Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Hat Excalon azert kevesebbet mint az albok az tuti. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Tipikus (tisztelet a kivetelnek) seggfej midi aki szerint csak a midik nem zergelnek. Szanalmas.

gyenge idegzetueknek NEM, aki kivancsi annak ajanlott 😊

Tivoko is abbahagyja DAOCt, es elkoszon 😊

anti hero

kösz

zzz

Hangianix
Windowed mode nelkul nem tudok jatszani. 10 perc a porton remek alkalom, hogy megnezzem a mailjeimet, elolvassam a forumot, megnezzek valamit egy weboldalon mondjuk a questtel kapcsolatosan. Az SI bejoveteleig nem hasznaltam windowed mode-ot, de azota csak azt.

AngeLujo
By Tafy az AoD fórumon:

Át kell másolni a TELJES SI-t egy másik könyvtárba, es átírni az update.dat tartalmát erre:

Mythic Patch
193.252.123.21:1280/updates/english/atlantis/mpatch.dat
193.252.123.21:1280/updates/english/atlantis/mpatch.dat

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

valszeg igazad van, pölö en tuti nem engednem a daocnak windowed mode-ot csak fullscreent ill hatarozattabban lepnek fel a csalok ellen, hisz ez erzekenyen erinti a normalis, tobbi jatszokozonseget. gondolom serveroldallrol valamelyest kiszurheto az ilyesmi. szal ezt a goasoknak keni kiszamolni, hogy mi a jobb uzlet nekik, bannolni 500embert a picsaba es elesni az o havidijaiktol ILL hagyni hogy a cheat kihasson a full jatszokozosseg moraljara es szetrohasztva azt, meg tobb ember forduljon el a jatektol.
ilyen jatekban cheatet igen beteg emberek hasznalak sztem es egyebkent ezert orulnek a beepitett radarnak (mint pölö az swgben is volt😊 szal inkabb mindenkinek legyen, minthogy par balfasznak akik az en funom rovasara elek vele vissza..
(my oppinionz thou..)

anti hero

Hangianix
Nem.

vki tudna mondani ftp címet ahonnan az ANGOL toa-t lelehetne szedni? ha nem akkor

Tafaya te hogy szedted le updaterel?

zzz

Hangianix
12 seces casting time, a mezo nem mozog a casterrel.

Botond
meg az ML5 manaregen field se egy hátrány azé szvsz,ilyen mcl+rp-t átspeccelheted másra az azé nem gyenge
Botond
nekem ML4 kell pont a miatt amit a srác írt,hogy 40es buffspecc,és full sárga speccbuffból nem bírok 20at kiosztani mert ooc leszek 16-17-18 körül(attól függ mennyi haste/intbuff kell)
Botond
ha vki kanyarodik akkor laggol,ha csak elmegy elõre majd megjelenik ugyanott az cheatel többnyire O.o
Hangianix
Vegigneztem mi lenne jo shamannak MLbol. Valasz: semmi. 😄

Hangianix
Perfecter volnalban ML1-2 ami csataban is jol hasznalhato, tobbi nem szerintem.

zzz

Jockey
minden folott at lehet nezni, es lehet mast mondani, a de atenyen ez nem valtoztat, ma mar ugy nnonek fel az 50ek hogy mikozbe pl/k oket, ezt gyakoroljak szvsz..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

mar te is kezded a lagcheat dumat?
<mosolyog>

anti hero

Botond
mióta 512ks a net,meg pakoltam még rammot a gépbe elég jól látni ki lagcheatel,ma is healer simán lagcheatelt,meg shammyt üldözöm,próbál sprintelni,én is sprintelek,de neki nem fogy az endu nekem meg iegn,gondolja õ,de nekem se fogy,végül azt sütötte ki,hogy benyomja a lagcheatet,én elfutok a ghosttal,õ meg lerootol,és lõn,hát lol
Botond
na jóvan 6vs7ben úgy hogy elmagyaráztam MAnak,hogy a shammyt üssék ki amíg én a healerrel játszok mindjárt jobban ment,elsõ 2 alkalommal mindenképp az rr10es skaldot akarta leütni...
Botond
2x lenyírt rr3asgroup rr10as skalddal meg vmi MLel 5vs6ban(õk voltak 6an),úgy hogy senkit se bírtunk legyakni,és vagy 30 perc volt mire kipadóltunk,de múlt héten ezeket 2perc alatt hp veszteség nélkül tettük volna lapátra
Botond
én egyenlõre élvezem,hogy nincs nonstop 5-10sec késés,és nem kell az órát nézni,hogy mikor érek oda a telefonszámlában ahol már az asszony kinyír,szal ne keseríts el elõre :-P
AngeLujo
Mondjuk nálam csúnya dolgokat csinál ToA a géppel. Ha 30 embernél több van a képernyõn akkor sárga az fps jelzõ, hogy mi lesz relic raiden mondjuk, azt nem szeretném tudni. (XP 2000+, 768 MBRAM, Radeon 9600 Pro)

