Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne is én a pbaoe-t hasonlítottam össze.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

hát néhány dolgot elmondok neked.
1Druid nem tud eglé gyorsan healelni ha 3 merc van a chanteren(de kettõ se igazán)(már np /eclipse is 2 druid megy mindig.)
Azt írtad 5 chanter 2 healer 1 tank/healer éppen ezért nem egyértelmû.(2healer nekem 2 druidot jelent hibiben bardra nem mondanám hogy healer (nem is igazán gyógyit harcok alatt.)bard az bard:p).
Sorcnak van egy olyan spellje hogy aoe amnesia ami interruptolja moc-t, és qc is szvsz...

Amúgy elméletben jól hangzik ez a 5 pbaoe grp, de gyakorlatban nem olyan hú de jó mid/alb melee grp ellen szerintem ezt elhiheted nekem mivel .5 éve ilyen típusú grpkal játszok.

Hát rr force-ról annyit hogy szerintem is nehéz 5fps mellett " xxx went ld" minden percben melleet afk nélkül menni egy relic raiden.

Lourker

Bard, druid, wardenre gondoltam. Azt hittem egyértelmû hogy arra gondolok aki gyógyít a harcok alatt, de úgy tûnik mégsem. Biztos ami biztos leírom azt is hogy tank alatt nem harckocsit értettem.
Bard + druid + hero/champion vagy bard + 2 druid. Az hogy van interrupt azt én is sejtettem eddig, de ezzel mire akartál célozni? Olyan is van ha eddig nem tudtad volna hogy quickcast, concentration, mastery of concentration.

Nem értem ez miért lenne lámaság? Én mikor relic raid van(nagyobb keep raideknél is) szinte csak a földet nézem és stickelek valakire mert annyira alacsony az fps. Amikor meg relic raidek alatt mg-knél várunk valamire(5-15 perc szokott lenni) akkor általában afk vagyok iszok/wc/stb.. Szerintem ezzel sokan így vannak. Ha ekkor támadnak be akkor szarok rá. És ha valaki szerint ez lámaság az bekaphatja tövig.

varázslatokon természetesen nem a szó szoros értelmében vett varázslatokat kell érteni:p

Lourker

Hmm ez hibernia nem midgard atomy nálad a 2 healer mivel egyenlõ? Meg vannak ilyen varázslatok is mint interrupt stb.

Lourker

Ha ennyire durvának találjátok az albi tank groupot akkor miért nem csináltok egy 5 enchanter + 2 healer +1 tank/healer groupot? Megnézném mit sebez 4 pbaoe(vagy debuff+DD) a tankokon akik assistolva ütnek 1-2 enchantert/healert.

Hangianix
Szerintem ne hasonlitsuk ossze a chantert az ice wizzivel. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Albi plate vulnerable a crush-re talán azért ekkora a sebzése a champ-nak, ha meg debuffokat is rányomta akkor meg nem is sokat sebzett.

Nálatok is van pbaoe és tudtommal moc is. 3 enchanter ugyanazt a pboae sebzést tudja mint 3 ice wizard. Ráadásul ott a VPje is amit akár el is nyomhat pbaoe közben is.

Uberlama
😊 lol ki beszélt itt tank grprol, mondom eclipse grp egyértelmû pbaoe 😊

Alb tank grp nagyon ütõs amugy, ez tény, már voltam jó tank grpba az armsommal, csúnyûán arattunk hibiket is akik pbaoeztek, 1 pbaoet alig tudott elnyomni mert utána hulla volt.

Amugy manapság iylesmi grp arat sokat: 3 savage, 3 healer, 1 shamy és egy berzi. nagyon erõs grp. volt 2 caster a grpba meg egy cleric a többi tanki. Én a theummal voltam, 3 savage odajött, 1 sorozat és feküdtem, a sorci si feküdt utána és a cleric is , a többit meg elmorzsolták szép lassan.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Ps. talan VP utan jo lesz az albi pbaoe grp is, csak ha tuz alapu, akkor lehet, hogy nem fix lesz a sebzes, csakugy, mint a sorc spec RA, ami matter alapu, ha nem az vagy, akkor 60-120 kozott mozgott tickenkent.

