14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• cocitus
    VISSZATÉRTEM!!!!! Már csak a felhsználó nevemet, meg a kódomat kell kiderítenem... höhöhö...
  • FreeHome
    http://www.neo-modus.com
    Direct Connect magyaroknak info oldal:
    http://www.tar.hu/directconnecthun
    vagy akinek nem jönne be a tar.hu
    http://free.x3.hu/directconnecthun
    ......itt is megtalálod a linkeket
  • FreeHome
    Ha valaki mégis lusta lenne visszaolvasni
    "Miért lettem banolva?" -kérdésre a válasz:
    Ha kapcsolódsz a HUB-hoz,és egyből "disconnected from hub" feliratot látsz, várj minimum 10 másodpercet a következő próbálkozásig! Ha nem vársz,és folyton a Connect gombon lógsz, előbb utóbb megjelenik a "Your Ip is banned" felírat. Ez egy 10 perces kitiltás. Ez azért van, hogy jelszótörö programmal ne lehessen bejutni a HUB-ba. Tehát 10 perc után újra próbálkozhatsz bejutni, de akkor is figyelj, hogy ha nem enged be, akkor kapcsolódási próbánként várj MINIMUM 10 MÁSODPERCET!!!!

• Kilgore_Trouth
    Tavol alljon tolem, hogy barkit neven nevezzek. Aki magara ismer, azt udvozlom. Masnak pedig kozombos az uzenet ezen resze.

(ezt csak ()-jelben mondom: 1ebkent van ezen az oldalon is bunko stilus, az 1104 utan is)

Vegulis teljesen mind1 mit irok ide a light iq-val rendelkezoknek, mert ok nem olvasnak vissza (mert esetlegesen-lehet-hogy bunkok) es nem jut el hozzajuk az uzenet.

1ebkent pedig az ilyen jellegu eszmefuttatashoz mar itt is keso van.

Jo ejt, jo reggel.......valasszatok ki a +felelot.
    Udv: [HUN]Kilgore_Trouth
  • [HUN]Brabus
    szep elmenyben lehetett reszed =] olvasgatva foleg az elso forumot...
  • [HUN]Brabus
  • [HUN]Brabus
    lehet lemaradtal a dolgokrol... ugyanis ez mar a harmadik dc forum 2 nem veletlenul szunt meg...
  • Tatek
    Úgy van...
  • Kilgore_Trouth
    Jaj csak azt ne. Marmint a HUB-ot ne zarjatok be, se a TARTALEK-ot se a HUNGARY-t. Marmint ha van ra mod.

Op-oknak: Amikor tuskokkal beszeltek, akkor gondoljotak arra, hogy nem csak ilyenek leteznek, es hogy nagyon sokan halasak nektek (koztuk en is, es tizedik generacios unokami is azok lesznek a ti tizedik generacios unokaitoknak) azert amit csinaltok. Talaljatok egy jelszot, mint pl. "Hulyekkel nem targyalunk."
    Sokan fel sem fogjak, hogy mivel jarhat egy ilyen HUB-nak a mukodtetese (es a hozza tartozo dolgok, forum, programok, weblap, stb...)es az ilyen birkakkal szerintem nem is kell torodni.
    Kerdez valami, valaszol naki valaki. Ha abbol nem erti meg, akkor hagyni kell a francba.
    Ennyi

UJ HOZZASZOLOKNAK UZENEM:

1. OLVASS VISSZA MIELOTT KERDEZEL

2. KERDEZNI CSAK KULTURALTAN, EZ NEM A GUMISZOBA FORUM

(masreszt amit innen kaphatsz az ingyen van, szoval "jobb" mint a karacsony, csak ezt ugy latszik nem sokan fogjak fel)

Bunkoknak: Figyu, ti szoktatok a telapoval is bunkozni, ha nem piros Ferrarit hoz?

bye, thx
    [HUN]Kilgore_Trouth
  • Voji
    A dolgok úgy jók ahogy vannak...
    De ha sehogy nincsenek ???
    Hallgassatok Sepultura-t ... Az segít a nehéz napokon... :) (jobb mint az Always.. ;)
  • Cvd
    Volt ilyen próbálkozás valamikor januárban. Az ilető azóta is bannolva van. Azonkívül belevettem a dolgot a végrendeletembe, nehogy a tizedik generációs unokám levegye a bant.
  • [HUN]!Witch
    Persze mikor a HUNGARY át van irányítva hozzám, akkor jó a tartalék???

El kellene egy kicsit gondolkodnod a miérteken, és akkor nem írnál értelmetlen dolgokat.

még 1-2 ilyen és komolyan bezár a HUB
    ugyis most kettő másik készülőben van...
  • Kilgore_Trouth
    Szerintem meggyozo voltal....
  • [HUN]Girl
  • [HUN]Brabus
    gyorsan egy gondolat...
    az 5gb os dvd megosztasa ...hmm..nem ajanlott mert meg a tizedik generacios utodaid is banolva lesznek erte
  • FreeHome
    Én először vettem egy 20 gigás winchestert,aztán megkerestem az anno budapest HUB-ot.És különbenis. Hova akarsz majd tölteni? Egy 5let.
    Dobj be a CD meghatóba egy lemezt, tele jó programokkal, mp3-al, vagy filmmel, és oszd meg!Csak ügyelj arra, hogy ha DC-zel miníg ugyanaz a lemez legyen a meghajtóban,és ha föl akarod írni a letöltött cuccost,állítsd le a programot. De ami legjobb, amit tehetsz, hogy tényleg veszel egy winchestert.Hidd el.Megéri.
  • [HUN]Brabus
    Hogy itt menyi HULYE gyult ossze mar megint....

