MP3-t keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

YakooZa
BIG THX! ez volt az régóta kerestem!

thx

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Brolly28
mondom!!!!4
aki tudja a szám címét töltse le a limewire-t v a morpheust mert azzal könnyû zenét szedni meg stb...

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Na hali! Megtaláltam, az alábbi linkrõl le tudod tölteni!!!

www.sendspace.com/file/4tqb96

Remélem tudtam neked segíteni!

Üdv, Chris
Szia YakooZa!

Hát nem tudom, hogy erre gondoltál e, ez egy Break-Dance szám, 1997 körül "volt Sláger"

Music Instructor - Get freacky!!!

Ha megtalálom, akkor felcsúsztatom neked!
gercse
németnyelvû disney zenéket tud valaki?:D

YakooZa
Aza bajom h van egy szám aminek se a cimére nememlexem se az eggyüttes nevére, csak a klippre. na a klippben valami földönkívüliek vannak meg az eggyüttes egy idegen bolygón... és van benne olyan hogy az ufónak összevan nõve a két középsõ ujja, és a holdjukon is van egy olyan kráter/ek amik egy ufo kezet ábrázolnak, a végén a holdfelé mutassák a kezüket asszem,, nemtudom már régóta keresem gondoltam beirom hátha valaki ismeri..

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Törölt felhasználó
Hali!

Crystal-Te vagy a jel, nincs meg valakinek?

Dc-n nem találom.
Johnny Lee két számát keresem

- Highways Run Forever
- Pickin' Up Strangers
PJack
a mostani t-mobilos reklámban, amikor a pasi nézegeti a telefonkönyvét és eszébejut, hogy pl. leugranak a szikláról...
na a zene ott mi?

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Köszi, akkor mindjárt felrakom ide azt a számot.

Amse
A True Colours van abban a reklámban amire õ gondol...

Találtam 2-t is. Mindkettõre az van írva, hogy Dove reklám. Az egyik, amit letöltöttem, az ilyen rap zene és Kameil Madison az elõadó, a szám címe Rock Ya' Body. A másik, amit még nem töltöttem le, Cyndi Lauper - True Colours. Melyik az, amelyik kell?

VRSDM
ööö engem a mostani DOVE reklám zenéje érdekelne

"dove a valódi szépségért" a címe is nagyon jóljönne.. elõre is minden kösz...

u dont have to listen anybody else but me

Köcce Carti!!
Chemical Brothers - Hey Boy, Hey Girl

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Hella mindenki!!
Én azt a számot keresem amibe ezt éneklik h."Hey girl,hey boy,dont stop deejay"...(tovább nem toom)<#vigyor2><#nevetes1>
Ha vki tudja melyik szám az írja már meg!!
Köcce.
shirak
En is keresem a Moho Sapiens albumot. Van valakinek?

Play it loud!!

Fontos lenne!Köszi elõre is!
Apokalipszis Most(Apocalypse Now) zenéit keresném!Tudtok segíteni?
off:
LoL

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az elõbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Az Angyalbõrben címû sorozatban hallható a Moho Sapiens együttes néhány száma, ami nagyon megtetszett, és beleõrülök ha hetente csak egyszer hallhatom a TV-ben, ezért szeretném valahonnan letölteni. Segítsetek ebben plz!

hoy ehh

Cervusz.

Az ABBA együttestõl megvan a "Gold" címû album. Ha gondolod, megpróbálhatom elküldeni e-mailben vagy mSN-en.
Címem: [email protected]
Amúgy próbáltad már Torrenttel letölteni?

Cervusz.

Megvan OST-tõl az egész album, ha gondolod, megpróbálhatom elküldeni e-mailben vagy MSN-en.
E-mail címem és MSN-címem: [email protected]

valaki tudja esetleg a címét ? :)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nah elvieg talán Presser szám de nem biztos
és vmi olyan van benne hogy "az élet..." és mindig mást mond :D nagy sléger asszem mostanában

Sland
Megtaláltam úgyis. köszi szépen.

Az volt a vicces, csak most néztem, hogy nem volt új üzenet, gondoltam azért benézek a topicba, és te már írtal is az alatt a 15 sec alatt. Azért válaszoltam ugyan abban a percben amikor te is írtál... :)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Hja bocs, elírtam...
Scatman John - Scatman :)

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Sland
köszi!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Scatman John - Scatman World

Sland
a Nekem 8 bemutatója alatt milyen szám megy? meg akkor is az a szám megy amikor az egyik tagnak ég a lába a film alatt...

1000000kössz...
Nagyon jó ez a zene:D
Trisztin
Moby -Flower

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Amse
Valami Moby, de majd Trisztin megmondja...

Sziasztok!!
Nekem az a zene kellene ami a Tolvajtempó elején szól!!!
Ha vki tudja a szám címét az írja már meg!!!
THX elõre is....
Ramox
Ugyan nem 90es zene de SZ.V. System'Z van valakinek? Csak pár számom van tõllük :(

Inferno
Demjén Ferenc : Hogyan tudnék élni nélküled?
Nekem ez kéne, aki tudja honnan szedhetem le vagy meg van neki az PM ME ! thank you ! ^^

PS3/X360 user: Infernohun

Sland
Happy Gangtõl - Boojaka

Amse
<#wilting>

itt a szöveg elég xar szám de jó :P

nem =)
van egy olyan szám is

Amse
nem Bogarak?
de neked most kéne a Beatles - Yellow Submarine vagy mivan?

hi Méhek SárgaTengeralattjáró

Hemüveg
Sziasztok. Nagy Tibor - Kikötõk albumát keresném.
Elõre is köszi.

Sziasztok!
'I got someone on my mind' vagy hasonló szövegû számot ismer valaki? Electro vagy house vagy dancefloor stílusban...
Halííí
Sland
PLZ!!! valaki!

Sland
mer mér ne?<#ticking>

Amse
<#wilting>mér?

Sland
Happy Gangtõl keresem a Boojaka címû számot.
( Ez magyar aki nem tudná )

Ez nekem is kellene...

hoy ehh