3478
A 80-as 90-es évek zenéit keresem MP3-ban
-
Wicked Belzebub #2278 If You Were a Woman (And I Was A Man) - Bonnie Tyler -
zenemano #2277 Igaz, igaz... de ne kapjuk fel a vizet ;) -
#2276 de még a címet se írtad...kurva okos vagy -
feherszini #2275
Ingyenes zeneletöltés az oldalamról!!!
Nézz be te is!!!
-
#2274 köszi szépn :) -
merse noni #2273 sziasztok. nincs valakinek meg a Nevada Tan:revoluson?előre is kősz:)
-
wede #2272 ezen rajta van: The King (2CD)
part1 part2 -
#2271 Elvis - My Boy című számát keresem legalább 128 kbps minőségű változatban, rapidos linkeket találtam ahonnan teljes albumot próbáltam leszedni, de mindegyik link több hónapos volt, és már törölték azóta, ha megvan valakinek a szám, legyen szíves feltölteni valahova, vagy egy linket is szívesen fogadnék
előre is köszi -
tuco #2270 A Sláger rádióban szokták nyomatni. Tuti ez van benne! -
zenemano #2269 Az is lehet félrehallottál valamit, mert ahogy leírtad, úgy nem nagyon van létező szöveg... Hol és mikor hallottad? -
tuco #2268 Az a Bad Boys Blue amire te gondolsz, de az nem aza szám. Amúgy köszi -
csazso #2267 Üdv, szeretnék segítséget kérni, Nagy Feró - Gyere kislány gyere címü számot. Köszönöm -
zenemano #2266 Én úgy emlékeztem hogy egy férfi csapat énekelte ezt a számot... "You're a woman, I'm a man."...
Női változatról nem tudok... de hát annyi szám van még, amiben hasonló igazságokról énekelnek... -
tuco #2265 Sziasztok! Egy nő énekli a számot amit keresek és ez van benne, hogy "you're the woman and i'm the man" ez a refrénje. Bonnie Tyler-re tippeltem de neki nem találtam ilyen számát. Előre is köszi a segítséget. -
#2264 Hello!
Nekem erre a számra lenne szükségem : USMC - Fired Up...Feels Good
(Ez egyébként a 'The Unit' introjának a zenéje.)
Előre is köszönöm! :D -
levis13 #2263 Sziasztok!
Erre a számra vadászok már 1 hónapja: Keiht Urban ft. Alicia Keys - Gimme Shelter
Ha tudnátok segíteni. Kössz -
ZsilKEANE #2262 very bad things - 24-7
ez a szám kéne nekem naonnaon ! köf -
#2261 knights of cydonia [future funk squad remix]
nah ez vki be tudja szerezni?? nekem is megvan de van benne egy rohadt nagy ugras:( 3 perc 20 mp utan kicsivel van egy ugras. ha vki a fasza verziot be tudna szerezni annak baromira tudnek orulni!
-
#2260 Hans Zimmer - Az utolsó szamuráj-nak jó zenéi vannak, nagyon -
k e16 #2259 ÁÁÁÁ nem, majd lesz másik olyan zene, amiért "elviselhetetlenül odavagyok" ;) -
zenemano #2258 Max ha felveszed a reklám zenéjét és kivágod belőle a szöveget, marad egy remek kis csengőhang belőle, ha már elviselhetetlenül odavagy a zenéjéért. -
k e16 #2257 jó nem olvastam!!! de nagyon köszi!!!! :)azért kár.....:( -
zenemano #2256 Ezt nem küldi senki se, mert nem kiadott mű, a reklámhoz készítették 30 mp hosszban, az infóban le volt írva hogy ne keresse senki ;) -
k e16 #2255 Sziasztok!!!! Egy nagy szívességet szeretnék kérni Tőlletek, már napok óta keresem ezt a dalt: Stephen Irvine - Chair. Próbáltam le is tölteni, de semmit sem találtam. Szóval, ha valakinek véletlenül megvan akkor küldje már el erre a címre: [email protected]. Előre is nagyon-nagyon köszi!!!!! -
#2254 Köszi mindkettőtöknek, gondolkodhattam volna kicsit többet is, és akkor ezekre rájövök én is...sorry
Még egyszer kösz Qwerty és zenemano ;)
(indul a keresési hadművelet előadó alapaján,ehhez már nem kell segítség:D thx) -
zenemano #2253 Lehet hallgatnak csak már egyre kevesebben...
