43179
-
#85 Jó volt ma játszani, sok érdekes dolog történt!
Először is rájöttem, hogy az alső térkép alkalmazható erre a bétára! Na nem hibás vagy ilyesmi, csak pár dolog hiányzik róla! Megtaláltam a bányát, vagyis a csak a helyét, mert ott nincs semmilyen bánya... :((
Aztán ma lementem a térképről, fent északon! Van ott egy rohadt nagy kapu, csomó mágussal, meg ilyásszal! Elég faszán néz ki! Azon kívül, pedig még hosszan folytatódik a bejárható terep, de brutális szörnyek vannak! Tehát a bejárható terület nagyságáról még csak fogalmaink sem lehetnek. Szerencsére :)
>>>Atomy, Viking, Lacc
Harcoknál a köv stratégiát kéne követni:
Viking te megtámadod a szörnyet, mert rajtad van a legjobb páncél, ergo te birod a gyűrődést! Lacc távolról gyógyít! Atomy dalol és bárd-mágiával sebzi az ellenfelet! Én meg távolról varázsolom rá az áldást! Szerintem ezzel a strat-al simán le lehet gyűrni bármilyen ellenfelet! És akkor jönnek majd a jó Loot-ok, meg a sok XP :)) -
#84 /friend -
Atomy #83 >>>Rince
Neked hogy működik a Friends Monitor? Hogy veszed fel oda az embereket????? Én nem tudtam rájönni. -
Atomy #82 Hát azt írták hogy tavaj novembertől januárig tart a tesztidőszak, úgyhogy igyekezz a vizsgáiddal -
Tomcat #81 Na ezt nekem is ki kell próbálni a vizsgaidőszak végeztével! :)
Mindenki Albion mániás vagy mi? Hibernia nekem szimpibb -már látom is magam rangerként :) Vagy oda még esély sincs bejutni? -
#80 Ezt a térképet Lacc találta, de én meg beszúrom, mert nagyon hasznos! Felhívom a figyelmeteket a piros számokkal jelölt pontora :DDD
-
#79 Szar lehet neked... :))) -
#78 ugy irigyellek titeket! hogy ilyen jol egyutt kalandoztok en meg vegre bejutottam a bordnacle vagy hogy irjak szerverre es kezdtem egy orias-ember karit nyolutam is vele! de lefagyott ez a fos gep! es most nincs kedvem ujbol varni! egyebektn megneztem a javidijat 10 euro csak azaz 2000 forint tehat lehet hogy a Star Wars galaxiesig kihuzza magat nalam :)) -
#77 Nem tudom ismeritek-e, de nagyon ajánlom a Makró parncs használatát, mert iszonyatosan megkönnyíti a játékot és a kommunikációt! -
#76 Sikerült lekapnom egy nagyon brutális bugot! Épp a városban kolbászoltam, mikor hirtelen beestem a járda és a textúrák alá... :
Ezt meg csak úgy fényképeztem...
-
#75 Lehetetlen bejutni basszak meg! nem fogok 6 oran keresztul a gep elott ulni es lesni hogy mikor lephetek be! remelem minnel hamarabb eiktatjak azt a tovabbi 3 szervert! -
#74 csak este 2-tol reggel 11-ig megy normalisan dehat valamikor aludni is kell :) ja es szeritnem nem nagy szam ez a jatek! Runescape szebb grafekkal! eleg primko :) de azert jo hogy ingye van :) -
#73 Elnyomtottak, egyesüljetek! : )))
De neked legalább bejön a DAoC! -
#72 pedig tudom :) nekem is van egy :) -
#71 Nem is képzeled mennyire... -
#70 rosszak ezek a batyok mi?! :)) -
#69 Basszameg már! Miért szarakodik a ez a kibaszott gép? Teljesen nyugodat betölti, megcsinálom a karimat erre baszik maga játék bejönni. Ennél nagyobb bunóságot még nem tapasztaltam. Megint csak én maradok ki. Bezzeg Rince nem hagyja hogy legalább kipróbáljam, mert nála persze tökéletesen fut. Basszódjon meg ez az egész! -
Atomy #68 Ha játszok, akkor elindítom mellette a Roger Wilcot. Aki akar az csatlakozzon, és akkor tudunk beszélni is.
