43179
  • Tafaya
    Bakker hat van insta mezunk nekunk is. Igaz hogy pbaoe, igaz hogy 200-as radiusszal, igaz hogy smite spec lineon, de van!

Egyebkent ugy tunik a "jaj mi szegeny hibik kevesen is vagyunk meg gyengek is, nerf overpoweed albs: utan most ismet a "mi vagyunk a fasza csavok, kinek kell skill ha leinstamezzelhetunk es szetpbaoezhatunk?" jon. Hajra fiuk, at kellene valtani a topic nevet "Mi vagyunk a hibik akik megmutatjak hogyan csinaljanak segget a szajukbol"-ra.

Ja, es tegnap megoltem egy szurke lurikeent, valszeg afk-zot, EN VAGYOK AZ RP GOD!!!!
  • Tiffa
    És jelzem én puszilkodtam megen, de mindenki engem kezdett ütni, szal szégyeljétek magatokat.
  • Kkri$z
    Na kedves Botond hogy tisztában legyél 1-2 dologgal. Én voltam a dungeon tetején(sorcimmal). Egy aoe mezt tudtam elnyomni aztán engem is lemezeltetek. Kurva sokáig nem vett észre senki(mekkora lámák vagytok. mint mi hogy megtudtatok lepni minket). Aztán valaki mutogatott rám :) Na ekkor kaptam egy brutális castot(sebzett rajtam asszem 65öt) és befutottam a dungeonba. Ott lejöttetek utánnunk emlékeim szerint ott is állt 1-2 csapattársad mezben. Sajnos egyik hős clericünk kénytelen volt a paladinjával jönni (ő grylla) és nem igazán szeret vele játszani. Valaki (2 buzogányos emberke) állt előttem mezben de sajnos meg ütötték így pikk-pakk kihaltam. Szóval a helyzetet ti jobban oldottátok meg de hogy szétmezeltetek és szétnukoltatok háát az lol.
    Ja és csak 1 clericünk volt meg 1 paladin.

Amúgy meg ne becsülj le egy paladint! :) Majd találkozunk még ha én is a paladinommal leszek... 2 cleric-kel hamarabb fekszünk? Azzal a 2 cleric-kel tuti nem! (tiffa, grylla)
    Lesznek itt még jó csaták úgy érzem csak üvöltsetek mindig hogy mi vagyunk a MAGYAROK mikor támadtok. Amúgy milyen névvel vagytok bent és hány maagyar van nállatok? Jól olvastam 300k rp-je van a guildotoknak? Mennyien vagytok bent és mi a guild neve? Most már utánnatok nézek... :)
  • Tiffa
    Botond nem tom te hogy látod de én meg Kyel betegre röhögtük magunkat, hogy én vagy 10-szer ki-be rohantam, ha Piff gépe gyorsabb és gyorsabban loadingol akkor simán fel rezzelünk mindenkit, de így mire betöltötte a játék addigra lement róla az immunitás. Meg benn volt valami gubanc, de azt nem tudom a sok portolgatás miatt nem figyeltem a chatet teljesen.
  • Atomy
    Jól vann na, már rajta vagyok az ügyön, de hónapokig tartó gondolkodás után rájöttem hogy nem én fejlesztem a játékot és most még lassabban haladok mint eddig.
  • Alastor
    Itt egy csonóan nincsenek bejelentkezve :D
    Hogyne mondjak neveket...
  • Atomy
    Mondjuk az azért el kell ismerni hogy a paladin nem sebez rajtad 800-at 2másodpercenként, és instamezze sincs, de hát itt Albionban nekünk nincsenek ilyen lehetőségeink akárhogyan is törjük a fejünket.
  • Alastor
  • Alastor
    Köszi, majd én is megyek!
  • Rockety
    de az powerlvl volt , ez nem az :)
  • Rockety
    somebody goooooooooooooooone wild wild babeeey
  • Drilla
    Dareiosz, Highmage: bocsánat, de már nem tudtam visszamenni, hirtelen zölden kezdtek villogni a ledek a modemen, chello szerint szerverkarbantartás miatt a szolgáltatás egyelőre nem elérhető...
  • Hangianix
    Lattam ott Dana sirjat, mondtam is tobbieknek, o Aly guildtarsa, itt kell lenniuk. :D OK meg neztek, honnan tudok ilyet.
  • Hangianix
    Ja es hibbi dungeon volt. Middi dungeonban kicsinaljuk oket, mert azt ismerem, itt most voltam masodszor. Jellemzo, hogy vezettem a csapatot es miutan beportoltunk ugy 20 sec mulva ki is vezettem belole oket. Lol. Ki tudta azt, hogy az a kijarat.
  • Hangianix
    3-an fg ellen? Azert 4-t kifektettunk, Alyr is meghalt utanam. :D Sot megegyszer miutan visszamentunk. Szar ez a pvp immunity timer egyebkent, elnyomtam a mezzem, mert mar biztos voltam, hogy kijottek belole, hat meg 5 sec-uk hatravolt :/

