43179
-
#11155 Bakker hat van insta mezunk nekunk is. Igaz hogy pbaoe, igaz hogy 200-as radiusszal, igaz hogy smite spec lineon, de van!
Egyebkent ugy tunik a "jaj mi szegeny hibik kevesen is vagyunk meg gyengek is, nerf overpoweed albs: utan most ismet a "mi vagyunk a fasza csavok, kinek kell skill ha leinstamezzelhetunk es szetpbaoezhatunk?" jon. Hajra fiuk, at kellene valtani a topic nevet "Mi vagyunk a hibik akik megmutatjak hogyan csinaljanak segget a szajukbol"-ra.
Ja, es tegnap megoltem egy szurke lurikeent, valszeg afk-zot, EN VAGYOK AZ RP GOD!!!! -
#11154 És jelzem én puszilkodtam megen, de mindenki engem kezdett ütni, szal szégyeljétek magatokat. -
Kkri$z #11153 Na kedves Botond hogy tisztában legyél 1-2 dologgal. Én voltam a dungeon tetején(sorcimmal). Egy aoe mezt tudtam elnyomni aztán engem is lemezeltetek. Kurva sokáig nem vett észre senki(mekkora lámák vagytok. mint mi hogy megtudtatok lepni minket). Aztán valaki mutogatott rám :) Na ekkor kaptam egy brutális castot(sebzett rajtam asszem 65öt) és befutottam a dungeonba. Ott lejöttetek utánnunk emlékeim szerint ott is állt 1-2 csapattársad mezben. Sajnos egyik hős clericünk kénytelen volt a paladinjával jönni (ő grylla) és nem igazán szeret vele játszani. Valaki (2 buzogányos emberke) állt előttem mezben de sajnos meg ütötték így pikk-pakk kihaltam. Szóval a helyzetet ti jobban oldottátok meg de hogy szétmezeltetek és szétnukoltatok háát az lol.
Ja és csak 1 clericünk volt meg 1 paladin.
Amúgy meg ne becsülj le egy paladint! :) Majd találkozunk még ha én is a paladinommal leszek... 2 cleric-kel hamarabb fekszünk? Azzal a 2 cleric-kel tuti nem! (tiffa, grylla)
Lesznek itt még jó csaták úgy érzem csak üvöltsetek mindig hogy mi vagyunk a MAGYAROK mikor támadtok. Amúgy milyen névvel vagytok bent és hány maagyar van nállatok? Jól olvastam 300k rp-je van a guildotoknak? Mennyien vagytok bent és mi a guild neve? Most már utánnatok nézek... :) -
#11152 Botond nem tom te hogy látod de én meg Kyel betegre röhögtük magunkat, hogy én vagy 10-szer ki-be rohantam, ha Piff gépe gyorsabb és gyorsabban loadingol akkor simán fel rezzelünk mindenkit, de így mire betöltötte a játék addigra lement róla az immunitás. Meg benn volt valami gubanc, de azt nem tudom a sok portolgatás miatt nem figyeltem a chatet teljesen. -
Atomy #11151 Jól vann na, már rajta vagyok az ügyön, de hónapokig tartó gondolkodás után rájöttem hogy nem én fejlesztem a játékot és most még lassabban haladok mint eddig. -
#11149 Itt egy csonóan nincsenek bejelentkezve :D
Hogyne mondjak neveket... -
Atomy #11148 Mondjuk az azért el kell ismerni hogy a paladin nem sebez rajtad 800-at 2másodpercenként, és instamezze sincs, de hát itt Albionban nekünk nincsenek ilyen lehetőségeink akárhogyan is törjük a fejünket. -
#11147 -
#11146 Köszi, majd én is megyek! -
Rockety #11145 de az powerlvl volt , ez nem az :) -
Rockety #11144 somebody goooooooooooooooone wild wild babeeey -
Drilla #11139 Dareiosz, Highmage: bocsánat, de már nem tudtam visszamenni, hirtelen zölden kezdtek villogni a ledek a modemen, chello szerint szerverkarbantartás miatt a szolgáltatás egyelőre nem elérhető... -
