43179
-
#11211 Én eddig nem csak egyszer vezettem :) -
#11210 márc. 15-ig lesz. :) -
#11209 jajaja, én rollerrel fogok menni jövő héten... -
#11207 :) Nyugi, elintézem, majd megyek kocsival...
Botond, jövőhéten ráérsz?
Mert akkor elmegyek megvenni, ha jó neked a jövő hét.
Csak mikor megjövők legyél a fórum közelében, hogy tudjam veled közölni, hogy sikerrel jártam-e :) -
Kkri$z #11206 HIHI bécs még biciklivel is 1 köpés -
#11204 Direkt probaltam olyat is rezzelni aki kapott rp-t a halala elott, es olyat is aki adott. Egyik se mukodott. -
#11201 Az az igazsag, hogy mezz NP (vagy barmilyen hibbi grp) - grp purge - insta mezz rank. Ha nem tud purge-demezzelni a minstrel, akkor meghaltunk, mert a champ 10 sec alatt kivegzi a ket castert aki a grp-ban van es annyi is volt nekunk.
A masik az, hogy nincs earth theu, volt olyan, hogy mezz rajuk - warden meg bard nem mezzelodott, de nem volt grp purge. Nem tudtuk kinyirni oket a pbt miatt. 1 caster halt meg naluk, utana siman kicsinaltak... -
#11196 Az ihazság az hogy instamezz nem köll , elég ha van 2 sorci a groupban. 2 napja egy ilyen groupban voltunk és az NP csak a földről nézett fel hogy most mi is van, midi fgok is lepattantak szal nagyon jó volt , amig egy hiba folytán szét nem szóródtunk és NP hátba nem támadott. Szal a lényeg hogy legyen 1-2 ügyes sorci meg speed meg én pbtvel :) -
#11195 max a szárnyak egyeznek ... vannak más angyalok is ... amúgy a színkombínációt meg tőlünk lopták -
Kkri$z #11192 Ja bocsi titeket már megsasoltalak csak kicsit hülye vagyok mert állandóan a tankot ütik ugyebár. Bár mostanában egy ütést sem kapok csak 2-3db 700-900 spellt előtte meg stun hogy ne fájjon...
17 active members van nállatok. Ebből téged már ismerlek (botond, badbitie) kik a többi magyar? Tudod hogy lehessen hasonlót mondani everybody hit big green firebolg (bocsi az illetékestől)
Kurva NP már 20m rp-nél is többük van. Nagyon utálom őket. Fanatikus milicista huligánok -
#11191 Lesz DAoC nem izgulj... Én nem keresek olyan régen Daoc-ot, nem 1000 hozzászólás óta, sztem max. 400.
Fogok is találni. Ha zavar, hogy a fórumon beszéljük meg, nem tudok mit tenni.
Már látom, hogy hülye voltam, amikor novemberben úgy gondoltam, hogy elkezdek DAoC-ozni. Akkor kellett volna kezdeni, nem most, mert akkor volt DAoC. Tudod Bécsbe imenni nem olyan egyszerű, vonattal babrás, meg minden, majd kocsival, ha lesz alkalom. Egyébként hétvége kivételével szinte minden nap szoktunk (én és Krisz073) valamit, vagyis próbálunk valamit intézkedni. Tegnap az importőrrel beszéltem, azelőtt, múlt héten az összes Media Markt-ot felhívtam/felhítuk, ma délelőt pedig elvileg Krisz "harmincmilliárd-hárommillió-kettőszáharminckilencezer-hatszázhatvanhét egész kilencvenháromkétszázhuszad" Magyarul KRISZ073 elvileg ma volt a Virgin-ben. -
Kkri$z #11190 Amúgy azt hittem hogy simán megszopatunk titeket mert nem vettettek észre fent. :) Próbálom leszedni a mezt a tankokról erre semmit nem csinál a nyamvadt karim. Akkor látom hogy a sok buff között van egy mez ikon is -
#11189 Botond Tiffa tudod buta szőke nő ... miért is csajozós a guild? -
#11186 Krisszi szivem tudod hogy nem tudok rád haragudni életem :) -
#11185 Hogy Gryllus szavaival érjek ez már raplis nyűszítés ami daoc keresés címen folyik. :) -
#11184 Én mindig normális vagyok,azt abszolót nem mondhatjátok, hogy nem... Vagy volt már rá példa? -
Kkri$z #11183 Persze beveszünk minden magyart viszont ha nem vagy normális kirakunk a Salisburi híd alá.. -
#11182 Kár, hogy a logó csak ilyen kicsi lehet :) -
Kkri$z #11181 Amúgy igaza van botond-nak már vagy 1000 hozzászólás óta doac-ot keresnek elég sokan. Elhiszem hogy MO-n nem lehet kapni, de nagyfiúk vagytok szvsz megtudjátok oldani. Hajrá srácok mert lemaradtok és kell botondéknak a friss rp -
Kkri$z #11180 Mi a guild neve? -
Kkri$z #11179 Tiffa ne vacakolj már -
#11177 Én, ha Taranov leszek, bevesztek? :) -
#11176 :))))) Király, egyébként majd próbálok én is SI-t szerezni.
