Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hangianix
Nem kellene neked gyakorlaton lenned? 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Uberlama
irtam is hogy irigylem akinek még nincs toaja 😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Uberlama
dede vágom 😊

Pont errõl beszéltem nem szabad elsietni...
Nem értettél meg?:<

Lourker

Uberlama
Toa-Mestert hallottuk akinek még nincs ToAja ^^

Hangianix
Vagy hivjatok Lourkert a kovetkezo szamon: 06-xxxxxxxxxx 😄

Emberek a Toa-val nem szabad sietni... Ki kell élvezni a pvse és toa nyujtotta élvezetett...
Remélem hisztek nekem!
Hangi+én ennek vagyunk a mesterei ha van kédésetek Hanginak pm-jetek bátran.

Lourker

Botond
én is csak néztem,hogy egy napra teszem ki a lábam,és egybõl 40 hozzászólás,múlthéten meg összesen nem volt annyi :-D
Botond
mondassz vmit o.O
Jockey
lehet en gyerekes vagyok
en az alapszitut vazoltam fel: te kotozkodtel, cukkoltad aod-t, en reagaltam erre, innen indutl
1 felmondatot ki lehet ragadni barhonnan, de alenyegen nemvaltoztat, te cukkoltal en visszaszoltam erre es innenstol kezdve zajlik az elet
kb 5 kommentbe nem ismerted el te kezdted a dolgot a cukkolasal, aztan mar elmismered, de masra hivatkozol
de tellesg soka szo, meg idom sincs mar erre a kis topikfelhzo beszelgtesre, mert megyek fallabdazni
ha lesz kedvem meg reagalok az utso kommentedre ugy ahogy te, es ezt eljatszhatjuk napokig, en raerek, de az alapszitun nem tudsz valtoztatni

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hangianix
Nem jo, kevesebbet lehet ugy irni. 😄

Botond
én is alulról olvasom,csak végig,és utána osztom az észt :-P
Hangianix
En alulrol olvasom az uzeneteket, csak megerositettem a te allaspontodat. :p

Botond
aha,k,ezt nem tudtuk ;-P
Hangianix
Sok midi van kint, mivel nem tudnak MLezni a lag miatt.

Botond
mint mondtam,én mindennap 6tól 7ig kinn vagyok emainben egyedül,max duóban,de kb egy hete nem,mert egész egyszerûen már akkor is fgvel mozognak a midik,alboktól kinn van béluka a láma szétcsapom a búráját,és visszajön õ+3add(közben persze midik megzergelnek a fgvel 3x),és annyi...egyedül rambóné(nem tom betûzni a nevét O.o),van kinn szólóban stabilan,de õ úgy keni,hogy 3hittel hug,és sanyi,szal én már feladtam,néha belépek csetelni,de most elkeztem egy bd-t excalon,azt afk lvlgetem,aztán meglássuk milesz,ML2 nekem elég,mert csak a keepdoor leverésre gyúrtam onnantól kezdve,hogy láttam,hogy hogy is megy ez élesben...szal ne nagyon számítsatok rám se ezentúl frontierben...(nem mellesleg elég sok a meló mostanság,szal alig vagyok benn ahhoz képest amit eddig benn voltam)
Látod én nem szedtem ki a soraidat és már nem is érted az egészet. Direkt nem akarod érteni?lol
"még neked áll feljebb ha reagál rá a másik"
Ez volt az én kérdésem:Mikor állt nekem feljebb?
"birom amikor valaki "kötözködik" valamivel, és aztán baszikm vállalni vagy elismerni a dolgot,"
Én kérdésem jön figyelj:Mit nem vállaltam én be?
"no erröl beszélek, te macerálsz, én is macerálok, így van jól"
Kérdésem:Most megint mirõl beszélsz?
(Ki macerált téged? El kellene vonatkoztatnod a játéktól 1 kicsit nem ilyen lovagként díszelegni itt is vagy te vagy 1személyben az AoD?)
"hogy aod-ról semmit nemtudsz, és tartsd meg magadnak a véleményed róla"
Ez lesz az enyém:Akinek nem inge ne vegye magára.😊
"nemtom hány HH-ra vagy egyéb más magyar guildre vonatkozó ilyen dumát hallottál tõlünk, hát tedd te is ezt.. "
kérdésem:Miért kellene nekem azt csinálni amit ti csináltok?

