Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt hogyan csinalta Death? Marmint, hogy nem latszik az rp-je.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz
zzz
És nem ugy indulunk hogy most go 2 fgvel. 1fg szokott lenni általában és az se épp balance 😊 ha 2 fg összejön az már kurva jó, mert általában mindenki tápolja azt az altját amivel a büdös életben nem fog rvrezni de attol jó és se a minijét se a sorciját nem hozza rvrre. De mi azzal játszunk legalább amivel szeretnénk :p
Ja igen, emainbe meg igenis kell a 2 fg Lourkerék és Np meg Warders ellen 😊 ellenük 1 fgvel nincs esély, 2 fgvel meg már sokszor elfeküdtek elõttünk.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Egyebkent az 1 fg stealther igenis zerg, az nalam kb. a 3 (normal) fg egyutt mozgasanak felel meg.
Lourker
Lourker
zzz
Lourker
Amúgy skald néha üt kellemes 400+kat.
Grp setup:2 merc 1 friar/merc(rajtam múlik még nem tudom:p) sorc minst pala 2cleric lesz:o
Lourker
Augusztus 1-22 kozott nem leszek DAoC kozelben, ha azutan se jovok, akkor
1. Nem jovok vissza soha tobbet
a. mert nincs kedvem
b. mert mar nem elek
2. Visszajovok kesobb, amikor meggyogyultam. 😛
Addig azert leszek, sot talan meg a forumra is betudok nezni. 😊
Jo jatekot az idoszakra mindenkinek!
Szal a reinforced armorrol is kb ennyit tudsz a frocsogesed alapjan.
Mi wardennel és 3 pbaoe-vel (néha mi is debuff-of grp setupot alkalmazzuk.).
Amúgy lehet pár hibi+alb/pryd ppl indít grpot albi/pryd-en lehet egy realmbe fogunk játszani hamarosan:o
Lourker
688 crit nélkül rajtad
652+3xx crit weldryn theu-ján😊
12ppl van guildben 1fg online max általában
1-2 guild kicsit lemásolta a cloak szineket:p
Lourker
2fg aod volt most kint végig.
igen az elsõ amit írtál nagyon ronda volt anyáztunk is csak Warbar és Én rohantunk ki purge után a mezbõl, többi halott volt a másik fg meg késõn vette észre. azt elbénzátuk rendesen.
2. amit irsz is jó mert akkor segitettünk 1.5-2fg albin akik wardersel harcoltak, warders feküdt aztán mentünk asszem hmg, ott egy fg midi, aztán ti , aztán 1.5-2fg np ment le chainbe, de az add albok utánatok leléptek asszem amg fele, mert épp csak túléltük NPt.
vmit viszont nem értek (najó 2 dolog): nálatok eclipseben most 2 fg megy külön ? mert mintha ez lett volna egyszer amgnél levertünk 1 fg eclipse szerû (köpeny alapján) aztán meg még1 fgt az uton amg közelében.
2: Rajtatok miért nem fog az aemezz? NPt simán lemezeltem, de titeket nem lehet és mezspam se ment különbözõ idejû mezzekkel.
Tehát balanced rr-8-10 körüli groupoddal levertél 1+1 fg rr4 körüli random albit. Ezt x év RvR után még meglepõnek találod? Vagy magadat akarod fényezni azzal hogy a létszámot kiemeled és a harc többi tényezõjét elfelejted említeni? Komolyan nem értem ezzel mit akartál.
Az meg hogy több fg álldogál hmg-nél miért gond? Ha több fg van egy zónán belül akkor néha találkozni szoktak, és az olyan groupok ahol nincs minstrel nem szeretnek sokat futkosni 😊 Ha meg high rr balanced rp-farmer groupok vannak kint akkor senki nem olyan hülye(na jó azért vannak elegen) hogy a random low rr groupjával egyedül menjen megöletni magát.
Odinban nem egyszer megesik, hogy 2x megoljuk ugyanazt az fg-t, majd jon 2fg, majd 3.
Aztán megyünk hmg-hez és 3-4fg al álldogálnak ott együtt aztán már 4-5 fg stb. na de nem baj már nem sokáig:d
Lourker
A mondat másik felét meg megint nem értem. Mi volt a gond, hogy megálltak?, hogy pont a hmg-nél?, hogy 3fg-al?
Lourker
zzz
A legjobb grp a játékban azt jelenti hogy midi tank/pbaoe hibi tank/pbaoe grp ellen is egyaránt nagyon jó.
Míg hibi pbaoe grp midi tank grp ellen csak akkor tud nyerni ha vmit elbasznak a midik.(jó balanced midi grp ofc.)
Lourker
Bardnak meg van insta single és AE amnesia, amivel interruptolhatja a sorcerert 😊
"1Druid nem tud eglé gyorsan healelni ha 3 merc van a chanteren"
Mint ahogy nincs annyi cleric a világon aki életben tartja a 3 mercet aki a chantert üti amikor beszalad(be se kell szaladni ha már eleve egy csomóban állnak) a másik 4 chanter közé.
Egyébként nem azt mondtam hogy ezzel a felállással mindíg lenyomjátok a "nagyon ûber, overpowered, semmi esély ellene albi tank group"-okat, csak megjegyeztem hogy nem sokkal rosszabb és jó idõzítéssel/helyezkedéssel simán felveheti a harcot ellene ha kicsit utánaszámoltok akkor kiderül hogy 6-7 pbaoe bárkit megöl még akkor is ha nem pont középen kapja el és jó resistjei vannak, és van rá esély hogy 5 casterbõl sikerül legalább párnak néha castolnia.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)