Botond
meg lehet kellene új gép is,bár azzal asszem várok karácsonyig és akkor lepem meg magam O.o képzelem hogy meg leszek lepõdve,ha mégse azt kapom magamtól O.O
Botond
nekem még vw,ranger,warden fog MLezni,warden is perfecter,mert battlemaster wardennek haszontalan,vw stromlord(asszem),mert neki se patent a battlemaster annyira,rangeren még gondolkozok,mondjuk péntekig van idõm,kliens mingyárt lejön,cd kulcs meg úton van brüsszelbe O.o
AngeLujo
Banelord durva még nagyon, mercem az lesz. ML1: 50% casting speed debuff, 5 percenként használható és 700 radiusú pbaoe spell 😊
Na most a többi még durvább.

Botond
fidel most találkoztam egy sráccal aki 5 accounttal keni,szal ez a 3 acc-al nyomulsz hót beégés O.o mondjuk õ nem egyszerre keni az 5el,ahogy te nyomtad 3al,de akkor is szedd mán össze magad O.o
Botond
elolvastam mit bír perfecter vonal,hát azt kell,hogy mondjam,hogy köznevetséges,már ML4ig megcsinálva is annyira overpowered,hogy az kész,mondjuk mindegy,wardennel eddig megcsináltam az összes questet(1 még nincs kész,oda 2fg kellene,és eddig nem volt lehetõségem ilyesmit szervezni),szal most csinálok 4db ML9es karit karácsonyra addig kijön wow,és akkor jó is lesz O.o én még örülök is vmennyire rvr úgyis fárasztott már nagyon,masszív questelés 4tehwin O.o
Ja, bb's toak, ok nem szoltam 1 szot sem 😊
Steveh hogy allnak a Toa-k?
Csunya az a tesco gazdasagos nicked !
Botond
kár hogy midik is ránkfordultak páran :-P ha tapadnak rátok talán jók lettünk volna O.o
Hangianix
MIdik, hibik egyutt csunya az 😄

Botond
azért jó móka volt,és furcsa,hogy most azért léptem ki,mert beuntam,nem mert sok lesz a telcsiszámla :-D
Botond
hehe,nem megy 1vs1be hozunk még 1 fgt 4tehwin O.o
Botond
+chanter elküldte moct mersainra,amikor már csak õ élt lol
Botond
6 lement,de mi meg 8an hasaltunk O.o mael beküldte petet mpkba,ha nem teszi simán mennek levesbe
Hangianix
van fg midi 😞

Botond
bd meghasalt megin btw,épp rezzelni akar bbvel
Botond
bd benn volt a szobában,oda nem tudtak belõni,azt meg énse értettem merdain mi a tökömet áll mellettem,amikor se mezzt se stunt nem kapott
Hangianix
Maskor legyen bennetek annyi becsulat, hogy bd-t tamadjatok be nem minket 😛 Mersain meg akkor loggolt vissza 😄

Botond
mersain kapott két maflást is a nagy haverságunk örömére O.o
Botond
boccs,te nem kaptál emoteot,mert nem láttam hova feküdtél ;-)
rofl.

zzz

Hangianix

Hangianix
1 ora mulva tudok loggolni kb. irjatok majd meg addig, hogy elvileg kivel kellene jonni (ha hianyzik valaki).

what he said

anti hero

Botond
21% atm,kissé soká tart ez így O.o
Tudtok valamit arrol, hogy miert nem jo a GOA subscription page?

Botond
na kúszik nekem is ToA lefelé,már 3%nál jár,el is húzok a boltba nagybevesárolni,mire hazaérek lenn is lesz O.o