Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja,jamies+maeloch+guinnessrules majdnem mindig benyomva keni,bár jamies angol,de ez már apró részlet :-) de a lényeg,hogy az asszony mozijegyet vett meglepibe,szal lépnem kell,de még a héten mindenképp lezongorázzuk az sc-t,este ha tudok beszélek az sc-erel,és akkor te is oda tudod neki adni a cuccot
Who Are You ? : Tell us in that permanent poll, this will help us know you and serve you in the best way. (end the 02/07/2006)
Gameplay preferences : Where are you and where do you want to go? Please select from the following the options that most closely reflect you, the way you play, and what alternate futures you'd most like to explore. This is your chance to tell the developpers what are your expectations. (end the 02/07/2006)
eh
Gameplay preferences : Where are you and where do you want to go? Please select from the following the options that most closely reflect you, the way you play, and what alternate futures you'd most like to explore. This is your chance to tell the developpers what are your expectations. (end the 02/07/2006)
eh
zzz
magyaroknak páleszt kéne inni a gép elõtt?
felhasználva az "igaz ír" koncepciót 😊
felhasználva az "igaz ír" koncepciót 😊
zzz
akkor jamies igazat mondott mert van egy pár bw-beszólása ami ilyen "oooooo why cheat why why hwy? ?!?!...." meg " attack 1 solo ppl 2 infis???!!?" gondolom akkor is "igaz ír" volt 😊
^^
^^
zzz
német szerverek+pryd+pvp down excal up,de 0 ember van rajta remek,beszoptak vmi überbugot megin,há bazz
amikor rr7 menta (maeloch) elmegy 3 órárára afkba,és másnap közli,hogy hmm,milyen rvr? meg voltak már ilyen lol dolgok :-D
nálunk pont tegnap volt téma a guildchaten,hogy ki mit iszik,és jamies ragaszkodott hozzá,hogy ezentúl legyen tilos inni bármit is amiben nincs sör(az írek persze nem nagyon tiltakoztak lévén minden késõ esti guildrvr úgy kezdõdik,hogy "ó anyám mennyire benyomtam megin" közli vagy 3 ír gyerek,az angolok helyeselnek,hogy a guiness sör üt indeed,egyik gyereknek egyenesen guinnessrules a neve,szal képzelheted...)
én nem számolgattam,csak a csíkot néztem,az a halálom pillanatában erõsen 10% körül tartott :-P
Hibs hate Albs and Mids
Albs are scared of Hibs and Mids
Mids are scared of not getting RP's.
Albs are scared of Hibs and Mids
Mids are scared of not getting RP's.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Na megvan, nem volt az 1100 hp amit Tiffike gyógyizott, van screenshotom is ám!! 😊) <ezentúl mindent lefotózok, csak, hogy elkerüljek kellemetlen vitákat 😊>
szal ez 941 hp és 1605 az unbuffed max, ez egész pontosan 41,37% ;pp
kép
szal ez 941 hp és 1605 az unbuffed max, ez egész pontosan 41,37% ;pp
kép
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Még mindig röhögök 😊
Jaja, tessék bennem megbízni, de ha gondolod megnézhetjük buffolva is 😊)
Amúgy ha buffbottal jövök akkor legrosszabb esetbe is sárga buffok vannak rajtam, mivel übek bb-je 50-es ;p
Amúgy tudtam hogy videózni kéne, azért a 10% egy elég erõs túlzás mert Tiffa kb 1100 hp-t rakott rám utána 😊 és dt-t már csak azért se nyomtam el, nehogy sírjá, hogy milyen dög vagyok 😊)
Amúgy ha buffbottal jövök akkor legrosszabb esetbe is sárga buffok vannak rajtam, mivel übek bb-je 50-es ;p
Amúgy tudtam hogy videózni kéne, azért a 10% egy elég erõs túlzás mert Tiffa kb 1100 hp-t rakott rám utána 😊 és dt-t már csak azért se nyomtam el, nehogy sírjá, hogy milyen dög vagyok 😊)
btw 9 ember rendelt adslt a faluban,még egy és jön a nonstop Botond-raid 4tehwin márc 15ig,amikor indul a meló újból :-)

csak annyit mondhatok: "nerf scoutz" :-O ez is csak azért jöhetett létre,mert a scoutok annyira overpoweredek :-P
Hello,
We are sorry about this, we have send our feedback to Mythic and it should be fix in the next versions but unfortunately we can not give you back the 672 billion diamond seals.
