guszti elmegyek...albuma?Fontos lenne😊
Hello!Aki tud az légyszi segítsen!Ennek a szamnak kéne a cime : touch it my hart touch it my hart széhé-hé-hé széhé-hé-hé touch it my haaaaaaart touch it my hart!Valami ilyesmi!Nagyon kéne aki tudja a cimét légyszi irja le!Nagyon köszi!
rvn
Magyar karaoke számokat honnan lehet letölteni???

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Szasztok!Az ARGO címû film zenéi kellenének nekem!Valaki segítsen pls!
Pheaper
Terrorvision Oblivion ezt a számot keresem az ignis reklám zenéje

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

rvn
hali
Charlitól a Künnyü álmot hozzon az éj kellene ha lehetséges

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

A Lectro- xxl live címû számot keresném!! ha valakinek megvan msn-be elküldhetné!!

sziasztok!
Nagyon szeretnék megszerezni egy számot a Scooby Doo2 c. filmbõl!Csak sajnos nem tudom még a szám címét sem....😞 aki látta a filmet, annak írom, hogy annál a résznél kezdõdik a szám, amikor a csapat visszamegy a régi "helyükre" kocsival a sötétben...nem tudom, így emlékeztek-e rá....egy srác énekli, és lassú a szám!!És tök szééép!Légyszi aki látta a filmet, és tudja legalább a szám címét, az írja meg nekem e-mailben, annak meg mégjobban örülnék, ha valaki tudja, h mirõl beszélek, és meg is van neki az a szám, mert akkor el tudná nekem küldeni pl msnen....NAGYON MEGKÖSZÖNNÉM!!!!!!!!Elõre is köszi a segítségeteket!Ha van bármi ezzel a számmal kapcsban, légyszi értesítsetek emailben! címem: [email protected] KÖSZI NAGYON!!!!!!!!!!
HyperGames
csõ kéne a Pheta - style wars és a vannila ice - ice ice baby, thx!

www.CRIMEMUSIC.try.hu

Szevasztok! Én tudom a megoldást ha kerestek egy mp3-at nem kell más mint letölteni egy programot ami neve: Morpheus. Ez a program egy keresõ lehet pl mp3 at keresni vele ahol le lehet tölteni:Morpheus letöltés és akinek bármi kérdése van hogyan kell kelzelni a programot csak írjon nekem erre az e-mail címre:[email protected]
Remélem tudok nektek segíteni ezzel a programmal.Szevasztok
MiloShee
Szia szerintem innenpróbálj elindulni és utána kotord le DC segítségével. De akár meg lehet próbálni egy torrent keresõbe beírni a "be cool OST" szavakat...

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Ismeri valaki EZT a számot??
GoKu x
már van egy tucat kérés csak megoldás nincs még rá 😊

MiloShee
Ha valakinek meglesz Ágnes Vanilla - Óh szív nyugodj c. számának a Szeifert féle trance remixe privizzen könyörgöm! Lentebb már lett említve a szám egyébként...

Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II

Szasztok!Én a Be Cool(Csak lazán) címû film zenéit keresném!Valaki tud nekem segíteni?
GoKu x
hello mindenki. vki megtudná mondani h hol lehet letölteni olyan számokat amiben nem megy a szöveg csak az aláfestés vagy mi az.

Sziasztok!Valaki meg tudná mondani hogy honnan tudom letölteni 50Cent-tõl az Eeany Meany Miney Mo-t??

Légyszi segítsetek!

Elõre is köszi!
technodome
Hali. Egy olyan oldalcímet keresek ahonnan ingyen lehet letölteni dance,house, zenéket. Egy csomó zene mögött zárójelben szerepel a Diavolo! Ha ez vmi oldal akkor neki keresném a címét. Elõre is köszi

Bocs nem ATB-t kerestem hanem Armin Van Buuren - Shivers (Radio Edit).
De megvan

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Mi az ATB legujjabb száma?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Hali!EZT a számot keresném!Ha valaki tudja a számcímet és az elõadót az szóljon nagyon szépen kérem.Nagyon kellene a szám!Elõre is tényleg nagyon köszi és bocsi hogy ilyen rossz minõségû a felvétel.
Sceleton
Hi!

Valaki nem tudja, hogy a Hupikék Törpikék fõcímdalát magyarul honnét tudnám letölteni?

Est Sularus oth Mithas!

Sunloverz - Shine on

Amse
Placebo - Every You Every Me

Sziasztok!

Könyörgöm vki mondja meg h mi az a szám ami a Sziget reklámja (tv,rádió) alatt megy.

Fontos lenne!

Köcce
thx az infót, várjuk!

gameplusz
2006 szeptember végén jelenik meg Szeifert új mixalbuma Travelling to Happiness 4. címmel. A mûvész még nem árult el túl sokat a kiadványról, de garantálja,hogy igazi csemege lesz a zenei világát szeretõknek.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

nesto
Valaki nemtudja ennek a számnak a teljes címét? mármint ez a shine in song vagy mi a szám, de milyen remixbe van a videón? köszi elõre is

KÖszi! Ehhez ezt a bizonyos emule nevû progit kell letölteni? Ez olyasmi, mint a Kazaa?
régebben kijött magyarul kazettán (esetleg cd-n is) a Rajzfilmslágerek egyik részében
amúgy rákerestem eMule-n és az eredeti ott elérhetõ

Üdv!

