Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Death SoulReaver Shadows 50 0 Shadowblade Kobold None

Ezt hogyan csinalta Death? Marmint, hogy nem latszik az rp-je.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Idegbetegseg az nem abban nyilvanul meg hogy kifigurazom a vita partnereimet es jot nevetek az arroganciajukon. Vagy nalad ez az idegbetegseg? Te jossz itt ide megmondani a faszat kozben nemigazan tudod hogy mi a fasza vagy hogy kene eloadni a faszat 😄
Azt te mondtad , tartsd ezt szem elott. RF pancel lehet hogy szar de attol fuggetlenul rengeteg champion/hero/druid/warden tert at a hasznalatara eddig is, mer scale nem jow. Te absorb % alapjan mered hogy 1 pancel jo/rossz? Hiba, nagy hiba.
De nem letezik! :F
Tegnap volt hibi zerg, remélem csináltál képet tafaya 😊

zzz

De buta vagy, alb zerg nem létezik.

zzz

hpk, odins 3-4fg alb... ebbõl 2fg ti vagytok 😊

zzz

Uberlama
brühühü de hülyék vagytok. Weldrin csak poénkodott erre mindenki komolyan veszi és egymásnak esik lol 😊

És nem ugy indulunk hogy most go 2 fgvel. 1fg szokott lenni általában és az se épp balance 😊 ha 2 fg összejön az már kurva jó, mert általában mindenki tápolja azt az altját amivel a büdös életben nem fog rvrezni de attol jó és se a minijét se a sorciját nem hozza rvrre. De mi azzal játszunk legalább amivel szeretnénk :p

Ja igen, emainbe meg igenis kell a 2 fg Lourkerék és Np meg Warders ellen 😊 ellenük 1 fgvel nincs esély, 2 fgvel meg már sokszor elfeküdtek elõttünk.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Mutkor en is ezt mondtam. 😛

Egyebkent az 1 fg stealther igenis zerg, az nalam kb. a 3 (normal) fg egyutt mozgasanak felel meg.

Botond
utolsó runjaim egyikén ilyen délelõtti kiírtunk mindenkit emain túrán a random fgvel nyomulok(ami persze full balanced volt ahhoz képest,hogy random volt,csak rr1tõl rr10ig volt ott minden,bfr volt az rr10 btw),jött szembe vmi magányos alb,persze 2sec alatt halt 5x ;-) erre szól az egyik srác,hogy 'ilyenkor olyan bûnösnek érzi magát,amikor szólózokat ölünk',aszondja neki a másik 'ne tedd,3 óra múlva ezzel az 1fgvel mi leszünk a szólózok',szal ns zerg LOL
Botond
de most konkrétan arról a 3nsrõl volt szó lourkerékkel,nem? 8-) és azis zerg?lol,de még az 1fg stealther=zerg is LOL,tekinte,hogy ti úgy indultok,hogy na kimegyünk 2fgvel,hátha összejön 6fg aztán mehet a fun rvr,mi meg 1fg-kkel 'zergelünk' :-) mondjuk most még nem megy accountom egy darabig,szal én nem :-P
Tafaya
De letezik!!!! 😊

Tafaya
Altalaban 4-5 ns es 2-3 ranger szokott lenni, persze letagadjatok, de ez igy szep.

Botond
lol,3 ns az ns zerg?2fg alb meg fun rvr még mindig gondolom,azért örülök,hogy nem változik semmi...
Tafaya
De buta vagy, ns zerg nem letezik.

Uberlama
akkor azért tûnt soknak 😊 mondom vmi nem stimmel mert 11 embert számoltam a peteken kivül 😊

1fg 5 pet +3 ns:p

Lourker

Uberlama
Mester mennyien voltatok amikor amgné lenyomtatok minket 1fg ??? nem 1.5 körül ?

Hmm nekem se volt rossz napom 100k rp jött össze és nagyon jó kis harcok voltak.

