43179
-
Bhalage #30296 na vegigolvastam, uber volt
ilyet holnap is pls -
#30295 ja,hülye vagyok,csak a lwrp számít,persze persze mindig elfelejtem... -
#30294 ja bocs nem tudtam hogy aki nem stickel az nem szamit bele a letszamba :))) -
#30293 btw mi a mai cél?legalább 1 váratok maradjon? -
#30292 az add nem volt ránk stickelve csak rátok,szal :-O 46os bárdnak nincs lvl10es crocring sajna ;-( -
#30291 "some1 got owned >.<"
"na vgre kijött a skill létszámfölénybe \o/ keep up the good work m8s,go get some relics now \o/"
10 vs 10 az már létszámfölény :))))))))))))))))) -
#30290 \o/ -
#30289 sure sure -
#30288 neked nem dolgozni kéne? :-P küldjek log-ot a bossnak,hogy lapátra tegyen? ^^ -
Bhalage #30287 ^^ jo a musor hozok popcornt -
Bhalage #30286 lol -
RocketyATwork #30285 GIGANTIKUS SKILL HÁBORÚ - élőben az sg.hu-n
sponsored by sg.hu-forums-daoc community
rendező: botond warden of hibernia
főszereplők: botond wardenis magnefix, tafaya la stealtheris, nicolas cage, smiteris clericus hanginaxis
magyar tragikomédia -
#30284 FGS nem teged dd-ztek hanem engem, erre irtam hogy nagyszeru 1v1 volt, a heal meg szarkazmus volt, de 2 bitbe ugye az nem fer bele -
#30283 some1 got owned >.< -
Bhalage #30282 LOL BM elmegyek takaritani etc MIASZAREZASOKSPAMMEGINT =) -
#30281 spreadhealhez nem voltamrangebe,de a debuff ddhez igen,jajajaja,hooooooooogyne -
#30280 há persze...debuff dd amg másik oldaláról meg ilyenek,jaja,hagytak futni,mert jöttek sokan az meg több rp,így 2en maradtunk,temeg futkorásztál mint a mérgezett egér,amíg le nem csaptalak n00b -
#30279 LOOOOOOOOOOOOOL
1. odamegyünk amghez megnézni őket közelebbről,igyekszünk közel kerülni a pbaező lurikhoz hátha felfedik (tafayának ez nem sikerült,lassú volt...)
Elég messze álltam tőletek, este is vol, arról nem tehetek hogy Nilmeia isteni érzékekkel rendelkezve nyílegyenesen futott oda hozzám
2. integessünk a cyclops pajzsal nyomuló embereknek hátha lvl1es a pajzsa és nem SLez fel 2 sec alatt (mr.T pont rajtam álva rudeolt,szal SL elnyomásakor f8-f6 felpoppolta),ha ekkor van hibiknek inc,és a wardent kivéve mind elrohan,hogyan tovább?
Hát ja, ez alapszabály igazad van, hibiknek nincs reuse timer mindig minden fenn van.
3. megpróbálunk elrohanni a endregen chantos kari elől...(roflmao tbh)
Mivel az endregen chantos kari mogott fg tornyosul...
4. futunk amíg hátulról ooere nem üt a másik,ha már ooe vagy fordulj szembe harcolni,üss 80at a másik vestjére amiből 100at sebző lifetap proccol...(proccolt is lol)
Noob vagyok a te isteni skillz0rsagodhoz kepest, elnezest hogy nem irtam be hogy /suicide
5. rögtön azután,hogy whinethreadot nyitottunk FHn a lagstrafete miatt kezdjünk hátrálni,hátha strafeing msgt kap az ellen,és elrontja a stylet...
Gondoltam párszor legalább megütlek, de hát a not in view nem ezt jósolta, egyébként hstrafing msg-t akkor kapsz ha strafelsz, ha hátrálok és stickelsz akkor nem kell strafeéned, ergo strafeltel, és még te gyanusitgatsz, hat lol. Emlekszem az odin-i duelekre amikor godrot vajtal a hoba a strafelessel.
6. mivel a warden supportkari,elég komoly erőtképvisel,szal semmiképp ne vegyük többet elő fegyverünk az előző procból itélve,csak álljunk mint a hülyék(ha nem tününk elég hülyének emoteoljunk is,nehogy a másiknak kétségei legyenek),és bízzunk benne,hogy cappelt evade rateunk megment addig,amíg a warden inkább feladja,és elmegy (ez mr.Tnek nem jött össze,kitartó voltam)
mogotted egy fg-vel nagyon sok eselyem volt, ha az RP jelzo mellett masra is tudnal figyelni akkor lattad volna hogy el is raktam a fegyvert, de ehhez 2 bites agynal tobb kell, nem is feltetelezem rolad
7. látogassunk el minden lehetséges fórumra,és osszuk az észt skillről,okosan hallgatva arról épp hogyan is vert szét egy supportkari...
