Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
surs-nál levittük 10%ra lordot,és ott megállt a tudás,de már tudjuk a megoldást azért mentünk át midi keepre,mostmár ezt is tudom,ninjaraid 4tw ^^
Botond
rossz oldalon voltunk,onnan takarásban van lord,na majd frontiersben tuti lesz nektek is relic megin ;-)
Botond
ah,megvan a másik oldalról nincs takarva és réndzsben van :-) na lesz itt relicraid hamarosan :-)
Botond
igen,albi keepet simán szétszedjük hátulról,ha 10es akkor 10 perc kb,ha alacsonyabb akkor pár perccel kevesebb,midi keepben állok épp excalon és itt védve van lord,nemfor menni :-(,mind1 albiban relic nem marad ezentúl ennyi tuti
Botond
újabban kb óránként lebont az a szar ldre vmiért
Lord-ot tudjátok onnan aluról gombázni?
Ha ijettedben nem húzod ki a hálókártyádból a kábelt, akkor lehet meglett volna az a 90 rp 😊
Botond
na megyek excal midibe megnézni pontosan hol a lord,és akkor elhozom str reliceket és lesz nemulass ^^
Ez azert lesz jo mert sebzesed also hatara (mivel nem lesz meg fegyverre az 50 + al se) 125-150% helyett 75-125% ig fog mozogni.
Botond
ja és 90rp még 4l6 igazán beáldozhatta volna magát mégvki O.o
Botond
fiúk egy jótanács hibik elleni relicraidet akár el is felejthetitek mai napunk azzal telt,hogy kifejlesztettük hogy lehet lvl10es albi keepet 10 perc alatt leverni,úgyhogy ha el is viszitek már jön is vissza 7 emberrel 10es keep 10 perc max,midi keepen is rajta vagyunk,de jöttetek ti lol
AngeLujo
aye, srácok ennyi gombát lerakni.. bele is haltam. volt valami rr4-es elf castersrác, bocsika a 2 ütésér 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
bazze tetü gombák miatt ldztem.... nerf hib skill imo..

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Hangianix
Shamanomnak +5 AF-fel lett tobb rr5-on, mint elotte volt.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
azt tudod mi csinálja? grapple meg a banelord ml6-os abilitye (pbaoe snare). nemtom miért van, én is látom enemyknél is és saját magamnál is. szal ha elnyomom ezt az abilityt akkor kb 2 pericg így írja ki a sebzésemet, aztán eltûnik. ja és ez unstyled volt amúgy, ennyire nem vagyok gimp 😊

Már megnéztem a játékban, de azért köszi.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

A healer +12 Af-et kap rr5-ön.

12 v 14? nem tudom pontosan soz :[

anti hero

Tiffa
egyébként kiabáltam, hogy ne üssenek, mert megakartalak nézni magamnak
Tiffa
milyen két fg? mi voltunk ott 8-an cica
Tiffa
Botond olvass pm-et légyszi
Botond
ja rajtam is volt spec af ^^ elõtte vágott ldre egy villám úgyhogy strcon+dexqui elkallódott :-(
Botond

hm,jók az új bökõk ha még ilyet is tudnak ^^ szokásos 4vs2fg 4tw tbh egyébként :-P
Á dehogy ! 😊
Majd mindjárt megnézem midiben a 2 healer-en a különbséget.

+5 asszem.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Csináltam 1 kis tesztet AF charge-val kapcsolatban.( a cucc azt írja, hogy 75-öt ad az af-hez ha elsütöm, de közben 90-et ad hozzá, ha berakok olyan cuccot amin +buffs van akkor a 90bõl +118 AF lesz.)
Tesztalanyok az én rr3as druidám és az én rr5ös NS-em üti 1 kard-dal sima ütéssel.
Druida full MPs set és 656 AF. 237 db ütés után az átlagos dmg a druidán 68,9031 dmg.
Druida full MPs set+ AF charge 774 AF. 237 db ütés után az átlagos dmg a druidán 57,8861 dmg.
Ez 16% absorbot jelent. kb +7,375 AF felel meg 1% absorbnak a scale armoron.
RR5-ön mennyivel nõ az AF?

