43179
-
#275 Van olyan képesség hogy siege vagyis ostrom. Az mire jó? Ostromgépeket lehet építeni???? -
#273 addig küldjetek adatokat :) -
#272 de én annyiraaaaa szeretem a Flash-t
nem bírok meglenni nélküle :)) -
#271 Akkor ne csináld flashesre! Végülis, ha megnézel egy hivatalos DAoC oldal, ott sincsenek flashek. :) -
#270 jaja, jó lenne...
csak az a bibi, hogy nemtom a Flasheket megcsinálni background nélkül :( -
#269 na persze -
#268 Ehhe, te már ígys sokkal lógsz nekem
De komolyra fordítva a szót, muszály eladnom, mert kell egy jobb köpeny! Még mindegyk élőholtnak 4-5 csapás vagyok, azt meg könnyen begyűjti az ember és akkor rögtön el is úszott 10.000 xp :(( Szóval most picit magam kell tápolnom, de ha megvan, megint adom majd neked a cuccost! -
#267 na csináltam az oldalra 1 TAGOK menüt a nevek miatt...
küldjetek adatokat, amik ott fel vannak tüntetve! -
#266 Kezd már alakuln ;D
Rakj mögé egy fa-mntás hátteret és nagyjából jó s lesz! -
#265 Csak miattad csinálom
Na de komolyan! Ha fent leszek szólok neked, hogy megyek le!Akkor majd gyere velem, maradj nyugton és, ha mákunk van, bekerülünk egy jó csapatba, ahol 2-3 óránként szntet fogsz lépni! De ezért keményen gyógyítanod kell majd agyba főbe, mert a csapat kulcsfigurája mndig a pap! -
#264 mi a faszomert!! nem megy most :(( egyebkent mi a fosert lep ki mindig a supergamez forumbol? miert kell mindig bejelentkeznem? :(( -
#263 -
#262 Igen, mondhatjuk így is. : ))) -
Atomy #261
-
#260 Felmegy az update 200%(!!!)-ra és zabáljtalan művelettel kilép. -
#259 Na akkor most mindenki azonnal nyomuljon update-elni! -
#258 Azt jelenti megközelítőleg 4 órig lesz szar tehát 5 körül már megint jó lesz. -
Atomy #257 Ez van:
The servers will come down at 1:00pm today.
ETA : 4 hours.
De ki az az ETA??? -
#256 Rince eddig nem akartam szólni de ha megint dicsekedsz hogy te mennyi xpt szerzel letépem a tökeid :) -
#255 nem :((
server down
ja, ismét átalakítottam az oldalt -
Atomy #254 Egyébként nektek sem csatlakozik most? -
Atomy #253 Ha mind mágikus akkor add nekem -
#252 Mind mágikus :)) -
#251 én ezeket elpasszolom általában, de előtte nyomok rá shift + i -t
hátha magical :))) -
#250 gihi..
nemis tudom miért lehetett :) -
#249 na ismét frissítettem....
KASZTOK -at pl -
#248 ITT érdemes megnézni, mert valószínűleg ők fognak hozni Magyarországra Dark Age of Camelot-ot, bár előtte érdemes tőlük megkérdezni, hogy mennyért! -
#245 Plz írjátpk le ezek a tárgyak mire jók, mennyit érnek és érdemes-e egy sorcerernek valamelyiket megtartania és ha igen, akkor miért?
- Spirit Orb of Wretched
- Aged Mithrian Cloth Gloves
- Sleevs Of the Forlom
- Forgotten Sylver Key
- Silvered Hammer of Smithing
- Forgotten Eye -
#243 na kicsikét változtattam az oldal kinézetén...
de most inkább adatokkal kezdem el feltölteni -
#241 >>>Atomy
Csá! A küldetések megoldását lehet csapatban végezni! A fontos tárgyakat auotomatikusan meg fogod kapni, ezek ugyanis nem számítanak lootnak!
Ha gondolod lejohetnél velem este a tombba, mert igazán csak ott lehet fejlődn.