Jaja, csodalatos 1v1 volt, az a par debuffos dd az veletlen volt, gyogyitani is akartak a tarsaid de nem sikerult -
#30278 ha háttal állsz nekem,jó hogy nem vagyok in view tbh :-O less runnin m8 -
#30277 hm,typo hegyek,állva,felfednek stb,nm tho,alényeg érthető :-) -
RocketyATwork #30276 kusssssss fuckers++:ŐP
-
#30275 na akkor guide: 'mit csináljunk mint skilles infilek ha amgnél vagyunk szólóba és jön egy FG hibi?'
1. odamegyünk amghez megnézni őket közelebbről,igyekszünk közel kerülni a pbaező lurikhoz hátha felfedik (tafayának ez nem sikerült,lassú volt...)
2. integessünk a cyclops pajzsal nyomuló embereknek hátha lvl1es a pajzsa és nem SLez fel 2 sec alatt (mr.T pont rajtam álva rudeolt,szal SL elnyomásakor f8-f6 felpoppolta),ha ekkor van hibiknek inc,és a wardent kivéve mind elrohan,hogyan tovább?
3. megpróbálunk elrohanni a endregen chantos kari elől...(roflmao tbh)
4. futunk amíg hátulról ooere nem üt a másik,ha már ooe vagy fordulj szembe harcolni,üss 80at a másik vestjére amiből 100at sebző lifetap proccol...(proccolt is lol)
5. rögtön azután,hogy whinethreadot nyitottunk FHn a lagstrafete miatt kezdjünk hátrálni,hátha strafeing msgt kap az ellen,és elrontja a stylet...
6. mivel a warden supportkari,elég komoly erőtképvisel,szal semmiképp ne vegyük többet elő fegyverünk az előző procból itélve,csak álljunk mint a hülyék(ha nem tününk elég hülyének emoteoljunk is,nehogy a másiknak kétségei legyenek),és bízzunk benne,hogy cappelt evade rateunk megment addig,amíg a warden inkább feladja,és elmegy (ez mr.Tnek nem jött össze,kitartó voltam)
7. látogassunk el minden lehetséges fórumra,és osszuk az észt skillről,okosan hallgatva arról épp hogyan is vert szét egy supportkari... -
#30274 #30264:
1.69 Begins Now - A from Sanya Thomas 2004-03-09 15:20:14
Ha van bárki akiben bízol és van hozzáférése az AoD forumhoz, az az SC-s topicban megnézheti hogy az infim slash templateje a 472-es postban szerepel, aminek a dátuma 2004-01-08 15:31:31
Bar valszeg a tenyeknek sem hiszel, de ez mar pszichologia problema -
#30273 Na kibujt a szog a zsakbol vegre. A tipikus "Nem erdekelnek a tenyek, en azt mondom easymode zerger overpowered vagy, es ez maskepp nem is lehet" lol. En legalabb el tudok ismerni tenyeket, te meg semmi lol -
#30272 Az en infim 1 eve slash, visszakeresheto a forumon ^^ -
#30271 milyet hatralos trukk? az amikor nem akarod hogy vegig not in view legyen az ellenfel, mert az nagy trukk -
#30270 231 easy rp az vagy :-O -
#30269 mer érdekel -
#30268 lol te sad excuse of life kerdezz mar meg barkit a guildbol hogy miota vagyok slash... -
#30267 vicces csávó vagy,nyomod a hátrálós trükköt 1vs1be,aztán FHn QQzol a lagstrafetézők miatt?loooooool -
#30266 na meg is van -
#30265 jönnek bort venni,aztán megkéne nézni,hogy mibő mennyi van még fyi ^^ csak közben egyik ismerősnek ingyen dialupos szolgáltató kellene,én meg má nem emlékszem ilyesmire,szal azt előbb megkeresem még -
#30264 jó duma ^^ kis híján bevettem,de télleg -
#30263 szerinted miert van slash saracen infim? es mielott jonnel a sablon szoveggel, joval azelott lett slash mielott bejelentettek volna a df nerfet. Ennyit az easy mode-rol... -
szatyor #30262 Na mi a helyzet pubik?
Szeptembertol jovok kicsit jatszani, vagy sokat, majd meglatjuk, mondjatok hova mikor es kivel.
Beke.
Zacsko -
#30261 Hatha van ott meg egy par luri akit ki tudtok hozni RvRre? :D -
#30260 nem mindenki szereti az easy modeot,hogy csak beírod,hogy iddqd(aka summon teh zerg),aztán egyből I R WIN lesz a játék,van aki kihívást keres,de neked ezt hiába magyaráznám... -
#30259 mind1,11k rp azé jó volt,most megyek szétnézek a pincében :-) -
#30258 Nem is tudom ki zergelt eloszor 3 embert le 10-zel? :P Mi 7+3-mal mentunk vissza es szet is valtunk utana. -
#30257 azert rolloltunk alb karit mert az tetszett, ez ilyen szimpla, nem kell baromsagokat mogemagyarazni. Nektek a hibi tetszett, azert hogy ez hibas dontesnek bizonyult nem mi vagyunk a felelosek, hiaba is probaljatok ennek az ellenkezojet bizonyitani.