#11138 Lattam ott Dana sirjat, mondtam is tobbieknek, o Aly guildtarsa, itt kell lenniuk. :D OK meg neztek, honnan tudok ilyet. -
#11136 Ja es hibbi dungeon volt. Middi dungeonban kicsinaljuk oket, mert azt ismerem, itt most voltam masodszor. Jellemzo, hogy vezettem a csapatot es miutan beportoltunk ugy 20 sec mulva ki is vezettem belole oket. Lol. Ki tudta azt, hogy az a kijarat. -
#11135 3-an fg ellen? Azert 4-t kifektettunk, Alyr is meghalt utanam. :D Sot megegyszer miutan visszamentunk. Szar ez a pvp immunity timer egyebkent, elnyomtam a mezzem, mert mar biztos voltam, hogy kijottek belole, hat meg 5 sec-uk hatravolt :/
Egyebkent ugy haltam meg, hogy mar nem volt semmi manam, igy hat berohantam kozejuk es elnyomtam az utso spellem egy pbaoe dd-t. En meghaltam, roviddel utana Alyr is. Szereztem rp-t a tobbieknek. :D -
#11133 --->Mester, Botond
Ti kaptatok mar rp-t rezzert??? En rezzeltem csata kozben, utan, de meg sose kaptam erte... -
#11132 Lassan kell nektek egy uj cleric is. Kerjetek azt is. :D 30 fohoz 2 cleric az nem eleg. -
Mester #11131 lol -
Rockety #11127 played 1d 20h lvl 36 /flex : ) -
Rockety #11126 ding 36, chanterem bezöldült holnap mán kék leszek, szal " a kicsi aranyos , de harap " hamarosan poppol egy kis alb ölésre: )) -
Mester #11122 Honnan szerezted be?:o)(külföldi ismerősök?)
itt egy daox link
:http://www.influenced.net/daox_euro_157.zip
lehet ez nem az si mert úgy rémlik külön si-t is láttam ott de ne biztos -
#11121 a Térinformatikus digitális térképeket készít, közmű, infrastruktúra, honvédelmi létesítmények etc.
azaz digitális terveket csinálunk és ezeket papíron, terepmodellen mutatjuk be vagy adjuk el -
krisz073 #11120 THX.
Amint sikerül progit szerezni megyünk. -
#11119 Prydwen serveren albionban az egyre népesüéő only magyar guild (Angels of Darkness) szeretettel vár mindenkit. Most már lassan 30 tagunk van, és minden politizálás nélkül mondhatom: sokan vagyunk, de nem elegen :_)
Amúgy mindenki legyen ami akar, bár Sorcererek, minstrelek, ice wizardok különösen jó elbánásban részesülnek :) -
#11118 Meg jo, milyen karakter nev lenne az, hogy Pista354. Ez nem SWG, hogy droid neveket adjal. :D -
#11117 egyébként legyél paladin! Az varázsolni is tud! Tök rulz, roope is az lesz, szal tud maj ötleteket adni, emg tanácsokat. Most próbálja ki az én accomon... -
#11116 egyébként van név generáló -
#11115 számokat nem leeht írni -/ -
krisz073 #11114 :-))) -
#11113 Jó ötlet! De ne mutogass be nekem, mert visszamutatok :-D Jó, tartsunk össze -
krisz073 #11112 Megoldjuk,kezdök tartsunk össze -
#11111 És Taranov leszek... -
#11110 Figyeljetek! Egy óriási szívességet kérnék. Én is harcos leszek Albionban, beférhetnék a guildotokba? MErt nekem nincs hova mennem...mondhatni a DAoC-ban hajléktalan vagyok. -
krisz073 #11109 Szerintem találékonyan a "krisz073"-t adom magamnak,de ez még nem 100%-os -
krisz073 #11108 Szerintem igen. -
#11107 Az én nevemről 3at találhattok (:D) de lehet, hogy Nefasturris leszek... -
#11106 És milyen néven lesztek? -
#11105 Én is Albion szeretnék lenni, Elementalist vagy Harcos, ebbe a Guildba lehetséges, hogy én is elférnék??? -
krisz073 #11104 Bocsesz,1 sorral elnéztem prydven szerver és ugy Albion! -
krisz073 #11103 THX.
és ez jó? "prydven"