43179
-
Atomy #14513 Hát igen. Buffbot bg-n nem kis bénaságra vagy önbizalomhiányra utal. Még 50-en mostanában hogy mindenkinek van, nagy jóindulattal elfogadható, de én ettől függetlenül utálom. Viszont mikor valaki bg-n egy eleve durva classal mondjuk assassin vagy berzerker, bonedancer, necro játszik, és még 99%-os crafted cuccot is csinál magának meg buffbotot használ az szánalmas. Mi abban a játék ha a másiknak nemhogy 5% esélye sincs hanem semmi? Olyan sakkjátszmához tudom ezt hasonlítani ami úgy indul hogy neked 16 figurád van az ellenfélnek meg 1 se, és akkor próbáljon meg mattot adni :) kb. ennyire nem értem az épített rvr groupokat sem. -
Arlen #14512 hahah, ja ez annyira tipikus, és utány csinálja a skrinsátokat, hogy mennyire uber skilles :)))én a bg infim páncélját merchantnál vettem(kék), meg drop fegyverekkel nyomultem, és fun volt így is :) -
#14511 Ja es a 6L2-es smiteremnek sincs sc-zett armorja (mondjuk ez inkabb szegyen :D ), de 1.61 utan majd osszehaverkodok buffbotosokkal, mert anelkul ertelmetlen lesz. -
#14510 Azert az eleg lol, amikor valaki BG-ben buffbottal megy ki, meg csak 99%-os sc-zett cuccban es az utso szinten. En eloszor(es kesobb is ugyanabban a cuccban) a theummal 20-s szinten, szurke es lila ruhaban, cabalist staffal mentem ki. Excal/Mid-en meg Qua 85%-s cuccokkal, osszesen 2 gyurum volt (azt bg elott 5 vendo megolesevel szereztem) mentem ki a troll (!!!) skaldommal lvl 16-san. -
Atomy #14507 Kaptam én már thidrankin 300-as ütést troll berzerkeltől, és ez még csak az egyik keze volt, pocok nélül... Meg 480-as PA-t 2H SB-től -
Fidelcastor #14505 Ja olvastam olyat is, hogy valamelyik fanatikus a testserveren csinált 1 celt ns-t és hozzá 1 buffbotot és bg-ben mindenkit hazavágott és mentek a levelek mythichez, hogy wtf nerf..nerf. -
Fidelcastor #14504 Én nem olvastam sehol ilyet. -
Fidelcastor #14503 Az NS TL is azt irta mythicnek, hogy ne legyen celt ns.:)Találtam 1 egyszerű magyarázatot is miért nem kell a celt ns.
"Prediction:
1) celt shades enabeled
2) Bandwaggoners FOTM people roll shades
3) .5% of the people that roll celt shades actually hit 50
4) These new celts (with buff bots of course) add to the current nightshade population
5) People running around are ganked by nightshades
6) people whine about nightshades
7) nightshades get nerfed because of whining (the majority of the whiners will be the celt shades that failed to make it to 50 and went off to roll other fotm classes that hit 50 easier -
Rockety #14502 mivel nem lesz celt ns , legalább megvan az a lehetőség hogy a jelenlegi nsket turbozzák fel egy picit. -
#14501 Inkabb az uj buff capet lonek vissza. Meginkabb a buffbotosokat fogja beerositeni. -
Fidelcastor #14500 Nem lesz Celt NS, mert túl erős lenne és felborítaná az egyensúlyt. lol
De a briton infi és norse sb az lehet, mert az nem borítja fel. Ezt akik kitalálták. -
#14499 pbt-n nem :-) legalábbis engem idáig 1x pajzsstunnoltak,de akkor előtte leütötte pbt-t,és úgy stunnolt a scout gyerek,persze addigra előkerült a bokor mögül a 1,5FG ami velem volt,és mire kijöttem stunból már releaselt is :-D -
#14498 nerfért fogok sikítozni,ha át lehet archerolni a pbt-t bazz :-P -
Fidelcastor #14497 Pajzsstun is átmegy a bt-n. -
#14496 nem is evadelésről,hanem parryzásról volt szó :-) -
Fidelcastor #14495 Leht evadetni,parryzni,pajzsal védeni. Már és is evadéztam pa-t és az enyémet is evadézták,parryzták és blockkoltát.
