14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#1140 Hi ujra...
Witch... annak ellenére, hogy rengeteget dc zek, mégtöbbet forumozok, és ha elolvasod a logómon található nicket, akkor már következtethetsz dc s nickemre is.-) ki gondolta volna-) Ja tényleg, sajnos elé kell rakjak egy hun prefixet, igy keress.-) Csak azért nem ezt a nevet kapod mikor rámutatsz a logóra, mert nem volt kedvem uj user t csinálni.-) Na peace. -
#1138 Neked is köszi... a plutóniumot meg majd megbeszéljük! -
#1137 Köszi -
#1136 l3alF1aKe:
Bocs az elozo rehozzaszolasban a "De ha belekohogsz....." resztol, mar nem neked szol a dolog, csak ugy nagy altalanossagban, pl. Voji-nak.
Meg1x sorry.
Na most az 1x tevedtem is, mert konkretan a warez-rol az 1008-as hozzaszolasban esik szo, tehat tobbet kellett volna visszaolvasni. DE ha csak 20-50 hozzaszolast nezel vissza akkor is lathatod, hogy itt szo sincs ilyenrol, tehat ebbol kifolyolag a kerdesed ertelmetlen, sot akar bosszanto is lehet. (ez megint csak ugy altalanossagban szolt, nem szemelyt megnevezve) :DDD
En sem jovok ide, hogy: "Skacok, nincs veletlenul 1 kis plutoniumotok raktaron, mar majdnem kesz a privi reaktorom, csak ez hianyzik..."
(bocs Bad, tudom ez elegge OFF volt)
Apropo latja valaki a warez (kedves szo de meg mindig nem tudom mi lehet) szot a topic cimben?
Na mara ennyi, bye -
#1135 Ujabb hir, a kabelesekkel Deava varat epitek...amit en az ej leple alatt osszekotok, ok levagjak nappal....ez van...
Tomcs:
ennel szebben en sem tudtam volna kifejezni magam. 1et ertek veled.
Bad Company:
A stilusoddal semmi baj, neha meg tul finom es szentimentalis is, de majd alakul :D
suttyoknak:
ajanlom a disney.com oldalt. Ott nyugodjatok le, aztan inditsatok valahol warez (mit jelenthet ez a szo???) forumot, ha meg nem lenne eleg belole, es ott kerdezgessetek hulyeseget. ("Akinek nem inge, ne akassza a fogasomra")
l3alF1aKe:
Senki sem varja el toled, se senki mastol, hogy 1130akarhany hozzaszolast visszaolvass. De ha belekohogsz egy forumba, akkor illenek visszaolvasni legalabb 20-50 hozzaszolast. Igy egyreszt kepben lennel, masreszt nem csinalnal hulyet magadbol, egy nyilvanos helyen. Erre is csak ezt tudom mondani, mint fent a kabelvarazsra: ez van
Viszont ebben az esetben ne lepodj meg a valaszokon.
Vegszo, egyebkent pedig: Beke! (poraitokra) :D
Bocs, az elozoekert, de meg hardware problema miatt meg nem jutottam vissza a hub-ra, ezert felgyulemlett perverzitasom itt elem ki.
Bye, -
#1133 Elég szarúl néz ki megint ez a fórum
"Miért lettem banolva?" -kérdésre a válasz:
Ha kapcsolódsz a HUB-hoz,és egyből "disconnected from hub" feliratot látsz, várj minimum 10 másodpercet a következő próbálkozásig! Ha nem vársz,és folyton a Connect gombon lógsz, előbb utóbb megjelenik a "Your Ip is banned" felírat. Ez egy 10 perces kitiltás. Ez azért van, hogy jelszótörö programmal ne lehessen bejutni a HUB-ba. Tehát 10 perc után újra próbálkozhatsz bejutni, de akkor is figyelj, hogy ha nem enged be, akkor kapcsolódási próbánként várj MINIMUM 10 MÁSODPERCET!!!!