Lourker

Uberlama
btw Ding RR6, kár hogy nem rajtatok Lurky 😊

Uberlama
mert ?

na no comment aod 😊

zzz

Tiffa
Lacc
Ha azt mondanám hogy eladó egy account egy 40es theu-val ami még buffbotnak is jó, mennyit adnátok itt érte?
Hát másik acc-al persze. nem akarok törölni egy rr11 druidot és rr4es hero-t:o

Lourker

Badguy rf user tehát neki +10 slash resistje van(bm,bard-nak mindenképp.)

Amúgy skald néha üt kellemes 400+kat.
Grp setup:2 merc 1 friar/merc(rajtam múlik még nem tudom:p) sorc minst pala 2cleric lesz:o

Lourker

Hangianix
Bemasolom ide is az AoD forumra irtakat:

Augusztus 1-22 kozott nem leszek DAoC kozelben, ha azutan se jovok, akkor
1. Nem jovok vissza soha tobbet
a. mert nincs kedvem
b. mert mar nem elek
2. Visszajovok kesobb, amikor meggyogyultam. 😛

Addig azert leszek, sot talan meg a forumra is betudok nezni. 😊

Jo jatekot az idoszakra mindenkinek!

Bocsika nalam nem te vagy "A merc" hanem sousi aki mindig 400akat vagott ram, scalere se vag sokkal kisebbet.
Skald 800+ Bhalage? Rotfl ugyanmar, orul ha 200 folott ut
Mersain te mar bebizonyitottad mennyit ertesz a jatekhoz amikor meggyanusitottad lourkereket RP elszivo progi hasznalataval.

Szal a reinforced armorrol is kb ennyit tudsz a frocsogesed alapjan.
Hangianix
Majd megtudjatok, mennyire szar, amikor mindenhol 3fg albiba botlotok. 😄

Uberlama
ha igen akkor azért szóljatok ne sunyiban :p

Uberlama
😄

Hangianix
Nem lesz igazan gondjuk, mert a legerosebb hibi grp ellen nem kell jatszaniuk. 😛

Tafaya
Majd megtudjatok mennyire overpoweredek vagyunk 😊

Np warden nélkül játszik 3 pbaoe 1 debuffal .
Mi wardennel és 3 pbaoe-vel (néha mi is debuff-of grp setupot alkalmazzuk.).

Amúgy lehet pár hibi+alb/pryd ppl indít grpot albi/pryd-en lehet egy realmbe fogunk játszani hamarosan:o

Lourker

Uberlama
btw nem csoda a melee resistjem 0-6% között mozogna, pl thrust 0%, crush pont 6% kb asszem :p de már készül az MP armor

😊 nemtom kettõ aod theu ütöttem életem kettõ legnagyobbját ma😊

688 crit nélkül rajtad
652+3xx crit weldryn theu-ján😊

12ppl van guildben 1fg online max általában
1-2 guild kicsit lemásolta a cloak szineket:p

Lourker

Uberlama
van 2 RR7esünk, meg 4-5RR6 és sok RR5ösünk, meg sok lelkes kezdõ pala 😊

Uberlama
ja igen és miért bántod azzal a ronda heroval az én aranyos theumat ? 😊

Uberlama
hehe akkor már régóta voltunk kint NP párszor már elesett ellenünk meg warders is egyszer.

2fg aod volt most kint végig.

igen az elsõ amit írtál nagyon ronda volt anyáztunk is csak Warbar és Én rohantunk ki purge után a mezbõl, többi halott volt a másik fg meg késõn vette észre. azt elbénzátuk rendesen.

2. amit irsz is jó mert akkor segitettünk 1.5-2fg albin akik wardersel harcoltak, warders feküdt aztán mentünk asszem hmg, ott egy fg midi, aztán ti , aztán 1.5-2fg np ment le chainbe, de az add albok utánatok leléptek asszem amg fele, mert épp csak túléltük NPt.

vmit viszont nem értek (najó 2 dolog): nálatok eclipseben most 2 fg megy külön ? mert mintha ez lett volna egyszer amgnél levertünk 1 fg eclipse szerû (köpeny alapján) aztán meg még1 fgt az uton amg közelében.