Egyebkent ugy haltam meg, hogy mar nem volt semmi manam, igy hat berohantam kozejuk es elnyomtam az utso spellem egy pbaoe dd-t. En meghaltam, roviddel utana Alyr is. Szereztem rp-t a tobbieknek. :D
  • Hangianix
    --->Mester, Botond

Ti kaptatok mar rp-t rezzert??? En rezzeltem csata kozben, utan, de meg sose kaptam erte...
  • Hangianix
    Lassan kell nektek egy uj cleric is. Kerjetek azt is. :D 30 fohoz 2 cleric az nem eleg.
  • Mester
    lol
  • Rockety
    played 1d 20h lvl 36 /flex : )
  • Rockety
    ding 36, chanterem bezöldült holnap mán kék leszek, szal " a kicsi aranyos , de harap " hamarosan poppol egy kis alb ölésre: ))
  • Mester
    Honnan szerezted be?:o)(külföldi ismerősök?)

itt egy daox link
    :http://www.influenced.net/daox_euro_157.zip

lehet ez nem az si mert úgy rémlik külön si-t is láttam ott de ne biztos
  • Hyder
    a Térinformatikus digitális térképeket készít, közmű, infrastruktúra, honvédelmi létesítmények etc.

azaz digitális terveket csinálunk és ezeket papíron, terepmodellen mutatjuk be vagy adjuk el
  • krisz073
    THX.

Amint sikerül progit szerezni megyünk.
  • Uberlama
    Prydwen serveren albionban az egyre népesüéő only magyar guild (Angels of Darkness) szeretettel vár mindenkit. Most már lassan 30 tagunk van, és minden politizálás nélkül mondhatom: sokan vagyunk, de nem elegen :_)
    Amúgy mindenki legyen ami akar, bár Sorcererek, minstrelek, ice wizardok különösen jó elbánásban részesülnek :)
  • Hangianix
    Meg jo, milyen karakter nev lenne az, hogy Pista354. Ez nem SWG, hogy droid neveket adjal. :D
  • Lord Marcus
    egyébként legyél paladin! Az varázsolni is tud! Tök rulz, roope is az lesz, szal tud maj ötleteket adni, emg tanácsokat. Most próbálja ki az én accomon...
  • Lord Marcus
    egyébként van név generáló
  • Lord Marcus
    számokat nem leeht írni -/
  • krisz073
    :-)))
  • Taranov
    Jó ötlet! De ne mutogass be nekem, mert visszamutatok :-D Jó, tartsunk össze
  • krisz073
    Megoldjuk,kezdök tartsunk össze
  • Taranov
    És Taranov leszek...
  • Taranov
    Figyeljetek! Egy óriási szívességet kérnék. Én is harcos leszek Albionban, beférhetnék a guildotokba? MErt nekem nincs hova mennem...mondhatni a DAoC-ban hajléktalan vagyok.
  • krisz073
    Szerintem találékonyan a "krisz073"-t adom magamnak,de ez még nem 100%-os
  • krisz073
    Szerintem igen.
  • Alastor
    Az én nevemről 3at találhattok (:D) de lehet, hogy Nefasturris leszek...
  • Alastor
    És milyen néven lesztek?
  • Alastor
    Én is Albion szeretnék lenni, Elementalist vagy Harcos, ebbe a Guildba lehetséges, hogy én is elférnék???
  • krisz073
    Bocsesz,1 sorral elnéztem prydven szerver és ugy Albion!
  • krisz073
    THX.

és ez jó? "prydven"