MP3-t keresek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
ha feltöltené valaki az nfs underground 1-2 albumait valahova nagyon hálás lennék:)
kutijani
sziasztok keresnék 1 számot de sehol nincs

bobby summer - sunny holiday

casanova c albumon van ha jol tudom

elöre is köszi<#worship><#wave>

rcstuning
Sziasztok!
Fel tudná tenni valaki "Josh és Jutta - Szavaidat örzöm" c. számát?
Köszi szépen :)

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

fretblanket?bármelyik album(junkfuel,abroad..

Üdvözlet!

A kismalacok BANánt esznek.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

koko71

A fecske egy költözõ madár,olyan mint a gólya csak sokkal kisebb és nem hasonlít rá! A macska egy nagyon makacs madár,csak akkor repül ha belerúgok!!

sziasztok szedtem le zenét és ape-cue fájl érkezett!lejátszani letudom,de kiirni audióba,hát az már nem megy!nero elutasítja!mi a teendõ?köszönöm! tudom más téma.de hátha....

Üdvözlet!

Megvan a szám! Köcce!, már nem kell keresnetek!
Ezt hallgatom azóta, hogy megtaláltad Nekem, nem tudok betelni vele!!!
Nem talán, hanem igen!!!!! Erer köszönet, király vagy!Feltudod tenni mp3-ba??? Nagyon örülnék neki!!!
Még mindig. #2705

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

vagy kéne egy olyan oldal v progi ahol ritka zenéket is szedhetek!bár a fretblanket elég híres,de...?help everybody thx
fretblanket?-Junkfuel album?
Hi!
Keresek még egy dalt a címe: Meeting half the way, sajnos az elõadot nem ismerem.Köszi a segítséget elõre is!!!
SZIA!

EZ NEM AZ, HANEM EGY MÁSIK, DE NAGYON HASONLÍT A 2 SZÁM EGYMÁSRA! NEM ISMERED?HA VOLTÁL MÁR OLYAN NOSZTALGIA PARTYN, AMIT B. TÓTH LÁSZLÓ TART, EZZEL A ZENÉVEL SZOKOTT ELKÖSZÖNNI, LEHET NEM IS OTTAWAN, DE ÉN ANNAK GONDOLOM!UGYANÚGY MONDJÁK BENNE A BETÛKET, MINT A D.I.S.C.O. CSAK EZ A.D.I.O.S =ADIOS
Fretblanket-Junkfuel album!!!???help
daver88
bocs, elrontottam:

http://skreemr.com/

daver88
külföldi zeneszámok keresése interneten (online hallgatás, ill. letöltés)

www.skreemr.comwww.skreemr.com

Ottawantól ez a szám a D.I.S.C.O akar lenni?
Hello

Keresem Stew-tól love like that címû számot

Kössz

Hello!

Keresem Mark Anthonytól : I need to know címû zenét, még hozzá abban a változatban,ahogyan a diszkókban nyomják, a pörgös változatot, valamint keresem az Ottawan-tól az A.D.I.O.S. címû zenét. Akinek megvan , tegye fel, köszi elõre is!!
salazar
sziasztok tudja valaki mi ennek a számnak a rendes címe - http://www.youtube.com/watch?v=lu5iQB3oTfA

Szabi 22
Freshtöl a Karnevál kinek van meg???

[HUN]FaTaL
The Verve - Bittersweet symphony (David Mall Remix)

Ezt a számot keresem. Tud valaki segíteni?:)

http://goo.gl/gd6Zi5

junkfuel(album
ok!+Fretblanket-Junfuel nagyon kéne!
Direktlinket ne várjál a googletól. Oldalakat kapsz ahol szerepelnek a linkek. Meg kell találni és ha megvan reménykedni, hogy él a link.
Ez egy ilyen mûfaj :))
Sziasztok ! Fretblanket ultrafontos lenne,nehéz eset találni!mondjuk a Junkfuel album!tx
torrik
Éljen az IPod Touch !
Lehet nyerni egy IPod Touch 16 GB-os mp3 lejátszót a www.7up.hu weboldalon érdemes ellátogatni.

EPIC... wait for it... FAIL!

hiába irom be,nem ad direktlinket,mint ahogy te küldted nekem,hanem oldalakra dobál rá,ahonnan nem tudom szedni!?mit csinálok rosszul?help+thx
hellobello
Hello !

A legjobb az IPod Touch !
Az egyik legdrágább hordozható médialejátszó a hazai boltokban az iPod Touch: az Apple iPhone-jára hajazó, ám mobiltelefonként nem használható modellt másfél hétig nyúztuk. Az eredmény: olyan kütyüõrülteknek ajánljuk, akik zenehallgatás mellett a kávézóban is trendi módon akarnak netezni, netán fotókat mutogatni a barátoknak - és hajlandók gyakran törölgetni a képernyõt.

köszi
Mivel a Rapidshare-nek nincs keresõje, merthogy a dolog nem arról szól, én a google-t használom.
Beütöd az elõadót meg a szám címét, vagy album nevét és még azt hogy rapidshare. Ennyi.
lehetséges e v csak feltöltés alapján?
és más zenéket hogyan találhatnék rapidsharen?
thx
Nem saját feltöltés volt, csak a google-lel találtam.
Visszamentem ahonnan van a link, és a lap alján volt a pw.

PW: discosgrunge.blogspot.com
leszedtem ,csak kitömöríteném és valami password-öt kér kérlek segíts!köszi mit tegyek?
nagyon thx
Én is keresek egy elég régi zenét: a szövege az elején, amit egy fickó énekel valami ilyesmi: (mert az angol tudásom, már egy kicsit berozsdásodot): we like com'mon we one go on. Egyébként a szám fel is lett dolgozva, de én az eredetijét keresem. Köszi!
iko
köszi <#worship>

spam. sry

iko
sziasztok nagyon kéne:Mudhoney-tomorrow hit today album
Tessék!

FLM vs Shane 54: Megtatállak még

http://www.speedyshare.com/126712143.html

Eurodance Forever

Sikerült megtalálnom:D
Ott volt a baj,hogy nemis a jó címmel kerestem:D
Renee_Renee_-_Shoes_Off_Lights_Out ez az igazí cím,ha érdekel valakit...
pajti
Köszi:)

Íme!

http://www.speedyshare.com/724671836.html

Gianni Morandi