Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hyder
igen és az a szép hogy engem sem enged...

valamit elcseszhettem ;-)

ma javítom, bocsi

Steam: [HUN]Feriggno

magam, azt csak egyszer allt szandekomban leirni😊
Szeretnem magam az oldaladon registralni magam, de azt irja nem tehetem mert nem vagyok regisztralva..., ez igy tok jo.😊)

Pelgrin=>Arwenke, csak lusta voltam at irni a bejelentkezesem.😊
Nem a T&L miatt hanem a kölönbözõ Shaderes effektért kéne Geforce 3,de nem kötelezõ

\"Life is around you and in you.\"

Hyder
pl abban kéne help, hogy az átkozott serverinfo mér csak az amcsi servereket teszi fel, valamiért nemtom bevágni az xml-filet =(

meg pl sql help kéne, szeretnék csinálni egy adatbázist a magyar játékosokról ahova lehet regisztrálni playert infokkal, de sajna nemtom h kezdjek neki =(

ha valaki tud helpelni pls

Hyder
amugy a cim: daoc.ini.hu

még sok dolgo van, de folyamatosan csinalom...

minden 5letet várok, meg esetleg olyan meber segitségét akir ismeri jól a Nuke-ot =)

Hyder
most készitettem el ujra az oldalt, majd irom a linket

Botond
vannak ilyen moderátor fórumok,pl a politika fórumon is van,ha hasfájásod van,ott elég hamar utóléred...
Hyder
ha ide téved egy MODERÁTOR pls jelentkezzen

!ASAP!

THX - Hyder

Botond
akkor egy kövezés rendel :-)
Hangianix
30 font az ket progi es messze nem 30 ezer forint. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
30 ezer forint ezt hol olvastad ? kb a kiegészítõvel 13-14k forint a dolog.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Nos akkor sokadszorra: egyelõre csak külföldön lehet kapni, vagy az amazon.com-tól lehet rendelni (sajnos Mo-ra nem szállitanak). Kiegészitövel együtt az amazon.comnál 30 fontba kerül. Fizetõs, havonta 12 euro a dij, a kiegészitõhöz minimum Geforce3 Ti 200 kártya kell a T&L miatt, anélkül élvezhetetlen. Netre nem annyira érzékeny egy ISDN-vonallal szerintem már szépen elmegy, a gépben pedig nem árt ha legalább 1 Gh-es processzor van.

lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby

Az a cleric az enyem, te diszno (igaz en aludtam de akkor is!)

Zak : melyik? A 'ulok ligen elott es sehol senki' resz? 😊 Hat ja az 1 kicsit demoralizalo :p
Botond
aztán rámagrozott 2 enyhén lila husbury knight vagy mi,és azok enyhén lecsaptak :-P mondjuk addigra firewizzik lerendezték a maradék brigádot is lol,második körre meg ld lettem :-/
Botond
azért hibibe is van SIje majd mindenkinek,mostmár inkább az excaliburra dezertáltak között fordul elõ az SI-tlenség :-) mókás volt ma btw,hogy 50egynéhány emberrel bejutottunk relickeepbe lol még vkit le is ütöttem benn :-)
Botond
hmm,NS elég über,gimped wardennel 2 óra szólózás után van 0,75-0,8 +ba,maradékot meg majd este ledarálom oszt jóvan :-)
Qaby magyar infi?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Hangianix
O volt az, apk korul wave-lt, en is visszaintegettem a semminek 😊

Egyebkent nem ertem miert nem megy, en pl. talan, ha az esetek 3%-ban jatszottam magyarral RvR-ben, igen mi kb. 4x tobben vagyunk RvR-ben, de magyar pry/alb is 4x tobb van.

Botond
háááááát,de beszólózgatom én lassacskán,mert pl mosmár csak 1,49 a lvl,de gprs-el még mindig nem az igazi,dialup keretem meg elfogyott,de holnap mondjuk újra indul :-) de legalább 900as AC megvan végre :-)
Minket mar eszre se veszel? 😄 (nekunk sincs SI 😛)
Azt ne mondd hogy azt a hatalmas 2 bubit nem birod beszolozni wardeneddel, shademmel 1 bubi lazan megvolt talan 1 ora alatt, buffok nelkul.

Ezt nem lehet megcsinalni, hagy ne mondjam mier 😊

Shadem neve Adera, extravekony elf
14 ev alatt, azt akartam irni. Ja es mivel a Blizzard fejleszti igy aztan kb 100 eve mirre ki is jon.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

World of warcraft kb olyan lesz mint a Diablo II csak mmorpgben. 14 alatt ajanlott.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
btw van vmi world of warcraft ingameanim,egész pofásnak tünt,kb olyan mint a Daoc így elsõ ránézésre mezzer+pbae+pet nélkül :-) ha ezeket nem teszik bele még jó is lehet :-)
Botond
ha mi is úgy látjuk jónak Alyrral ;-)
😊 nekünk még nincs bot, de lehet mi is szert teszünk lassan egy enyhén enchantment specced clericre 😄, bonedancer meg egy vicc egyébként is.

zzz

Botond
már csak 7 pont :-)
Hangianix
Infimmel jatszom, minstrellel nem tudok, mert a pbaoe csapatbol a wizi es a baratnoje az earth theu gepkocsibalesetet szenvedett es korhazban vannak. 😞((

Egyebkent en meg vagyok kint neha, de kicsit duhito, amikot 2fg hibbi campeli apk-t, van 2 albi grp, az egyik odakiallt, hogy stick es eltuznek. En meg visszairok neki, hogy nincs meg theu speedunk se, nem tudunk stickelni... (mekik van ket minstreljuk, de kell, mert a + sorci a csapatban nem eleg mezzelni...)