Remélem igy már megértetted, mert kezd 1 kicsit gyerekes szint felé közeledni a beszélgetésünk. Tõlem aztán azt hihetsz amit akarsz.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

zzzzzzzzzzzzz uncsiiiiiiiii
xD

anti hero

AngeLujo
A fõ baj az, hogy enemy van, de albi nincs. hétvégén délelõtt kimentem emainbe solozni, lezergeltek, nem 1fg-vel hanem legalább 2-vel (midik). és a vicces az hogy a srácok amg-t kempelnek, nehogy valaki visszajöjjön a kövi porttal ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
szóval komolyra fordítva a szót annyi midi van emainbe,hogy lépni nem lehet tõlük...
Uberlama
én csak egy naiv srác vagyok, és különben is a hangok megmondták hogy nagoyn okos vagyok.. :p

Jockey
ezt olvasd el megint, mert latom meg mindig nemtudsz olvasni
ez az elso 3 kerdesedre a valasz, amit egyben meg is hazudtolsz sajat magad a 4ik srban, 5iket nem ertem, nemtom mikor mondtam neked mit kene csinalnod sztem egy szoval se, te viszont megkerdezted hogy miert alunk ugy ahogy allunk..
lehet aludnod kene 1 orat vagy valami, es akkor talan ertelmezni is tudnad mit irok, vagy felfognad te mit dumaltal par oraval ezelott
segitek ismetelten, ba rtok feleslegesen ahogy nezem: te cikiztel egy guildet, en reagaltam ra, ebbol indult a story, mivel te kerted nem idezgetek be, mivel sajat magad is is beismered par sorral ezelott ebben a hozzaszlasodban:

Botond
téged sem az eszedért vettek be a bandába,ha elhiszed nekik,hogy a sok keep magától ment a midikhez+a relic is ;-)
Uberlama
psssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz engem ezzel etetnek guilden belül hogy ezért nem rvrezünk, nehogymá lebuktasd a fedõszorijukat ^^

Botond
"mert ugysincs nagyon elég enemy kint" lol bazzeg,a keepek maguktól kerültek midikézre,akárcsak a relic-ek,ezenkívûl már nincs a napnak olyan órája(még hajnali 6-7 között sincs olyan idõpont),hogy legalább egy full group midi kinn ne szaladgálna emainben,de inkább 2,szal ez most kicsit megmosolyogtatott...

félreértés ne essék ezzel most nem akartalak lehülyézni vagy vmi,csak gondolom ti is "körbemosolyognátok",egy hasonló szintû benyögés után ;-)
Most megint mirõl beszélsz?
Mit nem vállaltam én be?
Mikor állt nekem feljebb?
Akinek nem inge ne vegye magára.😊
Miért kellene nekem azt csinálni amit ti csináltok?

Botond
megvanni megvan,de 20%on van az ML xp-m
Tiffa
Grats Bazsi!!!

A többiek meg hülyek ... Nyuszifül te alapból támadsz és elfogult vagy 😊, Khur te meg ne ugrorj neki ... ne egymást öljétek inkább felajánlom, hogy leiszapbirkózhattok és még palacsintát is sütök ... önfeláldozás roxx.
Jockey
"Õ volt az aki beírta mindig, hogy ez az ML is megvan az is stb. Mivel, hogy rég láttam ilyen beírását ezért macerálás képpen beírtam neki ezt."
no erröl beszélek, te macerálsz, én is macerálok, így van jól, vagy ha nem akarod maceráljanak, ne kezdeményezd a dolgot
birom amikor valaki "kötözködik" valamivel, és aztán baszikm vállalni vagy elismerni a dolgot, mit ahogy te is csinálod, sõt, még neked áll feljebb ha reagál rá a másik
kérlek szépen fogadd el hogy aod-ról semmit nemtudsz, és tartsd meg magadnak a véleményed róla, beszélj a hibis dolgaidról, albi excal zergrõl, bármiröl, de aod-t hagyd figyelmen, kívül, mert ezzel nem 1 emberrel incselkdsz hanem elég sokal, powergamerségtõl függetlenül, ami neked lehet fun, másnak nem bizti
nemtom hány HH-ra vagy egyéb más magyar guildre vonatkozó ilyen dumát hallottál tõlünk, hát tedd te is ezt..

