Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
semmi gond ezzel ez tény hogy közelébe nem vagyunk PEnek 😄 meg hogy tiszta csata sincs 😄 (legalábbis miota én is ott vagyok) vagy ti vagytok 3 fgvel vagy mi szal szopás 😞 bár most novice a theu szal nem gond ^^ meg afk a banda mindig ^^ most is épp rvr van azt afkzok ^😊 j/k :p

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Kerdezd meg Lothot milyen uberspilerek vannak ott... lvl 50 warrior es en jobban tauntolok imo a shamannal 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
ezért vagyok még mindig 24es meg 21es midibe,mert még köszönni se bírnak akkor mit várjon az ember
Botond
ez az,csak így tovább,legalább nem rajtam verik el a port O.o
Ez a hc xp jól hangzik de amint kapok egy random grp-t df-ben és meglátom milyen f**ok vannak a grp-ban attól elmegy a kedvem(persze nem mondom hogy rosszabb xp mint amit fixed sm grpal kapunk^^)

Lourker

Hmm nem mondtam semmi rosszat lehet õk is jók de fg vs fg fight max 1-2 volt ellenük akkor meg afk volt a grpjuk.:o

Lourker

Hangianix
Gyere Excal es hardcore xp 50-ig, en mar 47 vagyok 😛

Botond
ezzel alapozol talira,hogy még egyszer jól leszólód õket?o.O érdekes terv O.o
Na szerintem én egyre kevesebbet fogok prydwenen rvsrzni nincsenek egyszerûen jó albi/midi grp'ok Pe/maelm kívül.
Hibi melee grp-al egy délután alatt egy 1 vs-1 grp fightot se vesztettünk úgy hogy alboknak 90% van stealther addja.
Ha meg vesztünk akkor úgy hogy 2fg addol rajtunk amikor már alapból fight van.

Mondjuk lehet excal se lesz jobb majd kiderül.

Lourker

Botond
btw ma dél körül mi volt ez a vicc szintû RR?
hehe😊

Lourker

ja kb ugy nézhetett ki mindnekinél otthon ,hogy üristen hibik azt behuppan a székbe és próbálja menteni a menthetõt 😊

egyébként épp petet kerestünk sorcinak aztán páran ugy gondolták hogy ez ok nekik az afk ra 😊
Amúgy ahoz képest hogy afk banda volt elég sokan mozogtak castoltak ütöttek^^

Lourker

Afk bandával meg kell állni apk-nál vagy vmilyen eldugott helyen:p

Lourker

Mesterem nem szép az afk bandát megtámadni 😊
Talan egy ora mulva felnezunk Tauval meg nem tom boltban milyen forgalom lesz...
Hangianix
Mers, fent vagy valahol?

kösz

zzz

bah nem tok menni, mára beszéltem meg acc cserét gyerekel (lvl 50 healer for the win)
soz.

zzz

Rock CF bol bizonyos Zenith nagyon surgosen keres teged...
15:00 aki tudna jönni jöjjön fel plz, azt meglátjuk mennyien leszünk

zzz

Hangianix
HH-sok, lesz ma akkor guild xp?

Csabee
Jaja, jol pl-eztük 😄

Uberlama
Bardom elérte az über 40et btw 😊

Botond
tulipános fanfan akkor ki?^^
Tiffa
Ja és nem is ABC sorrend ... béna 😊)
A superman-t kihagytad (o.O)
Tafaya
Nekem: Voros Pimpernel, Batman, Zorro 😊

Álneveim ABC-s sorrendben: Dalamer, Fistandilus, Godwan, Raisthlin és Raisthlinn 😛
Botond
www.camelot-europe.com,ott számolhatod meg pl,de még egy pár helyen O.o
Hangianix
Ez a hol csinaltuk a multkor azert kisse felreertheto. 😄 Kiviszek majd 3 karit is (50, 47, 45), nem kell majd annyit varni akkor rs miatt.

Prydwen/hibiben melyik guild a legnagyobb lélekszámú?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Emlékszel még arra hol csináltuk multkor?
8.00-kor annál a fenyõfánál jó nekem is.

