Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Uberlama
nálunk mindig mindenbõl van elég sok az ml raideken, mert ugye fotm és épitett grp powa miatt elég kevés az infi csak az ilyen rambo, arauddry, és co akik együtt szoktak infizni tolják a stealther karikat a többiek normális karikkal mennek.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
ez igencsak tulzás , és nem is ezt irtam hanem hogy a net elég fontos, olvasd el még1x 😄 amugy én elég sokat csztem és amikr szar volt a net akkor volt 100as ping és játszhato volt de az igaz hogy a 30as pingü (mert 20-40 között volt a dsl+cabel netesek pingje, mint nekem is) ellenfél ha nem vérláma mint a spilerek nagyrésze simán lenyomott, mert mire megláttam a fejes beficcent.

Érdekes, hogy prydwen hibiben az ML raidek 3/4-e gyógyítani tudó karikból áll.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Mármint az NS-be.

5 sec miért lenne kevés?
5 sec alatt belédüt kb 1000 a +20%-kal(relic)

Hangianix
DC-t tekeltuk immar 2x. Eloszor csak ugy, masodszor mert kellett DF.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Majd akkor mutasd meg nekem, hogy 1 10es pinggel játszó játékost a 100as pingeddel + reflex+jó egérrel, hogy lövöd le.(Ha hátulról kapsz el 1 iylen játékost még akkor is visszafordul és lelõ)

DF nerf: egyetértek, de véleményem szerint ez így valóban túl durva. DF=win button ez igaz, valahogy mégsem érzem korrektnek, hogy 5secre visszaveszik. Mondjuk duelleztem infivel, és df nélkül esélye nem lett volna, így meg viszont nekem nem volt 😊 Nehéz a ballance-t megtalálni.
Másik, 1-2 napja láttuk a hungarian huszars tékelt vmi keepet, elég furcsa volt, hungarian névvel ellenséges téket nézni.. Na mind1, lehet csak számomra volt ilyen..... antijó 😛
Uberlama
Ding Stormlord lvl 3 ¢¢ lvl 4bõl már 4 megvan és ha midnen igaz pénteken a többi is meglesz. 😊

fps gamek: én csak CSt toltam komolyabban, és a reflex meg jo egér sokat számit de a net meg a csapat játék talán még többet 😄

Ebbõl is látszik, hogy te nem játszottál még ilyen játékkal.😊

Hangianix
Na megis. 30x-ra.

Hangianix
Nem enged vissza. Azt hiszem ennyi volt. 😞

Botond
imperialism 2t tolnék szívesen multiba btw,3-4 éves körökre osztott stratégia,de még mindig fenn figyel a vinyómon,de itt még topicja sincs,de majd keresek vhol,abba legalább mindig mindenki 0ról indul minden játéknál,és van esélyed ^^ na meg körökre osztott stratégia jobban beüt,mint ez a stick és ütöm
Botond
na de elugrani a sarki szoftverboltba kicsengeti 50kt egy egérért mégiscsak egyszerûbb,mint zombi módra a gép elõtt ülni este 6tól reggel 6ig,hogy végignyomjam az ML4 raidet

mióta van chellóm 1x játszottam 6 után is(akkor ér haza),és sokkal nyugodtabb a családi élet,gondoltam rá,hogy átmegyek usa szerverre,ott amikor napközben van ott akkor van éjszaka,talán nem 8-28an vannak online,de hiányoznának a haverok,szal egy darabig szenvedek még amikor meg elkezdõdik a meló(ami csúszik sztem a sok esõ/hó miatt) leszokok úgyis lassan
AngeLujo
Ott a skillt az jelenti hogy ki tud alpáribb módon beszélni és kinek van újabb, gyorsabb egere 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

AngeLujo
Nekem is mégjobban le kellett mondanom a wizimrõl, pedig 5L6 asszem és az az elsõ 50-es karim, de véggondoltam hogy mennyi esélye van egy albi caster groupnak egy hibi caster group ellen és arra jutottam hogy nem akarok állandóan szopni, szal marad a fotm merc :/