LoL. Látom nem csak a játékban vagy lemaradva, hanem a forumon is.
#25277:
Õ volt az aki beírta mindig, hogy ez az ML is megvan az is stb. Mivel, hogy rég láttam ilyen beírását ezért macerálás képpen beírtam neki ezt.
Ti mondtátok, hogy mekkora a guild és , hogy paladinból van a legtöbb.
Tudtommal elég sok ToA-t behoztatok és meg az a sok se lett elég AoD-nak. Ezért volt a célzás a 3 acc-ra. Vagy mindenki kirakta a falra a ToA-t dísznek?😊
Csak azt nem értem, hogy ezt miért kell neked elemeznem ha te ugy ismered a dolgokat mint a tenyered.😊
Feladom. Te nyertél a felesleges kérdésekkel és az idézetekkel. 😊

Uberlama
irigyellek ti legalább tudtok nyugisan rvrezni <sóhajt> 😊

Hangianix
Nekem sincs es buszken viselem. 😄

Jockey
segitek neked mert sztem rossz hatással van rád a hidegfront:
te írásaid:
ezeket olvasd végig, ha megvan szólj és elemezzük
ajánlom figyelmedbe a stilisztikai fogalmazásod, amiben én némi csipkelõdést és had ne soroljam fel miket találok kiérezhetõnek.
ezekre különösen figyelj, lassan olvass
az énkommentemet is lassan olvasd, igaz van benne pár helyesírási hiba, de ha figyelmes vagy, nem kapkodsz ugy mint én, akkor biztos megérted, ha nem bemásolom csak neked 2ára kijavítva stb..

Uberlama
ha hiszed ha nem nem vagyunk még 16an se akik aktivan tolják toat eléggé ehhez. kb 10en vagyunk akik annyira aktivan toljuk hogy minden este ott vagyunk 7tõl éjfélig-1ig hogy meglegyen az istenverte ml, nagyon sokan már eléggé utáljuk/unjuk a toat, és páran szeretik. én pl már lassan falra mászok tõle mert nekem az rvr a lényeg a daocba 😊 pve mániámat kiélem egy 50es kari felhuzásába és akkor elég 2 hónapig a pve, de ez.. : )

azt már nem is emlitem hogy még ha lenne elég tank aki minden este van (márpedig nincs) akkor nem lenne elég clericünk. 2 van aki teljesen aktiv, Panni érthetõ okokbol nem tud minden nap lenni 7-12ig, Amorce meg kiszámithatatlanabb mint egy villám becsapási helye 😊 de szerencsére nem gond hogy igy haladunk mert ugysincs nagyon elég enemy kint, bár mostmár lassan igen.

Jockey
én vagyok a mókamester?😊 kétlem
3 hét alatt ,egcsináltad az ml6ot? grat, de akkor miért kérded ezt?
"Szerintem nem kell annyi idõ, de õk nem is 16an vannak a guildben+ már 1 hónapja megy ToA.."
1 hónap max 4 hétbõl áll ha jol tom, akkor nem értem miröl csicseregsz, vagy mi alapján teszel kérdõre..
aod nem bölcsöde, csak probál segíteni több kevesebb sikerrel a tagajin, ha ez neked bölcsöde, akkor megint nem értem ki nevethet kin...

"Heti 12 órát rászántam ML-re és 3 hét alatt ML6 lettem ez tényleg powergame. lol(Ha nemtudtok heti 12 óra közös játékot megszervezni az már a ti gondotok)" csak visszakérdek akor most ki aszint? te? hallottál egy aod-s embert is itt bármilyen guildet, vagy személyt kérdõre vonni, vagy kinevetni ML szintje miatt??

"Ha te nem is játszól akkor te honnan tudod mi van AoDban?" no ez volt a leggyengébb télleg, ezen már én is jót derültem..😊
ki is a mókamester, miröl beszélsz stb..?

Ezt még értelmeznem kell, mert nem tudom eldönteni, hogy most magaddal beszélgetsz vagy nekem jöttek a kérdések.
Az elsõ kérdésnél elakadtam. Azóta gondolkodom mikor mondtam ilyet, hogy nem tetszik a szint.

Rég nevettem ilyen jót. Gondolom te vagy AoDban a mókamester.😊
AoD bölcsöde vagy mi, hogy 20 embert végig kell MLeztetni?😊
Heti 12 órát rászántam ML-re és 3 hét alatt ML6 lettem ez tényleg powergame. lol(Ha nemtudtok heti 12 óra közös játékot megszervezni az már a ti gondotok)
Ha te nem is játszól akkor te honnan tudod mi van AoDban?