Tafaya
Nemtom mi ez a siras-rivas New Frontiers miatt, ezek a dolgok nagyreszt csak papiron leteznek meg, a beta teszt sem kezdodott el, megis minden forumon ugy sir mindenki mintha holnap mar fel is tennek.

Hangianix
7:45-tol kezdve jo nekem.

Nekem jó, csak mondj 1 idõpontot.

Botond
lesz itt zerg meg zerg O.o csak hibizerg nagyon csúnyán alávág majd albizergnek,és akkor meg sírás lesz,ha meg nem akkor azért(mármint akkor mi sírunk),szal lényegiben semmi nem fog változni,mert zerg meg sírás most is van O.o
Uberlama
olvasd el mi lesz benne azért. ingame térkép, insta port keepekhez, térképen mutatja a csatákat stb LOL...

Botond
na lvl40 is gyorsan ment,leültem pitbe corusban,ranger meg chain pullta lode protectorokat,és hipp hopp lvl 41 ^^
Hangianix
Hetfo reggel?

Mikor lesz ez az uj kieg amugy?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Mar miert lenne RIP DAoC?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Még mindig kellene 1 prydwen albi játékos aki meghalna a kezem által többször is. 1 reggeli idõpont lenne jó.

Tiffa
Nem.
Uberlama
RIP Daoc.. :/

Botond
nem 1.65ben akarták bárd endusongját fixelni?mert még mindig interruptolható...
Botond
köszi az infot,szép az abc sorrend...raisthlint meg godwan-nak ismerjük hibibe btw,meg lehet még van egy pár álneve,szal derítsd fel mindet,ne végezz itt félmunkát O.o
Botond
tegnap dingelte vw-m 40et vw-m,ki is nyomultam hwba,hogy szétvágok mindenkit lánccal,na hmgnél hunter 3 shotolt(nem értem rangebe ^^),gondoltam sebaj,most viszem a láncot is,úgy mégiscsak könnyebb szétvágni mindenkit lánccal,és hónom alá fogtam egy druidot,és megindultunk,na persze hunter ott bújócskázott,jött még egy chanter azt a másik hónom alá fogtam,aztán jött jamies,neki mondtam menjen a p***ába,nincs több hónom,de mondta a druid,hogy azé csak vigyük el,mondtam k,elvászorgunk mmgig,semmi,jamies vmi hirtelen ötlettõl vezérelve mondta menjünk sauvagéba(aki nem ismerné annak mondom,hogy játékideje 90%át sauvagében tölti és ott szólózik még mind a mai napig),kérdem tudja e az utat,mondja,hogy megpróbálja leolvasni a térképrõl,mondom na k,go,el is indulunk jön szembe necro a kék con bbjével(ezt mesélték nekem,mert sztem piros necro volt nari bbvel ^^),kapom a petet bb után 0,1seccel halok,de azért vmi 117 rp befigyel,mondom druidnak,hogy na gyorsan szedjen fel,és lõn,kijelölöm innocuo barátunk,és várom az én pillanatom,ami persze el is jött lifetap,és hopp lvl40en befigyelt a második killspammom ^^(elsõ 33 körül volt dfben egy 50es thane^^ lvl50 alatti killspam is volt egy pár,de azok nem számítanak ugye^^),na ezzel még csak 500 rp figyelt be,a tervezett 1l6 még nem volt meg,sebaj go tovább,el is érünk sauvagéba megin jön a necro,igaz most a bb-t nem hozta,hanem egy sorcot,de ez jamiest meg a manachantert se zavarta különösen,és hatalmas pofonok keretében kiterítettük õket,ding 1l6,lvl40en respecceltem mcl+tireless+longwindrõl,aug ac1+2+serenityre,és kellett ez az 1l6,hogy legyen tireless is így,több kevésbé downtime nélkül bírok szólózni,ami elég jó,talán még ma is kimegyek mert már csak vmi 300rp az 1l7,egy wild powerra még befizetem magam ^^ szal jó aza a hw,ha kooperatív arcok vannak arra
az bazz, 2fg hibi mászkált hwba a mi nagy bánatunkra

zzz