MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki tudja a szám címét töltse le a limewire-t v a morpheust mert azzal könnyû zenét szedni meg stb...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
www.sendspace.com/file/4tqb96
Remélem tudtam neked segíteni!
Üdv, Chris
Hát nem tudom, hogy erre gondoltál e, ez egy Break-Dance szám, 1997 körül "volt Sláger"
Music Instructor - Get freacky!!!
Ha megtalálom, akkor felcsúsztatom neked!
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Crystal-Te vagy a jel, nincs meg valakinek?
Dc-n nem találom.
- Highways Run Forever
- Pickin' Up Strangers
na a zene ott mi?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
"dove a valódi szépségért" a címe is nagyon jóljönne.. elõre is minden kösz...
u dont have to listen anybody else but me
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Én azt a számot keresem amibe ezt éneklik h."Hey girl,hey boy,dont stop deejay"...(tovább nem toom)<#vigyor2>#vigyor2><#nevetes1>#nevetes1>
Ha vki tudja melyik szám az írja már meg!!
Köcce.
LoL
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
hoy ehh
Az ABBA együttestõl megvan a "Gold" címû album. Ha gondolod, megpróbálhatom elküldeni e-mailben vagy mSN-en.
Címem: [email protected]
Amúgy próbáltad már Torrenttel letölteni?
Megvan OST-tõl az egész album, ha gondolod, megpróbálhatom elküldeni e-mailben vagy MSN-en.
E-mail címem és MSN-címem: [email protected]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
és vmi olyan van benne hogy "az élet..." és mindig mást mond :D nagy sléger asszem mostanában
Az volt a vicces, csak most néztem, hogy nem volt új üzenet, gondoltam azért benézek a topicba, és te már írtal is az alatt a 15 sec alatt. Azért válaszoltam ugyan abban a percben amikor te is írtál... :)
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Scatman John - Scatman :)
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Nagyon jó ez a zene:D
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Nekem az a zene kellene ami a Tolvajtempó elején szól!!!
Ha vki tudja a szám címét az írja már meg!!!
THX elõre is....
Nekem ez kéne, aki tudja honnan szedhetem le vagy meg van neki az PM ME ! thank you ! ^^
PS3/X360 user: Infernohun
van egy olyan szám is
'I got someone on my mind' vagy hasonló szövegû számot ismer valaki? Electro vagy house vagy dancefloor stílusban...
Halííí
( Ez magyar aki nem tudná )
hoy ehh