43179
-
#14559 Midik mar joval tobben vannak mint albik. Szidjatok mar oket is plz. -
#14558 Aaaah, de olyat szinte lehetetlen, az en otletem egyszerubb :)) -
Fidelcastor #14557 Tárgyakból nem kapsz pluszt. Ezt elvetették.
arcane3-mal meg tudsz base 60 str combo 94-et. Szerintem ezzel nem nerfelték a buffbotokat. -
Fidelcastor #14556 Olyan szervert kellene indítani ahol realm balance van és nem a class balancet eröltetik. -
Fidelcastor #14555 Albok azért zergelnek, mert többen vannak. Minden szerveren az a realm zerg-gel akik a legtöbben vannak és semmi köze, hogy 90%ban hibi vafy midi group nyerne. Én kételkedem ebben a 90%ban is, mert nem mindig szemből találkoznak a csapatok és nem minden percben nyomhatod el az RAidat. -
#14554 Egyebkent mi a l*f*szert el az benne 10 midi/hibi-bol 9-be hogy Albiont szarra kell nerfelni? Eskuszom inditani kellene nekik egy szervert ahol nincs Albion. -
#14553 Szallj mar le errol az albok zergelese temarol, persze hogy zergelunk. Hibik azert nem zergelnek mert egyreszt kevesen vannak, masreszt nincs ra szukseguk. Zerg ellen nem sok mindent, plane mert egyenloseg eseten 90% hogy a midik vagy hibik nyernek. -
#14552 Na faszan tordelte :( -
#14551 Buffbotosok tobbsege magas RR, vagy azert hasznal buffbotot, mert az akar lenni. Olyan hu de elite item nincs tul sok, a legtobb kijon SC-bol is, a kiegeszito itemek tobsege, meg SI quest.
Realm Level........Attributes......... Hit.... Points Power
.............Item Base Buff Spec Buff
2............260.. .....26... 26...... 104..... 26 -
#14550 miértis? -
#14549 és mindez persze szombat délelőtt 10 körül...és az albok persze nem zergelnek,csak nonstop 3-4+FGvel vannak emainbe,és akkor hirtelen megjelenik egy épített Fg,és hazavágja őket,akkor hülye hibik tönkreteszik a fun rvrt... -
Drilla #14548 Hehe ez jó:) -
#14547 champ+ns even -
#14546 mind2 utólag láttam logból,hogy ütögettél bottal,gondolom friar vagy vmi caster lehetsz :-) a 4FG speciel odinsba volt a 3FG meg amikor egyszer gondoltam kitisztítom emaint,összeszedtem 1,5FG hibit(csupasupportclass,talán 3nuker-2tank,de volt cserébe egy rakat bárd...),mondta egyik gyerek,hogy 2FG alb van kinn,de külön külön,mondom kirohanunk lesöpörjük őket külön külön mach6-al mire észbe kapnak mi már campeljük amgt :-) kimegyünk amgnél egyik fg-t 3sec alatt wipeoutoljuk,mahc6al rohanunk mmghez,hogy port előtt visszaérjük apkhoz,erre mmgnél 3fg van,há bazz...mivel semmi dmgosztónk nem volt(3nukerből 3 menta,2lightmenta 1 manamenta...2tank meg egy champ+na,meg esetleg én mint 3dik tank)hasaltunkis el jól...azóta kb nem is játszom,majd ha lesz korlátlan dialup,addig csak idegesítem magam ezzel a számolgatom még mennyi van a hónapban hátra... -
Rockety #14542 The Healers Guide to World Domination:
http://vnboards.ign.com/message.asp?topic=49187559&replies=12
Csak ha valaki nagyon unatkozik akkor olvassa végig :D -
Rockety #14541 egy baj van hogy lehagytad a végét fidel :)
Result: Luri and Elf shades, (bladeshades in particular) recieve NO love, and get nerfed because celts can become nightshades
THERE IS NO DIFFRENCE BETWEEN LURI AND CELT in the END GAME. If you want a nightshade, play an elf or a luri, luri bladeshades are viable, I AM ONE, anyway, any class that becomes fotm is in for a nerf, Im trying to protect nightshades. -
Atomy #14540 Ja, Atomi az én vagyok. Hogy 3-4 fg-vel látsz az ritkán előfordulhat, pl. mikor keepre megyünk, vagy mikor 100 albi van emainben akkor nehéz olyan helyet találni ahol egyedül lehet a groupod, de ha már 30-an vagyunk kint akkor is összefuthat 2-3 group valahol. Az meg gondolom nálatok is úgy van hogy ha kihal valaki valahol akkor megkérdezik hogy ki, hol, és akkor a másik group/ok is odamennek ahol történik is valami. Azt meg visszautasítom hogy a loe zergel( na jó, néha előfordul mikor nagyon nincs semmi ellenség akkor felhalmozódunk és táncolunk mmg-nél :) ). Mivel elég nagy guild vagyunk, néha van 40+ ember online a legtöbbnek van 50-es karija, elképzelhető hogy ebből nem csak 8 van kint rvr-en, de ez nem jelenti azt hogy mindíg együtt zergelünk. Antizerg állásponton vagyunk, csak akkor megyünk 2fg-vel max ha szükséges, pl. ha midi zerg van kint vagy ha 1fg-vel megölhetetlen groupok mászkálnak mint pl. lourkerék vagy warders. Ahhoz meg külön gratulálok hogy 2x is láttál RvR-en tekintve hogy se te se én nem vagyunk sűrűn kint :) -
#14537 Sajna ua a hiba!
