Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
btw rock ardeeban vagyok fél 9ig,akkor vagy 20 percig ligenben,utána egész este nem érek rá kb hajnali 3ig,az a plan,kivéve,ha vmi közbe jön,szal msg-zz rám,3/46 körül vagy fél órára afk/offline leszek,mert az asszony akkor poppol itthon :-) ja,és hogy mibe mit,azt ide plz,nincs kedvem screenshotolgatni :-P
Botond
idõmbõl kifussa...meg közben nonstop megy a chat :-) mijaza macro magic?az nem csít igazándiból?mert én nem cheatelek,jamies is megmondta :"oooooo why cheat why why hwy? ?!?!...." :-P
Hangianix
Mint en is. Tessek sajnalni. 😄 Bar lehet, hogy most mar beinvesztalok egy Macro Magicre. Vagy van jobb?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Te.... kezzel trinketelsz? 😊
ja 😊

zzz

Tafaya
Ixnay-ek gondolom 😊 Lattuk oket.

déletõtt még nincs fent elég infil, de behaltunk mert jött 4 sb 1 hunter és egy skald 😊

zzz

Tafaya
Lol, amgE-nel vagyok 2 infivel, amikor megjelenik 2 hibi es bestealthel. TS-t ellottem, es meglattam 5! hibi stealthert egyutt, szepen el is sunnyogtunk onnan 😊

és egy rr2es hunter 😊 igaz az nagyon láma volt 😄

zzz

sorcal solom eddig (emainba):

1 rr6 nightshade
1 rr5 shadowblade
1 rr4 shadowblade
1 rr3 bard
1 rr5 warden (eltartott egy darabig, de pet rulz ^^)

zzz

Hangianix
Szerintem nem, azert Odinban volt ra nalunk is lehetoseg. Meg mindig csak az elsot lattam, de legalabb meg is hal benne. Az igaz, hogy eleg magas RR lehet az RA-k miatt, gondolom ugy RR7.

Uberlama
jah a sorci video szép meg jo tényleg ügyes kár hogy ez nálunk nem müködne meg kb 1 év alatt szedte össze szerintem 😄DD

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
auuu

Hangianix
Milyen RA ami a 10-s helyen van? Egy zold kacsbol negy kicsi ag jon ki. 😄

Hangianix
Ol o RR4/RR5-ot is egyutt. Legalabbis az elso videoban, most nezem reggeli mellett. 😄

Hangianix
Ok, ha nem vagyok bent KB-vel, akkor Wallenstein vagy Hangianix (errol jut eszembe, nincs valamilyen balkezes slash fegyvered amit nem hasznalsz? nem kell uber, csak ne szurke legyen 😊 )

Botond
viszont a lastweek rp-m erõsen beesik 10k alá cserébe :-) pedig eddig mindig olyan 13k körül mozgott,ami nem rossz tekintve,hogy eddig is alig rvrtem :-)
Botond
elkezdtem zs-t farmolni,csak egy hétvégét töltöttem dfben,és összejött vagy 5-6-7plat,szal nem is sok az a 100plat a házra :-) wardenem most minden raidre hívják,mert mióta bejött az MA system wardent látni vagy 3 a játékban,és a másik 2 meg 30onkevés,és raid 6secpbt nélkül elég szívás,szal egy hónap és én is felhozom magam 70plat környékére sztem :-)
Botond
ma este fél 9kor legyél velük ligenben mondjuk :-)

zzz

Uberlama
mididbe van ennyi zsétek ? ha viszajösz megszánhatod kis midi karijaimat pár plattal akkor 😄

Hangianix
Heh, nalunk az egesz guildnek van talan 10p-je. 😄

botond: megvan a 3 fegyver a + 2 armor, mikor lenne aktuális a stuff?

zzz

AngeLujo
Szegények vagyunk ám mint a templom egere :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

és ahogy hangi mondta, kalózkodást felejtsed el , sokkal egyszerûbb ha vhonan valahogy beszerzed a progit+ egy ismerõst webes fizetésre alkalmas kártyával.

zzz

amikor bejött a játék, egy pár rendes arc segített beszerezni a progit. Kiment(ek) bécsbe és ott megvett játék kulcsát felhasználva, a beta korszakban letöltött szoftverel kezdtük el 😄

zzz

Botond
nekem meg egy Mp szett kell a wardennek,de az 5000dik metalbar trinketelése után már kicsit kezdem unni a banánt,de már csak 10000 to go :-D
Hangianix
90% igen, es egy idoben lehetett kapni itt is a CD Galaxysban.

