MP3-t keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csáó nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit valami feka csávó énekel szerintem és valami ilyesmi hogy baby, baby blue. a blue az nem biztos de a baby az tuti.
És nem nagyon régi szám.
Átnéztem a baby blue-t youtubeon de ez nem a címe lehet csak ezt éneklik benne!
pajti
Egyik Ismerõsömnek kellene: Gianni morandi - In Ginocchio Da Te

technodome
Köüszönöm !! <#worship>

Hali!
Van egy szám,amit egyszerûen nemtudok megszerezni sehonnan...
a szám címe:Renee Renee feat. Eddie Raplife and Travis Barker:Tear down the walls (legalábbis szerintem)
ha valaki tudna egy linket adni,vagy elküldeni nekem mp3-ba,a videora több linket is tudok,de nekem a zene kell...
Elõre is köszi!
http://youtube.com/watch?v=7ejcH9Bd2Tk&feature=related itt egy link is,hátha valakinek ismerõs lesz!!!
technodome
sziasztok!

Keresném a Michi Lange - Brothers & Sisters cimû zene minden verzióját.
Elõre is köszi

Csáó nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amit valami feka csávó énekel szerintem és valami ilyesmi hogy baby, baby blue. a blue az nem biztos de a baby az tuti.
És nem nagyon régi szám.
Még annyit tudok róla hogy hétfõn ment a zp-be.
A zp az zöld pardon gyengébbek kedvéért!
Átnéztem a baby blue-t youtubeon de ez nem a címe lehet csak ezt éneklik benne!

technodome
Sziasztok!
Keresném Shane 54 - Megtalállak még(2008) cimû zenéjét.
elõre is köszönom

Hali!Keresem a következõt! Dj. Errik feat. Alina - Wonderland (1995)

Köszi.Hát ja.

BaziJoe
Ezt keresem de nem tudom mi ez??Ismeretlen számomra

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

És nem nagyon régi szám.
Még annyit tudok róla hogy hétfõn ment a zp-be.
nagyon fontos lenne.
nag
Ez.
(amúgy el van látva a gyerek rendesen)

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Sziasztok, én is keresek...
Blizzard Brothers - I was made for loving you '03 kislemezt, sehol se találom meg... aki tud segíteni, annak köszi :)
BaziJoe
Ja és ezt se tudom Segítstek. Az elözö az jó lettt köszi!!!Valami

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Junior Senior - Move Your Feet
BaziJoe
Ezt a számot keresem tudtok segíteni???Ismeretlen (legalábbis számomra)

Tubbs
Hali
Egy dalt keresek! Az elõadó neve is sokat segítene!

"Szívem mélyén esik az esõ"

Ennyi a dal részlet. Nõ énekli és lágy szomorkás dallama van.
Cserhát Zsuzsára gyanakodtam de neki nincs ilyen száma, de a hangja olyan.

lécci aki tud segítsen!
Köszi elõre is

Tubbs

\"Tudom, sorsom egyszerû kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini

nandorb
Sziasztok!!!

Kellene Deep Dish-tol es Master Blastertol az osszes zene szam

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

köszi

Live - Deep Enough
Hali, én a Vad Fruttik Szól a zene címû számát szeretném megtalálni.
Elõre is köszi.<#worship>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

technodome
Köszi a zenét !! <#worship>

Csucsu2030
Szevasz, Technodome!

DMX - X Gonna Give It To Ya (192 kbps)

marsu
videó, nem jó??????
technodome
Sziasztok.

Keresném a DMX - X Gon Give It To Ya cimû zenét. Akinek megvan az küldje már át nekem.

Köszi

marsu
ték
BaziJoe
Így most,hogy rákerestem szerintem is az de lehet valami extra változat mert nem pont ugyan az a hangszerelése.

Nem. De a hangja hasonlít rá.
BaziJoe
És melyik változat lehet????

BaziJoe
Ez tuti???Mert már minden félét leszedtem de ezt még nemtaláltam.

Amel Bent
BaziJoe
Jó akkor linkelem csak a zene a lényeg mert egy bulis videóbol szedtem ki és beszélnek alatta. És kéne az elõadó neve vagy az album címe????Eye Of The Tiger

davidka003
Kijelölöd a linket. Nyomsz egy "Ctrl+C"-t és itt a fórumban meg nyomsz egy "Ctrl+V"-t.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

BaziJoe
Nem de hogy tudnám ide belinkelni???

BaziJoe
Sziasztok keresem az Eye Of The Tiger címü szám feldolgozását amit egy hölgy ad elõ.Ki énekelheti?? Egy videóban láttam ki is szedtem belõle de nem tudom nektek belinkelni.mert nem tudom hogy hogy kell.

Elhúznál a reklámoddal innen a büdös francba?
Sziasztok!Találtam egy fullos oldalt!Rengeteg letölteni való!Én jópár mp3at találtam rajta amit kerestem!Nézzétek meg,ajánlom tecceni fog!Íme itt is van: http://land.myftp.org
Bulykin
itt próbálkozz, remélem mûködik majd, én nem próbáltam^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bulykin
felejtõs, már megvanXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

technodome
sziasztok!
Keresném a Juanes - LaCamisaNegra cimû zenét.
Elõre is köszönöm

Bulykin
Sziasztok!!!
Nemtudom ismeritek e az Anna and the Barbies együttest, elég érdekes zenét játszanak...nah mind1, a lényeg hoyg nem tudom letölteni az albumukat...már régóta keresem,de nem találom:( Ha valaki tudna adni egy torrentes linket vagy bármilyen linket ahonnan le tudnám tölteni, az nagyon király lenne:) Elõre is köszönöm^^

Már megvan, nemkell.

Hali, Cranknak mi a fõcímdala?

szucsy89
sákiráááááááááá<#idiota>
w77d
sziasztok! Tudnátok pár igazi Latin/spanyol számot ajánalani?? Olyan kéne fõleg amire kegyetlen nagyot lehet táncolni/bulizni (ma este buli lesz) :)

Na lenne mégvalami ha nembaj!! Ezt a számot is szeretném megszerezni ami a videó alattt megy ! De se a címét nemtudom se az elõadóját!! Ha vki jártas benne akkkor kérlek küldjön egy linket hogy hol találom meg !! Kicsit figyelni kell az elején a videónak mert alig lehet halllania a számot!!
http://blackravens.net/index.php/2008/05/13/a-legjobb-pvp-muvi/

Kérlek bennneteket írjátok meg minél hamarabb!
Nagyon kellene !
Köszönöm elõre is fáradozásotokat!