43179
-
#2254 Attol felek, nekunk holnap ilyenkor... -
#2252 A sok :-)))))))))) lemaradt a vegerol. -
#2251 No, te arulo fityma :-) Vigyazz mert bearullak! -
Szöcske #2250 Hát ez tényleg szopás. -
#2248 Fasza, vegre bekotottek az ADSL-t, gondolom jatszok erre ez van. Aaaaaargh. -
Szöcske #2245 Örülhetünk ha ma még egyáltalán menni fog. Kicsit lámák a srácok -
szatyor #2240 hmm ezt nem értem, kicsit el vagytok maradva..nálunk van 650es crafter már -
Szöcske #2238 Nekem meg csak úgy adott 6 bub xp-t minden nélkül. Valószíú akkor, hogy az se marad meg.
Szocske
Ranger lvl 6
Prywden - Hibernia -
szatyor #2236 peccselnek* -
szatyor #2235 heh 15 percre fent voltak a szerverek, ahogy olvastam azért lőtték le őket mert érdekes xpket adtak a mobok..ranger gyeró írta hogy 1 db kék mob fél bub xpt adott neki valami 15. szinten...hehe...szóval most elvileg visszalövik mindet 1,36ra majd újra 1,45re peccselek...pont most lenne időm játszani 7ig (bulii! :D) erre server down :D naccerü :D -
szatyor #2233 na mégse jó bazzer, kéne help még mindig a paymenttel -
szatyor #2232 ITT egy részletesebb, szöveges
-
szatyor #2231 jaj szóval ITT az összegzés, kicsit lassú :P -
szatyor #2230 You can now turn spell effects off if you wish to increase your frame rate in situations where there are lots of spells being cast. You can now toggle spell effects to all/none/self only with the /EFFECTS NONE, /EFFECTS ALL, /EFFECTS SELF toggles. With /effects self turned on, you see your own spell effects, but not those of other casters.
gyenge géppel rendelkezőknek ez mindenképpen hasznos...amúgy itt egy komplett összegzés, szerintem elég gyökérség hogy DD castereket (Wizard, Eldritch , Runemaster) tápolják agyba főbe, ígyis a magek kb. 50% ezekkel a classokkal van (legalábbis Hiberniában is Midgardban így van, másodikban jóval magasabb az arány mert ott csak 2 class van) -
szatyor #2229 ah úgy néz ki megoldódott, szerencsére -
szatyor #2227 azért erőltetik mert az alacsony lvlü playerek is akarnak menni RvRezni, ami érthető (én is akarok, és teszem is), de a frontier területeken mindenhol 30+ vagy inkább 40+ emberek mászkálnak (főleg Middiek) akik ellen semmi esélyük...Vannak mondjuk fair játékosok, múltkor 3an xpeltünk Cruachan Gorgeban és egy self speed buffos Hunter elszáguldott melletünk majd megállt, bowolt egyet, nézte ahogy harcolunk majd lelépett...Enkhi volt a neve, utólag rákérdeztünk lvl45 körül van most a csaj..de a legjellemzőbb az hogy mindekit leszednek akit csak látnak...
Archer vs. Mob hát sztm az hogy bowal több dmget nyom a Mobokra minden Archer class...mert gyengék voltak soloban..de nem tuti
FONTOS KÉRDÉS: keresnék egy megbízható embert aki segítene nekem befizetésben...a családban lévő 2 bankkártyát nem ette meg a GOA (gondolom mert nem OTPs - pedig dombornyomású, VISA), és valakit megkérnék hogy segítsen ebben...úgy müködne a dolog hogy én befizetném a számlájára, ő belépne az én accountommal a siteon és benyomná a payment részbe amit kell (értelemszerűen nem ő adná meg nekem a bankkari adatokat :))...namost ezen csak én tudok bukni (pénz/account lenyúlás) ezért kéne valaki aki nem basz át :)) Rock nektek megy már payment? -
szatyor #2224 nyomassátok a peccset emberek, fel vannak lőve az update szerverek..
