Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
mai nap borzalmas volt egyetlen 1fgvs1fg kb lurkék ellen volt de az se volt teljes, hát lol
70+ albi odinba és emainbe is hwbe meg senki se megy csak mi, és enemy nincs is igazibol 😞

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
ez igy van 😞

nézd meg majd Duskwaven Uberalma második nevét, ilyen szinten van elegünk abbol hogy nincs 1fgvs1fg (tomtom régen mi zergeltünk sokat) ha mégis akkro vagy 3 fg hibi add vagy 5 fg albi add van 😞((

ja de albok viszik a pálmát : )

zzz

ma hibik is zergelnek keményen amúgy

Lourker

jaja mana eld nem is portolt hanem ligenbe várakozott:p

Lourker

Uberlama
lol btw 😊

Uberlama
wonderert láttam, még be is mezzeltem LDbe 😊 mana eldet nem 😊

Uberlama
70 albi odin 78 emain, 0 hw ^^

ÉS így összesen 2 dmg dealer maradt úgy meg nehéz csinálni bármit.
Na mind1 majd linkelem a s/s-t.

Lourker

ehe tudtam hogy ez lesz ezért csináltam s/s-t:p majd feltöltöm a blockbot hero még akkor visszatért és meg is öltétek mana eld meg ligenbe volt még mert misselte a portot:p

Lourker

😊 Übi Innocu hug-ja azért ilyesztõ volt:p
Na most néztem meg a neveket elég jó kis grp setup 😊

Lourker

Uberlama
gyertek odinba sok az albi meg mi is ott vagyunk 😊

Uberlama
sajna én voltam csak afk a sorcival és macro mezzelt ^^

amugy szép volt

nállunk meg a 8 bõl 7 LDnk volt 12 buffbootal 😊
Tiffa
Jaj ez engem nem érdekel tudhatnád!! 😊 Csak az hogy azt hitted direkt vágtam beléd a húsklofolommal 😊 Pedig tök véletlen volt, kár volt a pofon 😊
bocsi :o

Amúgy sajnos volt kettõ ld-nk pont amikor kezdödött a csata(köztük az a gyerek akinek buffbotja is van) de azért jó volt.:o)

Nem mentegetõzés(végülis az:p) de tényleg így volt.

Lourker

Tiffa
Bocsánat Lourker!!!! nem vettem észre, hogy elöl van a mace, de azért nem kellett volna megpofozni 😞
Uberlama
srácok flémeljünk inkább mert ez hogy nincs semmi .. ^^ 😊

Botond
gratz
AngeLujo
Mi ez a kihaltság? Baszogasson már valaki, legalább egy picit! ;p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
Uberall theu ding 1.5 Millio rp ^^

AngeLujo
Uzi? miért bántod szegényt? 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Jockey
uzi, nem mail..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
Nos, holgyeim es uraim, hosszu hosszu szenvedes, es kozhangulatrombolas utan, ismetelten online lettem.
ropke 1 honap alatt sikerult ismet gephez jutnom, gondolom mindenki orul😛

rock: mail ment

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

jock üzi ment

zzz

Olvastam én is errõl. Állítólag dagdat senki nem támadta mikor a hibik kimentek és az összes ajtó max-om volt + DCx-nél volt a földön a staff albi relic és ott vette fel valamilyen rvr midi csapat.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Checkoltam és visszaírtam.

Lourker

Botond
nekem open az acc,csak semmikor nem bírok fellépni ^^
Uberlama
😞(( miért mi volt ?

oo bazz lehet hogy vmi bug/csalas volt 😞 du nezik at a logokat es dontik el mi legyen :/// <cries> de aze jo moka volt 😊

anti hero

Uberlama
WOW bazze ez mekkora 😊)) kár hogy ilyet nálunk egyik oldal se tudna összehozni, max albok ^^

hehehhehhe gyereket tegnap ejszaka mekkora volt 😊 albok RReztek a hibik ellen😊)) btw ugy hogy egy keepet se foglaltak el, hanem megint vmi ninja/necro technikaval, na lenyeg a lenyeg, mi szepen kempeltuk amg-t a fun miatt, egy midi grp meg interceptelte a relicet, szal midike lett egy power relic 😊)) muhaha lol bejott vagy 50k rp a amgs csatakbol meg rezzbol ^^ givf more warders imo unt epicpalas fortehwin!!!!!11111!!!!!!111111111111111oneandeleven

anti hero

Uberlama
rájöttem nem is votl olyan rosz amikor flémeltünk mert legalább pörgött a dolog 😊 j/k örülök hogy pár napja egy flém sincs btw, de igy mirõl beszélhetünk ? 😊

na azért mégiscsak vmit irok mán: szal pry is fejlõdik picit elmúlta napokba igyekszünk nem addolni amikor olyan grp harcol 1 fg ellen akit tudjuk hogy jol nyomja, pl pe, fl, erodaék stb, ezt hibik ellen volt eddig alkalmunk midik kevesebbet vannak 1 fgvel, az meg max everlast (sosel se biztos hogy lemegy, 3x RR10+RR9-8 savage grp) meg maelstrom akikhez nem árt sos mert anélkül csak akkor megy ha minden jo ütembe megy be, mezz, futás, rootok, assist heal pet minden. azért ez ritka 😊

szal multkor volt egy érdekes dolog levertünk egy fg midit majd jött egy fg hibi azokkal harcoltunk amikor elég két esélyes volt a dolog mert 3an halottak voltunk de az enemy ma hibája miatt 10 sec mulva mind éltünk, de ekkor addolt egy fg hibi még. caster grp powa. nem akartak beleszólni csak a 4 petet küldték be lol 😊 még jo hogy a petek ugye nem érnek semmit 😊 meg az egyik mitugrász chanter ugy érezte muszáj pattognia igy elengedett 3-4 debuff ddt ami 1.5 halál volt, mire rászoltak hogy nem kéne, szal alakul de még nem tökéletes 😊

lourk check prydwen.net msg

zzz

nice

zzz

Botond
reggelente küzdök egy animisttal,de egyenlõre csak egy bubit sikerült bukni(30,5rõl),mondjuk nincs rajta semmi csak a /30 ingyá cucc,és nem is nagyon vágom hogy mit hogy miért,de már alakulgat :-)
én: savage, loth: warrior, bhalage: mend heal, zak: mend heal, grizli: skald, mersain: zerker, jock: pac healer, hangi: shammy

zzz

de titokzatosak vagytok, mint egy vakbelgyulladas......
😊

anti hero

köszi Fid😊

Lourker

Még csak most olvastam el amit küldtél.😊 Már megvan, de azért köszi.😊

Status: OK

Jó játékot ! 😊

Amúgy ki az a nyolc ember aki a grp-ban van?

Lourker

Tafaya
593 😊

Fidel plz checkold a mail boxodat:o

Lourker

jah, szerintem 27re mindenki feljön ott ahol voltunk tegnap azt go oda.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

sztem meg kene nezni azok a mobok nyerok lesznek itt a Knarr melletti kis sziget

anti hero

chilly skellets outside of Bjarken up the hill in SI

ezeket ismeri vki? hányas szintû mobok?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
ugyanmár az plusz munka 😊

linkeld má be bazz 😊hjoer

mersain: xpzel közbe? :o