Botond
sztem én vagyok az egyetlen aki manapság 10% thrust resisttel mozog rvrben ^^ de sajna még hiányzik egy pajzs+a 3 arti fellvlése,és az új sc,szal ilyen elég suxx a cuccom atm,de mivel rvrben is lvl az artifact ezért azzal küldöm ^^ mondjuk az a heti 10k rp nem sokat lendít rajta :-D
50 pole 42 shield 28 thrust 27 slash

azt majd meglátjuk .de nem várok RR10ig
shield 42 pole 50 slashre maradék tbh, de tudjátok :x

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Uberlama
ja stevnek lesz jo ha rr10 lesz akkor hibryd-hibryd specc lesz 😄 thrust/slash pole twistelés 4tw! 😄

AngeLujo
szerintem hozzászokott hogy aod ellen thrust resist kell mert steveh is meg én is azok voltunk (stev még mindig az), azt most csak néz hogy mivan, amikor az új divat 400 körül csapkod rá (nekem még nincs sc-m, szar 55 slash 66 helyett..)

Uberlama
nem igazán éltem tul 😊

Jockey
mondom én hogy alma voltál, nemkell magyarázni😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

AngeLujo
igazából az enemy ress sickes tankokkal vagy akár halottakkal nem sok mindent ér és ezért jobban megéri leütni õket elsõre mint a supportot

Jockey
ahh abrom vagyok látom már, diamond slash-l láthattam volna, no mind1
oszt amugy mi ez a slash mánia?😊 mi lett a htrust own-l mindent felfogással?😊
látod látod, én maradtam slash-lmár régen is, mert tudtam az a jövõ😊))

I can tell a story.

Yesterday vs maelstrom.

I killed remish 5 times. (Nerf enemy ressers farming rps)

I grappled remish ~10 times

I bodyguarded against remish evul overpowered attack countless times

A thaught crossed my mind, maybe its my purpose in life. Bitching with remish.

érdekes dmg lujo, sokat szoktak ártani nekem slashel (igaz tegnap két ütésbõl sikerült 1000x dmg körül rápakolnom mincere, meg is kérdezték emberek lol quad volt vagy mi:p). De azé érdekes nekem az a 320(-44) mármint ha shout fent van akkor kb 30% körül slash resistje van svgnek, szal ez a remish lehet olyat nem használ:? xD
Csak azé kérdem mert nekem is szoktak ilyet ártani slasherek, de inkább a 250 + 100 (crit nélkül és slash buffal fent) amit kapok. Persze volt már hogy rr9 hero 2handed anihval rámnyomott 9xx dmget, unbuffed resist shout nélkül :x

Nem most nem játszok már 2-3 hete.

Lourker

ja azt biztos kipróbálom elég jónak néz ki, egyik haver meg azt mondta nem lesz fizetõs a teljes verziója mondjuk arra azért kiváncsi vagyok:p

Lourker

AngeLujo
mint régen, 50 slash 50 dw, 28 parry, kéne még az sc és akkor lenne sebzésem is 😄

legalabb nem unatkoztak a hilerek xD

anti hero

Uberlama
igencsak maxos critical volt de csokolom azért ez huzos maxos resistre .(

Uberlama
kaptam piri afre agyonbuffolt rr6os sorcomra rr8as vednos zerktõl agyontozott battler-malice kombot 910 dmgre jobbosal..

midgard studded armor = slash vunerable
malice+battler = slash
csak tipp

anti hero

a guildzerker is ezekkel a hentelocuccal nyomja, majd kivi leszek a dmgre (mondjuk casterokon vendo-ban)
xD

anti hero

hu cosantior zerg :]givf

anti hero

Jockey
mi az uj speced lujo?
jól néznek ki a bökõk, nagyon tetszenek, a damage se rossz, csak miért ilyne kicsi a minusz a sebzésedre??

Botond
és különben is relicet védték :-P
Botond
te jó ég :-D 3db rr5ös meg vagy 12 rr1es,micsoda zerg :-D ennek whine thread kellene FH-n vagy 15 mind a 15 guynak külön külön,ez mégiscsak felháborító :-D fogadok a fele nem is 50,és van közte vagy 3 szürke is ^^
Botond
elõbb nekem se jött be,próbáltam is írni erre error hegyek,most patent
AngeLujo
öööö, csak én nem látok egy darab képet se ami az ultrawebrõl van belinkelve? vagy amiket most feldobtam azok nektek se jönnek be? amit übi linkelt azt se látom szal nálam lesz a hiba valszeg