Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ui.: Biztos jon 5 bubi a questekbol? Csak azert, mert az egyik quest, a nyaklancos az 4-tol 15 probaig terjedhet ha jol emlekszem es az legalabb 2 bubi kulonbseg.
Vasarnap QUEST nap lesz (Es pont)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz
zzz
anti hero
69k downloadspeed 4tehwin O.o
Holnap látom kb mennyit tudtunk behozni.
ja igen és 19:00, lourk majd jön.
zzz
zzz
zzz
Lourker
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Amugy kivancsi vagyok ilyenkor a sebzest ki kapja? Az aki bodyguardol vagy szimplan eltunik a sebzes.
Olvastam prydwen forumot és ott mind1 azt irja, hogy a bardnak a perfecter a jó. Szerintem a 2 perfecter druid mellé felesleges 1 perfecter bard rvr-ben, ugyanis egyik ward se stackable+1x sec kell a genereáláshoz+ a ward nem követ. Sojurner csak a bard és ranger lehet és ráadásul ML6,7,8,9 még használható is rvrben.
Forumokon azt olvastam(amivel én is 1etértek), hogy aki csak pár ML-t akar csinálni az válassza a perfecter-t, de aki végig csinálja az a sojurner-rel jobban jár rvrben.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
anti hero
kraftereknek nagyon kene mar sztem 😊
(akinek kell meg píz scre annak is fontos, de sztem az bejott az xpbol eddig😊
anti hero
de mivel diktatura van, ezert megy az xp mint az allat 😊 foleg ez a lv45-49ig vmi nagyonallat halados volt (sztem osszeszoktunk), es porog minden mint a karikacsapas.
meg osszeszokunk rvsrben is es akkor alaposan megfejjuk azt a bizonyos rp tehenket😊
HH : akkor ma quest napot tartunk estetol? ha gondoljatok vegigmehetunk 2FGvel (nem tudom findernek mennyi quest kell) es a maradek spotot meghirdetnem a White Rose allianceon, hogy lassak milyen f*szakos sracok vagyunk, es lenyomnank ugy (az en mighty vezetesemmel 😊
visszajelzeseket, otleteket varok 😊
anti hero