14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• _Rm_
    MÉRGES:
    Te nem vagy komplett, a Budapest Hub-ot Brabus uzemeltette, meg jo hogy azt csinalta a gepevel amit akart...

Ha nem tetszik, lehet masik Hub-ot inditani, de ez mar ezerszer el lett mondva...

Egyebkent is, van egy halom Hub a neten, ahol nincs a min 3 slotos es 5GB-os korlat...
    Hasznalhatatlanok is...

-Rm-

• FreeHome
    Jó kérdés....nem tudom. :) Az edonkeyt én nem ismerem,ezt viszont igen.
  • Laalee
    nem lehet megoldani hogy több hub összefüzme működjön? igy a savszelesség gondok megoldodnának, és több user lehetne.
  • [HUN]Brabus
    Teljesen igaza van freehome-nak...

Zoidberg nem nagyon erdekel, hogy neked milyen hangsuly tetszik es milyen nem.Nem baby siter vagyok es egyik op sem az a hub uzemeltetoje meg vegkep nem er ra erre.Amugy mit varsz? olvasd vissza, hogy Te milyen stilusban irtal es gondolkodj el azon, hogy miert vonsz felelosegre masokat.

Mas, akinek meg csak annyi sutnivaloja van, hogy itt szerencsetlenkedjen szerintem ne is nagyon almodozzon a regrol... mert meg igy is van bent rengeteg tenni valo problema amit el kell haritanunk / es ugye ebbol pont az veszi ki az oroszlan reszt aki csinalja a hubot / es akinek mar maga a regisztracio kerdese is problemakat okoz haat nem tudom.....

Egyebkent pedig az ilyen "civakodassal" pont azt erjuk el, hogy az aki tudna segiteni nem fog ...mert elege lesz belole.... / nezd meg hanyan valaszoltak a Brown #481 kerdesere pedig teljesen normalisan erdeklodve tette fel a kerdeset..../

Ja es azoknak akik mar nem tudnak bejonni akarmilyen oknal fogva....nem jo megoldas ha felhaborodnak es elkezdenek kopkodni....mert ezzel elvagjak a kesobbi bejutas eselyet is.Szoval gondolkozz egy kicsit .....
  • FreeHome
    Úgy látom,hogy a Tartalék energia HUB-ba nem csak regisztráltak mehetnek be.
    Cím: magyar.dns2go.com
    Amíg nem lehet regisztrálni, addig szerintem az sem rossz, már ha nem tizen vannak ott......
  • tomcs
    uristen mik mennek itt :) nem igaz hogy nem lehet normalisba.. mondjuk masreszt meg ez a regisztraljunk uj tagokat dolog nem tom, ugy pl megoldghato lenne, hogy hetente 1x vagy ket7ente vagy mittom 2 ora mukodes regisztracio nelkulieket is beengedve, bar nem tom. mindenesetre en tovabbra is jo otletnek tartom a regisztraciot, mert igy csupa rendes nepek vannak odabent.
  • [HUN]Brabus
    birod mi??
  • [HUN]Brabus
    Latod te kis egyugyu megmindig nem jottel ra arra,hogy hol cseszted el ugye egyem a szivedet... akkor megsugom neked >>> itt : [ ] ezt a zarojelet hasznaljuk es nem ()ezt ezert nem tudtal bejonni...de persze neked ez nem tunt fel a regisztraciod automatikusan lett torolve es megcsak nem is en intezem a regisztralast ugyhogy ezzel is melle nyultal ocsisajt...eridj es panaszkodj anyucinak de itt jo lenne ha abba hagynad a nyafogasodat...
  • FREAK
    Már csak egy működő public hub cím kéne :)
  • FREAK
    Kösz, már találtam!
  • FREAK
    Hi. SOS szükségem lenne a DC-re. Hol lehet megtalálni?
  • [HUN]Brabus
    szep egy sutemeny vagy mit fogsz Te kapni apadtol ha ezt meglatja ......
  • [HUN]Brabus
    mi lenne ha regisztralnal egy nevet Te is es addig csak a telefonba dumalnal bele....
  • [HUN]Brabus
    1 ne birald a hozza szolasomat 2 olvasd el meg egyszer ha nehezseget okozna a megertese keress magadnak mas jatekot.
    3 akinek nem inge nem veszi magara./ ugye nem tudom hol olvastad azt,hogy ez neked szolt volna szemely szerint /
    4 had legyek mar olyan ingerult amilyen nekem tetszik mert ugye ezt sem Te fogod megmondani.