Amúgy ilyen zenék elég sokszor fordulnak elő filmekhez kiadott SCORE CD-ken. Pl. Pókember, Gladiátor (meg a legtöbb történelmi eseményeken alapuló filmek esetében!!!!) vagy Evita, Pearl Harbor, Amerikai Szépség, Armageddon ... szerü filmekhez sokszor komponálnak ilyen vonós&zongorás műveket.... Olyan filmekben kell gondolkozni, amiben nagy szerepet kap a remény témája, mert a te általad linkelt zene már önmagában is a bizakodásról, a megható pillanatokról szól és hát a vidót is ezen hangulatok jegyében vágták össze. Nagy érzelmi hullámzásokat felvonultató filmekben elég sok ilyen zenét lehet felfedezni.
-
#2252 A Last.fm-en a következők Michael Giacchino-hoz hasonló előadók, próbálkozz:
James Newton Howard
John Powell
John Williams
Harry Gregson-Williams
Hans Zimmer
David Arnold
Alan Silvestri
Jerry Goldsmith -
#2251 ja és tudom, hogy vannak klasszikusok akik szintén hasonló hangszereléssel írtak zenét, de én inkább a videóban hallott zenéhez hasonló akat keresek,
tehát témailag, és hangzásilag...
tudom ez így nagyon le lett szűkítve, de gondoltam, csak hallgat más is ilyen zenét. -
#2250 Sziasztok, azt hiszem, sok esélyem nincs itt a segítségre, de megpróbálom:).
Olyan zenéket(zeneműveket) keresek, mint amilyeneket Michael Giacchino ír, hegedűvel ill. zongorával és más hangszerekkel komponálva, itt van rá egy példa: M. G. - Locke'd Out again
A lost zenéi megvannak, ill. egy két szám Giacchino-tól, de gondolom van más előadó(?) is, akik hasonló zenét szereznek,
előre is köszi. -
#2249 Örülök h segithettem! :-) -
rozina #2248 Nagyon nagyon KÖSZÖNÖM a Pumuklit! :) -
tuco #2247 Szia timantes! Szerintem az Era vagy Enigma az ilyesmi -
timantes #2246 Sziasztok!
Légyszi segítsetek!
Én templomi/ kolostori ( esetleg hasonló ) zeneszámokat keresek! Tudnátok segíteni hogy végül is milyen stílusra keressek igy rá ???
előre is köszi a segítséget -
#2245 Sziasztok!
Szia rozina!
Parancsolj -
rozina #2244 Peat Jr. - Pumukli 2003 (Náksi vs. Brunner Club Mix) ezt keresem, de mástól is jó ha van, pl Dj. Maci-tól. Előre is köszönöm!
-
#2243 Helo!kéne pár szám a Mom's Favourite-tól ha vkinek van lécci küldje el az e-mail címemere'[email protected]!köszi -
hosszu72 #2242 Hali!
Innen lehet tölteni: -
djdjuice #2241 Hello!
A viván láttam egy számot és nagyon teccik!
Valaki nem tudja honnan lehet letölteni?
Az előadó és szám címe: David Guetta & Chris Willis - Love is gone -
darkling #2240 Sziasztok!
Ezt az albumot keresem:
The Rapsody: Overture (Hip Hop Meets Classic) - 1998
01 Intro (Instrumental)
02 E Lucean Le Stelle
Featuring - Xzibit
03 Dear Mallika
Featuring - LL Cool J
04 E Lucean Le Stelle (Reprise)
05 Prince Igor
Featuring - Sissel , Warren G
06 Belle Nuit
Featuring - Mother Superia
07 Präludium
Featuring - Jay
08 Ach So Fromm
Featuring - Jay
09 Syrinx
Featuring - Redman
10 Vissi D'Arte
Featuring - Onyx
11 Schwanensee
Featuring - Scoota
12 Recondita Armonica
Featuring - Nikki D
13 Nessun Dorma
Featuring - Mobb Deep
14 Prince Igor (Ries Class Jazz Extended)
Featuring - Sissel , Warren G
Remix - Peter Ries
Köszönöm! -
#2239 Ez is tök jó szám, de nem ez az.
Azért köszi.