43179
-
Atomy #464 88.456% hogy én is előfizetek. Beszéltem Steveh-vel, és Chalyd-al, és mintha azt mondták volna hogy ők is. Úgyhogy leszünk jópáran
Atomy / Rogue, Minstrel lvl 10 / Tailor lvl 300 -
#463 I.C. azért te sem vagy egyszerű az egyik pillanatban még itt mondod hogy de jó game aztán meg hogy de szar döntsd már el :D
Én valszeg fogom fizetni, de remélem nem tűnnek el a karakterek mert nem túl jó dolog újra felmenni 10. szintig :( De ha nem úgy nyomod hogy haverokkal vagy ismerősökkel akkor elhiszem hogy ez csak hentelés neked. -
#462 Holnap kipróbáljuk, most megyek és meghalok! :)) -
#461 >>>>> Cobble
kirán lefagytam...:((((
pedig pont elköltöttem 2,5 aranyat kis tápolásra..ééééés, lett 1 új képességem
Defend: asszem evvel lehet kiadni, hogy pl klikk Cleric - klikk Defend Ab. és ha csata közben rámásznak a Healerre akkor megyek és meghalok :)))) -
#460 www.camelot.ini.hu
ott megtalálod -
#459 #11 -
#458 Én és a haverom
-
#456 Valszeg én is megvárom az SW Galaxies-t. -
#455 en szerintem nem fogok fizetni ezert a jatekert mert nagyon megszabott a dolog szinte semmi mast nem lehet csinalni csak utni! nem ugy mint az everquestben! vagy mint az SWG-ben -
#454 na mar 6. szintu hunter vagyok juhejjj! -
#453 Nem hinném, hogy a bétás karakterek megmaradhatnak. Pl. a diablo2-nél sem maradtak meg anno. Meg ráadásul az nekik sem olyan jó, hogy eddig ingyen tápoltad :))). -
#452 Ne felj, az itt elert karakterek szerintem nem lesznek hasznalhatok a full jatekban. Ugyanis a betaszerverek megszunnek es nem hiszem, hogy atvinnek oket normal szervernek. Ha megis, nem kizart, hogy megint eltunnek a karakterek, mint a multkori "kis" szervernel. -
#451 Én nem, mert már nem tudok felzárkózni hozzátok:( -
#450 jaja, énis megveszem és nyomulni is fogok..
(hamár az oldalt is én csinélom, nehogyán kihagyjam) ;-DD -
#449 jja, amúgy ha felmész az oldalra akkro a térképeknél ott a REGISTER megjelölése...
na ott van akit keresel -
#442 jaja, az elég konkrét party volt, csak a VIP member hiányzott :))) -
#441 Hali
hát mindenki ment csucsukálni...de azé má csak 3 bubble kell :)))
utánatok beálltam Alyrék csapatába kicsit tápolni...egyszercsak jött 1 BUG, a dungeonban leestem a padló alá :)))
akkor visszarakott a bindkőhöz...
de ami a makker...amint BUGvolt, Alyr írta, hoyg felkelt valami Római Katonaszerű abban a nagy teremben ahol miis harcoltunk :)))))
na nem nehéz kitalálni, hoyg ki volt az és mi történt :DDDD -
#439 >>>Hyder & Bith
T'om kéne a VIP, de beszart ez a kibaszott net :( Holnap talan fog menni rendesen... :/
Remélem nektek meglesz a lvl up! Sexy, lol :))
u.i.: Hyder a térkép már majdnem kész!
-
#438 a szerintemet ne is emlitsd -
#437 Ma volt szerencsem talalkozni egy Heretical Hermit-tel. Ramvarazsolt egy csekely 205-t sebzo valamit. ;-)
Sikerult eljutnom a "vilag vegere", egyszeruen nem engedett tovabb... -
Viking #436 Khmm... Nem aszondom, olvass utana, bar neha azt is, de inkabb azt hogy "szerinted?" -
Viking #435 Pontositas kedveert: Doom (Viking) / Fighter, Armsman / lvl 6
Az a baj, hogy mostanaban alig jut idom nyomni, most is csak beneztem... -
#433 Ja ez az "uj" angol szerveren volt, P-vel kezdodik. -
#432 Micsoda meglepetes, a tegnap csinalt karakter mar nem tunt el. Annal a karbantartasnal nagyon elcseszhettek valamit, mert nemcsak az en, hanem Amorce, sot valoszinuleg mindenki karaktere torlodott. Legalabbis ket holland gyerek szinten anyazott. ;-) -
#431 Ceres HawkEye (SaintS[Hicks]) / Bowman / lvl 11
Krane Ethernalfire (Krane) / Elementalist, Wizard? / lvl ?