Egyébként örülök neki, hogy mindenkit vártok a guildba. Ez bölcs dolog :) -
#11175 Neked mi a neved DAoC-ban? -
#11174 Legyek Paladin vagy ne? Ez a kérdés, válasszatok!
A Paladinok Istenére Esküszünk, Esküszünk, hogy offline tovább nem leszünk! :)))) -
Atomy #11173 Én ezt nem találom érdekesnek. Az hogy albioné az rp-k 40%-a hetenként szerintem azt jelenti hogy több albioni tölt el több időt RvR-en mint a másik 2 realm, és sok köze nincs az albioni karakterek skilljeihez.
pl. Excalibur serveren mostanában sokat játszok ahol állítólag a middik nagyon kevesen vannak. Ennek ellenére náluk van 5 relic és DF szinte 90%-ban az övék. És nem azért mert nagyon ügyesek, vagy okosak, vagy sokan vannak, vagy jobbak a karakterek, hanem mert kint vannak RvR-en míg a másik 2 realm az altokat tápolja inkább. -
#11172 Jaja, én örülnék, ha Roope, Darki, Deesno, Csabee és Marcus is belépne. Na meg a többiek. HA ez az Angels of Darknessnek nem lenne gond... Akkor végre elegen lennénkk :) Csak nem sokan...
-
#11171 Ja és ha nem érek rá be se lépek, de játék közben max inni meg pisilni megyek ki. Nagyon megbántottál ám most. -
#11170 Marchus: Ti is beléptek a "Sötétség Angyalai" guild-be? Jó lenne, akkor sokan lennénk, és elegen :) -
#11169 Sok is csak ebédszünetet tartok, és ilyet nem hagyhatok szó nélkül ... szarul is esik, nemigen fordulhat elő, hogy én sokat afkzok... -
#11168 JAh, Pista-3 :-D
Nem a rendszámot kell megtervezi, hanem a nevet :) -
Kkri$z #11167 Látom tiffa megint sok a munkád... -
#11165 Okké, majd dumálok vele akkor.
Miért szedted le a mircen a daocban az opomat? Nemmintha használtam volna, de mi vezérelt téged a döntés meghozatalában? :o -
Kkri$z #11164 Panni sem akf-zik csak köt.. :) -
#11163 A taunt egyáltalán nem nőies ... ilyet én nem alkalmazok :) -
#11161 ez jó, érdekes... -
#11160 Krisz én ilyen esetre nem emléxem, max Kyel szokott beugrani helyettem, de szvsz nem én vagyok az afk királynő :) -
Kkri$z #11158 Krisz073
Ilyen hülye névvel nem veszünk be a guilda az tuti. :) Egy krisz már elég... Legyél mondjuk Dezsőke :)
Amúgy gyertek csak tényleg nagyon sok kiskari van és új játékos. Amikor nektek lesz doac nekünk lesz SI szóval ott is lesz vagy 20 új karakter és mondhatom hogy elég jól ismerjük a helyeket hol érdemes tápolni szóval gyors és örömteli fejlődésnek nézhettek elébe.. Arról nem beszélve hogy néha kihal az egész csapat mert a csapat 90% leesik a gép elől a röhögés miatt... Iszonyat hangulat tud lenni.. főlleg mikor tiffa macskája healel tiffa helyett :))) -
#11157 Ezeknek max egy hatraarc /bow jar... -
#11156 Rendkívűl épületes hozzászólás ... ennyi erővel inkább a quantumfizikáról szúrj be ide egy esszét lehet nem lenne ennyire offtopic.