Amit a dragonfangra írtál az szerintem is úgy van. -
#14494 akkor meg tuti lagcheates a srác , tetves berskerker nem elég hogy nagyot üt még csitelnek is :) -
#14493 jaja aki castolja azt nem küldi át csak akikre :) -
Rockety #14490 azok ellen nem fog működni akik kasztolják a pbt-t. legalább is én igy értelmeztem. -
#14489 Igaz, mondjuk kb ilyen erzes lesz a wardenednek is amikor pbt-n keresztul zsenge hibitestedbe csapodik a Volley vagy a Longshot :) -
Rockety #14488 us server akármelyik ---> pendragon test szerver
asszem csak igy műxik -
#14487 van vmi /charcopy,ami azta írja,hogy csinálsz másik szerveren ugyanolyan nevű manyust,akkor odamásolja a karid,ez működik szerintetek?8-) -
#14486 ha egy buffbot kezelésbe veszi wardenem,és jön vmi bohó unbuffed stealther akkor én is gyakran kiparryzom PAt :-P különben is miért pont PAt ne lehetne parryzni? :-P -
#14485 én teljesítettem a tervet,van albi+hibi karim is :-P hibi karik lassan 50esek,szal átszokok albiba xpzni :-) -
#14484 azóta mióta ezt a hogyan csináljuk izét írták betették a játékba cf-t,és sh-t(ez 2 'epic' zóna),na meg SI is kijött,szal 40+ fölött nem érdemes már lenn bohóckodni innisnél(ez egy város),mert a kutya sincs ott,és ha vhol,hát ott nem lesz grouppod,szólózni se tudsz ott,mert ott a mobok(mint írtam pl a far darrigok is) eléggé szétszórtan poppolnak,és nem tudsz 1-2nél többet húzni...szal 40+nál go cf vagy sh,de innist azt el lehet felejteni,ha grouppolni,ha szólózni akarsz :-) -
#14483 hát te nem vagy egyszerű ember :))) -
Mester #14482 :) hmm csak nagyjából sejtem mire gondolsz de ez már meglett egyszer beszélve hogy minden realmben lehet olyan csapatot csinálni amivel le lehet verni 2-3* annyi enemyt(esetleg többször:)) -
Mester #14481 LOL -
#14480 Ja a nap lolja: Berserker evadelte a PA-t :) -
#14479 Csak egy jotanacs: Szokj le a drogokrol :) -
#14478 Hee ... nem bantani a hibbiket, most hogy en is inditottam 2 hippi karit
Inkabb a rengeteg albionit meg middit kene nerfelni, a szemuk sem all jol ... err hogy is van ez? Francba a hippikkel, mindig szarra nukeoljak a minstrelemet ... ehh ez se jo, most mit csinaljak???
Megvan: felosztom a hetet, hetfon albioni leszek es a hippiket szidom, kedden hibbi es az albsokat ... vasarnap meg ugy teszek mint az ur anno
Csak az a gond hogy sose tudom milyen nap van ja arra tartom a mobilom, telleg. Naszoval ma szerda van szoval buzi hippik ... vagyis nem, mert mar csutortok, kocsog albik huzzatok haza
Ahh ez nem lesz igy jo, a vegen szemelyisegzavarom lesz ... nem lehetne hogy minden hippi indit albionban karit es minden albi indit egyet hiberniaban hogy ne allandoan a siras meg a masik szidasa menjen? A midiket hagyhatjuk beken, ok senkit nem bantanak ... legalabbis meg sose lattam Drillat beszolni hogy nerf Albion es/vagy Hibernia
Gondolom most az albik es a hibbik is nagyon szeretnek
Nem magyar politikusok latogatjak ezt a forumot veletlenul? A hangulat kb. olyan mint az orszaghazban Csak mert ha igen akkor intezhetnenek nekem VIP kolcsont, szolgalati kocsit, 14.-5.-6. havi fizetest, premiumot, sot az utcankba is elkene nehany fekvorendor, ugy 5 meterenkent mert mar tul nagy a forgalom es anyam macskait egymas utan vasaljak ki (engem nem erintene, pont itt van egy mellekutca mellettunk )
Ehh mar megint gonosz voltam, igy senki nem fog megkedvelni -
#14477 Hat Lourker, meseld el a tobbi hibinek mi volt most Benonal nemreg, ha ezutan is nyavajognak akkor segg van a fejuk helyen, de jokora. -
#14476 Attol fugg milyen kari vagy es mennyit akarsz ott nyomni ... bar az LSben is en vagyok az egyetlen magyar, raadasul eleg nagy kavaras van mert az egyik ottani legnagyobb guildbol kivaltak alakitottak es azota fujnak egymasra De epitett RvR grpot akarnak, ez a javukra szol ... vmi 2 manachanter, void eldricht, bard, druid, warden + 2 tankot allitolag .. marmint ezt 3x
Bar ezek is vmi kampo demokracia dumaval jottek ... hat mondtam nekik vagy demokracia vagy RP dontsek el, ugyhogy nepszeru vagyok ott is (nem mintha izgatna) -
Rockety #14474 companion : chainkasztol snare dd-t, nuff said
zealot: 5% cold debuff és snare dd de random emiatt nem túl jó.
compatriot és ally: régebben a compatriot egy self-dmg shieldet csinált ami elrontotta a focus shield által leadott dmg-t. Ezért használt mindenki allyt. Azóta volt egy patch amiben a compatriot egy self af buffot csinál magának dmg-shield helyett csak ezt sokan nem kérdezték. Azt hogy a self af buff jobb vagy rosszabb-e mint a legjobb base druid buff hát azt nem tudom. Ha stackel akkor compatriot, ha nem akkor megint egy pont allynak. -
#14473 nyah erről jut eszembe nem tud valaki olyan exc/hib guildot amiben magyarok is vannak ? :) -
#14472 Itt egy kep az alultapolt manachanter sebzeserol
Mar ertem hogyan szedik szet mindig a fullra buffolt 2-3fg albit -
#14471 "40-45 It is no point to solo. You should find a group in Innis to hunt Pooka. You just sit in Innis and ask for group. Again, don't solo after level 40, you will go crazy."
LOLOLOLOLOLOLOLOLOL ez a leírás még cf előtti időkből való,szal kb 1 éve outdated -
#14470 45 - far darrig, na azt elfelejtheted,az wardennek való hely volt,nem ilyen tömeggyilkos manachanternek,2000km-re poppolnak egymástól a mobok... -
#14469 nekem pry/hibibe van 11es chanterem,igaz az lightspecced,és így nincs focusshieldes baromság,de nukertankkal 2en 2-2 lövést nyomunk sárgába,és volt mob nincs mob :-D -
#14468 nekem nem kell magyarázni,albi konspiráció van és kész,mosmán van minden,ami csak elképzelhető a játékban nekünk meg sehol nincs specline af buff :-P nerf albion,mert mosmár annyira overpowered,hogy nagyon :-P