43179
-
#13058 heheeeee, Szevaaaaaaaaa
mi a péló van veled ecsém?
persze, megnézem -
#13056 thanks m8 -
#13055 Nm kell perfektnek lenni, de kell az angol tudas. -
#13053 hát ilyesmi engem aztán annyira nem érdekel,hogy nagyon :-) mostanság egyébként is napi 30percet játszok,az kb annyi,hogy kimegyek odinba rezzelek 2-t wardennel(+78rp :-),aztán csicsika... -
#13052 igaza van a gyereknek,nekünk is kell az rp hibibe,és ő rajta is van,hogy minél könnyebb dolgunk legyen :-) nem értem ezzel mi a gond :-) -
#13051 Intelligens paladin.
3,90,[Party] Killerbee: "Barlog, do you have fh?"
3,90,[Party] Barlog: "not yet"
3,90,[Party] Barlog: "only FA2"
3,90,[Party] Tichie: "why FA2?"
3,90,[Party] Barlog: "for IP"
3,90,[Party] Killerbee: "as a pally go for fh, forget fa"
3,90,[Party] Tichie: "u can get fh without any other ra"
3,90,[Party] Tichie: "O_O"
3,90,[Party] Killerbee: "need 14 points only for a grp insta"
3,90,[Party] Killerbee: "without any prerequisit"
3,90,[Party] Barlog: "i prefer to have first IP"
3,90,[Party] Tichie: "lolz :P"
3,90,[Party] Tichie: "best for pal is FH first"
3,90,[Party] Tichie: "then purge"
3,90,[Party] Tichie: "and u can think to ip after that"
2,90,You send, "jesus christ, minstrel without sos, pally without slam and fh, and a fekin smiter :)" to Tichie
3,90,[Party] Barlog: "nop i wont take purge"
2,90,Tichie sends, "omg"
3,90,[Party] Hinako: "dont expect much anyway wait till he learns abit more about emain through experince :p"
3,90,[Party] Tichie: "ok "_""
3,90,[Party] Barlog: "ill go for mastery of blocking and parry"
3,90,[Party] Tichie: "i got fh purge and ip with my paly..."
3,90,[Party] Tichie: "first ra i took was fh"
3,90,[Party] Hinako: "purge only value is fh "
3,90,[Party] Barlog: "my plan is IP, FH, and others"
3,90,[Party] Hinako: "no purge ?"
3,90,[Party] Hinako: "determin 4 ?"
3,90,[Party] Tichie: "ip cant save ur group"
3,90,[Party] Tichie: "but fh..."
3,90,[Party] Barlog: "no way to much points"
3,90,[Party] Tichie: "ip worth more point than fh"
3,90,[Party] Hinako: "lol"
3,90,[Party] Tichie: "omg"
3,90,[Party] Barlog: "or i go IP and than purge so no FH"
3,90,[Party] Hinako: "nvm drop i said he will learn :p"
3,90,[Party] Killerbee: "fh is only 14"
3,90,[Party] Tichie: "ip is 23 points and fh 14"
3,90,[Party] Hinako: "spec af buff plz"
3,90,[Party] Barlog: "yep but IP is cool"
3,90,[Party] Tichie: "i cant beleive :l"
3,90,[Party] Hinako: "LOL"
3,90,[Party] Tichie: "so fh group heal isnt good?"
3,90,[Party] Tichie: "heal for 80% hps all ur group and u prefer ip ok ^^"
3,90,[Party] Barlog: "nop but all palas getting it so no point for me"
3,90,[Party] Tichie: "lol"
2,90,You send, ":))))))))" to Tichie
3,90,[Party] Tichie: "just think if u get fh now u ill get much rps..."
3,90,[Party] Tichie: "then if u wait for ip"
3,90,[Party] Tichie: "and u got 2 respec ras m8"
3,90,[Party] Hinako: "u aint group-friendly :p"
3,90,[Party] Luske: "we ready?"
3,90,[Party] Barlog: "already used 1"
2,90,Tichie sends, "omg at that paly"
2,90,You send, "rofl aye" to Tichie
2,90,Tichie sends, "kick in his head irl :p"
-
Rockety #13050 Ja nem költözünk át a Hyder féle DAOC oldal fórumjára? Több funkció, van moderátor is és szebb :) -
Rockety #13049 de, csak nem túl sokat : ) -
Rockety #13048 mivel alb vagyok őt nem vágom : ) -
Rockety #13046 ja grats, fasza az oldal. -
Rockety #13045 és milyen nével futsz?