213.222.161.13:3782/camelot -
#67 nagyon surgosen rakjanak be meg szervert mer ez nem megy! -
#66 bazz lehetetlen csatlakozni!!! 13 oratol egeszen 2 (este) nem lehet csatlakozni!!!!!! lehetetlen! -
#65 Albion? ok jovok maris hogy lehet friendre keresni? -
#64 Hé engem miért nem írsz bele? Scythee -
Viking #63 Excalibur szerver, Albion realm, reszemrol pedig highlander faj... Keresd a kovetkezoket: Doom, Cobble, Atomy -
#61 engem is bevesztek a partiba? mertha igen akkor mondjatok mar el hogy mit kell tennem (melyik szerver, realm, kaszt, faj) -
Viking #60 En lefagytam es elbasztam a karim! PALADIN LETTEM HOGY BASSZAMEG! Nem akarok paladin lenni, a kurva eletbe! Rince, vagy meg? uzenj mar ram icq-n! -
#59 Na ma nyomultunk egy akkorát, mint állat :))
Bementem, uzengettünk egymásnak Vikinggel, és megbeszéltük, hogy találkozunk Camelotban! BAzze egy óra volt, mire odataláltam! Közben 2-szer visszatévedtem a kezdőhelyemre, mert az a rohadt erdő tök kiismerhetetlen :)) Elsőre tök félve közelítettem meg a tornyot, még mondtam is vikingnek, hogy találtam az erdő közepén egy mágustornyot! Erre odamegyek és leesik, hogy ez a kezdőhely :DDD
Na mindegy végül találkoztunk, sőt még Atomy is játszott :) Én mágus voltam, Viking harcos, Atom meg tolvaj és kurva jó volt :)
Végülis nem csináltunk semmi értelmeset viszont végig ökörködtünk :) Táncoltunk meg próbálgattuk az különbőző spec. mozdulatokat (meghajolás, nevetés, taps, stb.). Sőt még egy futóversenyt is rendeztünk :DDD Egyszóval ász volt! Egyébként hova tüntetek el a végén mindketten? egyszer csak nem voltatok benne a listámban... :o
>>>Szerver
Ja tényleg szar, de februárra igérnek még 3 szervert! Amúgy be lehet jutni, csak jól kell időzíteni! Én például a mostani connectnél, rögtön elsőre bejutottam!
>>>Conn Lost.
Az gáz, de nem tom mi lehet, mert én mégcsak lagot se tapasztaltam... :(
Egy kép:
-
#58 nekem is elegem van! hogy lehet ilyen keves kapacitasu szervert adni ennyi embernek???? allandoan van 4-3 ures hely de mire bemgyek kiirja hogy basszhatom mert tul sok ember van csatlakozva! -
#57 Na kész, feladom, vége. Egész nap nem lehet bejutni, de itt mindenki ki-be mászkál ha pedig bejutok 5 perc után kidom mert connection lost. Erről ennyit nem fogok baszakodni vele. -
#56 Oppá, sörözést beszüntetni egy időre, mert már hülyülök! Látom, hogy már írtad... :)))))))) -
#55 Szivesen rádüzentem volna, de ott mi a neved??? -
Viking #54 Ha meg itt vagy valaszolj pls! -
Viking #53 Rince en fent voltam! Uzenj ram, es valaszolok! Most jottem ki eppen! -
#52 Miért ? 4 óra, ebből 3 a film, meg fél-fél óra az út kocsival :) -
#51 Ti sose vagytok fent??? Bazz oké, most elég jól elvoltam egy szép, magas, hosszúcombú mágus kislánnyal, de azért hiányzik már a magyar szó!
-
#50 hogy a francba lehet csatlakozni bemegyek egy open szerverre van 2-3 ures hely es mire betolti kiirja hogy probalkozzak kesobb mert tele van! -
TneX #49 Ennyi idő alat?:))) gyors voltál:))) -
#48 Na bocsi, csak megnéztem mégegyszer a Gyűrűk Urát! De akkor most megpróbálok felmenni! Én egy Cobble nevű mágus vagyok... -
Viking #47 Na akkor excaliburon vagyok en is... Kinek mi a neve? En Doom neven vagyok bent, 3. szintu highlander harcos... Kulonos ismertetojelem az, hogy a rendes harcosokkal ellentetben en kopenyt is hordok! -
#46 A bétatsztereknek van vmi kötelezzetségük?
letöltöm, elinditom, de milyen szerveren vagytok ti?ott csak magyrok vannak? -
#45 Azért icukára feljöhetnél...