43179
-
#13007 igen és az a szép hogy engem sem enged...
valamit elcseszhettem ;-)
ma javítom, bocsi -
Pelgrin #13005 magam, azt csak egyszer allt szandekomban leirni:) -
Pelgrin #13004 Szeretnem magam az oldaladon registralni magam, de azt irja nem tehetem mert nem vagyok regisztralva..., ez igy tok jo.:))
Pelgrin=>Arwenke, csak lusta voltam at irni a bejelentkezesem.:) -
Xboxman #13003 Nem a T&L miatt hanem a kölönböző Shaderes effektért kéne Geforce 3,de nem kötelező -
#13001 pl abban kéne help, hogy az átkozott serverinfo mér csak az amcsi servereket teszi fel, valamiért nemtom bevágni az xml-filet =(
meg pl sql help kéne, szeretnék csinálni egy adatbázist a magyar játékosokról ahova lehet regisztrálni playert infokkal, de sajna nemtom h kezdjek neki =(
ha valaki tud helpelni pls -
#13000 amugy a cim: daoc.ini.hu
még sok dolgo van, de folyamatosan csinalom...
minden 5letet várok, meg esetleg olyan meber segitségét akir ismeri jól a Nuke-ot =) -
#12998 most készitettem el ujra az oldalt, majd irom a linket -
#12996 vannak ilyen moderátor fórumok,pl a politika fórumon is van,ha hasfájásod van,ott elég hamar utóléred... -
#12995 ha ide téved egy MODERÁTOR pls jelentkezzen
!ASAP!
THX - Hyder -
#12994 akkor egy kövezés rendel :-) -
#12992 30 font az ket progi es messze nem 30 ezer forint. :D -
#12990 30 ezer forint ezt hol olvastad ? kb a kiegészítővel 13-14k forint a dolog. -
Drilla #12988 Nos akkor sokadszorra: egyelőre csak külföldön lehet kapni, vagy az amazon.com-tól lehet rendelni (sajnos Mo-ra nem szállitanak). Kiegészitövel együtt az amazon.comnál 30 fontba kerül. Fizetős, havonta 12 euro a dij, a kiegészitőhöz minimum Geforce3 Ti 200 kártya kell a T&L miatt, anélkül élvezhetetlen. Netre nem annyira érzékeny egy ISDN-vonallal szerintem már szépen elmegy, a gépben pedig nem árt ha legalább 1 Gh-es processzor van. -
BadGuy #12987 Az a cleric az enyem, te diszno (igaz en aludtam de akkor is!)
Zak : melyik? A 'ulok ligen elott es sehol senki' resz? :) Hat ja az 1 kicsit demoralizalo :p -
#12985 aztán rámagrozott 2 enyhén lila husbury knight vagy mi,és azok enyhén lecsaptak :-P mondjuk addigra firewizzik lerendezték a maradék brigádot is lol,második körre meg ld lettem :-/ -
#12984 azért hibibe is van SIje majd mindenkinek,mostmár inkább az excaliburra dezertáltak között fordul elő az SI-tlenség :-) mókás volt ma btw,hogy 50egynéhány emberrel bejutottunk relickeepbe lol még vkit le is ütöttem benn :-) -
#12983 hmm,NS elég über,gimped wardennel 2 óra szólózás után van 0,75-0,8 +ba,maradékot meg majd este ledarálom oszt jóvan :-) -
Fidelcastor #12981 Qaby magyar infi? -
#12975 O volt az, apk korul wave-lt, en is visszaintegettem a semminek :)
Egyebkent nem ertem miert nem megy, en pl. talan, ha az esetek 3%-ban jatszottam magyarral RvR-ben, igen mi kb. 4x tobben vagyunk RvR-ben, de magyar pry/alb is 4x tobb van. -
#12974 háááááát,de beszólózgatom én lassacskán,mert pl mosmár csak 1,49 a lvl,de gprs-el még mindig nem az igazi,dialup keretem meg elfogyott,de holnap mondjuk újra indul :-) de legalább 900as AC megvan végre :-) -
BadGuy #12973 Minket mar eszre se veszel? :D (nekunk sincs SI :P) -
BadGuy #12972 Azt ne mondd hogy azt a hatalmas 2 bubit nem birod beszolozni wardeneddel, shademmel 1 bubi lazan megvolt talan 1 ora alatt, buffok nelkul.