RogueGigi (RogueGigi) / Acolyte, Cleric / lvl 13
Cobble (Rincewind) / Mage, Sorcerer / lvl 10
Chalyd (Chalyd) / Elementalist, Wizard / lvl 9
Staveh (Steveh) / Fighter, Armsman / lvl 9
Scythee (Scythe, Lacc) / Acolyte, Cleric / lvl 9
Kkrisz (Kkrisz) Fighter, Mercenary / lvl ?
Atomy (Atomy) / Rogue, Minstrel / lvl 8 / Tailor lvl 200
Kicsinallak (vAzz3r) / Paladin / lvl 7
Khurrak (LfoglaltJock) / Paladin / lvl 6
Jockmeer (LfoglaltJock) / Wizard / lvl 5
Warbar (Warbar) / Fighter / lvl 5
Bithy (Bith) / ??? / lvl?
Doom (Viking) / Fighter / lvl ?
Tafaya (Tafaya) / Mage / lvl ?
Hmuda (Hmuda) / ??? / ???
Perec? (/ec) / ??? / lvl
gryllus (gryllus) / ??? / ???
Simba (Simba) / ??? / ???
??? / Mester_ur / ???
Digdug (en) / Rogue / lvl 4 -
#430 en meg hibernabol midguarba es ott egy kobold (LOL) rogue vagyok es hunternek keszulok! ha jatsztok feltetlen keressetek meg! nevem DigDug (akik jatszottak a baldurs gate-tel azok bizonyara talalkoztam mar chieftian digduggal :)) -
#428 ok atjottem es mar 4. szint fele zakatolok! :)) de midguardos vagyok :))
Lacc nagyon birom ezt a fajta "vikinges" hozzaallast hogy bazz nezze ma utana a dolgoknak mert en baszok leirini neked egy harom betus szot hogy : nem illetve meg nem! majd az lesz viking szokott engem allandoan lerazni ha valamit kerdezek es kb a valasz egy fel mondat lenne erre o azt mondja olvass utana! :)) -
#427 Én biztos nem megyek át mert az összes haver itt van Alibonban. Ami meg nem ember azt inkább irtom nem játszok vele :-)) -
#426 gyere at, 4-5 os szintet 1-2 nap alatt elered maganzoba is, utana egy magasabb szi8ntu team-el rovid ido alatt fel tudsz feljodni..:) -
#425 Olvasd végig a topicot abból kiderül. -
#422 lehet hogy atmegyek az excaliburra es kezdek egy karit! de semmikeppen nem a halal uncsi albionban! ahol csak emberek vannak! es ugyanolyan hazak majdnem mindehol! -
#421 ilyen hozza allassal nem csoda :) ja es szerintem egy-ket nap alatt el lehet jutni 6-7 szintre! -
#420 Hát I.C. valószinű azért nem megyunk át másik realm-ba mert a halál f*szának van kedve megint összehoztni egy 10 szintu karit... -
Atomy #418 Ma nagyon jót játszottunk. Én egyszer sem haltam meg(bár sokszor kis hija volt). Pár kép:
Khurrak
Steveh
-
#416 en azzal a nagy darab fajjal vagyok nem tom mi a neve :)) ja es a lyonesse szerveren! de ha akarod akkor atmegyek az excalibur szerverre de akkor uj karit kell inditanom :(( es az mar lehet hogy nem naturialist lesz! :) -
#414 elfelejtetted hogy en ezert "kemenyen" megdolgozom segitek rajtuk gygyitok, aurakat nyomok rajuk meg stb! ezt megcsinalhatjak maguk is persze jo sok penzert de en targyakert csinalom mar ha kapok de megelegszem egy koszonottel is :)) -
#412 ezt nem mondhatjatok hogy a gyuvas retkes saros unalmas albionban vagytok mindannyian??? miert nem probaljatok ki a tobbi realmet???? nem csak az a szar full-ember realm van! en pl sokkal jobban erzem magam egy 5. bardkent a hiberna realmen!! az embereknek mindig segitek es volt mar ra pelda hogy egy-egy targgyal koszonik meg nekem! egy ilyen karddal megyek most is :)) amit egy 7-estol kaptam :)) szoval ha valakinek van kedve mas realmon is jatszani az szoljon!! -
#411 Megvan miert, NINCS MEG A KARAKTEREM!!! Beszaras, ha nem quick-l lepek be, akkor kilep, ha normalisan, akkor 4 create char. ikon van. -
#410 Vazz, csak nalam nem megy... Miutan bejon a festett kep, utana socket, majd connect es semmi -
#408 Jó ez a lista! :)
Bithy
Saracen Sorceress, level 7
(és nagyon dögös :))