ja és ahogy sejtettem, 1.48ra ugrunk írták az official siteon :) abban lesz már guild keep remélem.. -
szatyor #2223 azt amúgy hozzá kell tenni hogy úgy tűnik máshogy van-lesz a patch history az EU szervereken, mert elvileg nekünk most 1,45ben lesz itemized minden dungeon, és fall damage is itt lesz, pedig amcsiknál:
Version 1.38
Fall damage added, dual wield damage increased, more frontier guards too! -
szatyor #2222 5 March 2002 Version 1.47
Guilds can now conquer and "claim" frontier keeps. A lower-level RvR battleground is now available for 30-35th level players. Dungeon entries now safe from all those trains! Sorcerer, Minstrel and Mentalist charms now charm additional monster types at higher levels. Added group resistance chants for the Paladin, Skald, and Bard. All dungeons now itemized :)
21 February 2002 Version 1.46
Spec Change for Assassins and Friars, Resistance Buff Spells for several classes, Archer vs mob buff, DD Spell for Nightshades, Charm more useful for Mentalists and Minstrels, new repair system, relic keep doors no longer upgradeable, all but 3 dungeons itemized now!
8 February 2002 Version 1.45 Bug Fixes
Several bug fixes including line of sight, item stat buffs, and keep lords.
1.47ben lesz, mint látszik amcsi szervereken 1 hónap telt el a kettő között, itt reméljük nem lesz ennyi...bár szerintem egyből ugrunk majd az 1.48ra vagy a most tesztelés alatt álló patchre, ki tudja mikor...
forrás: http://daoc.warcry.com/index.php/content/patchs/listing
-
#2221 hát végül isgen, de ez a fejlestés mikor fog bejöni?
sztme nem az 1.45 be, vagy ha igen javíts ki..
na most mire ez a fejlesztés beér már nem lesz akkora szintkülönbség sztem..
bár lewhet hülyeséget beszélek.. -
steveh #2216 Én modnom ezek nem normálisak.Full profik az tény.
Az a kb 150 Albioni rohamozta meg a keepeket.Az elsővel szerencsénk volt a másodikkal már nem igazán mert dobáltánk ránk a dárdákat és halt meg mindneki.De szerintem a védők nem voltak talán csak 20 an vagy 30 an.Nem tudom hogy hogy tudnak játszani de ezeknek avgy 4.5GHZ Pentium 123 asuk van Geforce 45tel 20Giga Ramal de eszméletlenűl jól nyomják.Mondjuk lehet hogy sokat doba latba hogy nekem is kb az 50%lila volt.Na mindegy.Majd vissza kapják
Steveh(Dark Angel)
Level 35 Armsman (Prydwen- Albion)
A logórol csak annyit,hogy kb 100 150 albioni gyülekezett egy kis helyen és éreszhető volt a gyorsulás nagyon is.Nekem most egy 633as Cerkám van de mondjuk a nagy tömegben 5dikre sikerült kimennem a nagy kapun. -
szatyor #2215 szerintem meg ejtsuk a temat, nemtom mer kell minden aprosagbol flamet csinalni
egyebkent...nem tudom ki ovlasta de volt egy nagy flame az official forumon, tegnap-tegnapelott volt egy Albion - Midgard tobboras harc egy keepert, es Midgard HETFON HAJNALBAN 4KOR foglalta vissza...azer ez nem durva? nagy anyazasok mentek ott hogy micsoda zombik a Midgardiak, nincsen real lifejuk stb..de meg is tudom erteni
volt egy kurvajo PS az egyik post utan : "All your sleep, are belong to Us!"
remelem ertitek paran >:}}} -
BadGuy #2214 Camelot ez most nem anyazas (ha annak tunne) csak jo lenne errol vegre ertelmesen elbeszelgetni. -
BadGuy #2213 Erted, jobb lett de nem sokkal. Azt el tudom fogadni hogy nem olyan reszletes A TEXTURA a modellen. De , azt hogy mas animacioval rendelkezne vagy masik modellt rakna be azt nem. -
BadGuy #2212 Erted, jobb lett de nem sokkal. Azt el tudom fogadni hogy nem olyan reszletes A TEXTURA a modellen. De , azt hogy mas animacioval rendelkezne vagy masik modellt rakna be. -
szatyor #2211 ha nem *is* sokkal -
BadGuy #2210 Ez szvsz 1 kibaszott nagy program hiba. A mateknak ehhez semmi koze. -
szatyor #2209 Badguy ehhez nem official cucc kell hanem egy próba...A múltkor sikeres raiden (nem a Midgardin ami bukott hanem előtte, amin Lourker is ott volt, resselt is engem egyszer :) Venge a raid leader be is nyomta 1x yellel hogy le a köpenyeket...és jobb is lett, ha nem sokkal...Viszont itt megint más dolog az RvR és a PvP...RvR, azaz ebben az esetben keep raidnél van vagy 100 ember ebből 80 embleemed cuccokkal...PvPbe max 1-2 csapat megy egyszerre együtt gyilkolni (tehát 4-16 fő), ami nagy külömbség..nade mind1 -
BadGuy #2208 Mar bocs de a sima cloak is 256os szinpalettaju bitmap. Bizony nagy esz kell ahhoz hogy 1 sima textura csere miert von el ekkora eroforrast? Mivel ugyanugy mozog sima cloak es az emblemas cloak is. Animacio kulonbseg nincsen.
