Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

12 animista volt a power RK-nél. A str RK-nál már csak 4 animista volt és összesen 3fg hibi. 3 játékos ütötte le az összes ajtót FF ML-lel. Gombákat lehet pakolni a relic szoba ablakában és így senki nem marad fent az biztos.😊
Az én ötletem az volt, hogy hagyjunk 1 relicet midiknél és akkor rá vannak utalva, hogy alboktól vegyék vissza a 2 str relicet elsõnek, de annyira be voltak zsongva, hogy senkit nem érdekelt az ellenvéleményem.😊 Ámbár én kiléptem amikor a 2 str uton volt albi RK felé és még a midi str a helyén volt. Fogalmam sincs ki vitte el a midi str relicet.😊(azt tudom, hogy a másik 2õt a hibik vitték apk-hoz.)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Tafaya
Ezek utan animistok fuluket-farkukat behuzhatjak es egy nyikkanas se a 15-os gombalimitrol 😊

Botond
awarklének meg uspnak szétrugom a tökét,nem ezt beszéltük meg lol
Botond
megjegyzem az odamegyünk és 600trillió rammal leütjük az ajtót nem szarozunk keeptake-el is anno az én ötletem volt ^^ de azt is lenyúlták :-D
Botond
btw a relicraid az én ötletem volt ebben a formájában ahogy csinálták(ha jól értem),én mondjuk úgy gondoltam 2fgvel lenyomhatjuk relickeepet és hazahozhatjuk a relicet,hogy mégjobban wtfpwnoljak,de ezekszerint a fõokosok mást gondoltak,mindenesetre az a kis gombás akció bebizonyította,hogy 2fg hibi megállíthatatlan erõ atm ^^
Botond
pedig már épp kezdtem megszokni,hogy ha mincer pajtás rámpoppol akkor neki kell félnie nem nekem,na mind1 :-( meg rr5ös szarrá buffolt infiket is kezdtem wtfpwnolni,de akkor ez is kimarad ezentúl :-(
Uberlama
Here's the Kjel's Rundown of Previous Events:

Hibs do ml8
Hibs get to 8.10
Mids attack Dagda
Mids capture Horn of Valhalla
Hibs finish 8.10
Hibs pwn Mids
Hibs go to midland
Hibs take Mid keeps
I wake up.
Hibs go wtfshroomofdoom Grallarhorn Faste
Latino shows what Horn of Valhalla stats in in /gu using the drag and drop thing
Hibs return Horn of Valhalla to Dagda
Hibs are bored
Hibs go wtfshroomofdoom Mjollnir Faste
Hibs capture Lug's Spear of Lightning
Albs *somehow* run into Mjollnir and move the Scabbard of Excalibur a whole 20 pixels before dying - thus making it neutral
Hibs (well, tare) pick up Scabbard of Excalibur
Hibs "whoops, we appear to have dropped this non-conspicuous spear thingy in front of the apkO, oh dear, what ever will we do" lose Lug's Spear of Lightning
Hibs (well, tare) discovers that, after all this time, the apk doesn't have the same interior as the hpk
Hibs go to bed
Albs get greedy and since Mjollnir has... oh, 1 door left standing, albs go and... oh they can't wtfshroomofdoom... but nevermind! They get wiped or summat.
Albs try again
Mids die.
Albs get Thor's Hammer
Albs bring Thor's Hammer to Caster Excalibur, wahoo they're overjoyed and stuff, just look at them dance.
Albs go to bed.
I go play Unreal Tournament 2004 cos I pwn.
The End.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Tafaya
"Odaadtuk alboknak a relicet, hogy ne sírjanak annyit.lol"

Koszi, de szerintem a hatterben ott bujkal az is hogy 6 relicnel nem sok or lenne es kicsit nehez lenne vedeni 😊)

Uberlama
na meséljetek, ma este akartunk prime time relicet midibe megen de igy most akkor izéé 😊

3 str relic alboknak adva
3 pow relic hibiknél tartva

hib relic raid, rofl :x

zzz

mondjuk 100 ütésbõl talán 2-3. egy 3-4 órás rvsr alatt van nagyából 5 quad.