Botond
sztem átnyergelek vmi fpsre,abban legalább nem kell 6 hónapig karit fejleszteni,hogy vmi esélyem legyen megint,meg olyat még úgyse játszottam sose ^^
Jockey
minél inkább balancolni akarják a gammát, annál inkább nem azt érik el vele
2év alatt annyi szarságot beletettek, hogy csak folyamatosan szaródik, egy két csinibini jól mutató dologtol eltekintve😊
ezt már észrevehetnétek..😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

sok hülyeség van a játékban, ez is az de 2 évig 9sec stun evade basen a legerõsebb stealthernek is egy picit faszság volt xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Tafaya
Ha DF-et nerfelni akarjak akkor nem igy kell. Hujeseg egy lvl 50-es stylet olyanra nerfelni mint masik realmben egy 25-os. Raadasul a kedves Mythic megen hazudott mert kb 1 honapja irtak hogy a DF-fel nem terveznek semmit.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

a mincer mate
😊

anti hero

ha meg nem ott a mincer xD

zzz

ettõl függetlenül is lever majd egy infi egy ns-sbt, de ha pa-cd-t beszopja mert láma szegény akkor viszont már valszeg nem lesz come back button.

zzz

Hangianix
Reakcio FH-n, DF nerfre.

"Fao Spanish Infils

When You Reroll Your Ns, A Mana Specced Enchanter=necro For Hibs, And Pm Someone From Tdmm Or Les Elegidos For Inv"

😄

Botond
Battlemaster ML2,én is arra gyúrom wardent,selfenduregennel mozgó egyszemélyes ram leszek,de ehhez kell még 1.7-8-9-10 meg 2.10es trial,aztán nemis csinálom tovább többi MLnek nem sok értelmét látom
Uberlama
nah nsek és sbk be happy 1.69a 😄DDD (btw szvsz ez sem fog sokat változtatni mert ha jo az infi akkor ennyi idõ is elég de legalább olvashatjuk 3-4 hónapon át az albi sirást )

btw ml 3 közepén jöttek a midik 130an kb és 5 ismétlem 5 perc alatt a 3. kaput is leverték szal nerf azt az mlt amivel kapukra nagyot ütsz 😊 de mind1 mert ugyse mentünk volna ki, legalább lesznek midik amikor keepet veszünk el 😊

Frontierst mindenkepp megvarom, toaval meg az a baj, hogy 1 karira korlatozza az emelt szintu rvrt/ ember.

Bar meg mindig ottvan az accountcsere , szal nagy gond nincs 😊
az ex/midis tarsasag kozt szivesen megbujtatunk/megvedunk/elszorakoztatunk sztem 😊

anti hero

Hangianix
LOL, nem mondod komolyan? Mar csak ezert is megerne eljonni. xD

Tiffa
Jaj már teljesen oda vagyok 😊 igen hízelgõ, de (önkritika erõsen domborodik) nem vagyok olyan nagy szám, hogy én legyek az egyik fõ kifogás ... vegyél példát Nosferrõl õ pl csak úgy hajlandó megjelenni, ha én elkerülöm a Pasaréti útat 😊
Botond
dettó
nekem WoW-ig 😊)

Jockey
jaja, én is az utsó idõben (pár héttel ezelõtt, 2-3 hete alig daocztam) olyan szintre jutottam, hoy félóránként váltogattam akarikat, mert uncsik voltak
ha bementem mercyvel rvr-n egy este elég volt, másnap hibiztem picit, vagy ilyesmi, itt viszont most csak mercyt kéne nyomnom éjjelnappal, hogy utolérje a többieket, vagy ne maradjon le mégjobban, és ez csak 1 akarakter, a régi main karim a wizimrõl még nem is szól a fáma (600k rp-l pihen nemtom hány hónapja már, de több mint féléve már az biztos kb 3/4 éve sztem)
ott van az szintén rr4 körüli infim, azzal már hmm, nem is emléem hogy kell játzsani, még ip-s idõszak után nyomtam egy darabig, de aztána buffbotos és zerg idõszak eljöttekor az sem voot már fun számomra, a mai kép mégrosszab, versenyzel egy kill-ért stb style..
paladin volt elsõ karim még bétaba, az pve-n kívûl sose hazsnáltam, megcsináltam neki az 50et mert az volt az elsõ karim és megérdemelte, de ennyi, és had ne soroljam tovább
szal nemtom mi lesz, de a 3om accom közül 1 van befüzetve, és meglátjuk meddig..

