43179
  • Mester
    Most olvastam el Popje Mopje történetét...:D:D
    Most már kezd k...-ra idegesíteni hogy nem megy ez a szar...:(
    Szatyor tudom hogy azt mondtad.
  • szatyor
    Broceliande full :DDD
  • szatyor
    jaj látom hogy már postolták ezt ide, jaj izé, lámázok soz..
  • szatyor
    na már ha ez kemor, úgynézi átbaszták az agyam IRCen lolol :)
  • szatyor
    kemor postolt a soul pact forumon:

For those that were logged out tonight and havent got any info as the forums are soooo slow:

Sorry for this late announcement, but as you saw the forums are a bit slow...

All servers went down tonight and our whole network is suffering some serious problems.

We are really sorry for this. Please do not try to log back in for now.
    Our teams are working as fast as possible to fix this but I can't give you any ETA yet.

I will keep you informed as soon as I know.

PS: Many of you will get a "Account already logged in" tonight, we know about this.

fent van éppen az alliance IRC chanen is, csipogok majd mivan
  • szatyor
    ezt mondom, hogy ilyen van valakinek :P
  • Mester
    Ezt nem mondod komolyan Rock???(21.30kor lelécel?? mi van ezzel a gyerekkel?:))
    Szaty : megnéztem nem rossz a kér sárkány az már van vkienek már láttam én is
  • szatyor
    ja az a lefele háromszög elég suxor szerintem is, nekem a legjobb a 2é osztott jön be, és arra egy kettéosztott embléma , na az úgy nagyon fasza, valamelyik klánnak olyan van, nemtom így most melyiké, talán Shadows of the Glade
    na megvan, http://daoc.catacombs.com/emblem.cfm itt Hibernia - jobb szél oszlop alulról a 3., de a 2. is jó egy ilyenre
  • Mester
    Pedig a mester k. jó helyre vitt titeket mint mindig...:D
    Mindegy én ma sokáig játszok ha megy a server írjátok be ide mindenképp.
  • Mester
    A gpkeeperse is angyon jól néz ki
  • Mester
    A tietek szerintem jó a sárga és zöld jól mutat és a Dragon me,g a legjobb emblémák egyike.
    A háromszöges alapminta enkem nem jön be alapból annyira.
  • szatyor
    na már 2 up, remélem megy tovább
  • szatyor
    camelot ok ok én elhiszem :P a lényeg hogy tetszik, ellentétben pár guildével..pl a miénkben a sárga nem tetszik :( de a zöld meg a sárkány jó sztm (főleg hogy megy a guild nevéhez az egész)...a kedvenc embleemem a guardians of somniareé, az a szimetrikus ábra és sárga-piros alap, az bejön
    de sok nemteccik, pl. soul pact, GPK sem, meg egy pár
  • szatyor
    jah, szerintem egyesével tesztelik, gondolom valami gubanc van a networkben
  • szatyor
    jah fórumon írták, 30as kap valami 5%ot talan...én vagy 30at kaptam ezek szerint
  • szatyor
    hát egy gyomnövény nem lesz skót jelkép :PP nem rossz mondom, csak nekem olyan semmilyennek tűnt, de mondta rock is hogy valami skót téma, így már ok :)
  • BadGuy
    Eh beszaras mennyit nyomorekoskodnak a szerverekkel. Nem is banom hogy holnap(?) lesz meg a kod..
  • Mester
    Színek nagyon királyak szerintem is a címer mint utóbb kiderült vmi Skót jelkép és vmilyen gyomnövény vagymi:D
  • szatyor
    jah hát izé, nekünk most guildbe sok ranger panaszkodik megállás nélkül hogy milyen szar lett a karijuk, egyiket már le is baszták hogy jólvan kussoljon és indítson egy másik karit akkor :D
  • szatyor
    címert láttam, maga a logó semleges (szal nem hűdejó és nem is szar), jól mutat, a színek viszont nagyon jók szerintem
  • szatyor
    ja most az down, a németen vannak 18an..na mind1...
  • szatyor
    nagyon nemgyenge, előbb francia szerveren voltak 900an, most 24..mi a fasz van?!
  • szatyor
    "adott vagy 0,4 bubit, group egyszintü rangerrel, 15 perc , lvl :D"

...izé 4 bubit :D
  • Mester
    Nekem meg az első jó idő óta tehát én is reménykedem:)
    Láttad a címert Szatyor?(ha igen hogy tetszett?)
  • szatyor
    nafaszom remélem most nem lesz down ez a szar egész este, uccsó játék egy darabig :(
  • szatyor
    na mosma azis down, szep
  • szatyor
    na bazz, csak az excalt nem lőttek le brr..és persze megint a francia szerverekkel kezdik az "újranyitást"
  • szatyor
    hehe Mester de kurvaszar, se buli, se csaj, se daoc, csak ott szarozni grr...fasz kivan, pont mikor szünet van..legalább suli közbe mennénk hehe :D

jah camelot, peccs előtt én olyan 22,5 voltam, azon a lvlen szaroztam már egy ideje, adott vagy 0,4 bubit, group egyszintü rangerrel, 15 perc , lvl :D
  • Mester
    Hát Baz Szatyor nekem ugyan ez volt 4 napig családdal holiday de már túl vagyok rajta:D
  • szatyor
    émmeg megyek holidéjre családdal 4 napra, kurvanagy kedvem van brrr...addig plz legyetek már olyan jószívüek és gondoljátok már át hogy tudtok-e segíteni paymentbe :D
  • BadGuy
    ok :(
  • BadGuy
    Rocknak aznap delutan 4-kor sikerult az update :D. Igaz par retry befigyelt
  • szatyor
    ja rokk ezt csekkold le :
    http://forums.prydwen.net/member.php?s=&action=getinfo&find=lastposter&forumid=6
    ez már ultrarotfl azér
  • szatyor
    na emberek senki se tudna segíteni befizetésben? 5 perc kattingatás az egész...hajlandó lennék többet adni, bár gondolom nem ezen akar meggazdagodni senki sem
  • szatyor
    hát én totál nemértem, nekem legnagyobb forgalomban, tegnap délelőtt 11kor sikerült updatelnem kb. 15 perc alatt...:I?
  • BadGuy
    Ja mostmar mennie kell az update-nek rendesen en is updatelek poenbol. Batyamtol is athuzhatnam de az nem olyan "netes" (lassu mint a fene :D)
  • BadGuy
    "This popped up" ? Micsoda ugrott fel?
  • szatyor
    ja, soul pact, 14 éves Dán kisgyerek...
    részvétünk
  • Hangianix
    Nekem se. :-(
  • Hangianix
    Egyebkent irigylem azokat, akik mar elertek legalabb 20-s szintet egy karival. En neggyel jatszom egyszerre es ez kicsit lelassitja a dolgokat. De egy nap maximum 3-al jatszok. :-)))