Direct Connect magyaroknak info oldal:
http://www.tar.hu/directconnecthun
vagy akinek nem jönne be a tar.hu
http://free.x3.hu/directconnecthun
-
tomcs #1132 na ugy mindenkinek. egyreszt. ez nem egy szolgaltatas amiert fizettel es jar neked, ezt valaki a sajat gepen csinala csak hogy neked es meg szaz masik embernek jobb legyen. ha hasznalod 1 dolgot tehetsz: koszond meg, ha meg nem tetszik akkor csinalj jobbat.
bad-et meg ne csesztessetek mert tokeletesen igaza van. a stilusa meg ilyen. van aki a viccein rohog meg van aki megsertodik es elkezd anyazni. csak magam ismetlem, ha annyira nem birod csinald te, jobban. nem tom hanyszor mondta, de ez nem warez keregetos forum, igazabol mi azt se tudjuk mi az. de ezt ugy iqbol is illene tudni, meg kulonben is. az meg hogy a tartalek tele van az megint mas teszta, hadd idezzem magam (ez 1 ilyen nap :D): ez nem szolgaltatas, semmit nem szabadna _elvarnod_ tole. ha witch epp azt mondja hogy dolgozni akar a gepen akkor nyugodtan megtehetne hogy bezarja, es nem ez a szornyu, hanem az hogy nincs 5 masik ember aki arra az idore atvallalna. -
#1131 nekem csak egy kérdésem lenne hozzád Badcomp meg witch: hány évesek vagytok?.
ja és csinyján ezzel itt:, mert sztem ezért is lehet deop ot kapni-) (értsd. moderálás.)
Csak nyugi emberek...nem mindenki tud, vagy akar 1100 hozzászólást végigböngészni.
Peace
-
erexkiss #1130 nem kéne ilyen stílusban kommunikálni. ok hogy te sokmindent értünk megteszel de ne úgy hogy közben lenézed azt aki nem op!!Ha nem szereted csinálni amit csinálsz akkor ne minket hibáztass ok? vagy csak lehet hogy rossz napod van?akkor meg ne rajtunk töltsd ki.
köszi
-
Cvd #1129 Na, szaporodunk akart lenni... -
Cvd #1128 Szaporosunk is szépen. -
Cvd #1127 Na most értem haza a melóból, tényleg gáz volt a HUB-bal. A dns2go szerver szarakodott, így a hungary.dns2go.com nem mutatott az IP-mre. Szerencsére nagy nehezen hajlandó volt a kliens csatlakozni, úgyhogy most éppen megy. -
#1125 Nem hozzád szóltam suttyó pajtás, de te sem vagy kis miska! Itt ki tesz kiért akármit? Te nem hiszem hogy bármit is teszel értem és az ilyen csírák miatt kezd tele lenni a tököm, mint te! Te is ha kilátnál a fejedből, akkor látnád, hogy kinek a hozzászólására reagáltam! -
[HUN]Girl #1124 Elvonási tünetetim vannak.
HUNGARY-ra képtelen vagyok bejutni du. óta, ha igen 10 perc mulva disconnectel is. A tartalék meg full-os. -
erexkiss #1122 szerintem felesleges ilyen gorombán viselkedni.
Ok, hogy sokan megkérdezik ugyanezt, de azért még nem kell rögtön bannolni valakit ezért.. De tényleg. Remélem most engem ezért a véleményért nem fogtok bannolni).
-
#1121 Nem tudom te ki vagy, de egy biztos... te soha nem fogsz bejönni a HUB-ra, ha meg már bent vagy, akkor most bannoltattad ki magad egy életre! Ön a legidiótább láncsszem (aki a fórumot sem képes olvasgatni), viszlát! -
#1117 Izé ha tud valaki valmit email me please.. Nem igazán tudok minig ide nézni ... Előre is thx!
[email protected] -
#1116 03.20.02.Strange_Adventures_in_Infinite_Space-EPH Nevű game cue binje kéne.. Már lenn van a fele (1-5. fileig...)
Nem tud valaki segíteni ? Az ftp-n kitörölték alólam :(((( -
Pet-R #1115 De miért volt? -
Pet-R #1114 OK. Müxik. -
Pet-R #1113 A tartalek-on:
[14:20]This hub is currently full!
Ez most azt jelenti, amit jelent ? 38 user ?
