Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tiffa
Remélem valaki lesz szíves fotózni és a képeket ide vala feltölteni!!
Botond
Zakkal szoktam találkozni,Grizlit nem is ismerem,Bhallal meg majd pótoljuk O.o de kösz a kedves invitálást O.o majd Zak max elmondja,hogy milyen vagyok O.o
Hangianix
Jon Bhal, Zak, Grizli es lehet jon Dori is.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
gondolom ;-) majd wowos meetingen leszek akkor O.o
Hangianix
Botond, szerintem mar nem lesz tobb. 😄

Botond
én ma passzolok,akikre igazán kiváncsi lettem volna,azokból 1-2 jön csak,majd legközelebb,ha többen leszünk
Uberlama
Ding Stormlord lvl 4 vagy mi

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
aki még igy se találna rá a mindennapi alakjára akkor keressen egy duot egyikük egy messzirõl is feltünõen nagydarab felettéb inteligensnek tûnõ szemüveges ember lesz. igy simán vágni fogjátok 😊

AngeLujo
Mindenki legyen a Moszkva téren legkésõbb 15.45-re. Aki nem ismer az keressen egy 183cm magas sötétkék szövetkabátos embert a 18-as villamos megállójába, az leszek én. Ha valaki eltéved: 06-30-641-4170

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
caster grp albiba ^^ én most csak albi szemszögbõl nézem, hibi caster grp egészen más téma, azok eddig is elég erõsek votlak toaval csak jobbak lettek

Ja kicsit se kedvez caster groupnak...
Botond
albi tankgroupba nemsokat O.o most 3 paladin agrozótt rám,egyik graple,másik 2 meg piffpuff
Uberlama
na mondjuk innentõl nem fog semmit érni de mind1..

Uberlama
pecstõl jo lesz, : Grappled enemy cant be damaged by melee weapons except arrows and magic 😄DD

Botond
megkaptam elsõ grapplém vagy mit,hát nagy cumi az már egyszer biztos
Botond
dori,csekk ur pm,az at workoset
mohaaba pl siman van olyan hogy mikor a vegen 1-1 player maradt akkor -knife? -yea knife es megy a nem is 15perces de igen funneh dolog mert az emberek csak kerulgetik egymast eloszor :p (persze ez ritka de poen dolog imo)

anti hero

Uberlama
no igen csbe azért néha vannak hangyányi bugok, pl már nem emléxem melyikbe is volt hogy ha desertel ugrás közbe lõsz tuti fejes, meg pl amikor fogom az awpt és gyönyörüen fejére lövök a csokának és nem sebzõdik pedig nem mozdult 😄 szal ilyenek vannak. meg hogy akvel kicsit mellkas fölé célozz és már fejes 90%ban bent figyel, maradék 10%ba mellélõsz😄

Te tudod mi az a wolf ET?
Ugyanugy nézi a fej,test,láblövést. Még a sapkalelövést is beleveszi.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Olyan jó a netkodja, hogy 1 cm-rel elé kell lõni az embernek még 40es ping-gel is, különben nemtalálod el soha.

Botond
na nem találtunk senkit,de rájöttem a megoldásra ^^ visszatérek settlers3ba ladderezni,régén amikor még 6000active gamer volt ott 80dik helyig felnyomtam magam,azóta nincs annyi player,és én is jó béna lettem,mert nem gyakoroltam,de írtam ubisoftnak,ha megújítják az acct belevágok ^^
Botond
el se hiszem,egy egész bm joinol O.o
Botond
135en vagyunk prydwenen,ebbõl 17en hibibe,na megyek oszt nyomom az egyszemélyes zerget emainbe jól O.o
Botond
elhiszem,csak mondtam én mit olvastam,de ha nem hát nem,még direkt jó,nekem úgysincs qc ^^
Botond
fpsbe nincs 15perces 1vs1 küzdelem az tuti lol
mohaa es cod 4tw a tobbi sz*r :p
de a legjobb pvp megiscsak a daocban van \o/

anti hero

Ja Cs-el kicsit az a baj public servereken hogy sokan megállnak egy helyen és ott várják hogy jöjjön az ellen stb.

PL Ut-ban vagy quakeban pörögnek a dolgok ott is kell tudás célozni is(legalább is utban biztos azzal játszottam többet.)