zzz

Odaadtuk alboknak a relicet, hogy ne sírjanak annyit.lol

Tiffa
Innentõl minden este 20 percenként checkolom a fórumot Botond igérem!
Tiffa
Pfft errõl lecsúsztam, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, de jót funoltam és nem unatkoztam így nem olvastam játék közben fórumot 😞 és éééééééééééédi vagy!!!
Uberlama
lol 😊 de igen pirosat speccet :p mondjuk igazad van 1500a már nem üt egy savage csak olyan max 1000et quaddal. "nerf" óta a maxot egy zerk ütötte amugy 4 napja, battler malice kombo, rr8 dwarf zerk vendo mode left axes srác, odajön és 910 mainhandet vágott kb ^^ bár ezt már mintha irtam volna itt <keres visza emlékeiben>

AF buffot nem használsz vagy mi, hogy 1 ütésbúl leüt 1500 hp-t?😊

Az nevet aki végig nevet.😊

Uberlama
damn 10% maradt 😞

Uberlama
gihi byebye power relics 😄DD byebye +20% magic dmg hibs 😊

Uberlama
én nem azt mondo mhogy minden savage overpowereden üt. csak ami rr5+ sczett jol speccelt és toa cucca is van. ezek overpoweredek kibakemények. nem egy olyan rr3-5 savage van akik ha odajönnek elkezdek röhögni mert nem nagyon sebez, van ilyen is meg van ami 1shotolja az 1500hpját a sorcomnak.

Botond
lementünk sauvagébe,de bd kinyírt minket,mert jimbo nem volt hajlandó IPzni egy ilyen "szarra",er lol már
Doringard mondd mar meg kb hany utesbol lesz quad???
mert a felreertesek elkerulese vegett nem mindegyik utes quad :] ez csak a krem

anti hero

Botond
ma nem fog összejönni fg mid odinsba nemtom hány fg mid emainbe hwbe meg gondolom nem sétálsz ki
Belinkelitek ezeket az ütéseket. Meg AoDból szidják 1 páran a savageket, de én az rr3as druidámmal még sose tapasztaltam ilyet. Rajtam mindig sokat dolgoznak a tankok álltalában és bármilyen caster elég gyorsan kicsinál. Pedig a resistek közül csak a matter és a cold 40% a többi mindig 50%on van. Ja nem a scout sebzi a legnagyobbat a druidán 4-5 lövésbõl leszedi a 2055 hp-ját és a ToAnak köszönhetõen nagyon gyorsan lõ. Legalábbis a tegnapi rr9es scout így nyírt ki emain/amg-nél.

Botond
mostmegyünk ki odinsba valószínûleg,írj ide Tiffa,ha most jó
Uberlama
nerf savage imo! :p

Botond
KÖZÉRDEKÛ INFORMÁCIÓ

bárki aki játszik pry/albionba szóljon lécci Tiffának,hogy ma megejthetõ a dolog,szóljon ide,ha pozicíóban van,akkor odaviszem a célszemélyt ^^ nekünk a jó idõpont innentõl számítva 1 óra múlvától kezdõdõen 9ig legkésõbb,ha nem lenne jó neki(neked,mert gondolom olvasod),akkor majd másik nap megejtjük
Botond
nem emlékszem,de vmi nagyon degradálót mondott,de már azt se tudom melyik eclipses volt,mert vmi chanter,de az náluk annyi van,hogy sok
Hangianix
Most olvatam ezt a ".hu kisgeciket" :p pontos idezetet kerek 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
fidel is the saver of day btw,már csak a 2p-t kell kicsengetnem a scrollokért ^^
Botond
na most poppolt,és nem akar senki segíteni...
Botond
most megy a cyclops eye shield encountert campelem a 14órás repopért power,az lesz uccsó artifact aztánmár csak fel kell lvlni MP szarokat beszerezni scztetni,és mehetek teljes erõvel reggeli rvrni ^^
grati \o/