én Rendorion briton infil
Dorina highlander minstrel
vagy esetleg öcsém briton Adrirali nevű clericjével vagyok.
-
#13043 Mondjuk látom, bixerver.hu -n van. Akkor talán nem lesz gáz. Nem tom mi a főoldalon említett eksön, nekem volt gáz :) -
#13042 Hyder, php-nukeot használsz az oldalhoz, igaz? :)
És php-módban, nem sql-módban, igaz? :)
Akkor számíts 4-5 naponta hasonló adatbázis-elszállásokra, mint amit most a főoldalon olvastam :-))))))
A fórumban topicok, regisztrált userek, sőt az egész cikkadatbázis el fog tűnni, ha úgy gondolja.
Sok sikert az oldal szerkesztéséhez :-))
(ha érdekel egy ESETLEGES megoldás írgyá mert hasonló cipőben járok). -
#13041 hmm, nem lehet h elirtad az emilt?
mert müxik -
BadGuy #13039 Milyen classal vagy? Game developer mode on ? :)
Akarmi vagy tudok par alb karit amit nem szolozol le ;) -
#13036 hali
ign, asszem azt megoldottuk -
#13035 köszönöm, így szerintem tökéletes lesz
-
#13033 < font size=3 color=FFFF00>Dark Age of Camelot >>: < a href="http://daoc.ini.hu" target="_blank">Magyar HP <<
Nyah ha nem tetszik szóljatok. -
#13032 Hüm, mire írjam az alcímet?
< font size=3 color=FFFF00>DAoC magyar HP< /font>
< a href="http://daoc.ini.hu" target="_blank">DAoC
Mostan ez van, legyen benne < br> még vagy mi? -
Rockety #13031 btw még ként szint, mennyi kell még bgig? (vagy már túl vagy rajta?) -
Rockety #13030 ja de szép kis zonecrashek voltak tegnapi, 200 midi vs 400 albos pennine-sauvage őrületnek. -
#13029 milyen szerényre vette az excal midi szekció,mióta nincs 5 relic power :-P -
#13028 múltkor,még 49es volt warden(még minizni se minizett),és craftolgatok békésen,spanyol haver craftolgat mellettem,kérdem micsinál,mondja fegyvert,mondom jó,én meg páncélt,aszondja af102 MP-t csináljak neki ingyé,mondom nem úgy a,duellezünk,azt ha te nyersz már csinálom is a cuccot,ha én 48,3ról 48,5re PLed druidom,na neki is estünk a dolognak,szerencsétlen mooseolt IPzett,de csak nem bírt 75%hp alá nyomni,elhasalt(epicben+DFkarddal+pajzsal,én meg af102 98%os cucc+dot procos lvl51es pickhammer 99%+MP mediumshield,szal eleve nevetséges volt,nari con mondjuk mellette szólt,meg IPzett,és hasonló csúnyaságok,de akkor is),azóta párszor megpendítettem a témátm,de aszondja csinál BG fegyvert vmi altomnak,mondtam is neki,hogy nem tom ha ő nyer,és af102MP helyett af50 95%os settet kap mit gondolt volna,de mind1 :-) mindenestre ligen közepén nyilvánosan beégett :-) még ha nem IPzik annyira nem gáz,de így teljes volt a beégés,ráadásul fél guildje ott volt és rajta röhögött :-) elhasalt,és alt-tabot küldött egyből lol -
#13026 nekem a Slith-es durva lvl3as questet nyomtam,és gondolom srác is azt tolta,mondom csináljuk együtt,lvl5ön 1 zöld mob 22 szürke addal pont ugyanannyi xp 1nek+2nek is,de még csak nem is válaszolt,megtalálom a mobot megin szólók neki,hogy toljuk együtt,megin semmi,betámadom mobot lever,ő meg végignézi,és kivégzi a mobot,na az is repült ignore-ra asap...Edmandorf,vmi armsman asszem,de azóta is jót röhögök mindig,ha belogolom clericem lépek 2-t,és ott a sírja :-),és ez már vagy egy tucatszor megesett lol -
#13025 Érdekes, én reju clericként nem kapok ilyen üziket, vajon miért? :) -
#13024 Írjál neki emilkét, a múltkor kb 20 perc alatt reagált rá. -
#13023 na ez lol.