Hangianix
Bad, Mersain is megadta a valaszt. Igen, uber a tank grp (es igenis erezni lehet majd a 20%-ot, eddig is tokig voltak buffolva 😄), igen meg nehezebb is oket lenyomni, mert 2 healer es sok-sok hp, kiveve sorcerer. De a buktato az pont a random grp-ok elleni meszarszekben van. Egy albi csapat _NEM_ tudta volna ezt megtenni a hibikkel, megha azok mind RR1-RR2-k is lettek volna.

Engem BoF-fal egyutt vert mar le 2 berserker, 1 savage 3 masodperc alatt (stunban alltam, nem tudom az szamit a dmg-ben, vagy nem), tudom, hogy 3 merc ugyanerre kepes kb (high rr foleg), de a pbaoe az ugyanannyi ido alatt 3 chanterrel 10x ennyi embert kepes megolni. Egyszeruen albionban nem tudsz eletkepes pbaoe grp-ot letrehozni, meg tegnap voltam a legkozelebb hozza, amikor en stunoltam az ice wizzinek, de mondjuk 10-bol 3x jott be, mert gyogyitanom kellett, vagy versenyt futottunk mindaketten. 😄

Mester ur nem halhatatlan , midiknek is van mar ellenszer a Savage szemelyeben. Mutatok 1 linket ahol lathato par kep hogy a nem-eppen-lassan-tamado savage miket muvelt.

http://w1.894.telia.com/~u89404019/pryd/savage/dmg/dmgwithsavage.jpg

Ha esetleg valaki meg nem latta volna eme remekmuvet. Felelmetes 😊
Hang te talan atlathatod, a tobbieknek nem sikerult albionbol. NE lurkimurki group vs Random alb groupot vegyuk alapul. Hanem sousi es tank baratai group vs lurkimurki group egybol. Elmegy BOF raagrozik 3 ugyes tank pbaekre aztan moc ide moc oda sousi lothandarba 400at csapott a 26% thrust resistemmel most ebbol kivonunk 20% az 80 akkor 320 reinforced armoron gondoljunk bele clothon mennyi lehet 1 sousi fele ember artasa.
Uberlama
annyira nem érzõdik ha tökig vagy buffolva.

Hangianix
Ebben van valami igazsag. 😛 Melee alb grp nagyon uber (str relic nelkul is nagyon jo, de mar nem annyira, a -20%-ot megerzik), de sose lesz kepes arra, amire a hibbik Odinban (vagy akar a midik is megcsinalhattak volna).

Ja igen es nektek baseline az eleg jo dmg add, no nekunk enchantmenten van! Kovetkezik ebbol hogy NINCS dmg addunk soha 😊. Ehelyett van dmg shield...

Dejow :F
Bocsi, void nem kedvelt line, senki se speccel voidra.
hmm, félig épített grp? az érdekes, random hibi grp meghal a francba ha túlerõ van megsúgom... de nem tom hol látsz te random hibiket, nsemel naponta 2-3 órát tuti kint vagyok frontierekbe és random hibi grpot eddig max 1et láttam.

zzz

Kihasznaltam e remek alkalmat es crauba craftoltam 1 kicsit 😊.
"Az hogy az alb melee grp a legjobb a game-ben nem feltétlenül kell elismernetek az elég hogy a többség így gondolja."

Es ahogy ismerjuk oket , nem fogjak elismerni.

Ehelyett 1 oldalon keresztul "kurvanyad badguy hat 1 epitett osszeszokott hibi group szetver 4-5 fg lamat hat az milyen dolog hogy kepzeled nem szegyelled magad te retkes te rohadek"
jockey who emain excal albion 80-150+, odins 20-60+, hadrians 20+. Na most akkor mi az a 40 hibi emainba?

zzz

Tafaya
Nezd meg az SWG szervereket, kb 90% ember pedig van par faj. A "sima" emberkehez mindig is jobban vonzodtak a jatekosok, meg a mudokon is. Azert az is mutat valamit hogy a legkevesebb RP-je atlagban az alboknak van.

