43179
  • I.C.ram
    valaki nem akart jatszani velem a lyonesse szerveren? Hibernia realmon? mert multkor jatszottam egy osztrak csavoval teamben es tok kiraly volt csak leszakadtam es olyan hulye neve volt hogy nem birtam neki irni :(( szoval valaki keressen meg vagy irjon ide! (ICQ-m is van) ha nevemre kattantok! ja es 4. szintu Neutralist vagyok es bardnak keszulok!
  • ember
    A Lyonesse és Prydwen szervereknél nincs "error has occured" probélma, nem vág le állandóan. Lyonessen is vannak olyan ezer körül pedig.
  • Hmuda
    A beta automatikusan felpatcheli magát. Nem kell külön patchet leszedni.
  • I.C.ram
    egyebkent a lyonesse szerveren vagyok hibernais
  • I.C.ram
    hol tudom megnezi a skillek leirasat hogy mi mire jo? mert en egy naturialisttel vagyok es van egy nuture es egy regrowth skillem es fogalmam sincs mire jok!
  • Tomcat
    Erre egyébként én is gondoltam. Túl kevás CD -t adnának el...
    Na majd meglátjuk
  • Hangianix
    Amorce-szal az a meggyozodesunk, hogy a betak araktereket nem lehet majd a fizetosre atvinni (legfeljebb egy nagy felzudulas utan), ezert a beta vegeig atmegyunk/mentunk az uj angol szerverre, mivel ott kb. 200-n vannak max. es emiatt nem szakad.
  • Hangianix
    Hehe, majd megint nagy konvoj indul Becsbe, mint anno a hutogepekert es tv-kert. Csak most nem Trabantokon, hanem Suzukikon lesz a stuff. :-)))
  • Lacc
    Ha elég a letöltött akkor jó mert itt Mo.-n elég nehézkes beszerezni a dobozosat...
  • Lacc
    Engem az érdekelne elsősorban hogy meg kell-e majd venni a dobozos verziót vagy elég ez amit letöltöttünk és csak a havidíjat kell fizetni?
  • Tomcat
    Starting this February, you will be able to subscribe for Dark Age of Camelot. To do so, you will need the game and to choose from one of these three offers :

- 10 € or 6 £ for a month

- 27 € or 17 £ for three months

- 50 € or 30 £ for six months

What are the different means of payment to subscribe to DAoC ?

- The principal means are still Visa and Mastercard credit cards.

- We will also accept Switch and Solo cards, so more british people can easily have access to the game.
  • I.C.ram
    ahh ez kell nekem!!
  • Atomy
    Végre találtam valamit:

XP/2000 Crash
    =====================================
    This is a known issue with most GeForce cards running the Detonator 4 driver versions 21.83 and below under WindowsXP. The best solution is to upgrade to the 22.50 + drivers, as this will resolve the rebooting afetr exiting issue.

Bear in mind that, while many users have been successful running DAoC under Windows 2000 and XP, these operating systems remain unsupported. Any changes you make to your system in an effort to get DAoC to run you make at your own risk
  • ember
    Addig szerintem nem érdemes vacakolni amíg nem javítják meg a szervereket. Én most kb tíz métert tudok megtenni mielőtt "error has occured". Ezt az utolsó patchelést nagyon elcseszték.
    Kéne valami hivatalos bejelentés, hogy WTF van egyáltalán.
  • Atomy
    Üzenni így tudsz /send Atomy blablabla
    Térkép nincs a játékban.
    Mikor kilépek nekem is mindíg lefagy az oprendszer. Nekem winxp pro. eng. van. Neked is?
  • Atomy
    Nekünk nincs account hibánk. A weboldalról regisztráltál?

Ha nincs kuzor, es az egérrel forogsz, akkor mouse look van bekapcsolva. Nézd meg az optionban, melyik az a gomb, vagy játékon belül: /keyboard
  • Hangianix
    Nekem egyszeruen eltunik az eger kurzorom. Eddig volt (kb. 10 perc), most nincs.
  • [SaintS]Hicks
    február 1. a béta vége
  • ember
    Megint ledob a szerver, csak most kb tíz percenként...
  • [SaintS]Hicks
    valahova másold ki a user.dat -ot, töröld a Camelot könyvtárból, és indítsd el
  • Lacc
    Qick entry-vel kell belépni, akkor ezt átugrod. Vagy kitörlöd a user.dat-ot a Camelot könyvtárból és jó lesz a serverlista is.
  • I.C.ram
    valaki segitsen nekem! Windows XP-m van es amikor felraktam a fixet akkor belepett teljesen jol! csak amikor oda hogy szerver valasztas akkor az egerem egy homokora! es semmire nem tudok kattanni sot ha rakattintok egy szerverre akkor ki irja hogy no responding! es csak ctrl+alt+del-lel lehet kilepni! :((
  • Rincewind
    Engem nem dobált le! Rendesen tudtam játszan ma! Xp-szempontjából nem volt annyira jó ez a nap, de a lootból összeszedtem több, mint 1 aranyat.
  • Tomcat
    Január vége ha jól tudom...
    azért ez az 5 perc utáni ledobósdi nagyon rossz vicc volt részükről... :((
    Van itt Midgardos? :)
  • ember
    tényleg, meddig tart az ingyen móka?
  • Rincewind
    Legbelül jól érzed... :)
  • Atomy
    Minket is.
  • ember
    engem a fix óta mindig kidob a szerver, akár Ex-re megyek akár Avalonra. kb öt perc után disconnect
    előtte sosem volt ilyen.
  • I.C.ram
    nekem az csinalja hogy semmi nem csinal! ki irja hogy no responding! es kifagy a progi
  • [SaintS]Hicks
    nekem simán megy
  • Lacc
    Nektek megy?? Nekem azt mondja hogy nem jó az accountom!
  • Atomy
    Ez kimaradt:
    http://www.camelot-europe.com/download/fix.zip
  • Atomy
    So, what's going this evening...
    Gamemaster Posted: 2002-01-18 22:14

As you surely noticed already, the update is taking longer than planned.
    Today, the idea was to get our servers and databases ready for the french release and english/german beta test continuation. Once this update was done, a nasty patching bug appeared, only affecting some players. After some testing, this bug seemed to affect mainly the players using an old Mythic client patched with our European version and we had to down the patcher again (no problem on servers, just the patching process).

As some of you read already in the patcher note, you can fix the problem by clicking here, extracting the two zipped files in your Camelot directory (usually c:/camelot/ or c:/mythic/camelot).
    Once this is done, just relaunch the game and you will(should) be patched with no problem.

If you still have problems after this, please post on the forums.

Good hunting everyone!
  • Lacc
    Itt sokkal nehezebb craftelni hidd el.
  • Hangianix
    Hello mindenkinek (regi RS-s ismerosoknek kulon)
    Hetvegen vegre megkapom a beta-progit es jovunk Amorce-al. De ha o itt is craftelni fog, abba beleoszulok. ;-)))
  • Bith
    Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    De lámák már, mi a fenét tudnak ennyi ideig csinálni???
  • Hmuda
    Bazz mit tökölnek? Már régen játszanék...
    Na mindegy, ez a game megéri a várakozást.
  • Rincewind
    Steve, Tafaya meg még egy csomóan a te szinteden vannak! Miért nem szólsz nekik, hogy kéne egy party?
  • [SaintS]Hicks
    meg kell tanulni azt a képességet, és aztán tudsz készíteni..

mint pl: ruhát, fegyver stb.

azokat is lehet csinálni
  • [SaintS]Hicks
    hali

igen, más királyság támadásánál lehet építeni ostromgépet