Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
kiváncsi lennék,hogy mi volt benne
Nem is akarok senkivel veszekedni,nem akarok senkit megbántani,senkivel nincs semmi bajom.
Én csak leirtam a saját véleményem,ezen vitatkozunk de amig ez kulturáltan megy addig szerintem semmi gond.
Én igy látom a dolgot ,más ugy látja és ez a természetes mert nem vagyunk egyformák és nem mindenkinek ugyanaz a véleménye 1-2 dologrol.
Ha valakit megbántottam attol elnézést kérek,nem volt szándékos.
elõször is mert engem idézget, az én szavaimba magyarázott bele, noha tõlem személyesen sose kért semmit. azt mondta én is igérgettem neki noha azt se tudta amig ki nem lépett hogy ki õ. errõl ennyi, ritkán tudnak ennyire felhuzni de ennek a valaminek sikerült. sajnálom hogy a többieket zavarja de kétlem hogy hasonlo helyzetben titeket nem zavarna a dolog.
Krisz: ja tudom , simán vagyok bunko, de sajna 10ed annyira se mint ez a valaki.
Krisz073: negyedét se tudod a háttérben lévõ dolgoknak szvsz, ha nem olvastad el az ess tegnap cimû már törölt topicot a forumon.
mindenki mástol ezen a forumon én kérek elnézést hogy ilyen off topic jellegû szemét idekerült, remélem innentõl viszetérhetünk a jol megszokott egymás és egymás realmjének különbségeirõl szóló vitáinkra szal Nerf Savage imo 😄
rosszul érzed magad aod-ben?
elolvastad az én hozzászólásomat?
pontosan?
van egy kát ember akit nem egyformán érint a dolog, álá übek, hát ez van, rá is lett szólva, vagy észreveszi vagy nem.
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Én mondom a saját véleményem,más mondja az õ saját véleményéd,de igazán senki nem tudja meggyözni a másikat.Vitatkozun ennyi ,amig ezt normális hangnembe csináljuk addig semmi probláma szvsz.
AoD forumon van egy ki kivagyok topic ahol bemutatkoznak az ujak.
Ebbe írtál egy bemutatkozo levelet.Az hogy a 40 emberbõl csak 6 írt vissza az nem azt jelenti hogy 34en szarnak a fejedre.õk is ugyan ugy elolvasták csak éppen nem írtak mert feleslegesnek tartják minden egyes embert külön felköszönteni.Btw /gu-n pedig ez pont fordítva van.
A ki vagy téma pedig:Én mondjuk csak fél éve játszok de a Guild 99%-át nem is ismerem.
És mielött jönne,hogy mert senkinek nem mutatkoztunk be közlöm,hogy öcsém irt kezdéskor AoD foumba,hogy újjak vagyunk ezen és ezen a névvel és KB. 5-6 hozzászolás jött akit esetlegesen érdekelt ,hogy új taggal bövült az AoD.
Egyébként téged is csak onnan ismerlek,hogy mindjárt az elsõ nap beszoltál,hogy változtassak nevet,mert hasonlitott a tiédre és az igy neked nem jó.
Ezzennel befejeztem a temahoz valo hozzaszolast. Uff.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Ez így teljesen normalis.nem igazán türök anyázást guilden belül annak ellenére ,hogy nekem személy szerint semmi bajom nem volt vele.
Szerinted az a normális megoldás,hogy mi elmondjuk amit akaruk és utána te meg hallgas mint egy fasz!!!
ESS-t se hallottam soka guildot fikázni,bár attol még elõfordulhatott.
Különösebben nem is érdekel,hog mi volt a gond õ és a Guild között,én ha kérte segitettem neki.
Nekem csk az szurtam a szemem,hogy ide ir be normális hangnembe és utána jöttek a Szánalmas meg hasonló reakciok.
Akkor inkább nem kéne visszairógatni,ha semmi normálisat nem tud az ember eszébe.