Es vegul de nem utolso sorban UnDORITO,hogy ezen az oldalon csak ilyen nyavalygast lehet olvasni.
    Neked pedig szemly szerint: 2 azaz ket neven is be voltal regisztralva . Mult idoben.Ne is probald ha mar voltal olyan balfek,hogy eddig nem probaltad....
    Ugye milyen boszanto olyan hozza szolasokat olvasni... szar is az amikor valakinek van egy csep sutni valoja es megprobalja megoldani a gondjat bajat ahelyet hogy masokon kerne szamon azt hogy mi is van O vele meg az O gondjaval...en elhiszem,hogy ez fajo lehet szamodra...
  • [HUN]Brabus
    En nem tudom mit kell itt pattogni!
    Olyan nagyon nehez megerteni azt,hogy NEM?
    Egyesek panazkodnak,hogy ha tole toltenek akkor O lelasul masok azert sirnak mert 5gb a minimum es nekik kicsi a vinyojuk vagy egyszeruen nem akarnak enyit megosztani....megint masok meg azert verik a melluket mert nem kapnak regisztraciot...pedig Ok ok aztan ott vannak a szeren / ami ugye abbol is latszik,hogy erdekes modon mostanra sikerult is felfedezniuk ezt a programot arrol mar nem is beszelve ahogy fogalmaz nemelyik/ szoval ok aztan.....
    3 dolgot kene mindenkinek felfogni:
    #1 ez egy ingyenes dolog es nem nem am egy szolgaltatas amiert mondjuk az aki uzemeltetne akarmilyen haszonban is reszesulne... tehat a szabalyokat O szablya...
    #2 adsl es cable internet eleressel egyszeruen lehetetlen 150 200 embertol tobbet be engedni mert nem birja ez van ha tetszik ha nem nem birja... es itt engedtessek mar meg a szolgaltatonak hogy eldontse azt,hogy ki is az a 150 egynehany ember akit O beenged a sajat gepebe ..nyilvan nem ugy szelektal, hogy he oreg neked aranyos a neved Te johetsz....
    #3 a szabalyok /orokzold tema / eppen,hogy mindenki erdekeit szolgaljak gopndold csak at boby mi lenne ha csak egy slotal es 20mb nyi anyaggal is be lehetne jonni akkor mit toltenel??
    igen ha 3 ember tolt toled lasul a Te toltesed is ..ES??? ott maradsz es befejezed es masok is befejezik toled es masoktol is ...mindenki elvez egyet...tudod az agyban is igy jo...

Szoval megfogalmazodik bennem a kerdes :
    Ha valakinek nem tetszik a dolog.hogy regisztracio + 3 slot + 5gb + no garbage files + nem kibaszunk a masikkal .....
    Az miert nem csinal egy hubot ??
    Hidd el sokaknak nem tetszik azok mind oda fognak menni es elob-utob meg lesz az a hub is tomve.....
    Itt van mit kell csinalnod:
    #1 keres egy olyan szolgaltatast ami ha dinamikus az ip-d ad egy statikus cimet. /pl dns2go.com vagy no-ip.com esetleg getmyip.com lehet dynip.com is stb/
    #2 ahonna letoltoted a kliensedet ott megtalalod a hub klienst is letoltod es csak kapcsolgatsz next next next ok ....
    na most mivel neked nem tetszettek a szbalyok gondolom a hubodra nem is akarsz ezzel is becsabitva a szabadsag vagyaval a dc-n keringo embereket szoval a scriptekkel nem is kell foglalkoznod....
    #3 elinditod az egyes pontban beszerzett dolgot
    majd a hub klienset...kitoltod a network reszt majd a Start serving gombra kapcsolva elinditod a hubodat... ezutan gyorsan at nyergelsz a security settings hez es csinalsz magadbl egy operatort

Ha mind ez meg van ide josz elmondod a cimet a nevet a hubodnak es varod a vendegeket.

Sok sikert mindenkinek!!!

Ui: ha lehet fejezze be mindenki az operatorok es a hungary hub uzemeltetojenek a basztatasat mert enyire egyszeru csinalni egy sajat hubot
  • _Rm_
    Egy ugyanazon filet?

Hat trukkosen megoldhato, de ez nem tamogatott mod...

Es a trukkozes utan bonyolult osszefuzesi es darabolasi melo var rad....

