Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
hát ha 4,6ot ad,akkor ott lesztek meglõve vagy mi?az a 0,4 eltarthat egy órát is besólózni zöldekkel,szal nem értem mi a gond O.o
Hangianix
kb. 2 orat megis bent tudok lenni, ha valaki nem jon, akkor belepek a karijaval, hogy mindenkinek meglegyen az az otvaros 49.5

ui.: Biztos jon 5 bubi a questekbol? Csak azert, mert az egyik quest, a nyaklancos az 4-tol 15 probaig terjedhet ha jol emlekszem es az legalabb 2 bubi kulonbseg.

Vasarnap QUEST nap lesz (Es pont)

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
dialuppot azé nem kötöm még le O.o
Holnap 15:00 XP, aki tud jöjjön.

zzz

Botond
azé annyira nem rossz,napi egy ld belefér :-)
Tafaya
Hello itt a... Hejj! Hol van chello???? HAHO!!!!!! 😊

bocsi all, itt voltunk de 17:30kor behalt vmi központban és emiatt nem volt net egészen eddig. sajnos nem tudunk mit kezdeni ezzel :<

zzz

most állt helyre a cselló, központi hiba a rendszerben.

zzz

Botond
túl az elsõ ld-n,majdnem 30 percig kellett várni O.o
Hangianix
Mai xp lelove.

\o/ welcome to the club😊

anti hero

Botond
elsõ chellós komment ^^ hogy vmi értelmeset kellene írni ez alkalomból?ugyanmár :-P
69k downloadspeed 4tehwin O.o
Hangianix
Baszics, hol vagytok?

Hangianix
Khm.

Hangianix
2 sm, 1 pac healer, 1bb grppal 2 nap alatt 50 lennel Redcap campnel 😄

CD Galaxis sajnos nagyon lassú ezért ugy tünik ,hogy kimegyünk holnap Bécsbe és behozunk pár darabot.Fog hozni a CD Galaxis is csak várni kell rá pár napot vagy hetet.
Holnap látom kb mennyit tudtunk behozni.
nem tom összerakni templatet mert vannak random drop is scbe, na majd questek után akkor.

ja igen és 19:00, lourk majd jön.

zzz

2 sm 2 warrior többi interrupter is über, da attól én még szopok svgvel xD reroll for the winhez meg nincs most kedvem QQ :>

zzz

Hangianix
Ennek elenere jo lenne, ha mindenki ott lenne 7-tol (Lourk kivetelevel), hogy legyen szabad spot.

Hangianix
5 db Cure Mezz 😊 Sot lehet egyik warrior helyett meg beferne berserker is, vagy RM nearsighttal.

Hangianix
2 sm, 2 warrior, 3 healer, 1 shaman. 😄

yep

zzz

Rock ma lesz vmi xp?(ha lesz én csak 19:30 körül tudok jönni.)

Lourker

nem a caster grpé hanem a mixes grpoké imo (2 chanter 2 hero pl szerintem elég über

zzz

Hat varhato volt mert forumon olvastam hogy pbae castolasi sebessege olyan mertekben lecsokkent nerf elott, hogy srac setalas (walk) kozben tudott pbaezni ami azert 1 kicsit overpudered.
Uberlama
már rég lehet tudni hogy nem, mikor lenerfelték a bonusokat 10%ra 25%rol 😞(

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Akkor olvassatok el Banelordot is (akik azt hiszik hogy caster grouppe lesz a jovo).
Uberlama
nincs sebzsé nem tudod megütni, azt spammeli hogy bodyguardolva van és olyabn mintha mondjuk egy sirkövet akarnál ütni, nincs ütés.

még mindig nincs hír cd galaxisból? amikor hivtam õket nekem azt mondták hogy valószínûleg rendelnek párat, de hogy mikor teszik ezt meg, mennyiért lehet majd kapni és hogy MIKOR arról nem mondott semmit.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

healer nem interruptolja mert petet instantot kapott vagy ráment egy infi akkor a tankok 2sec alatt megfognak halni, szal érdekes lesz mindenesetre... :d

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

eltûnik a sebzés

http://www.visionofsages.net/toa/MA_Battlemaster.shtml

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Amugy sem tank fogja interruptolni hanem healer amnesiaval.
Amugy kivancsi vagyok ilyenkor a sebzest ki kapja? Az aki bodyguardol vagy szimplan eltunik a sebzes.
Hangianix
Ja, szerintem is 2 ora alatt 49.5 utana meg quest.