-
Cvd #1112 Az nem egy másik user, hanem te vagy. A kis l csak azért van, mert a regisztrációd úgy van megcsinálva, és a HUB onnan veszi az infót. Ha egy OP vagy a script dob ki, akkor megindokolja hogy miért teszi, úgyhogy tudsz ellene tenni. Ha csak simán "Discoonnected"-et kapsz, akkor viszont csak a gyenge kapcsolat miatt van. -
#1110 Stabilan megy US sp2 alatt. -
#1109 -
Cvd #1108 Igaza a !Witch-nek, tényleg nem ment a HUB. Nem voltan itthon pár órát, és kékhalálra értem haza. Ez a rossz hír. De van mellé két jó is: Egyrészt már megy a HUB, másrészt épp az új Anastacia klippre értem haza.... Asszem szerelmes vagyok! -
#1107 Na, tessék, már be is jutottam! Lehet, hogy ide kell írni, és bent is vagyok? -
#1105 Csak olvasgattam a fórumot (mert nem jutottam be a DC-re), s annyit szeretnék mondani, hogy NEM KÉNE minden 10. hozzászólásnak annak lennie, hogy "nemengedbeadc". Már nagyon unalmas!Próbálkozni kell később, nem sírni itt... Türelem letöltést terem! (Bocsánat...) -
#1102 megnéztem tartalék ot....ez sem megy...először azért sirt mert nincs nevem előtt hun ....ez mondjuk lo...de mjindegy kiraktam... aztán azért mert csak 2g sharom van...tettem fel filmeket...mostmeg tele van ...lololol...mi a csecs van ezzel. -
#1101 Ez mind tök jó...
Én már jó fenetuggya mióta dc zek...de még sose kerestem magyar gépet. Most hogy megtaláltam, nem tudok eflmenni, merthogy regisztrált. Na valaki vigyen be...vagy mondja meg miket lehet sharingolni, leszedni.-))
Vagy kellene olyan ip amihez nem kell reg. köszi. -
[HUN]Brabus #1098 eleg regota dc-zel mar ...fura,hogy ilyesmire gopndolsz... Termeszetesen nem volt veled semmi gond es nem is lettel kirugva vagy ilyesmi...akkor kaptal volna uzenetett is...valami mas gond lehetett...
Kedves kilgore
csak a megfelelo embert kell megtalalni vagy a megfelelo dumat kifundalni ahoz hogy akar a freemail akar mas kiadja az infot...
masik meg ahogy Rejto atyank mondta vala :
tiszteljuk fele barataink "paranoiait" /ki tudja kinek miert van /...
Sziasztok -
tomcs #1097 win2k alatt nem probaltam de nekem stabilabb mint a neo-modus fele, bar ki tudja. persze azert meg van hova fejlodnie de az uj verziot szerintem probald ki, foleg ha valami connect gondod van, ez szokott mukodni -
#1095 Az ISP amúgy is mindig tudja, hogy mit, mikor és hol töltesz és kérésre bármikor kiadja azt, szal ne is netezz soha... -
#1094 -
#1093 [HUN]DCUSER: Nem vagy te egy kicsit mar tul paranoias?
Nos, oszinten, en is paranoias vagyok.
Elmeletileg visszakereshetsz engem az e-mail cimem alapjan, csakhogy ez gyakorlatban nem mukodik.
Az elso mail cimem alapjan amit, kb. 5-6 eve csinaltam magamnak, esetleg visszakereshettek volna, ha a spanyol nyelvet jol ismerte volna az a szemely.
Azota, az emberek es az Internet is fejlodott. (most nem reszletezem melyik milyen iranyba)
Nem kell nagy magusnak lenni, sok (vagy csak nahany?) emernel eleg a jozan esz, hogy az email cimed alapjan ne keressenek vissza.
Namarmost ha engem, csak az email cimem alapjan valaki visszakeres, annak batran allithatom, hogy megcsokolom a segget.