-
BadGuy #12971 Ezt nem lehet megcsinalni, hagy ne mondjam mier :)
Shadem neve Adera, extravekony elf -
Arwenke #12970 14 ev alatt, azt akartam irni. Ja es mivel a Blizzard fejleszti igy aztan kb 100 eve mirre ki is jon.:) -
Arwenke #12969 World of warcraft kb olyan lesz mint a Diablo II csak mmorpgben. 14 alatt ajanlott.:) -
#12968 btw van vmi world of warcraft ingameanim,egész pofásnak tünt,kb olyan mint a Daoc így első ránézésre mezzer+pbae+pet nélkül :-) ha ezeket nem teszik bele még jó is lehet :-) -
#12967 ha mi is úgy látjuk jónak Alyrral ;-) -
Rockety #12966 :) nekünk még nincs bot, de lehet mi is szert teszünk lassan egy enyhén enchantment specced clericre :D, bonedancer meg egy vicc egyébként is. -
#12964 már csak 7 pont :-) -
#12963 Infimmel jatszom, minstrellel nem tudok, mert a pbaoe csapatbol a wizi es a baratnoje az earth theu gepkocsibalesetet szenvedett es korhazban vannak. :(((
Egyebkent en meg vagyok kint neha, de kicsit duhito, amikot 2fg hibbi campeli apk-t, van 2 albi grp, az egyik odakiallt, hogy stick es eltuznek. En meg visszairok neki, hogy nincs meg theu speedunk se, nem tudunk stickelni... (mekik van ket minstreljuk, de kell, mert a + sorci a csapatban nem eleg mezzelni...)
Amikor osszeszedunk egy normalis csapatot, akkor a middik legalabb 3fg-pal jonnek, akiket addig tudunk amg-nel feltartani, amig ra nem jonnek arra, hogy csak 1 fg vagyunk, atkuldenek 4 bm-et es szevasz... (utana jon a tobbi)
Kimegyek Odinba, ott meg 2-3 fg hibbi van, ami azert kar, mert az a kedvenc kiscsapatos helyem smiterkent. Bar teny, azok a hibbik eleg benak, valami Evuljimmy vagy ki volt a druidjuk azt hiszem, na arrol annyit, hogy en smite-oltam le... 3 afk karival a fg-bol + 1-el aki eltevedt, 7 embert oltunk meg a 2fg-bol, ami nem dicsoseg, mert ok voltak a benak.
Vegulis nem panaszkodhatom, mert smiterkent is kapom allandoan az invite-okat, es jo grp-ban a legtobb esetben eleg is a heal amit tudok, foleg ha a friar is besegit neha. Szar grp-ban rejukent is szivnek...
(Az SI-t meg szivesen :) )
En is a 40/35/9 spec-re gondoltam, bar felek, hogy a 9 smite miatt, allandoan a smite gombra fog allni a kezem. :D
Azt mondod, a Wild Healing annyira nem fontos? Azt hittem, hogy jo kis mana megtakarito RA. MoC-om nekem van egyedul albionban cleric-kent, pedig irto jo, volt purge-m is, de a MoC jobb (igaz 2x annyi az acuity 3 miatt). -
#12962 gratz :-) nekem meg wardennel még 1,5 bub a lvl 50 :-) és 26 pont a 900as AC :-) -
#12961 bonedancerre?hmm,az mókás lesz :-) Zaknak van buffbotja is,mármint a barátnőjének 'enyhén' buffspecced shámánja lesz,szal még mókásabb lesz :-) -
#12960 35 40 9 jön ki,nekem az lenne,csak regro nuture nature :-) 35 41 x nem jön ki :-/,úgyhogy maxos int buffot nem tudok majd :-/ -
#12959 hát mostanában kicsit passzivak vagyunk RvRen mert beütött a kiskariláz itt-ott drophunt SI területeken. De a kiskarik már 30-35 körül vannak szal lassan megen megyünk többen RvRezni, me mostmár van 2 ice wizink egy 3 meg 35ös szal a kis luri chanterek rémuralmának annyi :) (jó duma kár hogy patchig tuti nem igaz :) ) -
Rockety #12958 ahoz lesz egy két szavam, szavunk :) most én voltam éppen az über frankó legjobb top best cleric thidrankiba sokak állítása szerint : ) (igen, nyomkodtam a heal gombot meg gyorsan felbuffoltam őket: ).
De thrustinfim is nem sokára eléri a lvl 24-t és akkor Zakra vadászok :) -
Rockety #12957 ezt már kérdezted úgy emléxem, de a válasz még mindig nem :) -
#12956 Jah. -
krisz073 #12955 Nekem lenne rá lehetöségem,hogy megvegyek 1 példányt de az eredeti amerikai verzió.Ha jól tudom azzal nem tudok játszani az europai szervereken?Igy van? -
steweee #12951 köszi. de ahogy most nézegettem a topicokat, én is rájöttem. nem ismertem a játék teljes címét csak hogy Camelot -
steweee #12949 árulja már el valaki hogy mi az a DaOC ? mindenki csak hivatkozik rá, de én nem tudom hogy micsoda