Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valamit elcseszhettem ;-)
ma javítom, bocsi
Steam: [HUN]Feriggno
Pelgrin=>Arwenke, csak lusta voltam at irni a bejelentkezesem.😊
\"Life is around you and in you.\"
meg pl sql help kéne, szeretnék csinálni egy adatbázist a magyar játékosokról ahova lehet regisztrálni playert infokkal, de sajna nemtom h kezdjek neki =(
ha valaki tud helpelni pls
még sok dolgo van, de folyamatosan csinalom...
minden 5letet várok, meg esetleg olyan meber segitségét akir ismeri jól a Nuke-ot =)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
lvl 57 Dryad Sacred2.net - Standard-Ladder, Rank #13 EE HC Closed Lobby
Zak : melyik? A 'ulok ligen elott es sehol senki' resz? 😊 Hat ja az 1 kicsit demoralizalo :p
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Egyebkent nem ertem miert nem megy, en pl. talan, ha az esetek 3%-ban jatszottam magyarral RvR-ben, igen mi kb. 4x tobben vagyunk RvR-ben, de magyar pry/alb is 4x tobb van.
Shadem neve Adera, extravekony elf
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
zzz
Egyebkent en meg vagyok kint neha, de kicsit duhito, amikot 2fg hibbi campeli apk-t, van 2 albi grp, az egyik odakiallt, hogy stick es eltuznek. En meg visszairok neki, hogy nincs meg theu speedunk se, nem tudunk stickelni... (mekik van ket minstreljuk, de kell, mert a + sorci a csapatban nem eleg mezzelni...)
Amikor osszeszedunk egy normalis csapatot, akkor a middik legalabb 3fg-pal jonnek, akiket addig tudunk amg-nel feltartani, amig ra nem jonnek arra, hogy csak 1 fg vagyunk, atkuldenek 4 bm-et es szevasz... (utana jon a tobbi)
Kimegyek Odinba, ott meg 2-3 fg hibbi van, ami azert kar, mert az a kedvenc kiscsapatos helyem smiterkent. Bar teny, azok a hibbik eleg benak, valami Evuljimmy vagy ki volt a druidjuk azt hiszem, na arrol annyit, hogy en smite-oltam le... 3 afk karival a fg-bol + 1-el aki eltevedt, 7 embert oltunk meg a 2fg-bol, ami nem dicsoseg, mert ok voltak a benak.
Vegulis nem panaszkodhatom, mert smiterkent is kapom allandoan az invite-okat, es jo grp-ban a legtobb esetben eleg is a heal amit tudok, foleg ha a friar is besegit neha. Szar grp-ban rejukent is szivnek...
(Az SI-t meg szivesen 😊 )
En is a 40/35/9 spec-re gondoltam, bar felek, hogy a 9 smite miatt, allandoan a smite gombra fog allni a kezem. 😄
Azt mondod, a Wild Healing annyira nem fontos? Azt hittem, hogy jo kis mana megtakarito RA. MoC-om nekem van egyedul albionban cleric-kent, pedig irto jo, volt purge-m is, de a MoC jobb (igaz 2x annyi az acuity 3 miatt).
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
De thrustinfim is nem sokára eléri a lvl 24-t és akkor Zakra vadászok 😊
zzz
zzz
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Hát most gimp specem van(és nem tudok respecelni még mert csak line respecem van)
29 44 11 atm és 35 41 x vagy 35 40 xx re akarok menni(nurt regr nature).
Btw tegnap lehagytam Corent rp-be lehet változott mrá mára nem tudom😊.
Albi magyarokkal mi van amúgy nem nagyon látom õket mostanság .
Hangi te minstreleddel xpzel?
(Az si müködik rendesen még meg se köszöntem😊)
Lourker
Lourker