Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
5 sec alatt belédüt kb 1000 a +20%-kal(relic)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Másik, 1-2 napja láttuk a hungarian huszars tékelt vmi keepet, elég furcsa volt, hungarian névvel ellenséges téket nézni.. Na mind1, lehet csak számomra volt ilyen..... antijó 😛
fps gamek: én csak CSt toltam komolyabban, és a reflex meg jo egér sokat számit de a net meg a csapat játék talán még többet 😄
mióta van chellóm 1x játszottam 6 után is(akkor ér haza),és sokkal nyugodtabb a családi élet,gondoltam rá,hogy átmegyek usa szerverre,ott amikor napközben van ott akkor van éjszaka,talán nem 8-28an vannak online,de hiányoznának a haverok,szal egy darabig szenvedek még amikor meg elkezdõdik a meló(ami csúszik sztem a sok esõ/hó miatt) leszokok úgyis lassan
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
2év alatt annyi szarságot beletettek, hogy csak folyamatosan szaródik, egy két csinibini jól mutató dologtol eltekintve😊
ezt már észrevehetnétek..😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
😊
anti hero
zzz
zzz
"Fao Spanish Infils
When You Reroll Your Ns, A Mana Specced Enchanter=necro For Hibs, And Pm Someone From Tdmm Or Les Elegidos For Inv"
😄
btw ml 3 közepén jöttek a midik 130an kb és 5 ismétlem 5 perc alatt a 3. kaput is leverték szal nerf azt az mlt amivel kapukra nagyot ütsz 😊 de mind1 mert ugyse mentünk volna ki, legalább lesznek midik amikor keepet veszünk el 😊
Bar meg mindig ottvan az accountcsere , szal nagy gond nincs 😊
anti hero
ha bementem mercyvel rvr-n egy este elég volt, másnap hibiztem picit, vagy ilyesmi, itt viszont most csak mercyt kéne nyomnom éjjelnappal, hogy utolérje a többieket, vagy ne maradjon le mégjobban, és ez csak 1 akarakter, a régi main karim a wizimrõl még nem is szól a fáma (600k rp-l pihen nemtom hány hónapja már, de több mint féléve már az biztos kb 3/4 éve sztem)
ott van az szintén rr4 körüli infim, azzal már hmm, nem is emléem hogy kell játzsani, még ip-s idõszak után nyomtam egy darabig, de aztána buffbotos és zerg idõszak eljöttekor az sem voot már fun számomra, a mai kép mégrosszab, versenyzel egy kill-ért stb style..
paladin volt elsõ karim még bétaba, az pve-n kívûl sose hazsnáltam, megcsináltam neki az 50et mert az volt az elsõ karim és megérdemelte, de ennyi, és had ne soroljam tovább
szal nemtom mi lesz, de a 3om accom közül 1 van befüzetve, és meglátjuk meddig..
Toa szép is jó is, klasz eventek vanak (megcsináltam az ml1et a mercenerymnek-Gambell), viszont pont e miatt sztem mégjobban megsoztja a daoc playereket, akinek nincs ideje aktiívan nyomni aza elején toa-t, az szopni fog de kegyetlenül (mostanság nekem sincs annyi idõm melóm meg nõ miatt..).
A nagyrésze a tömegnek egész jól halad, így egyre nehezebb low lvl ml raideket találni, vagy ha meg akarod csinálni segítséget kell kérned klánodtól, ami ugyebár egy két ml-n kívül több mint 1 fg-t igényel, de 1et tuti
szal aki nem kezd idõbe, hát bukta, vagy a klánja van basztatva ahhoz hogyujtolérje a többieket, akik szintén mennénke tovább
szal a gondolat meg az event meg agrafika sztem 5öst kap, de sajna csak mégjopbban szétzilálja a playerek önálló esélyeit, ami egy kevésbé aktív playernek teljes ellehetetlenülést ad sztem
RvRnemtom milyne lesz, de eleve gyökeres változások leszenk (frontier kieg), ML-k még nicsennek normálisan betesztelve sztem, szal összegezve: szopás
nemtom mi lesz pl az én kariaimmal, belépek majd ahogy tudok játszani, de látom elõre sajna ebbõl még problémák lesznek..
azt meg ne is említsem, hogy a kínkeservesen pl nélkül felhúzott 50es kariaim, amikre eddig vettem egy sc-t és rvr-hettem velük, most toa miatt teljesen használhatatlanok lezsenk rvr-n, vagy legalábbis lényegesen szarabbak az átlagnál, hát köszi (ja és csinálj meg 5 vagy mittomén már hány 50es karim van normális ML-re meg artifacal szereld fel, na lol)
Az étterem becses neve Pasaréti Családi Vendéglõ és a Pasaréti út 11-13-ban található (2. kerület). Azért is jó lenne ha sokan lennénk mert most jövök a fogdokitól és nagyon fasza a hangulatom egy óra kellemes számban való turkálás után, szal jó lenne valami happy a hét végére 😊
😊
anti hero
Amorce
Atom
Botond
Csabee
Krisz
Mazsi
Mester
Qaby
Rockety
Simba
Steveh
Tret
Tyson
Übi
Warbar
És van még 3 kérdõjeles
Arabel
Bhalage
Fidelcastor
márc 13. szombat, 4 órakor (igen, változott) az étteremnél vagy 15.40-kor a Moszkva téren a 18-as villamos megállójába. Én ide megyek természetesen, nehogy valaki elvesszen. Ha mégis eltévedne valaki akkor hívjon fel: 06-30-641-4170
zzz
zzz