-Rm-
  • Szabika
    Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Monsters Inc.-hez keresek sub-ot.
  • FreeHome
    Aki elég gyors, és nincs regje,az jöjjön gyorsan a magyar.dns2go.com-ra, ott van mindenki még másfél óráig!
  • Laalee
    nemtom mit kell ilyeneket irogatni... nemreg mondtam egy ismerosomnek hogy honnan szoktam tolteni, érdekelte, mondtam irjon egy levelet, még aznap regisztraltak, igaz nem értesitették róla, de volt annyi agya hogy kiprobalta hátha megy.
  • Waikiki
    Szia Ász! Elment a mail!
  • Ász
    lökj egy mailt waikiki felcsigáztál [email protected] de jelezd hogy te vagy
  • tomcs
    ize. masnak is volt vi, meg meg sokaknal elofordul az ilyesmi fel evente, en pl nem ugy elem meg hogy elkezdem anyazni a haverjaimat.. mind1 nem igaz hogy nem lehet megferni.. en ha nem erek ra pl a file deschez odarakom hogy hagyjatok beken, vagy ha nagyon nem erek ra akkor kikapcsolom a dc-t. mert ugye ha segiteni nem erek ra akkor tolteni sem
  • danone
    Csatlakoznék az elöttem szólóhoz, bár azt hiszem nincs mit csodálkozni, hogy akkora az érdeklődés :) Csak gondolom nem mindenki van tisztába mit is vállal, amikor regisztrálja magát :/
    Na mind1, ha esetleg ismét lesz mód a regisztrációra, kérlek szóljatok, nem bánjátok meg
    dan ( mailto:[email protected] )
  • [HUN]Brabus
    Ne erthetetlenkedj mar !
    Azert lettel banolva a hungary rol mert megkertem a hub uzemletetojet,hogy banoljon.
    Az okat te is nagyon jol tudod.
    Meg anyit senkinek nem volt sziv fajdalma toled megvalni...
  • [HUN]Brabus
    Cseppet sem kedves Bit!

olvasd el meg egyszer amit irtam .... nem >>csak<< szemelyes.... zarjuk le a dolgot... csinalj ftp-t vagy amit akarsz... es ha lehet hagyd meg a forumot arra a celra amire van
    ja a cimet valoszinuleg rosszul irtad mert mukodik
  • Tokos_Arpi
    Néhány hónapja az akkor tkp. frissen induló magyar hub tagjai közt tudhattam magam [HUN]T_Arp néven. Időközben egy kedves vírus az EXE fájljaim többségét 32768 byte hosszúra nyeste. Takarítás után ismét letöltöttem, és telepítettem a DC-t.
    Volna egy kérésem, és egy problémám:

A kérés, természetesen, hogy ismét regisztrált hub-tag lehessek, nem tudom, ezügyben kihez kell fordulni, így itt, a fórumon teszem közzé.

A problémám pedig: a userek ablakában jobb-klikkre jön egy "Browse user files". Rákattintva a Queuba berakja a .Dclst tételt, aktív is, de nem történik semmi (azaz nem kapok file listát). Anno, amikor tag voltam, ugyanez volt a problémám a Neo-Modustól letöltött verzióval, akkor az egyik operátortól - talán Ásztól? - kaptam egy verziót, amelyben az említett pop-up menüben "Request connection" volt a "Browse user files" helyett, és tökéletesen működött. Ez valszeg egy régebbi verzió volt, mert sok hubról kidobtak világszerte :). Tudna valaki segíteni ebben a problémában, hogy letölteni is tudjak?

Kösz: Árpi
  • [HUN]Girl
  • Ász
    <[HUN]-!Droid!-[HUN]> :))

hogy te milyen okosakat is tudsz mondani Bad_company
  • [HUN]Brabus
    soha nem voltal hasznos tagja csak ide jartal nagykepuskodni..... nem csak szemelyes okok miatt lettel kirugva es banolva annak idejen a budapest bol sem..... csak te tetted szemelyesse... a beszolasod ellenere is ki lettel volna banolva .... tul sokan panaszkodtak rad,hogy megszakitgatod a letolteseket es ha emlekszel en is 98-99% nal jartam akkor amikor kivetted amit toltottem toled es a kerdesemre, hogy megoldhato-e a vissza helyezese amig gyorsan be fejezem es igy en kioszthatnam masoknak a valaszod az volt, hogy "szarok ra most nem teszem vissza mert tul sokan akarjak letolteni tolem es nem hagynak vele nyugton" na ilyen emberekre nincs szukseg a dc-n hogy az akkori banolasodbol milyen kovetkezteteseket vontal le es hogy probaltad eljatszani a szereped vicces volt ...
  • _Rm_
    sarva = sarga
    pirossan = pirosan
    [vigyor2] =

Pfff...
    Kigyo...

-Rm-
  • _Rm_
    Mondjuk ugy, nem art hozza egy kis keteres sarva madzag, amit ha elvagsz, az egyik fele pirossan villog... [vigyor2]

-Rm-
  • _Rm_
    Mondjuk igy?

