Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az én ötletem az volt, hogy hagyjunk 1 relicet midiknél és akkor rá vannak utalva, hogy alboktól vegyék vissza a 2 str relicet elsõnek, de annyira be voltak zsongva, hogy senkit nem érdekelt az ellenvéleményem.😊 Ámbár én kiléptem amikor a 2 str uton volt albi RK felé és még a midi str a helyén volt. Fogalmam sincs ki vitte el a midi str relicet.😊(azt tudom, hogy a másik 2õt a hibik vitték apk-hoz.)
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Hibs do ml8
Hibs get to 8.10
Mids attack Dagda
Mids capture Horn of Valhalla
Hibs finish 8.10
Hibs pwn Mids
Hibs go to midland
Hibs take Mid keeps
I wake up.
Hibs go wtfshroomofdoom Grallarhorn Faste
Latino shows what Horn of Valhalla stats in in /gu using the drag and drop thing
Hibs return Horn of Valhalla to Dagda
Hibs are bored
Hibs go wtfshroomofdoom Mjollnir Faste
Hibs capture Lug's Spear of Lightning
Albs *somehow* run into Mjollnir and move the Scabbard of Excalibur a whole 20 pixels before dying - thus making it neutral
Hibs (well, tare) pick up Scabbard of Excalibur
Hibs "whoops, we appear to have dropped this non-conspicuous spear thingy in front of the apkO, oh dear, what ever will we do" lose Lug's Spear of Lightning
Hibs (well, tare) discovers that, after all this time, the apk doesn't have the same interior as the hpk
Hibs go to bed
Albs get greedy and since Mjollnir has... oh, 1 door left standing, albs go and... oh they can't wtfshroomofdoom... but nevermind! They get wiped or summat.
Albs try again
Mids die.
Albs get Thor's Hammer
Albs bring Thor's Hammer to Caster Excalibur, wahoo they're overjoyed and stuff, just look at them dance.
Albs go to bed.
I go play Unreal Tournament 2004 cos I pwn.
The End.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Koszi, de szerintem a hatterben ott bujkal az is hogy 6 relicnel nem sok or lenne es kicsit nehez lenne vedeni 😊)
3 pow relic hibiknél tartva
hib relic raid, rofl :x
zzz
zzz
mert a felreertesek elkerulese vegett nem mindegyik utes quad :] ez csak a krem
anti hero
bárki aki játszik pry/albionba szóljon lécci Tiffának,hogy ma megejthetõ a dolog,szóljon ide,ha pozicíóban van,akkor odaviszem a célszemélyt ^^ nekünk a jó idõpont innentõl számítva 1 óra múlvától kezdõdõen 9ig legkésõbb,ha nem lenne jó neki(neked,mert gondolom olvasod),akkor majd másik nap megejtjük
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
szal 90rp kellett az 1 kill,de biztosra akartam menni,mondtam havernak töltse fel bbt,és adjon strcont dexquit,lõn elindulok emainbe,amgnél nagy lag,gondoltam infil a szokásos cselt megeszi kis szerencsével indulok apk felé "öngyilkolódni" hátha kétségbe esik utám rohan unstealthed mint átlagos skilles rpéhes infil,és a sz@rt is kiverem belõle de nem
gondolom magamban ezt buktam leállok amgnél akkor pazva talán ha nem 3 hittel partyba vagyok,erre megjelenik egy hunterpet,gondoltam na most kell okosan leverni gyorsan mielõtt megzergelnek,elkezdem ütni petjét erre hátba lõ,ráfutok,de lépeselõnyre tesz szert endupottal,alárakom twfet pont,hogy ne rohangáljon,de bestealthel,na sebaj jön még kutyára úthenger...1perc se tellik el jön a pet megin,én "bután" elkezdem ütni megin nyíl a hátambe,de most nem rohantam a hunterre hadd higgye partiban van csak alányomtam a twfet,és az jól lesnarézze 30secre,akkor szépen odasétáltam és lecsaptam de kegyetlenül ^^
gondoltammagamba ez szépen induló nap és még csak 7 sincs,jön is a következõ jelölt egy skald formájában leverem 20%ra amit leddz lifeleeches kalapács folyamatosan tölti vissza erre megjelenik a hunter egy sm meg egy warrior kiséretében kapok egy slamet és sm szétkap :-( az a 4 láma amíg szerver lenem hozták addig ott volt amgnél,az ég egy adta világon nem járt senki arra egy rangert leszámítva,gondolom jól szórakoznak ^^ és még azt mondják hogy az rvr meghalt ^^
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

de ha valami nem stimmel akkor specelek vissza és nem kell uj SC mert melee weaponos cucokbol csinálom az SC-t
egyébként szerintem jó lessz.