Hiába,semmi sem változott.
A sima Daoc-ba be tudok lépni de a SI-be nem ugyanazzal a kóddal. -
Mester #14536 Atomi Loe guild-be van tehát ha 3-4fg-t láttál az könnyen lehet hogy ő volt:o -
#14535 tied az Atomi nevű karakter?2x találkoztunk,egyszer 4FGvel egyszer 3FGvel voltál,ezek után fun rvr után sírni,hááááááááát LOLOLOLOL
ha nem a tied,akkor boccs,de mondjuk úgy inkább próbálnak alkalmazkodni az emberek,albok jönnek 3-4FGvel,hibik tolják az épített grouppot,albok/midik buffbotolnak,hibik is buffbotolnak,ez egy ilyen foci... -
#14534 Újraraktam a SI-t és most updatálja a lenti file-kat a megadott cimről...11.4MB
Remélem menni fog -
#14533 Köszi. Csinálom. -
Kkri$z #14532 Ott a válasz siess :) -
Evilmann #14531 There's a small problem with the patcher.
Sometimes people patch to the US Version of DAoC.
To correct this, the easiest way is to reinstall the whole game.
If you feel up to it there is another way. You can open your update.dat (using notepad for example), and replace everything by :
For DAOC
Mythic Patch
193.252.123.21:1280/updates/english/camelot/mpatch.dat
For Shrouded Isles
Mythic Patch
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
-
#14530 Lehetne ezt egy kicsit bővebben? -
#14529 Odáig jutottam, hogy a DaoC-kal megy, de az SI-vel már az előbbi hibaüzentet adja. -
Kkri$z #14528 Mondom hogy miért, amerikai sreverr akar csatlakozni ott meg te nem vagy ismert. Vissza kell állítani az update.dat-ot. Vagy ha elmentetted akkor csere vagy reinstall, én ezt a 2 modod ismerem :) -
#14527 Egyszerűen elindítom a játékot,megadom a usert és a passt erre, kiírja, hogy incorrect account or password. :( -
Kkri$z #14526 Valszeg azért nem enged be mert amcsi serverre akar conectolni... -
Kkri$z #14525 Milyen pach és miylen új acc? nem értem igazából..
Pach az lehet a szokásos amerikai sreverről pach-el bug..
Doac oldalon tuti nem kell bejelentkezni -
#14524 Hi!
Az oldal cimét se tudom...lol
Szóval most az a bajom,hogy a patch után nem enged be a szerverre...1 hét free van még...ad új account-t és pass-t...acceptelem és belépnék velük de nem tudok...invaild account or password...újra a DAOC oldalon is kell bejelentkezni és ott adja az igazi kódokat vagy mi van most????? -
Kkri$z #14523 Np, este megy tovább a buli vhol megtalálsz minket...
Aod fórumra nincs belépésed? -
#14522 Mondjuk random grp-hoz "fomusoridoben" en se csatlakozom tobbet. Inkabb atmegyek exc/midibe.
1. Paladin nem hasznal endurance chantet a csataban, 2x megkerem szepen, hogy megiscsak, de semmi reakcio, erre beirtam: DAMN IT, WHERE IS THE END REGEN!!! - egybol lett...
2. S/S armsman aki nem slammel...
4. lvl 40 wizard, aki tobbszori keresem ellenere se jon fel a bm-re, hanem ott all a gate-nel, es csodalkozik, hogy 2 sec alatt kihal... -
#14521 Random high rr-nek meg van eselye 1-et megolni. :D -
Arlen #14520 ahhhhh vágom má :)) -
Atomy #14519 Az olyan RvR groupok ahol előre ki van találva hogy milyen classok vannak benne, milyen RA-kkal, előre megbeszélt taktikákkal, tele high rr playerrel, esetleg még pár bufbottal is, ami ellen egy-két random low rr groupnak teljesen 0% az esélye. -
#14518 Hi all!
Bocs Krisz és Pici a excal szerveren;de kidobott a szerv és most update zajlik: 8.4 MB
Este re 18:30 után a privi szerverre benézek előtte hátha ott vagytok... -
#14517 6 resist, pbt, ae mezz, heal, full buff, mach 5 -
Arlen #14516 sajnos sokan nem úgy gondolkoznak, ahogy mi, ők nem a jó harcot keresik, hanem mindenáron győzni.
őő hogy érted, hogy épített rvr groupokat? -
#14514 31337 lehetsz. az lenyeg. :D De a fun RvR az reg halott. :(