-Rm-
  • Ász
    Ja és aki itt káronkodik azt lelőjjük
  • Ász
    nem ledobtak hanem valoszinű a dc nem tartotta meg a regisztrációdat ha ilyen lenne mindenki irjon és azonnal pótoljuk ahogy olvassuk a mélt .
    DE NE IDE IRJON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ász
    lazac irj 428asra kijelöltre és már jöhetsz is
  • Ász
    Uraim akinek valami hasfájása van nem tud bejelentkezni ,avagy valami gondja van valakivel azt kérem ha ugy érzi hogy nem nyilvános mert olyan emberek is olvassák (ugye értitek mire gondolok) akikre ez nem tartozik az irjon imélt ide [email protected] igérem max 24 órán belül vagy válaszolunk rá,vagy megoldjuk a problémáját.
    Bad company megszólalására visszatérve teljesen igaza volt olyan és ha valaki nem érti hogy miért akkor imélben jelezze.
    Nem azért van ez az oldal hogy itt mindent megbeszéljünk ha valami olyan dolog van ami mindenkire tartozik azt a belső chaten kell elmondani nem itt.
    ezek a dolgok nem PUBLIKUSAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ez az olsald azért van hogy ha a hub áll vagy valami gond van akkor itt értesüljünk róla hogy miért és mi okbol nem tudunk belépni saját érdeketekben is utoljára kérlek benneteket NE ITT TÁRGYALJUK MEG AMI NEM IDE VALÓ.

UFFFFFF én beszéltem

• [HUN]Brabus
    A leheto legjobban fogalmazta meg es maximalisan igaza van...Orulok,hogy egyre tobben jonnek erre ra es hasonloan gondolkodnak....
    Ugye mennyivel jobb az az elv,hogy nem az a lenyeg ,hogy mennyi ido alatt er at hanem, hogy at er biztosan.....
  • Kulinpapa
    Hat igen, a DC a file CSERE-rol szol.Nekem adsl-em van,de volt mar ugy hogy 6 napig!!!ment a gep mert valaki 1K-val toltott tolem es meg sem szoltam semmit,le sem kapcsoltam a gepem.Aki nem akar adni az ne is akarjon kapni.Az keresgelejen warez oldalakat es a Dc kozelebe se jojjon.nekem is volt mar hogy napikog toltottem valakirol 2-3K-val(adsl ide vagy oda)es hagyta a srac,de mikor 5 percenkent lelovi valaki a letoltesemet csak mert nem 500k-val toltok tole hanem 10k-val hat az mar mindennek a teteje,erre mar nem is talalok szavakat.legalabb uzenjen hogy inkabb hagyjam az egeszet ,de nem egyszeruen csak lekapcsol,kilep stb.Bar azt is meg kell emlitenem hogy azert mostanaban talan egyre kevesebbszer talakozom ilyen esetekkel.Szoval a lenyeg az hogy ADNI is kell sracok nem csak kapni!
  • _Rm_
    Nem vitatkozni akarok, de tolem ha nem szednek semmit akkor is 30K koruli a lefele iranyulo sebesseg, es ha kivagyok hasznalva teljessen akkor is.
    Ilyenkor a le es felmeno adatforgalom is 30K koruli (full Duplex)

Na de mind1...

-Rm-
  • shabba
    Az 56-os modem ugyan-úgy asszinkron mint ahogy az ADSL. Csak a modemnél erősen megérzed hogy a 4.5-5K leesik 0.5-1K-ra, míg az ADSL-nél még elviselhető ha a 48K leesik 20K-ra. SDSL-nél persze más a helyzet mert az szinkron. A LAN alapú hálózatok is kevésbé érzékemyek az uploadra, ha jól van megcsinálva a kábelnet akkor ott sem jelenik meg ez a probléma. Ezzel remélem lezártuk a kapcsolatok asszinkron jellegének vitáját. Koncentráljunk a DC-re.

RM-el tökéletesen egyetértek:
    "Tehat, ha valaki az idejet es a gepet, valamint a savszelesseget erre aldozza, akkor teljessen megertheto, hogy a sajat feltetelei szerint szeretne mukodtetni..."

Nem is várható el egy modemestől hogy 7/24-es jelenléttel legyen a hub-on. A 400 be sem jelenkezett kiszűrésével én is egyetértek.

Bad Company-nak csak annyit üzenek, tanuljon meg 10-ig számolni, mielőtt beír, a 2. hozzászólásából látszik hogy képes lenne rá.:)

A hozzászólásomat egyébként nem sírásképpen írtam, hanem a korábban kijelentet pusztuljon a férgese mentalitás miatt háborodtam fel. Sajnos rengeteg topicban olvasható a szélessávú nettel rendelkezők elszállt megnyilatkozásai(elézést kérek azoktól aki nem ide sorolják magukat). Ezek az egyének gyakran neiállnak felsőbbrendűen diktálni, a modemeseket értéktelen figyelemre se méltó senkiknek nézve. Na az ilyentől bepöccenek. Pedig ők se szélessávval jöttek a világra.