Yours sincerely,
---------------------------------------------
European Dark Age of Camelot Customer Support
We are sorry about this, we have send our feedback to Mythic and it should be fix in the next versions but unfortunately we can not give you back the 672 billion diamond seals.
Yours sincerely,
---------------------------------------------
European Dark Age of Camelot Customer Support
We are sorry for the inconvenience.
😄
😄
zzz
Nekem meg szuksegem van az emlitett testreszre, hatha megprobalkozik sajat magaval. 😄
Szerintem azert lottek le Prydwent is nehogy a sok Excalos atmenjen oda, mert a Prydwen meg regi gep, szerintem fel is robbant volna 😊
672milliárd dimondot farmoltam össze az elmúlt 1 órában,ha azt elveszik vlkit nagyon tökön rúgok...
Prydwen shutdown
<2003-16-11>2003-16-11>
Prydwen will be down forever, albs zerged too much, they just plain overpowered, we will copy all mid and hib chars to Excalibur. Sorry for the inconvenience.
😊
<2003-16-11>2003-16-11>
Prydwen will be down forever, albs zerged too much, they just plain overpowered, we will copy all mid and hib chars to Excalibur. Sorry for the inconvenience.
😊
Prydwen shutdown
<2003-16-11>2003-16-11>
Prydwen will be down for several more hours of emergency hardware maintenance.
We hope to have Prydwen back online as quickly as possible. We apologize for the delays for all our Prydwen players.
ez is jön mindjárt szvsz 😄
<2003-16-11>2003-16-11>
Prydwen will be down for several more hours of emergency hardware maintenance.
We hope to have Prydwen back online as quickly as possible. We apologize for the delays for all our Prydwen players.
ez is jön mindjárt szvsz 😄
zzz
oO
zzz
Excalibur shutdown
<2003-16-11>2003-16-11>
Excalibur will be down for several more hours of emergency hardware maintenance.
We hope to have Excalibur back online as quickly as possible. We apologize for the delays for all our Excalibur players.
Lol es Prydwenrol nem irnak semmit, attol felek akar kezdhetik is a patchelest
<2003-16-11>2003-16-11>
Excalibur will be down for several more hours of emergency hardware maintenance.
We hope to have Excalibur back online as quickly as possible. We apologize for the delays for all our Excalibur players.
Lol es Prydwenrol nem irnak semmit, attol felek akar kezdhetik is a patchelest
Minket visszaengedett Xcaliburra, 1 bubival kevesebb xp-vel, de kidobott megint.
btw érdekelne ki az a 9 csóka aki benn van?nálunk a gm 10mbit adsl-el küldi,sztem õ benne van a 9ben :-)
én olyan xpdeathot kaptam,hogy füstöl,és mint elõbb írtam még arra sincs pénzem,hogy egy karinak kicsengessem a 16g-t conrestoréra,nemhogy 2nek...
nem lehet még viszamenni elvileg open de gyakorlatilag nem enged be 😞
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
oki np addig csinálok pár endu és hp italt : DDDDDD
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
és mondjuk 450g-t is adhacc elõlegbe,mert épp most költöttem az uccsó fillérem is diamondsealre,és nem tom mikor lesz idõm trinketelni,még druid conrestorejára se maradt...
most lettem ld...de mingyá,bár most dfben vagyok,mondjuk holnap 5kor ligenben legyen a cucc,vagy holnapután
rendbe, mikor vagy ingame? 😊
zzz
Akkor ezert mondta Botond, hogy csak 150gp. Elmeletileg annyi, csak nincs aki megcsinalja. 😄
fidel nem tudnál valamikor feljönni és fel sczni három fegyvert? 😊 nincs scer hibibe 😞(
zzz