Botond
pont ez a bajom nekem is,van 2db rr4es karim,most hozogattam egy vw-t meg rangert,erre kész,amikor csak játszom wardennel kell tolni különben sose érem be a többieket,de már kezdem feladni,sztem még egy darabig elleszek a játékban aztán nézek vmi mást
Jockey
no hétvégén voltam bent kcsit daoc-ni leírom mit tapasztaltam:
Toa szép is jó is, klasz eventek vanak (megcsináltam az ml1et a mercenerymnek-Gambell), viszont pont e miatt sztem mégjobban megsoztja a daoc playereket, akinek nincs ideje aktiívan nyomni aza elején toa-t, az szopni fog de kegyetlenül (mostanság nekem sincs annyi idõm melóm meg nõ miatt..).
A nagyrésze a tömegnek egész jól halad, így egyre nehezebb low lvl ml raideket találni, vagy ha meg akarod csinálni segítséget kell kérned klánodtól, ami ugyebár egy két ml-n kívül több mint 1 fg-t igényel, de 1et tuti
szal aki nem kezd idõbe, hát bukta, vagy a klánja van basztatva ahhoz hogyujtolérje a többieket, akik szintén mennénke tovább
szal a gondolat meg az event meg agrafika sztem 5öst kap, de sajna csak mégjopbban szétzilálja a playerek önálló esélyeit, ami egy kevésbé aktív playernek teljes ellehetetlenülést ad sztem
RvRnemtom milyne lesz, de eleve gyökeres változások leszenk (frontier kieg), ML-k még nicsennek normálisan betesztelve sztem, szal összegezve: szopás
nemtom mi lesz pl az én kariaimmal, belépek majd ahogy tudok játszani, de látom elõre sajna ebbõl még problémák lesznek..
azt meg ne is említsem, hogy a kínkeservesen pl nélkül felhúzott 50es kariaim, amikre eddig vettem egy sc-t és rvr-hettem velük, most toa miatt teljesen használhatatlanok lezsenk rvr-n, vagy legalábbis lényegesen szarabbak az átlagnál, hát köszi (ja és csinálj meg 5 vagy mittomén már hány 50es karim van normális ML-re meg artifacal szereld fel, na lol)

én tuti nem megyek, melózom egész hétvégén...

Botond
na most én 140kmre lakok Pesttõl,ha pry/hibik tömeges méretekben nem jönnek,én se jövök az elképzelhetõ
AngeLujo
Tiffáék meg Tafy messze laknak, gondolom ez az ok. Mersain nem írt semmit egyenlõre, szal vele nemtom mi van. Én nagyon örülnék neki ha minél több ember eljönne, sõt ha rábeszéled Tiffáékat akkor fizetek egy sört, ha Tafyt is akkor még1-et 😊
Az étterem becses neve Pasaréti Családi Vendéglõ és a Pasaréti út 11-13-ban található (2. kerület). Azért is jó lenne ha sokan lennénk mert most jövök a fogdokitól és nagyon fasza a hangulatom egy óra kellemes számban való turkálás után, szal jó lenne valami happy a hét végére 😊

hat jah nem jon tiffa :/ ezert hezitalok en is :/ de ha HH kollektive megy, akkor nem lesz kerdeses ott leszek-e.
😊

anti hero

Botond
Se tiffa,se tafaya,se mersain,fidel meg bazsi se biztos?így azért meggondolandó,mindenesetre ha megadnád az étterem nevét,az sokat segítene sztem
Én is mennék.

Hangianix
En. Mivel kesobbre lett teve, tuti odaerek.

AngeLujo
Ja meg jövök én is :p

AngeLujo
Na aki nem látja magát ezen a listán és szeretne jönni az jelezze minél elõbb!

Amorce
Atom
Botond
Csabee
Krisz
Mazsi
Mester
Qaby
Rockety
Simba
Steveh
Tret
Tyson
Übi
Warbar

És van még 3 kérdõjeles

Arabel
Bhalage
Fidelcastor

Uberlama
semmi gond mi lepõdtünk meg legjobban amikor mondták hogy ja btw 130 midi van a 2. kapun excalon, néztünk egy nagyot : )

AngeLujo
Na véglegesíteném a hétvégi idõpontot:
márc 13. szombat, 4 órakor (igen, változott) az étteremnél vagy 15.40-kor a Moszkva téren a 18-as villamos megállójába. Én ide megyek természetesen, nehogy valaki elvesszen. Ha mégis eltévedne valaki akkor hívjon fel: 06-30-641-4170

xD

zzz

rr3 fyi.

zzz