anti hero

Botond
btw gondolom a kutyát nem érdekli,de meglett a 4l6 ma reggel,elég mókás körülmények között

szal 90rp kellett az 1 kill,de biztosra akartam menni,mondtam havernak töltse fel bbt,és adjon strcont dexquit,lõn elindulok emainbe,amgnél nagy lag,gondoltam infil a szokásos cselt megeszi kis szerencsével indulok apk felé "öngyilkolódni" hátha kétségbe esik utám rohan unstealthed mint átlagos skilles rpéhes infil,és a sz@rt is kiverem belõle de nem
gondolom magamban ezt buktam leállok amgnél akkor pazva talán ha nem 3 hittel partyba vagyok,erre megjelenik egy hunterpet,gondoltam na most kell okosan leverni gyorsan mielõtt megzergelnek,elkezdem ütni petjét erre hátba lõ,ráfutok,de lépeselõnyre tesz szert endupottal,alárakom twfet pont,hogy ne rohangáljon,de bestealthel,na sebaj jön még kutyára úthenger...1perc se tellik el jön a pet megin,én "bután" elkezdem ütni megin nyíl a hátambe,de most nem rohantam a hunterre hadd higgye partiban van csak alányomtam a twfet,és az jól lesnarézze 30secre,akkor szépen odasétáltam és lecsaptam de kegyetlenül ^^
gondoltammagamba ez szépen induló nap és még csak 7 sincs,jön is a következõ jelölt egy skald formájában leverem 20%ra amit leddz lifeleeches kalapács folyamatosan tölti vissza erre megjelenik a hunter egy sm meg egy warrior kiséretében kapok egy slamet és sm szétkap :-( az a 4 láma amíg szerver lenem hozták addig ott volt amgnél,az ég egy adta világon nem járt senki arra egy rangert leszámítva,gondolom jól szórakoznak ^^ és még azt mondják hogy az rvr meghalt ^^
Botond
engem inkább az érdekelne milyen fordítási gondok lehetnek az angol szervereken,mert a németek meg franciák up...
outlaw, zoyster + random alb imo

anti hero

Botond
excalibur up és 3an vannak rajta :-)
Botond
én feladom ,felhúzom findert a hagyományos õ feltölti magát én is magam és mehet a PL módszerrel...nem vált be semmiféle trükközés
nib :< nekem se segített új driver.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
Dori: sikerült már vmi megoldást találni?mert nekem még nem,felraktam régebbi drivert,de az se jó
Botond
8kor even
Botond
egy pár napja nem látom,kilépett a guildbõl,mert sok a toa bullshit gc-n,és zavarja,és azóta elég ritka pop,kb 2-3 napja nem is láttam,mert nem maradtam elég késõig fenn,de ma majd megpróbálok nem lefeküdni 8jor hátha összefutok vele,és akkor megemlítem a dolgot
Botond
sztem vmelyik éjszaka fenn maradok hajnalig,és leninjázzuk az összeskeepet ami van a játékban 2óra alatt bemegyek dfbe és beváltom a 2trillió diamond sealt amit fillérekért felvásároltam,"mert ugyse miénk df sose" ;-) az évszázad bûnténye lesz
Tiffa
Köszipuszietc!!!!!
Uberlama
bledmeer külsõ ajto leütva ha akartok keepet de hmgt kempelik albik, lámák.

1x az tizen valamennyi gombát akar jelenteni.

kb 15 gomba volt szerintem, mert a mási kanimista inkább utánatok rohangált a többi okossal együtt minthogy a gombákat rakta volna. Na mind1 mert én azért leraktam 1x 50es gombát oda. Azon mondjuk nem változtat hogy nyerõ helyzetbõl elpuskázták ezek az idióták.

fullra buffoltan inkább a magasabb %ot fogom sebezni.
de ha valami nem stimmel akkor specelek vissza és nem kell uj SC mert melee weaponos cucokbol csinálom az SC-t
egyébként szerintem jó lessz.
Botond
már válaszoltam rég :-)