Nekem olyan volt, hogy earth theu vagyok, és mentünk rvrezni és penninében jártunk mikor egy lvl 10es srác aki barrowsban volt (lvl30+) irja hogy ugyanmár PLezzem már fel és majd ha 50 lesz akkor majd lehet hogy ő is PLezni fogja egyik karim. :) -
#13022 ha véletlen erre jár egy moderátor légyszi szóljon, írtam egy másik topicba is ami nektek üzen, de eddig semmi...
pls -
BadGuy #13021 Van nekem is 1 ilyen palashoz hasonlo eset (ilyen embereket bannolni kene :D)
Remelem azt mondtad hogy igen, aztan amikor rezzelt azt mondtad : kabbe :D
Minap esett albionba, 15os epicem csinalom , ramagrozott 2 kek 1 zold instarootolo mob tehat elfutni nem tudtam. Vadul integetek yellelek mellettem kutato armsmannek (epicet kereste biztos) . Szepen megvarja amig megolnek a mobok aztan megkerdezem: Mate if you want to play a solo game go play icewind dale or something (tehat atlagos anyade-nem-segitesz-ha-mar-egyutt-jatszunk-bazze)
Erre o:
"WTF We arE not a team OK?!"
Repult is az ignore listre :) -
#13020 Azt en is mindig megjegyzem neki, hogy vazz, 100 fos guilded van, nekik nincs? :) A poen az, hoy most osszesen 25gp van Killeren, igy elhajtom oket. :D
A masodik legdurvabb szoveg az velem esett meg most: rezzt kerek 1 palatol Lyonesse-ben, mire a valasz - fogod a wizardomat powerlvlni utana? ... -
#13019 én kb 2 hónapja azt mondom kunyizóknak,hogy elcraftoltam,ez igaz is egyébként,mert olyan 100-200G,ha maradt,de még ebből kb ennyit ki is kell csengetni Fidelnek SCzésre,akkor meg tényleg nem marad egy buznyákom se,és általában persze nem hiszik,és fel vannak háborodva,legújabban süketnémának tettetem magam,oszt jóvan,ha guildje van esetleg beszólók,hogy nekem nincs,de a guildednek tuti van :-D btw újabban több guild van hibibe,mint player szinte... -
#13018 múltkor ülök WDbe,vadul kérted a guardtól a killtaskot,eltelik 2 sec,jött a deathmsg-d :-P...engem albiba az fáraszt le legjobban,amikor a 7 tank 3 mobot nem bír letauntolni,hanem mind 1re megy,aztán első heal után 2 rám agrozik,akkor ugatnak,hogy heal heal,de le nem szednének ám egyet se... -
#13016 van az 50 is jobban belegondolva -
#13015 Szerintem olyan 40 ember ... különböző servereken -
BadGuy #13014 En albionban 1 air theut hozok fel, szeretek nukerkedni es amint mar regen beszeltunk rola 1 air theu sokat ad a csapatnak (haste+speed+aemez pwnz es meg a 10 sec pbt is kijon) es nagyon fun kari :) (meg csak 17es de folyamatban van :)
Amit latok lowlvl xp groupokbol (meg tapasztaltam , van 1 22es rejuv/enc clericem) :
Uvoltoznek a healerrel, dumb-nak hivjak amikor nem healel mer agroja van (engem mar az kikeszit amikor beirja az idiota hogy 'heal'. Mit gondol mi a faszer vagyok ott?) Magasabb szinten remelem ez 1 kicsit azert valtozik ;) -
BadGuy #13013 PvP fuuuuj olyat ne jatsz karos az egeszsegre ;) -
#13011 hehe, én csak 1x kértem(volna) valakitől még anno a PvP szerveren, erre ezt kaptam:
ÖCSI MENJ DOLGOZNI
rofl, na mind1 ;-) -
#13010 Egyre selejtebb az emberanyag nalunk albionban. 5 percnekent kap az ember - Give money, buffs, powerlvl uzenetet. Regen legalabb udvariasan kertek es megkoszontek, nemreg adtam valakinek 10 aranyat, es erre azt mondta, tobb kell...
A masik kirivo eset a guild theurgistjaval esett meg. Kapott egy pm-et egy teljesen ismeretlen fickotol (volt neki guildje), hogy ugyan jojjon mar le Salisbury Plainsre es segitsen neki a killtaskokban ugy az elkovetkezo 45 percben... -
#13009 visszatérve kérdésedre,nekem wardennel 29nap 20óra volt a lvl50,de mellette 900as ACer lettem+majdnem végig szólóztam :-) -
#13008 Sery,Rendorion,de ők+Adera is pihikél vagy mi,mert excal albiba tolják manapság...