Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
1Druid nem tud eglé gyorsan healelni ha 3 merc van a chanteren(de kettõ se igazán)(már np /eclipse is 2 druid megy mindig.)
Azt írtad 5 chanter 2 healer 1 tank/healer éppen ezért nem egyértelmû.(2healer nekem 2 druidot jelent hibiben bardra nem mondanám hogy healer (nem is igazán gyógyit harcok alatt.)bard az bard:p).
Sorcnak van egy olyan spellje hogy aoe amnesia ami interruptolja moc-t, és qc is szvsz...
Amúgy elméletben jól hangzik ez a 5 pbaoe grp, de gyakorlatban nem olyan hú de jó mid/alb melee grp ellen szerintem ezt elhiheted nekem mivel .5 éve ilyen típusú grpkal játszok.
Hát rr force-ról annyit hogy szerintem is nehéz 5fps mellett " xxx went ld" minden percben melleet afk nélkül menni egy relic raiden.
Lourker
Bard + druid + hero/champion vagy bard + 2 druid. Az hogy van interrupt azt én is sejtettem eddig, de ezzel mire akartál célozni? Olyan is van ha eddig nem tudtad volna hogy quickcast, concentration, mastery of concentration.
Lourker
Lourker
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Alb tank grp nagyon ütõs amugy, ez tény, már voltam jó tank grpba az armsommal, csúnyûán arattunk hibiket is akik pbaoeztek, 1 pbaoet alig tudott elnyomni mert utána hulla volt.
Amugy manapság iylesmi grp arat sokat: 3 savage, 3 healer, 1 shamy és egy berzi. nagyon erõs grp. volt 2 caster a grpba meg egy cleric a többi tanki. Én a theummal voltam, 3 savage odajött, 1 sorozat és feküdtem, a sorci si feküdt utána és a cleric is , a többit meg elmorzsolták szép lassan.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Engem BoF-fal egyutt vert mar le 2 berserker, 1 savage 3 masodperc alatt (stunban alltam, nem tudom az szamit a dmg-ben, vagy nem), tudom, hogy 3 merc ugyanerre kepes kb (high rr foleg), de a pbaoe az ugyanannyi ido alatt 3 chanterrel 10x ennyi embert kepes megolni. Egyszeruen albionban nem tudsz eletkepes pbaoe grp-ot letrehozni, meg tegnap voltam a legkozelebb hozza, amikor en stunoltam az ice wizzinek, de mondjuk 10-bol 3x jott be, mert gyogyitanom kellett, vagy versenyt futottunk mindaketten. 😄
http://w1.894.telia.com/~u89404019/pryd/savage/dmg/dmgwithsavage.jpg
Ha esetleg valaki meg nem latta volna eme remekmuvet. Felelmetes 😊
Dejow :F
zzz
Es ahogy ismerjuk oket , nem fogjak elismerni.
Ehelyett 1 oldalon keresztul "kurvanyad badguy hat 1 epitett osszeszokott hibi group szetver 4-5 fg lamat hat az milyen dolog hogy kepzeled nem szegyelled magad te retkes te rohadek"
zzz
1 Hibernia 103,927 70,508
2 Midgard 95,873 70,696
3 Albion 81,938 89,967
A sorrend atlag RP, population
Valószínû, hogy csak 1.62 után csinálok én csapatot, de még ez se biztos. Ha csinálok is akkor az nem hagyományos csapat lesz, hanem ultrafastxp csapat.😊
3-4 SM,Pac Healer,Mend-Aug shaman,RM,Skald
Ez igaz, hogy a determ miatt egybõl kicsaphatnak. Már én is jártam így a warrior-ral.
Lourker
mert én szeretném feltoni a skaldomat 40röl, de egyedül kerestem már eleget csapatot, tudod milyen szopás ott egyedül (vagy kérdezd grizlit)
rólatok lemaradtam multkor, ha tudsz valami hasonlót, vagy mentek dropért, vagy iylenek, rámszolhanál
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
olyan este 10ig albizerg van, utána ébrednek a midik, és akor meg midi zerg van
ez van excalon is, csak fordítva😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Lourker
Lourker