QQ?

anti hero

hahahah yooo sux mfer!!!!! xDD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Nekem még toa-m sincs:<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Lourker

Jockey
kétszer ment el, és ez kimaradt:
aod nem powergamer guild, persze vanak benne akik állandóan nyomják, de sokan nem minden nap, bár ezt nehéz felfogni
szal továbbra is kérdem én, kinek van szinzje mihhez képest, és kinek kéenmegfelelni? hibiknek vagy neked?
megvan már neked az ml10? miért nincs meg? vagy le vagy maradva az átlag hibitöl?😊
hol szint?😊

Jockey
miér nem tetszik aszint?
csunyát mondtam rád? anyáztam? vagy csak az nemtetszik hogy ha nekem se tetszik ha gúnyolódsz egy tõled igencsak távol álló guilden? akiröl max mesélhetettek dolgokat?
vagy nem értem milyen szinttel, van gondos, elvégre is neked volt köztünk legkorábban 3acca, és nem én xpztem egyedül 3accal egyszerre, és nem nekme volt a legtöbb lvl50es karim, kcsit mókás ez azért, bár lehet ezt is rosszul gondolom..miér nem tetszik aszint?
csunyát mondtam rád? anyáztam? vagy csak az nemtetszik hogy ha nekem se tetszik ha gúnyolódsz egy tõled igencsak távol álló guilden? akiröl max mesélhetettek dolgokat?
vagy nem értem milyen szinttel, van gondos, elvégre is neked volt köztünk legkorábban 3acca, és nem én xpztem egyedül 3accal egyszerre, és nem nekme volt a legtöbb lvl50es karim, kcsit mókás ez azért, bár lehet ezt is rosszul gondolom..
nos akkor ki képvisel milyne szintet??

Ezzel te meg az AoD szintjét képviselted.

Jockey
fidel: sajna megint azt kell levonnunk aod full láma, sajna még nem járnak ml10él, pedig a hibik már azt csinálják 2emberes groupokban
hogy minek kéne lenni aod-ben lehet túl sok közöd nics hozzá, és a tempot sem lehet neked kéne diktálni, vagy a sajátodat beállítani alapul..
váltpzatlanul állítom sokkal könnyebb 8embert végig ml-ztetni, int 20at, fõleg hogy aod-be vannak emberek akiknek családja van, gyermeke stb, bár valszeg ez távoli dolog tõled..😊
maradjunk a konkluziónál ami neked is tetszik: aod vérbéna albi banda, úgyis ezt szeressük halani itten, nemde?
nekme 2 hete van toa-m, és ml1ig jutottam, és tudo miérT? nem azért mert full láma vagyok, hanem mert fos az egész, ez neked való, aki olyan szinten beletud buzulni és poweergamelni mint te, /kiss

Szerintem nem kell annyi idõ, de õk nem is 16an vannak a guildben+ már 1 hónapja megy ToA. Vagy minden tagnak 3 acc van és azért nem lett elég még aoDnak se a ToA?😊

Megvan már ML2?
Le kellene a madarat csapni a tojásért.😊

ez igaz, ha az két jó PVE setup és minden tagja fent van 2 héten keresztül este 6-tól éjfélig. Legalább is ml1 nekünk 6 emberel kb 3-4 óráig tartott (lehet 5 volt mert visszakellett menni farmolni rubint mikor lepattantunk Cetusról :p

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Szerintem nézesd meg magad valami szakemberrel. Az elsõ mondat nagyon gázos.😊
Vagy csak itt a tavasz és megszédültél?😊

Ekkora guildnak mint az AoD már rég ml10nek kellene lennie.ML5-ML9ig 2fg vígan végigfut, fõleg 1 paladin centrikus guildnak ez nem jelenthet akadályt.😊
Itt hibiben ahol fele annyian vagyunk már az ml7et elõzõ hét pénteken csináltuk. Ráadásul az én guild-omban rajtam kívûl 1 aktív tag van. Csak /as-t és prydwen.net forumot nézve tudok bármit is csinálni.

Uberlama
hey Flameboy 😄 ma lesz ml7, csütörtök ml8, jövõ hét végre ML10 meglesz. remélem elégedett vagy a válasszal : )