Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
Ugyanugy nézi a fej,test,láblövést. Még a sapkalelövést is beleveszi.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
de a legjobb pvp megiscsak a daocban van \o/
anti hero
PL Ut-ban vagy quakeban pörögnek a dolgok ott is kell tudás célozni is(legalább is utban biztos azzal játszottam többet.)
De Cs-nek is megvan a maga "szépsége" azzal is játszok néha de plz Ut-t élvezetesebbnek tartom.
Lourker
Termeszetesen a damage rendszere a csnek nem hasonlithato a quake3/wolf et primitiv (bocsi 😊 sebzes meresehez.
Azt biztos tudod hogy csben 3-4 golyo eleg az erosebb fegyverekbol mellkasba, labba 5-6 is kell neha.
A 100 ping meg idealis ahhoz hogy en bevigyem ezt a 4 talalot hatulrol, ha meg headshot is van akkor 1-2 loves.
Q3-ban meglovom egyszer,eszreveszi arrebbszokken 100 metert, bleh nem jon be 😊
akit en hatulrol elkaptam es jol megsoroztam nem lott vissza. 😊 Sok olyan eset volt mondjuk hogy engem hatulrol elkezdtek loni odafordultam es lelottem, de az nem azert volt mert nekem alacsonyabb lett volna a pingem. Szamit a ping, de ha valakit hatulrol nem tudsz leloni az nem emiatt van hanem azert mert hibas a hitbox rendszer/mellelosz 😊/megakad a neted(connecttol fuggetlen) 0.5 masodpercre amit nem nagyon erzekelsz,de a game igen 😊
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Lourker
- reyhan
konkrétan így ^^
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"