MP3-t keresek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem nagyon régi szám.
Átnéztem a baby blue-t youtubeon de ez nem a címe lehet csak ezt éneklik benne!
Van egy szám,amit egyszerûen nemtudok megszerezni sehonnan...
a szám címe:Renee Renee feat. Eddie Raplife and Travis Barker:Tear down the walls (legalábbis szerintem)
ha valaki tudna egy linket adni,vagy elküldeni nekem mp3-ba,a videora több linket is tudok,de nekem a zene kell...
Elõre is köszi!
http://youtube.com/watch?v=7ejcH9Bd2Tk&feature=related itt egy link is,hátha valakinek ismerõs lesz!!!
Keresném a Michi Lange - Brothers & Sisters cimû zene minden verzióját.
Elõre is köszi
És nem nagyon régi szám.
Még annyit tudok róla hogy hétfõn ment a zp-be.
A zp az zöld pardon gyengébbek kedvéért!
Átnéztem a baby blue-t youtubeon de ez nem a címe lehet csak ezt éneklik benne!
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
És nem nagyon régi szám.
Még annyit tudok róla hogy hétfõn ment a zp-be.
nagyon fontos lenne.
nag
(amúgy el van látva a gyerek rendesen)
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Blizzard Brothers - I was made for loving you '03 kislemezt, sehol se találom meg... aki tud segíteni, annak köszi :)
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
Egy dalt keresek! Az elõadó neve is sokat segítene!
"Szívem mélyén esik az esõ"
Ennyi a dal részlet. Nõ énekli és lágy szomorkás dallama van.
Cserhát Zsuzsára gyanakodtam de neki nincs ilyen száma, de a hangja olyan.
lécci aki tud segítsen!
Köszi elõre is
Tubbs
\"Tudom, sorsom egyszerû kereszt Fogva tart és el nem ereszt...\" Bikini
Kellene Deep Dish-tol es Master Blastertol az osszes zene szam
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Elõre is köszi.<#worship>#worship>
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Keresném a DMX - X Gon Give It To Ya cimû zenét. Akinek megvan az küldje már át nekem.
Köszi
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Nemtudom ismeritek e az Anna and the Barbies együttest, elég érdekes zenét játszanak...nah mind1, a lényeg hoyg nem tudom letölteni az albumukat...már régóta keresem,de nem találom:( Ha valaki tudna adni egy torrentes linket vagy bármilyen linket ahonnan le tudnám tölteni, az nagyon király lenne:) Elõre is köszönöm^^
http://blackravens.net/index.php/2008/05/13/a-legjobb-pvp-muvi/
Kérlek bennneteket írjátok meg minél hamarabb!
Nagyon kellene !
Köszönöm elõre is fáradozásotokat!