14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#14221 erre gondoltam -
#14220 majd talan delutanig eszembe jut most megyek aludni mert reggel megyek gyakorlatra -
#14219 akkor nem egyre gondolunk én másra gondoltam! de az nincs amire én gondolok! -
#14218 nema kek a hattere nem regibe nyilt meg volt reklamozva a multheten meg mukodott -
#14217 megszűnt! -
#14216 e kinek van meg az sg-n talalhato warez oldal de nem a Bluedragoon warez kell -
#14215 szia!
tud vki olyan hub-ot ahol regi 80-as evek anime rajzfilmjei vannak?
konkretan a Spiral Zone erdekelne :D -
#14214 nem, nem...de érdekes az országos hublistával már jó... -
#14213 tűzfal?.o nem megy ki a kérés? :o blokkolva van a progi a net felé? -
#14212 Hali!
Probléma adódott a dcmmel...szóval nem tölti be a hublistát...
Mi lehet ennek az oka?...Próbáltam több hub listát is de egyiksejó...hmm... -
Styrex #14211 már megvan kösz -
Styrex #14210 sziasztok
a diablo hub címét adja meg vki légyszi
thx -
nikopol #14209 Egy dnb hub. Akit érdekel katt IDE -
#14208 ITT jó sok, DC-hez kapcsolódó link van, nézz szét rajta... -
MartonPéter #14207 http://www.travian.hu/?uc=hu4_3685 Játék! -
#14206 edinaanya: http://bcdc.dccafe.org weboldalon olvasd el az "Első lépések" című menüpont alatti leírást. -
#14205 google. nagyon yó anyagok vannak. -
edinaanya #14204 sziasztok tud nekem valaki segíteni a dc++ beállításába.Előre is kőszi. -
#14203 teljesen mindegy melyik portot nyitod meg, csak TCPt es UDPt is forwardolj, majd a dc beallitasaiban is ezt a portot add meg -
#14202 elég csak egyet.. amit beállitasz neki a beállitásoknál.. :o -
#14201 És a Dchez milyen portokat kell megnyitni? Mer akkor megnyitogatom aztán elkezdek töltögetni...régen ez elmaradt >.< -
#14200 Portforward nelul csak passziv lehetsz, marpedig passziv nem tud masik passziv usertol tolteni, ergo kevesebb forrasod lesz. A sebesseged csak attol fugg, hogy a masiknak milyen a feltoltesi sebessege, a kliensed nem befolyasolja (maximum annyiban, hogy egy tobbszalu klienssel egy filet egyszerre tobb embertol tudsz tolteni, de egy ipsetol akkor is ugyanolyan sebesseggel fog jonni a cucc) -
#14199 bcdc aszondják yóak.. de nkm dc++ se lassu. igaz ritkán használom.. csak zenére.. :D
ő.. portforward egyértelmű hogy kell.. :o szerintem. -
#14198 Sziasztok!
Melyik DC klienst ajánlanátok? Eddig a sima DC++t használtam de ez rohadt lassú volt mindig :S
Esetleg létezik olyan kliens amivel már tűrhető sebességgel jönne a kívánt cucc? Tehát a T3-as embertől ne 1 kilóbájtal jöjjön a dolog. Rúteren kell esetleg port forwardolni? Vagy mi befolyásolja igazán a sebességet? -
#14197 de itt nem életbevegáó feltölteni.. :D -
#14196 Eloszor megosztasz valamit, aztan varod, hogy akadjon olyan felhasznalo, akinek pont az kell es elkezdi tolteni toled. -
superman544 #14195 hogyan lehet feltölteni -
#14194 ya. ez igaz.. mármint hogyyó hubot kell találni. meg yó usert. :P -
tomo #14193 lebiggyeszti a szajat -
#14192 "mierr nem az mns en keresztul toltesz az oroszodtol?
dc egy fostalicska"
DC nem fostalicska! Csak megfelelő hubokat kell keresni, ahol jó feltöltési sebességű userek vannak! Van pl egy svéd HUB ahol már egy kis sebességkorlátozásért is 6 órára bannolják az embert, na ezt kéne a magyar hubokon is bevezetni és nem fordulhatna elő, hogy egy LAN1-es usertől 2 kilobyte-al csöpög a cucc lefele....
Abban egyetértek, hogy kissé elavult technológia, de még mindig sokkal több jó minőségű régi zenét megtalálok mint Limewire-el vagy e-mule-vel ! -
#14191 hátnemis neked szólt. nayó nkd is mer aztán teis elkeztél. :D nade mind1.
nembajha nemtudod :D előfordul. -
tomo #14190 en csak annyit irtam halott topik egy halott rendszerhez. aztan kezdodott az ugatas :P
mijaza htx? -
#14189 na. hát én meg tuttam. :DDD
mindenki azthasznájja amihez ért, amit megszokot és amit ő yónak tart. :D ide max véleményeket lehet írni, de akkormá indokoljuk is meg.. nameg.. ne ugassuk má le aki mást hazsnál. htx :D -
tomo #14188 teny, par eve nem hasznalom, atmentem emule es torrent rendszerekre. -
Admiral #14187 Rendben, lehet hogy ért hozzá... És valamennyire igaza is van, DC tényleg nem egy modern rendszer, és sok hibája is van. De azért bizonyos dolgokra még egész jó, torrenttel jól kiegészítik egymást. -
Admiral #14186 Kiscsávó?? Hehe, ez eléggé érdekes. Tudd ám hány deka egy mókus... -
tomo #14185 höjj, szójjá má be kiccsávó -
#14184 biztos ért hozzá csak ő máshoz szokott és mást használ és neki az tökéletes..
nem kell basztatni érte..
de tényleg dc-ről new és old albumok meg zenék lejönnek. szóval ennyit erről.
yó a dc is. -
Admiral #14183 Attól hogy te nem tudod használni, még nem az. Én pl. bizonyos ritkább dolgokat remekül le tudok szedni róla. Persze a türelem, az nem árt ha van az embernek. -
tomo #14182 mierr nem az mns en keresztul toltesz az oroszodtol?
dc egy fostalicska