Tafaya
udvozlom a New York-i routereket 😊

1 Sojurner simán betudja szivatni ML8-as Zephyr-rel amit nem lehet védeni. Bodyguard csak akkor müködik ha bodyguard nem mozog.
Olvastam prydwen forumot és ott mind1 azt irja, hogy a bardnak a perfecter a jó. Szerintem a 2 perfecter druid mellé felesleges 1 perfecter bard rvr-ben, ugyanis egyik ward se stackable+1x sec kell a genereáláshoz+ a ward nem követ. Sojurner csak a bard és ranger lehet és ráadásul ML6,7,8,9 még használható is rvrben.
Forumokon azt olvastam(amivel én is 1etértek), hogy aki csak pár ML-t akar csinálni az válassza a perfecter-t, de aki végig csinálja az a sojurner-rel jobban jár rvrben.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
még 3-4 óra chellóig,szal hétvégén talán benézek,bár továbbra is nagyon nem szeressük se midit se albit,csak otthon hibibe jó nekem O.o
hátha vkit érdekel:

Toaba lehet majd váltogatni a UI-ket (user interface), rakok pár linket ahol lehet találni pár szép darabot.

uiiii 1
uiiii2/
uiiii3

Uberlama
jah csak nálunk sok a diák és 1: nem tudnak sokáig maradni, értsd max 10, és 6kor kezdjük az nem sok annyira, tekintve hogy ált 7kor kezdünk mert vki mindig késik stb.

poppolj be midibe neha nap aztan meselek 😊

anti hero

Botond
név/class/lvl/guild?vagy csak viccölsz?
ebbõl caster grp for the win lesz megint, lehet rerollnom kéne xD

lmao most néztem hogy ha bodyguardolnál az csak egy dolog hogy ütni nem lehet a srácot, de még interruptolni se fog Láál... nem normáls ez a mythic.

ja 45tõl kezdve tényleg elég jó a dolog, érdekes hogy zóna kifagyott azóta 2x, elment a chello, hotfix TOA szarok oO remélem ma 50hez közelítve nem lesz semmi 😄

Sc-s skac mail címét privizd el plz.

ja nem is, 4 bubi kell csak :d

49.5 for all, 4.5 or so kell sztem 2 max 3 óra alatt meglesz. Utánna mehet a questelgetés jól (nekem tetszik az ötleted, szal gozhatna úgy a dolog), de 49.5 is a must! 😊

oh illetve ha lenne DF jo lenne egy farming napot tartani, hogy felinstallalhassuk vegre a nagyobb hazikonkat!!!!!!!!
kraftereknek nagyon kene mar sztem 😊
(akinek kell meg píz scre annak is fontos, de sztem az bejott az xpbol eddig😊

anti hero

nalunk is az lenne, ha nem lenne diktatura 😊
de mivel diktatura van, ezert megy az xp mint az allat 😊 foleg ez a lv45-49ig vmi nagyonallat halados volt (sztem osszeszoktunk), es porog minden mint a karikacsapas.
meg osszeszokunk rvsrben is es akkor alaposan megfejjuk azt a bizonyos rp tehenket😊

HH : akkor ma quest napot tartunk estetol? ha gondoljatok vegigmehetunk 2FGvel (nem tudom findernek mennyi quest kell) es a maradek spotot meghirdetnem a White Rose allianceon, hogy lassak milyen f*szakos sracok vagyunk, es lenyomnank ugy (az en mighty vezetesemmel 😊
visszajelzeseket, otleteket varok 😊

anti hero

Uberlama
most stagnál a dolog pár ember IRL dolgai miatt igy nem haladunk, kb szombat óta talán ma lesz normális xpzés, jövõ héttõl meg nagyüzembe, szal nyugodj meg 😊