2: Rajtatok miért nem fog az aemezz? NPt simán lemezeltem, de titeket nem lehet és mezspam se ment különbözõ idejû mezzekkel.

Kezdem értemi mi történt, már csak az nem világos miért írod ezt ide 😊
Tehát balanced rr-8-10 körüli groupoddal levertél 1+1 fg rr4 körüli random albit. Ezt x év RvR után még meglepõnek találod? Vagy magadat akarod fényezni azzal hogy a létszámot kiemeled és a harc többi tényezõjét elfelejted említeni? Komolyan nem értem ezzel mit akartál.
Az meg hogy több fg álldogál hmg-nél miért gond? Ha több fg van egy zónán belül akkor néha találkozni szoktak, és az olyan groupok ahol nincs minstrel nem szeretnek sokat futkosni 😊 Ha meg high rr balanced rp-farmer groupok vannak kint akkor senki nem olyan hülye(na jó azért vannak elegen) hogy a random low rr groupjával egyedül menjen megöletni magát.

Hangianix
Nem mintha a hibbik nem ezt csinalnak. 😄

Odinban nem egyszer megesik, hogy 2x megoljuk ugyanazt az fg-t, majd jon 2fg, majd 3.

Na 2fg volt elöször csak együtt ofc hátulról elkaptuk õket 7 emberrel lemezzeltük elsõ fg-ot második szaladt tovább majd visszafordult na ezt a két fg-ot megölük 7 emberrel.

Aztán megyünk hmg-hez és 3-4fg al álldogálnak ott együtt aztán már 4-5 fg stb. na de nem baj már nem sokáig:d

Lourker

Ezt nem értem. A "7 ember vs 2fg" balanced group vs balanced 2 group azonos mennyiségû RA-kal volt és nagyon elbénázták? Vagy mi volt? Valami konkrétat is írhatnál mert ez semmit nem mondott.
A mondat másik felét meg megint nem értem. Mi volt a gond, hogy megálltak?, hogy pont a hmg-nél?, hogy 3fg-al?

Hát AoD ti aztán sokat fejlõdtetek elöször elveszítetek egy 7 ember vs 2fg csatát aztán megálltok a hmg-nél több mint 3 fg -al szép munka😊

Lourker

én nem errõl beszéltem, én csak azt mondtam hogy 2x annyian vannak az albok bármely szerveren 😊

zzz

Na ez így már korrektebb (bard insta spelljének van recast time-ja sorc-nak meg castable aoe amnesiaja van de ez most mindegy.)

A legjobb grp a játékban azt jelenti hogy midi tank/pbaoe hibi tank/pbaoe grp ellen is egyaránt nagyon jó.
Míg hibi pbaoe grp midi tank grp ellen csak akkor tud nyerni ha vmit elbasznak a midik.(jó balanced midi grp ofc.)

Lourker

"Sorcnak van egy olyan spellje hogy aoe amnesia ami interruptolja moc-t, és qc is szvsz... "
Bardnak meg van insta single és AE amnesia, amivel interruptolhatja a sorcerert 😊

"1Druid nem tud eglé gyorsan healelni ha 3 merc van a chanteren"
Mint ahogy nincs annyi cleric a világon aki életben tartja a 3 mercet aki a chantert üti amikor beszalad(be se kell szaladni ha már eleve egy csomóban állnak) a másik 4 chanter közé.

Egyébként nem azt mondtam hogy ezzel a felállással mindíg lenyomjátok a "nagyon ûber, overpowered, semmi esély ellene albi tank group"-okat, csak megjegyeztem hogy nem sokkal rosszabb és jó idõzítéssel/helyezkedéssel simán felveheti a harcot ellene ha kicsit utánaszámoltok akkor kiderül hogy 6-7 pbaoe bárkit megöl még akkor is ha nem pont középen kapja el és jó resistjei vannak, és van rá esély hogy 5 casterbõl sikerül legalább párnak néha castolnia.

Én a 6 wizard 1 minstrel 1 cleric groupot tartom a legjobbnak.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)