A Nils Holgersson c. rajzfilm zenéjét keresem. Tudtommal Németországban megjelent CD-n, tehát létezik belõle soundtrack...
Nando De Napoli
abba zenéket honnan lehet letölteni?:|

acmilan | realmadrid | tottenhamhotspurs | phoenixsuns | pittsbrughsteelers

József Attila vs Ágnes Vanilla vs Szeifert vs. Krash - Óh Szív! Nyugodj! (Trance remix) nincs meg valakinek?
lehet még nem jelent meg, de hátha valakinek a birtokában van infó

miilann
én is

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

A film zenéjét megtalálod itt:

Diszkópatkányok

Remélem tudtam segíteni.

miilann
hey én a diszkopatkanyok zenejet keresem kösz

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Hello!
Ezeket keresném, vagy link is nagyon jó lenne ahonnan tudnám valamelyiket tölteni. Bármilyen segítséget megköszönök ezzzel kapcsolatban. Pl. info a lemezrõl, stb.

Deffinition Of Joy – Stay With Me Forever
Sound Of Reels – Raisyng My Family
2 Brothers on The 4th Floor – Megamix
Elõd + Alexa – Tiltott szerelem
Black & White – Do You Know
Zanzibar – Sukkuleyo
Joy Salinas – People Talk
Mezzoforte – Gardenparty
Moon – Moonlight Shadow
Sípos F Tamás – Buli van… (Funny summer mix)
Cool James & Black Teacher – Dr. Feelgood (nem album verzió)
Timmy T. – One More Try
Fehér Adrienn – Nem tagadom
M.C. Tonic & Lizzy D – Get On Up & Dance
TNT Partyzone - Vamos A La Playa ’92
Proyecto Uno - El Tiburno
Azuka feat.DJ Honfo - Africa Is Calling
Dance 4 Color - More Of The Hot Stuff
B.G.The Prince Of Rap - Jump To This Allright
Supa T.& The Party Animals - Love & Respect
Galerea - Another Time
Un Disco In Lattina - Always Coca-Cola

Csocsi all! Egy videonak a zenélye érdekelne a videot itt tudjátok meglesni>><<

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

eX
Van még 1 szám amit régóta keresek!
Szóval ha tudjátok ennek a számnak a címét is az nagyon jó lenne!

Mégegyszer thx

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

eX
Hali!

Ezt a számot keresem! A Tokio Drift filmben van de a filmzenék között sajna nincsen!
thx elõre is

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Halika!
Nincs meg valakinek az a 3 órás mix amit Tiesto jún. 24.én tolt le a Palace-ban?
Megköszönném ha vki elõrébb tudna segíteni. bye

Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!

Sziasztok! Olyan zenét keresnék, amiben elhangzik a 'Budapest' szó, lehetõleg angol kiejtéssel. Úgy emlékeztem hogy valamelyik BP Parádé "himnuszban" benne van, de letöltöttem már szinte az összeset, de úgy néz ki rosszul tudtam 😞 Tudnátok segíteni? Egyébként csak ki akarom vágni belõle ezt a rész. htx

zakika
nem tudom mi volt ilyen nehez, egy kis googli es tessek

1. Bulizz velünk / Bódi Guszti 3.21
2. Kisasszonyom / Stefánó 3.42
3. Itt a piros hol a piros / Nótár Mary 3.37
4. Ó Istenem / Sárközy 3.40
5. Hazudtam a szívemnek / Bódi Guszti 2.54
(Nem én lettem hûtlen lemezrõl)
6. Nincs már remény /Megarom: Kovács Pali 3.45
7. Te vagy aki kell / Luigi 3.14
8. Vihar tépte fák között / Bódi Csabi 3.49
9. Elhervadt orgona / Bódi Margó 3.48
10. Neked adom mindenem / Sárközy 3.27
11. Nem sírok többé / Nótár Mary 3.45
12. Gyere vissza / Megarom: Kovács Pali 3.32
13. Szomorú vagy / Stefánó 3.04
14. Ritka a boldogság / Bódi Guszti 3.28
15. Szerelmes a nap / Bódi Csabi 3.26
16. Aranyos hintó / Bódi Guszti 3.56
17. Milyen a világ / Bódi Margó 3.30
18. Nem én lettem hûtlen / Bódi Guszti 3.33

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Magnumrolcsi
Hali!

Olav Basovski Feat Uring Michie one Waterman No vox editm,
Manijama No No No

Ezeket keresem, de nem lelem, ha vkinek megvan létszives ossza meg!

Hellotok
lehet hogy rosz helyen keresem de tudnátok segiteni a Bódi Guszti Romasztárparádé 2 a track listája kelene létszi segitsetek küld el emailba vagy ha ide rakod azt is nagyon meg köszönöm vagy küldjétek el emailba cimem:[email protected]