Amikor osszeszedunk egy normalis csapatot, akkor a middik legalabb 3fg-pal jonnek, akiket addig tudunk amg-nel feltartani, amig ra nem jonnek arra, hogy csak 1 fg vagyunk, atkuldenek 4 bm-et es szevasz... (utana jon a tobbi)

Kimegyek Odinba, ott meg 2-3 fg hibbi van, ami azert kar, mert az a kedvenc kiscsapatos helyem smiterkent. Bar teny, azok a hibbik eleg benak, valami Evuljimmy vagy ki volt a druidjuk azt hiszem, na arrol annyit, hogy en smite-oltam le... 3 afk karival a fg-bol + 1-el aki eltevedt, 7 embert oltunk meg a 2fg-bol, ami nem dicsoseg, mert ok voltak a benak.

Vegulis nem panaszkodhatom, mert smiterkent is kapom allandoan az invite-okat, es jo grp-ban a legtobb esetben eleg is a heal amit tudok, foleg ha a friar is besegit neha. Szar grp-ban rejukent is szivnek...

(Az SI-t meg szivesen 😊 )
En is a 40/35/9 spec-re gondoltam, bar felek, hogy a 9 smite miatt, allandoan a smite gombra fog allni a kezem. 😄

Azt mondod, a Wild Healing annyira nem fontos? Azt hittem, hogy jo kis mana megtakarito RA. MoC-om nekem van egyedul albionban cleric-kent, pedig irto jo, volt purge-m is, de a MoC jobb (igaz 2x annyi az acuity 3 miatt).

Botond
gratz :-) nekem meg wardennel még 1,5 bub a lvl 50 :-) és 26 pont a 900as AC :-)
Botond
bonedancerre?hmm,az mókás lesz :-) Zaknak van buffbotja is,mármint a barátnõjének 'enyhén' buffspecced shámánja lesz,szal még mókásabb lesz :-)
Botond
35 40 9 jön ki,nekem az lenne,csak regro nuture nature :-) 35 41 x nem jön ki :-/,úgyhogy maxos int buffot nem tudok majd :-/
Uberlama
hát mostanában kicsit passzivak vagyunk RvRen mert beütött a kiskariláz itt-ott drophunt SI területeken. De a kiskarik már 30-35 körül vannak szal lassan megen megyünk többen RvRezni, me mostmár van 2 ice wizink egy 3 meg 35ös szal a kis luri chanterek rémuralmának annyi 😊 (jó duma kár hogy patchig tuti nem igaz 😊 )

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ahoz lesz egy két szavam, szavunk 😊 most én voltam éppen az über frankó legjobb top best cleric thidrankiba sokak állítása szerint : ) (igen, nyomkodtam a heal gombot meg gyorsan felbuffoltam õket: ).
De thrustinfim is nem sokára eléri a lvl 24-t és akkor Zakra vadászok 😊

zzz

ezt már kérdezted úgy emléxem, de a válasz még mindig nem 😊

zzz

Bith
Jah.

This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...

Nekem lenne rá lehetöségem,hogy megvegyek 1 példányt de az eredeti amerikai verzió.Ha jól tudom azzal nem tudok játszani az europai szervereken?Igy van?

köszi. de ahogy most nézegettem a topicokat, én is rájöttem. nem ismertem a játék teljes címét csak hogy Camelot

árulja már el valaki hogy mi az a DaOC ? mindenki csak hivatkozik rá, de én nem tudom hogy micsoda

Ja van mcl2 is.
Hát most gimp specem van(és nem tudok respecelni még mert csak line respecem van)
29 44 11 atm és 35 41 x vagy 35 40 xx re akarok menni(nurt regr nature).

Btw tegnap lehagytam Corent rp-be lehet változott mrá mára nem tudom😊.

Albi magyarokkal mi van amúgy nem nagyon látom õket mostanság .

Hangi te minstreleddel xpzel?
(Az si müködik rendesen még meg se köszöntem😊)

Lourker

Crown         ÿ
tényleg lesz DaOC FREE szerver?
Hangianix
Ja es kosz, a specced mi egyebkent - 41/35?

Hangianix
Mcl 2, mert az kell a RP-hez. WH-bol csak 1? Azt gondoltam, az fontosabb RA. MoA 3? Jo gyors vagy vazz. 😊 79 pont ez eddig, ha Mcl 2-t is szamolom, valamit kihagytal 😊

Botond
serenity?8-)
GRoup purge,purge,moc,aug ac 3, thoug1, avoid m 2, ranging power, wild healing 1, mastery of art 3 atm aztán lehet kifelejtettem vmit

Lourker

hi.ez van nem fizetõs szerveren is? ha igen, szivesen csatlakoznék valamelyik klánhoz!

Botond
Fidel: a szombat nem fog összejönni,beindul a meló 1000L,azt se tom mikor leszek megin fenn,talán jövõhét közepén,de thx mégegyszer
Botond
áááá,nem érdekes annyira a dolog,átmásztunk excalra midibe+albiba,aztán mintha daoc2-t játszanánk :-) ugyanaz,csak jobb grafika(SI)+más világ :-) +ismerjük az egyik ellenfél achilles sarkát ;-) reju is fun sztem egyébként,én is arra gyúrok clericcel :-) meg heti 4-9 órában rvr is meg xpzés is?hát ez az ami nem mûködött,mert 50esek csak rvrni nem 50esek meg minél hamarabb 50esnek lenni akartak...
Hangianix
Be lehet szervezni 1-2 kulhonit is.