Enny, thx, bye -
#1091 Én láttam [HUN]DCUser-t a HUB-ban tegnap este :)
DCUSER:
"Miért lettem banolva?" -kérdésre a válasz:
Ha kapcsolódsz a HUB-hoz,és egyből "disconnected from hub" feliratot látsz, várj minimum 10 másodpercet a következő próbálkozásig! Ha nem vársz,és folyton a Connect gombon lógsz, előbb utóbb megjelenik a "Your Ip is banned" felírat. Ez egy 10 perces kitiltás. Ez azért van, hogy jelszótörö programmal ne lehessen bejutni a HUB-ba. Tehát 10 perc után újra próbálkozhatsz bejutni, de akkor is figyelj, hogy ha nem enged be, akkor kapcsolódási próbánként várj MINIMUM 10 MÁSODPERCET!!!!
-
#1090 Hello
Lehet, hogy nem erdekel senkit, de azert leirom.
Meg mindig nem sikerult visszavergodnom a HUB-ra. Igaz a modem be lett regisztralva, de amire hazaertem TV szolgaltatom hagyott egy cetlit az ajtomon, hogy "Hogy fizethet On elo szolgaltatasunkra."
Hopp, es egy laza csulkomozdulattal atvagtak (!) a kabelem. Tv-sek:
Nehany ora kabelezessel , illetve kis vezetekrejtegetessel ugy nez ki sikerult vegleges megoldast talalnom, szal hamarosan jovok.
Mondom meg1x ez esetleg annak a min. 10 emberkenek lehet fontos aki toltott tolem.
Thx, bye -
#1089 OLVASS VISSZA! NEKED CSAK KETTŐT KELL! NEM ÉRTEM EZT MEG KOMOLYAN! MÉG EGYSZER VALAKI MEGKÉRDEZI, ÚGY HOGY ELÖTTE NEM OLVAS VISSZA, AZT ÉN MAGAM FOGOM EGY ÉLETRE KIBANNOLNI!
MINDEN 3DIK HOZZÁSZÓLÁSUNK MÁR MAGYARÁZAT UGYANARRA A KÉRDÉSRE!!!!! MÁR KICSIT UNALMAS! KEZDJE MINDENKI AZZAL, HOGY ELEJÉTŐL VÉGÉIG ELOLVASSA A FÓRUMOT, NEM OLYAN SOK, ÉS SZERINTEM BENNE VAN A MEGOLDÁS... HA MÉGSEM CSAK AKKOR KÉRDEZZ!
JA ÉS JÓ LENNE HA VÁLLALNÁD A NEVEDET, MERT ILYEN NICK-RE NEM EMLÉKSZEM. -
#1086 "Miért lettem banolva?" -kérdésre a válasz:
Ha kapcsolódsz a HUB-hoz,és egyből "disconnected from hub" feliratot látsz, várj minimum 10 másodpercet a következő próbálkozásig! Ha nem vársz,és folyton a Connect gombon lógsz, előbb utóbb megjelenik a "Your Ip is banned" felírat. Ez egy 10 perces kitiltás. Ez azért van, hogy jelszótörö programmal ne lehessen bejutni a HUB-ba. Tehát 10 perc után újra próbálkozhatsz bejutni, de akkor is figyelj, hogy ha nem enged be, akkor kapcsolódási próbánként várj MINIMUM 10 MÁSODPERCET!!!! -
#1084 Hello, mindenki, hozzaszolok mar, hogy ma is legyen hozzaszolas. Lovesem sincs, hogy kik toltottek tolem, es arrol sem, hogy olvassak-e ezt a forumot, illetve, hogy van-e ertelme, hogy ezt ide irom......sebaj, ma raerek ilyenekkel foglalkozni.
Szal kb. ket napja beszoltam privibe, hogy bocsi, restart utana jovok....ezutan a kabeltarsasagom elvagta a modemem nyakat. Biztos ugy ereztek, ideje vegre beregisztraltatni a masinat, es vegre hivatalosan hasznalni azt. Csak ennyit uzenek az ISP-mnek:
Mind1, a lenyeg, hogy 3 oran belul ismet zakatol a DC.
Ennyi, thx, bye -
#1083 Direct Connect magyaroknak info oldal:
http://www.tar.hu/directconnecthun
vagy akinek nem jönne be a tar.hu
http://free.x3.hu/directconnecthun