"az egyszínűnél elég a sarkok mozgasát modellezni,a tarkabarkánál meg mindent uugye,mer az emblem nem gyűrődik... "
Modelleztel mar eletedben? Nem eleg a sarkok mozgasat modellezni ugyanis a cloaknak ugyebar libegnie kell a jatekoshoz igazodva. Nos ha te a sarkokat animalod akkor majd megnezem azt cloakot :) .
"a tarkabarkánál meg mindent uugye,mer az emblem nem gyűrődik... "
Mint mondtam ugyanaz a mesh a 2 skin.
Ettol fuggetlenul nezhetsz hulyenek (latom elvezed..) . En csak megmutatom hogy nem hatter nelkul beszelek.
Megmutatom neked mekkora 20x20 pixel:
Na ezt rafeszited 1 cloakra akkor megnezheted a minoseget. Ha akarod majd csinalok kb 1 cloak meretu mesh-t neked. Van Gmax studiod? A 3dsmax ingye'r valtozata. Gyk. annyit tud mint az igazi de ez csak jatekokhoz valo szerkeszteshez valo(pont megfelelo) :D -
BadGuy #2204 Gondolok itt az 1970-es hozzaszolasra :P -
BadGuy #2203 Na te csodabogar, hogy kerultel ide? :D -
BadGuy #2202 Persze majd en is :)) . De az hogy cimerben harcolunk annak resze (lehet :D) a halal is -
BadGuy #2201 En nem erdekel es valszeg ezzel a Filius Claritatis is egyetert hogy rvr-re menni harci mezben kell. Az a Miir srac aki csinalt videot azert veszi le a kopenyet hogy nehogy mar legyen 1 kis sikerelmenyuk azoknak akik megolik. Tiszta igenytelen. Ha o(k) nyer(nek) meg nem tudjak az aldozatok hogy ki(k) nyirta(k) ki oket
Nezzetek meg a videojat miir.zip biztos sokan letoltottetek anno. Max 5 hibbie ellen harcol es kepes levenni a kopenyet. :D . Azert ennyire ne legyunk mar onzok. Ezt CS-ben csinalta 1 [ELIT]Vasquez nevu srac. Mindig ha keves elete volt atirta a nevet "meghalok bazze!!!"-re nehogy aki lelovi oruljon. Na ez kb egyszintu. Elnem tudom kepzelni hogy most ha B.) textura van A.) textura helyett az miert olyan baszott nagy terheles a gepre?? Errol linkeljen mar valaki dokumentaciot hogy ez miert van igy (mar ha igy van, es nem azert veszi le mindenki a kopenyet amit fentebb irtam :)) ?
Ha talaltok nekem olyan HITELES irast lehetoleg officialt akkor elhiszem hogy van koze a cimernek a lassulashoz.
Byez. -
Szöcske #2200 Fesran: Email ment. -
Atomy #2194 Örömmel látom hogy nem csak én játszom 366-os celeronnal :-D -
szatyor #2190 lol :D
-
BadGuy #2187 Hat nemtom ti mit gondoltok de ha mar 300 G-t leperkal a guild akkor en az emblemaval a hatamon akarok megdogleni a csatamezon :)). -
#2186 hogyne, minden ami megjelenik a kepernyon az lassitja legyen az barmi :)) -
BadGuy #2185 A cimerek lassitjak a gamet?? Nem is tudtam :) -
#2182 mennyi a havidija?