43179
  • I.C.ram
    egyebkent ha eltevedsz akkor tudok egy jo tanacsot! olesd meg magad es realeseld magad igy vissza kerlsz a kezdo putriba! :)
  • Lacc
    Nagyon merész vagy :D
  • Rincewind
    Na sikerült lejutnom a Tomb of Mithra-ba! Igazából nem akartam lemenni, csak véletlenül ráakadtam! aztán hamár ott volt, muszály volt megnéznem :)Annyit arrol a helyről, hogy vért izzadtam és 6 kilóval könnyebb lettem, mire kijutottam! Ugyanis nagy merészen bementem, de én hülye, egyre beljebb mászkáltam! Mire egyszercsak eltévedtem! Ott állok a föld alatt, azt se tudom, merre vagyok és mindenfelé lila +++-os élőholtak hemzsegnek! Nem volt semmi... ;D

Itt egy kép, ha a béta idején valakinek nem sikerülne lejutnia:
  • Lacc
    Krane segíthetnél kicsit táplni nekem a 10. szintig, mert akkor már tudnék feltámasztani (pap vagyok)! Megtennéd? :)
  • FREAK
    Nálam valami gáz lehet a modemmel (Lucent WIn szarság), mert 10 perc után nagyon durván szakadozik.
  • [SaintS]Hicks
    ami pl fentvan a www.camelot.ini.hu -n

és a "Camelot Hills" az érintett téma
  • FREAK
    Aha. Mindegy, 56k-n nem fogok játszani :((((
  • Atomy
    Csak online, Real Time, Bunyós, Fifikás, RPG.
    Szerintem töltsd le, mert nagyon jó!
    Sajna az ingyenes bétateszt, csak februárig tart elvileg.
  • FREAK
    vagy csak online?
  • FREAK
    Hi

Mondjatok plz valamit erről a game-ről!

Bejönnek a shotok, de semmit nem tudok róla. RPG? Real Time? Bunyós? Fifikás? Letöltsem?
  • Atomy
    És melyik térkép szerint?
  • [SaintS]Hicks
    HALI

nos: egyszerűbben írom le (a térkép segítségével)

1: oda kell adni minden 1es fület egy csávónak a (40;30) nál lévő toronynál (asszem valami Hunter gyerek, de nem biztos) ő ad neked minden fülért valami papirt

2: a papírokat vidd el a (20;25) nél lévő toronynál álló valami Doir nevű gyereknek, és ő ad minden papírért nyakláncot...

3: add el a nyakláncokat...asszem darabja 55c
  • Rincewind
    Írjatok már le pár questet!

>>>Hyder
    A banditák fülét kinek lehet eladn? Mert eddig csak 0 pénzt kaptam érte, pedig gondolom jók valamire.
  • Atomy
    Server select screen problem
    If your server select screen is freezing, forcing you to kill it manually, do the following :
    - Find the directory you installed DAoc in. Usually c:\camelot or c:\mythic\camelot.
    - Find the file named User.dat (or just user if you don't have extensions showing).
    - Delete user.dat file
    - Relaunch daoc.
  • Rincewind
    A sok töketlenkedés meg lamazas miatt, ma semmit nem fejlődtem
  • Atomy
    Gyere már lacc! Csak te hiányzol!!!
  • Viking
    Nagyikok Viking bacsi is gyun!
  • Atomy
    Nekem is, úgyhogy én közvetlenül loggolok be.
    A password alatt a Quick entryvel.
    Úgy működik. És gyere, mert szükségünk van rád :-)
  • magus
    Pénteken mehetek veletek egy darabig?
  • steveh
    Vazeg jönnék én is de nem tudom hogy találjalak meg titeket.A játékban Steveh a nevem a változatosság kedvéért .valaki találjon már meg PLS.Most éppen ledobott a szerver
  • Rincewind
    KUSS te is lógtál egész héten
  • Lacc
    Nekem mióta hat szerver van lefagy a login ablak ahol a serverlista van! Ahogy bejelentkezem lefagy! Nektek is?
  • Lacc
    RINCE! NEM MÉSZ TANULNI?!?!?!
  • Lacc
    Ja, úgy látszik már nem lesz gond a telt serverekkel.
  • Atomy
    Betettek 3 új servert tesztelni. És az Avalon-on is többen vannak mint 2000. Remélem most már be fogunk férni :-)
  • Rincewind
    Bocs 194 rossz lett! :((
  • Rincewind
    Poén kép:
  • Rincewind
    Poén kép:
  • I.C.ram
    szerintem nem valami jo a jatek nalam ennyi ideig huzta ki! :(( alig lehet fejlodni! :(( es allandoan kilep! :((
  • Rincewind
    >>>Atomy & Lacc!

Levágott ez a szar, de mostmár úgyis mennem kell! Este leszek, ott leszek a Dragon Ant fészeknél! Aztán kereshetunk valami jo táp ütnivalót, ha Lacc végez a fejlesztéssel!
  • Rincewind
    /help
  • Rincewind
    Pedig nem lesz hidd el!
  • TneX
    Szerintetek lesz majd feltört szerver ahova nem kell fizetni?Mert az ilyenekhez általában szokott lenni..ol Ultima Online.Én reménykedek benne,mert nem fogok tudni fizetni sajna:(((
  • magus
    váááááá
    kipróbáltam
    bugos mint a szar
    hogy kell mászni létrát?
    és ölni?
    és beszélni?
    és gyógyitani?
    semmit sem tudok csinálni...
  • Lacc
    Jó de nekem Albionban van a karakterem. Már nem kezdek újat.
  • I.C.ram
    ALBION SUXX MIDGUARD RLZ!!
  • Lacc
    Bazz nekem se megy az Albion! Ááááá :)
  • Rincewind
    Na csináltam új karaktert és azzal se engedett belépni! Aztán véletlenül egyszer mellé nyomtam és egy másik realm-ra kattintottam! Próbaképp ott is csináltam egy karaktert és láss csodát azzal beléptem! Szóval a jelenlegi helyzet sz, hogy Albion királyságba nem enged be! Aki tud kérem segítsen! :((
  • Rincewind
    Nekem is bajom van bele, de nem a loginnal, az általában mindig sikerül! Hanem nekem iszonyat bugos! Belépek, kiválasztom a karakterem, nyomok egy play. Erre behozza a login képernyőt, majd rövid idő múlva visszalép oda, ahol a karkterem kiválasztom! Ezt megcsinálta kb. 6-szor és egyszer se lépett be! Nem t'om mitévő legyek. :((
  • magus
    Kár...szerettem volna veletek menni.Sok idő mig szintetn lépek?