Hangianix
Solo sorc videok, en meg nem neztem meg oket, de allitolag jok. 😄

Topic hozzajuk

Uberlama
nekünk a 100p-s ház kell az a tuti, alább nem adjuk 😄 70-80p körül járunk most : )

Hangianix
Ketlem, hogy talalnal hozza CD-Key-t, ami meg nem volt regisztralva. Hidd el, _nem_ fog menni, hacsak meg nem veszed az alapjatekot.

Botond
jó lesz falura a cottage is ;-)
grats 😊

Lol volt, Rambo cserélt Balthasaral karit ha minden igaz, azt beszéltem a dudel ingame...

" i see now infi then ns "
" i hate walking already "
" fs i didnt hit and iam stunned? "
" i hate adds "

^^

zzz

Hangianix
En bent voltam ma majd minden nap. 6 fele leszek, csinalom majd a braceres kuldit Killerrel.

Ha csináltatsz 1 internet webkártyát (lakossági számláhiz lehet és max 5000 ft-t kell befizetni nyitáskor) akkor azzal is tudod fizetni a havidijat.
Nekem K&H-s webkártyám van és simán müködik.

Uberlama
jo kis kardok : )

btw 50es lett az infim Settenkedo néven fog riogatni és ingyen rpt osztani a stealthereknek 😊

Uberlama
camelot.europe.goa.com/en/home.php ez a hivatalos oldal.

fizetni neten keresztül lehet hitelkártyával leginkább, tudod dombornyomásos izé. mást nem tom mivel lehet.

Uberlama
jah csak a legnagyobb ház pl 100plat 😄DD az egyel isebb meg 40 (O)(O)

Hangianix
Mi is inkabb varunk, halal fog ennyit fizetni egy jo telekert. Kit erdekel, hogy hol van. A haz utana lesz vagy 50p ugyis, bar eloszor lehet, hogy csak a 10p-st vesszuk meg es upgradelunk.

Botond
ugyanmár,2 hét és 2Pbõl kijön a telek+ház,nem kell pánikolni :-)
Tafaya
500 volt ott is, de 1.64-tol meg 1.2p

Uberlama
120p, irl oránkénti 500goldos csökkenés hogy rohadjanak meg amikor usben 1p volt a csökkenés.

Hangianix
BW-rol az Excal Albokkal kapcsolatban.

Exc/Hibi beszolas:
xxx: Albion at AMG

Hangianix
120p egy hely a haznak. Nem 95p-rol volt szo kezdeskor?

Botond
mázlijuk van,az összeomlás pillanatában van visszaállítva a dolog :-)
Botond
prydwent is vasárnap reggelre állították vissza?mert ha igen,akkor felrobbanok,és keresek új online gamét...
Botond
ok,ha eldöntötted mi hova és mikor szólsz,és max egy héten belül lezongorázzuk :-)
. )

ja scvel lehet várni kéne egy picit (mp vest és mp wreath csere beficcent, egy kis item trade oO) szal úgy néz ki hogy 5 item van és kész a shade. (respeceltem, azért kell az sc btw.)

most már csak ezt a két gyönyörût akarom a shademen látni : )

zzz

Hangianix
Letolteni nem tudod, maximum megvenni, ha jol tudom nem lehet Mo-n kapni jelenleg (oszt' lehet, hogy rosszul tudom 😊 ). Ezenkivul havi dijat is kell fizetni - 12 euro, ez az osszeg csokken, ha egyszerre tobb honapot fizetsz be. Tovabbi infot nem adnek, csak ha ezek utan is erdekel.

Botond
jamies legkomolyabb beszólása:
épp arról volt szó,hogy rugbybe angolok lenyomták walest vagy vkit,kérdem én,hogy az olyan vmi fake futtbal,mire õk,hogy a foci az a rögbi nõi változata,mondom az jó,én úgyis elényben részesítem a csajokat a fiúkkal szemben erre jamies: "poor choise bad,tought we had somethin goin" hát rofl (druiddal voltam benn,azé bad ie badbitie)