1 Hibernia 103,927 70,508
2 Midgard 95,873 70,696
3 Albion 81,938 89,967

A sorrend atlag RP, population

Uberlama
köcsög mythic ment 200 alb a relicért midik rosz helyen voltak erre crush és nem csinálják meg, bezzeg amikor midi relic raid volt 5 percen belül volt server... :p

Mester kérek képet ide a forumra errõl az albi mészárlásról amgnél odinban.😊)

Uberlama
uhbazz bocsi nagy lag

Uberlama
SERVER DOWN 😛 aki bent van az amrad de nem lehet bemenni

Uberlama
SERVER DOWN

Uberlama
SERVER DOWN

Uberlama
SERVERCRUSH JUHIIIIIIII

Uberlama
gyönyörû volt kár hogy nem láttuk mert az elõhad ment tisztitani amgt 😞

Uberlama
na most elszenvedte albion a legnagyobb szégyent ami valaha érte. Odin, amg. 70 albi 1 emberre stickelve.. 1-2fg hibi amgnél. Mezz. 2 chanter 1 mana eld. 3 pbaoe. 53 albi halt meg 2 sec alat.. 😊 eclipse ofcos.

Uberlama
btw én egy ilyenbe benne lennék :p persze csak ha nincs meg az elég ismerõsöd hozzá. Kicsijébe is mentem volna de nem volt rá idõm eddig.

Uberlama
hogyne: legyen a 2 mezz más szférában, más idejû és már nem hat rá a purge mezz immunity..tehát ellõsz egy 20seces mezt lepurge rányomod az 50secest és megszopta. 😊

Õszintén szólva én már ilyen 6 wizardos csapatot probálnék ki.😊

Kicsi csinált új csapatot vele beszélj.
Valószínû, hogy csak 1.62 után csinálok én csapatot, de még ez se biztos. Ha csinálok is akkor az nem hagyományos csapat lesz, hanem ultrafastxp csapat.😊
3-4 SM,Pac Healer,Mend-Aug shaman,RM,Skald

Mi ez a 2. mezz? Ezt magyarázza el valaki nekem ha lehetne.😊Tudtommal, ha purge elmegy akkor már mezzelhet a figura mert nem lesz rám hatással.
Ez igaz, hogy a determ miatt egybõl kicsaphatnak. Már én is jártam így a warrior-ral.

Advanced evade az az jelenti, hogy bármilyen irányból tud evadezni. lvl 35ön kapja a savage. Hangi igazat hallott.

Hangianix
Savage-nak jobb az evade-je mint az sb-nek. 😊 360 fokban tud evadelni. (BW alapjan mondom, en meg nem harcoltam vele melee-ben 😊 )

Nem mondtam egy szóval se hogy másik két realm nem zergel excalon azt mondtam hogy nekem azt mondták többen hogy albok általában 6fg el campelik amg-t , azt se állítottam hogy igaz csak azt a tényt közöltem hogy nekem többen is ezt mondták:p.

Lourker

Jockey
tõled már akartam kérdezni: nics e egy felnõvekvõ nemzedék HH'ba?
mert én szeretném feltoni a skaldomat 40röl, de egyedül kerestem már eleget csapatot, tudod milyen szopás ott egyedül (vagy kérdezd grizlit)
rólatok lemaradtam multkor, ha tudsz valami hasonlót, vagy mentek dropért, vagy iylenek, rámszolhanál

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
excalon ugyanaz van midi/albi szempontbol mind pryd-n
olyan este 10ig albizerg van, utána ébrednek a midik, és akor meg midi zerg van
ez van excalon is, csak fordítva😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Én ezt nyogodt szivvel mondhatom, hogy az albok zergelnek. A midik tényleg túlerõben vannak kb 12-13ig aztán felébrednek az albok vagy nem tudom mit csinálnak és estére már annyi van, hogy még nekem is beszaggat a gépen ha jönnek.(persze nem mindig vannak ilyen sokan.😊)

Na végre valami jó hír. Gyorsan ki is csapok emainba albikat hentelni.😊

Nézd meg az amerikai szervereket, hogy az összes szerveren /level 20-al kezdhetnek az albok annyian vannak.

Ja de knudden/tatter/pbuck mind lvl'tek karit excal/hib-ben.

Lourker

Hát akikkel eddig beszéltem mind ezt mondták persze mivel alb/exc-on játszol nem fogod azt mondani hogy lámák az albok az excalon.

Lourker

Hangianix
Csak Coren RR10. Ha megnezed Pbuckot pl. o is milyen regota tolta es megis.

Hyder
LOL 6 fg campeli amg-t? =)

hát errõl csak annyit, hogy itt a midik zergelniek minket állandóan (ez olyan 8-9fg-t is jelent) és persze a hibik sem az mmg felé mennek elsõnek, hanem szépen szendvics

szal nemtom ki mondta ezt a 6fg alb campeli amg-t neked

Steam: [HUN]Feriggno