Ess fölösleges volt ezt csinálni amit írtál. Ha nem érdekelne a guild akkor minek foglalkozol még vele? Légy boldog a másik guildodban. Lehet hogy a siránkozásaiddal és "érveiddel" még 1-2 embert magad mellé tudtál állítani(van aki még mindíg veled foglakozik) de talán elmindhtaom hogy ha nem hisztiznél és "mocskolnál" be minket nyílvános fórumokon akkor már rég el lennél felejtve.
Jockey-nak igaza van a guild fele azt se tudja ki vagy és ez talán nem a mi hibánk.
Übek a 2. beírás tényleg nem kellett volna. Te is néha bunkó tudsz ám lenni.
Azert nem engedtek leirni, mert SENKIT sem erdekelt a guildben.
Mivel AoD forumra nem tud belépni akit kitesznek ugy szvsz kézenfekvõ ha ide irja le amit akar nem????
Ebbe nem tudom mi a szánalmas,leirja amit akar és ennyi.Ha valakinem nem tetszik akkor nem kel olvasni.
Ess magátol lépett ki, kb 3 ember ha tudta hogy kicsoda õ. nem mondta el a guild vezetésének miért, mi a baja, sose kérdezett szinte guild cahnnelen, elvárta hogy mindent megkapjon, sose kérdezett /sendbe se. aztán simán kilépett fikázta a guildet az embereket és hazugságokkal trakálta/ja az embereket. kb ennyi. ha ebbe nem látsz vmi hibásat akkor nem itt van a gond hanem ott 😄
Tehat a te guild fogalmadban nyugodtan be lehet szolni, lekurvazni a masikat (Roope) minden retorzio nelkul. Hat akkor te nagyon el vagy tevedve...
Ha valakinek más a vélemény e és párszor beszol akkor,egyböl lapát a sorsa.Ez vol Roope-nél is ha jól láttam,beszologatott ez nem tetszett pár embernek és ki lett rugva.
Azért szerintem ez is szánalmas nem???
Nekem kicsit más elképzelésem volt a Guild fogalomrol de lehet,hogy én képzeltem rosszul
Jock ja tom, de nem tudtam megállni hogy ne bas**gassam 😄
ilyeneket én is tudok..😊

hallomásom szerint kaptál 1p-t indulásként craftra, kaptál cuccokat, PL-ték a karid, akik hívtak aod-be veled is xp-tekl egy daraibg, nemtom mi mst vársz el.
Az hogy nem kapsz néha választ egyböl, akár 5ikre se, az meg pontosan annyit mutat menyire ismered a játékot.
Ez egy rvr alapú game, ahol folyamatos defense egyéb cg-k mennek, +as channel, teamspeak
általába nem is látod a gu-t, max 3 secig, és épp más dolgod is van mint ezekre felelgetni
legyen 20 ember online, abbol 16 rvr-ik 2fg, szal választhatsz, elõveszed a kézikönyvet, és megatnulod mi a send parancs, vagy hallgatsz, sírsz magadba hogysenki nem segít (néma gyereknek annya se érti a szavát), és aztán ilyen idétlen, modon elõadod magad nyilvános forumon.
Nem kaptál forum jogot, mert chatlogba rögzítve van ahogy lebarmozod, fikázod az aod-t, mint 2 napos aod-s.
Ehhez no komment.
Örülök hogy így történt, sok sikert az új guildedhez.
de 😊 ez nagyon szép mondat volt /emote hol a zsepim 😊
zzz
zzz
Lourker
Láttam guardbot/debuffer grp-t abba vagy?:o
Lourker
zzz
zzz
zzz
White falcons guildbe vagy?:o
Lourker
Lourker
amugy a norsi 2h zerker nagyon gimp? mert átn van egy respeclehetõségem vagy mi
jelenleg hammer+la speces, de kurva szarul üt, kivéve zerki mode-t, abba még midng über, gondolkodom hogy átspecelem 2h swordre
vélemény?
Lourker
Lourker