De Cs-nek is megvan a maga "szépsége" azzal is játszok néha de plz Ut-t élvezetesebbnek tartom.

Lourker

Nemtudom, nekem meg a gyilkolok mindenkit aki mozog nem jon be, quake3aztam 1 darabig de meguntam az esznelkuli hentet.

Termeszetesen a damage rendszere a csnek nem hasonlithato a quake3/wolf et primitiv (bocsi 😊 sebzes meresehez.

Azt biztos tudod hogy csben 3-4 golyo eleg az erosebb fegyverekbol mellkasba, labba 5-6 is kell neha.

A 100 ping meg idealis ahhoz hogy en bevigyem ezt a 4 talalot hatulrol, ha meg headshot is van akkor 1-2 loves.

Q3-ban meglovom egyszer,eszreveszi arrebbszokken 100 metert, bleh nem jon be 😊
Majdnem minden nap játszom a neten fps játékkal(Wolf ET-val szoktam). Sose játszottam CSvel. Nekem nem jön be a campelés és a többiekre várás.Nézz 1 quake-et a neten és meglátod mi a különbség 10es és 100as ping között, de az ETben is meglátszik ha találkozol 1 ilyennel és még tud is játszani. Meglátod és meghaltál kb ennyi.

Ez erdekes, amig isdn-el nyomtam, (ez nagyon nagyon reg volt, meg uj netcode elott szal meg szarabb volt a helyzet)
akit en hatulrol elkaptam es jol megsoroztam nem lott vissza. 😊 Sok olyan eset volt mondjuk hogy engem hatulrol elkezdtek loni odafordultam es lelottem, de az nem azert volt mert nekem alacsonyabb lett volna a pingem. Szamit a ping, de ha valakit hatulrol nem tudsz leloni az nem emiatt van hanem azert mert hibas a hitbox rendszer/mellelosz 😊/megakad a neted(connecttol fuggetlen) 0.5 masodpercre amit nem nagyon erzekelsz,de a game igen 😊
Hangianix
Lourk, Dori gyertek vissza, bejott Grizli, szerzunk meg egy tankot es elindulunk.

Hangianix
Koszi Mazsolaek grpjanak hogy megoltek 😄 suicide kellett gyorsan.

Hangianix
Csak el kell olvasni a HH forumot 😄

Hangianix
Van

HH: mára van vmi rvsr tervezve?

Lourker

Uberlama
elhiszem de hidd el nekem hogy 1-3ig egyik stormot se hajlando qcvel eltolni 😊

Botond
I'm a nightshade who chose it, so I can get groups, which this track is supposed to help. Takes about 13.5 seconds to cast, and same for a caster...................BUT........guess what, if a caster quick casts the master level ability dazzling array, the spell casts in about 1.3 seconds.
- reyhan

konkrétan így ^^
Botond
pedig pont a stromlordok verték a nyálukat legjobban,hogy na de bazz nsnek nincs qc,és 13,5 sec lekasztolnia ml1es izét béluka meg 1,3sec alatt qcja ^^
Uberlama
jo sok hülye csávóka van akkor , megnéztem én is ezt a qcs cuccot a válasz : U cant qc this spell 😄DD ez a stormlord minden spelljére igaz.

Botond
qcolni mármint
Botond
12seces MLt elkasztolni 1,5 sec 25dexxel is,azt írják a csávókák mindenhol
Biztos hogy caster qc szarrá buffolva begyorsitja a castolást? mert buffok nélkül gyorsít de 330 dexel már mindent lassabban castolt tõle chanterem, bár lehet ettõl még.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

AngeLujo
Elég sokat CS-eztem és pont ezért hagytam abba :/

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Hangianix
Nem lehet.

Botond
már az MLek többségét,nem tom perfecter lehet e caster
Botond
casterek qc-ják akkor 1,5seces a dolog btw
Hangianix
Felesleges, mert lesz mas aki elkasztolja es oda allunk. Tegnap is ez volt amikor jott albi zerg es a 1.5fg midi megallt valahol (amikor releaseltel).

zerg vs zergbe talán használható, ott akad 10s hogy elkasztold xd

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Campelesnel uber. Kulonben nem nyomod el soha.

Uberlama
viszont a perfecter vagy melyik line ami gyogyitonak lehet a healing node-al meg power regen node, ezek eszméletlen jo MLek.