>>>Krane
Figy. Keress már meg te és akkor biztos, hogy összejön a dolog! Addigra szerintem meglesz a tizes stint és annantól kezdve már én is használhatóbbnak érzem magam... :) Szóval jöhetnek a nagyon táp helyet! Már csak alig 100.000 xp-kell és elérem :)))))
De vigyázzatok majd a seggemre :D -
Atomy #240 Este elmehetnénk questeket csinálni is. Nekem van 3-4 is folyamatban, de egyedül még nem tudom legyakni a monstereket. Egyébként tud arról valaki valamit, hogy ha csapatban nyírunk ki egy ilyen monstert, akkor az hogy hat a questre? Tehát ha enyém a quest, akkor a loot(amit vissza kell vinnem, vagy valami jo kis tárgy) hozzzám fog kerülni? Vagy ha többünknek is megvan a quest, akkor mindenkihez kerül loot?
Ja, és tudja valaki hogy iron fegyvert, meg leather páncélt hol enchantolnak? Mert én csak olyanokkal találkoztam akik steel vagy jobb cuccokkkal foglalkoznak.
Egyébként ki hogy áll az előfizetés kérdéssel??? Kiszámoltam: kb. 2500 HUF/hó, a doboz(1 hó+ van benne) meg 7-8000 HUF (itthon ha lehet kapni bitos drágább lesz )
Én 70% hogy előfizetek.
Van még kérdés : Nálam winxp van és ez a játék minden kilépésnél lefagyasztja az egész oprendszert. Egyébként nem szokott fagyni, csak ennél. Másnak is van vagy volt ilyen problémája?
Atomy, mindjárt level 65784 minstrel, de egyelőre csak 7-es. -
Atomy #239 Egyébként kezdek ráérezni a játékra! Most a 7. szinten kellett rájönnöm, hogy harc közben is tudok zenélni (vagy dalolni), úgy hogy nincs a kezemben a hangszer. Már csak valami jobb fajta páncél kéne, és akkor bátrabb lennék -
Atomy #238 Bazz. Visszavásároltam a constitution pontjaimat, és ráment az egész vagyonom
Egyébként mit befolyásol ez a constitution??? És mi van ha elfogy? -
#235 Ma nagyon durva volt! Lementem egy csapattal a Tomb of Mithrába! És most kivételesen egy jó táp bandát fogtam ki, úgyhogy volt hent rendesen! Simán elértem a kilences szinten, betankoltam speckó tárgyakból és remélem még haverokat is szereztem, mert jó lenne velük holnap elérni a 10-es szintet! A stratégia a következő volt: Leparkoltunk egy helyen! Két pap és én (sorcerer) hátrébbhúzódtunk, míg a keménylegények elkezdték irtani az élőholtakat! A papok folyamatosan gyógyítottak, én meg varazsoltam rogyásig! Komolyan mondom úgy jött az XP, hogy már nem is számoltam... :)) Ha bele se értem az ellenfélbe, akkor is kaptam 3-400 XP group bonuszt! Szóval megabrutal volt ez a mai este :D
>>>Hyder
Találtam pár tárgyat! Nem tudom, hogy értékesek-e avagy, hogy mire jók (nem a páncélokra gondolok):
- Spirit Orb of Wretched
- Aged Mithrian Cloth Gloves
- Sleevs Of the Forlom
- Forgotten Sylver Key
- Silvered Hammer of Smithing
Tudnál segíteni?
Ja és /friend Ceres-nél az irja ki, hogy ilyen karakter nincs! Ugyanez igaz Krane-re! :(
Cobble, level 9 Sorcerer (de mindjárt 10 :) -
#234 ja lehagytam
"idézet Krane-től" -
#233 HI
ha pl FIRE-ra mész, akkoris adni kell az EARTH -re a védekező miatt...
tehát kb. 2/3 FIRE 1/3 EARTH -
#231 neked mi a neved?
ezt írd be /friend Ceres -
#230 Kösz az infót, meg is csináltam! :))
Te figy! Miért nem találunk titeket a suerveren? azt írja ki, hogy nincsenek ilyen nevű játékosok! :( -
#229 Es veszítsem el az utóbbi 3 óra alatt keservesen összeizzadt XP-t??? -
Atomy #228 Nézzétek meg ezt a site-ot: http://daoc.catacombs.com/
Nagyon sok info van cuccokról, skillekről, fajokról, osztályokról, stb....