Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Lourker
Ha jól emléxem Kkrisz irta, légyszives reply mert fontos lenne. Köszi
zzz
bonedancer savage - ALAP, szvsz messze a két legjobb si kaszt
necro reaver - necro legdurvább pl kari, rvsrbe nem nagy szám de még mindig jobb mint az animist (és több is van belõle), reaver se túl szar
animist valewalker - field rvsrbe használhatatlan az animist, plre se az igazi, valewalker meg fun kari de annyira azért nem nagy szám és közel se a legjobb
szal:
savage > reaver > valewalker
bonedancer > necromancer > animist
nuff said, keke
zzz
De amúgy én is lvl'tem egzet egz ideig és nem rossz kari , 1.62-ben meg fel is tápolját úgy tudom.
Lourker
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
gyertek már át pry/albba, sokkal nagyobb fun lenne mint hogy ott hibibe szenvedtek 😊 (illetve már nem sokan :p )
Stick a mobra mert elfut es messzirol dotol, utnem, not in view, megjelenik mogottem, dot. Na ezt addig csinaltam mig meg nem olt (zold mob), addig ott rohangaltam es probaltam megutni, de sose ott volt ahol eppen allt 😊 Rohadjon meg a Mythic.
Ui.: Csak azert nem flamelem a Pryd/Hibiket mert nincsenek, illetve 1 van, de szerintem lassan belehal az unalomba 😊
zzz
no flame, semmi napi 30-40 post, bah.
You target
/pray
zzz
átkell írni az update filet a kovre (asszem az update-ben van)
DAOC:
193.252.123.21:1280/updates/english/camelot/mpatch.dat
Shrouded Isles:
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
THE WIIIINNNEEEEEER IZZZZ: Rockety...
Thenkjú
ááááááááááááááááá...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Affenébe senki sem tud segiteni ebben?

-the invisible-
-the invisible-
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Nah szal tegnap estefelé update-telt a progi kb 11Mb-nyi cuccot és azóta nem tudok belépni a gammába...
Ezt már eljátszotta egyszer amikor amerikai update jött le automatán...ez ki lett iktatva,hogy csak az európai szervert érintõ update-ket töltse le...de most nem értem mi lehet a probléma?
Mégse jó update jött volna le?
Ha vki tudna ebben segiteni,megköszönném.

zzz
Szóval ha vki megirná mit kell letöltenem...megköszönném.
Mai update:11.2Mb asszem.
Csövi
A jovo honapban vege a vizsgaidoszaknak, akkor visszaterek (jajj nektek
)
A 4-5 honap meg 4-5 het szerintem, 5 honapja meg nagyban tangliztam ... vagy talan 6?
De azert egy keveset csak kell tanulnom, es ilyenkor csak az online FPSre (CS, SoF2, TC) van idom. Marmint az eppen aktualis offline gamek (MotoGP) mellett

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
sztem tök fun kari, laza akaszám is, most jelenleg ez ami a legjobban bejön😊
2,5seces life dd, 44es hátulról bevihetõ 8seces stun style, igy elég lazanak néz ki a kari, kivi vagyok mit mûvelhet magasabb szinten..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
;P