43179
-
#44 Ott is Cobble vagy? -
#43 Ja, de most nyomok új karit és lehet, hogy nem az leszek...
Most próbálok bemenni az excaliburra! Gyere te is ugyanazon a néven és majd üzizek! Ha bejutok... :( -
#42 Mivel úgy vettem észre, hogy pont az Avalon szerver a legnépszerűbb (tehát legnehezebb bejutni), ezért törlöm az ottani karimat és átköltözök az Excalibur szerverre! Egyrészt, mert Hyderék ott vannak és mi Magyarok tartsunk össze, másrészt mert úgy vettem észre az nem annyira keresett, ergo könnyebb bejutni!
Ha valakinek még nem túl nagy szintű a karija, az jó lenne, ha átköltözne oda, hogy együtt legyünk Magyarok! -
#41 Rince te ugye harcos vagy? -
#40 send Playernév üzenet -
Viking #39 Hogy lehet uzenni? -
#38 Láttam vazz, de nem tudtam hogy kell visszauzenni! De aztán leesett, úgyhogy mostmár okés a dolog! -
#37 kösz... -
#36 Rine neked is üzentem de nem nagyon reagáltál :) -
Viking #35 Innen valogathacc:
http://download.terminal.hu/search2.php3?p=1&o=cim&search=detonator&submit=Keres -
#34 Már kibaszottul idegesít! Kinek van meg a legújabb detonator drivere tnt2-höz? Talán azzal működne. -
#33 Ezaz, hogy nem tudtam bent lenni. Betölti, de aztán annyi. Hányszor kell még leírnom? -
Viking #32 Ja a kerdes detto, nekem is avalon szerveren van karim, masodik szintu... Es hogy lehet uzenni? -
Viking #31 Hmuda, te bent voltal mostan, nem? Mondom, hogy Viking vagyok, de te nem reagalsz... -
#30 Nem lehet valahogy atvinni a karaktert másik szerverre???
Mert más 5 szintű vagyok és nem szívesen kezdeném elölről ujra :(
Én most az Avalon szerveren vagyok! Név Cobble! -
#29 Á, most szarakodjak egy wininstallal? Annyit nem ér meg. A vidkártyám meg pont olyan mint Rincéé. -
#28 Béta, tehát nem is várhatod el hogy mindenképpen elinduljon nálad is. Valszeg nem tetszik neki a vid.kártyád vagy valami ilyesmi. Rakd újra win-t hátha úgy megy :) -
#27 De hogy irja be mikor el se indul? Elindítom, szerver kiválaszt, évente egyszer beenged, nagynehezen !kurzor nélkül! megycsinálom a karimat, elkezd tölteni és kész. Egyszer indult el, akkor csak egyetlen képkocka erejéig, aztán annyi. Már irtam, hogy valamit csináljanak mert egy rakás szar. Tudom, hogy béta, de akkor is. Ha nem tudom tesztelni akkor minek van? -
#26 Rince majd találkozhatnánk valamelyik serveren, együtt talán könyebb felfedezni :))) Hmuda te meg írd be hogy /help, olvasd végig és tudni fogod hol kell bejelenteni. Fejből nemtom én se. -
#25 De valaki írja már le, hogy hol a fenébe kell a hibákat bejelenteni! -
#24 Vazz én elcsesztem! Nem az excalibur szerveren vagyok :(( -
#23 Eddig jó a game!
Irányításban azért van némi EQ beütés, de nem baj ;D -
#22 Írd be hogy /help és máris olvashatod mit hogy kell csinálni. -
#21 Na sikerült bejutnom végre :)
Én egyelőre nem nyilatkoznék, mert nem akarok elhamarkodott következtetéseket levonni! Viszont nagyon nem birom irányítani :(
Adna valaki felvilágosítást, a fontosabb bill. kombinációkról??? -
#20 Na én már kipróbáltam. A grafika egész kellemes egy MMORPG-hez képest, a harcrendszer valami borzalom, primitív, és engem a hangulata se nagyon fogott meg :/. Az jó viszont hogy sok játékos rohangál körülötted, nem olyan üres mint az Anarchy Online, de nehézkes velük dumálni, csapatot alkotni, stb. Engem így első látásra egyáltalán nem fogott meg, de valószinűleg majd még tovább tesztelem, hátha mégis jó. :) -
#18 Valaki nagyon gyorsan írja le, hogy hol kell a hibákat bejelenteni, különben dühbe jövök. : ))) -
#17 12000 játékos is kevés lenne. 2szer bejutottam, csak az a gondom, hogy nem látható a kurzor. A karimat még úgyahogy megcsináltam, de a játékot már nem hozta be. Azt jelezte, hogy teljesen betöltötte és ott kész. Se előre, se hátra. Remélem majd a 20. patch után érdemes lesz vele foglalkozni, mert így semmiképpen. -
#16 Én azthiszem mára feladom! 6000 játékoshely picit kevés egy kontinensnek :/ -
#15 Hol lehet bejelenteni hibákat? -
#14 Bazzeg remélem hamarosan csinálnak valamit a max játékos limittel mert szó szerint lehetetlen bejutni. -
#13 Javítva :o) -
#12 jujjj...bocsesz...kicsit elrontottam a linkelést...
de a lényeg benne van... -
#11 itt a link: Béta Reg
ezt kitöltöd, kapsz 1 kódot!
amikor indítod, kér CD Keyt, ott simán csak enter
azután add meg majd a megfelelő helyre az acc/pass-t
ezekután választ ki melyik szerver, melyik királyságban akarsz nyomulni...gyertek az Excalibur / ALBION -ra, ott vagyunk
nos, akinek nem lenne meg a game maga, annak itt 1 link: CAMELOT
-
#10 Hol, hol, hol, hol, hol, hol??? -
#9 Hol lehet jelentkezni? -
#8 most még béta teszterként lehet nyomulni ingyen...
elég frankó a game -
#5 Velem majd inkább a Star Wars Galaxies-ben és a Warhammer Onlineban találkozhatsz... :) -
#4 de :) -
#3 Ez nem fiztős? -
#2 kimaradt az 1ik sorbol a "jelentkezzen" :))))