• erexkiss
    "bannolva vagyok miért nem enged be?ja mégis..." ez feltünően soxor ismétlődik..
  • FreeHome
    Előszöris nem ártana visszaolvasni, mert kb tizedjére copyzom ide az alábbi felírtot!
    "Miért lettem banolva?" -kérdésre a válasz:
    Ha kapcsolódsz a HUB-hoz,és egyből "disconnected from hub" feliratot látsz, várj minimum 10 másodpercet a következő próbálkozásig! Ha nem vársz,és folyton a Connect gombon lógsz, előbb utóbb megjelenik a "Your Ip is banned" felírat. Ez egy 10 perces kitiltás. Ez azért van, hogy jelszótörö programmal ne lehessen bejutni a HUB-ba. Tehát 10 perc után újra próbálkozhatsz bejutni, de akkor is figyelj, hogy ha nem enged be, akkor kapcsolódási próbánként várj MINIMUM 10 MÁSODPERCET!!!!

• magus
    egy vki
    én egy honapig nem volta dc-n
    megvan még a [HUN]magus nevű regsiztráciom a hungaryra?már elég régóta használom és nem szeretném elvesziteni:((((
    opok plizz nézzétek meg
  • erexkiss
    hogyan lehet belépést szerezni a hungary-re? ("szopok,nyalok csak ne dobjon ki..")
  • [HUN]!Witch
    [HUN]jnorbi> ez itt téleg csak tartalék,. mert itt semmi sincs :(

viszont nem kötelező jönni
  • Voji
    Tom: Szerintem a /refresh működik csak a háttérbe csinálja nem nyilvánossan, külön balakban mint a másik
  • tomcs
    az akkor igen szep dolog toled :)
  • Cvd
    Most értem haza, úgy látom ma nem volt gond a HUB-bal. Tegnap-tegnapelőtt a kapcsolatommal volt gond. A szolgáltatóm bevásárolt egy olyan MOTOROLA kábelmodemből, amit eddig még nem használtak, és azt adtak az új előfizetőknek. Csak sajna van vele egy elég nagy probléma, valamiért ezek a modemek kinyírták a szolgáltató teljes hálózatát. Mivel ma már nem volt gond, gondolom megoldották valahogy. Remélem nem is lesz már hasonló probléma.
  • [HUN]Girl
    tomcs: nem szoktam de osztogatom a közösbe az ip-eket a későn jövőknek
  • Voji
    Re! Tartalék: kipróbáltam. Bezárod dc++ -ba a huvbot, töltesz, és még van privat message menü...
    De én asszem sima dc-ben is csináltam valami ilyesmit. Mindenesetre dc++-ban teszteltem megy
  • tomcs
    szoktal mohaazni?
    sose futottam meg veled ossze.......
  • Tatek
    Jó ötlet....
  • [HUN]Girl
    Én szoktam használni :) Ha éppen van mit töltenem oda feljegyzem mi legyen a következő vagy hogy miket keressek ha éppen nem találom. Meg ha tudom a mohaa server ip-eket is onnan copy-zom be
  • tomcs
    nem tom, biztos valami marha hasznos dolog mert dc++ -ba is beleraktak :D
    amugy valami olyasmire kellhet hogy ha vissza akarsz olvasni belekopizod a csetet es szkrollozhatod ameddig akarod, nem ugrik a vegere ha uj uzi jon
  • Tatek
    Tényleg a Notepadot szokta valaki használni a DC-ben ? :)))))
  • Tatek
    Bad: Ez jól hangzik...
    Voji: Ha lekapcsolódtál a hubról, akkor nem tudsz már privit küldeni az illetőnek, ha csak nincs fennt u.azon a hubon mint te. Ha nem így van sikítsatok és kiradírozom
  • FreeHome
    <[HUN]csucsok> van vaalkinél photoshop 7?
    Disconnected From Hub
    Connecting To hungary.dns2go.com:411
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Connecting To tartalek.dns2go.com:411
    This hub is currently full!
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Disconnected From Hub
    Na mindegy. Ledőlök aludni. Talán reggeltől újra jó lesz.
  • [HUN]Girl
    Most éjfél van. Órák óta nem jutok be a HUNGARY-ra. Próbálkozom a tartalékkal is, ez végre sikerült. Vannak itt mások is aki mondják, hogy nem sikerült a HUN.
  • Voji
    d2g müxik jól szerintem... A ping megy...
    Ha meg nem jó dns2go neked, akkor szerintem a szerver ip-je úgyis fix... Azt meg egy ping után meg lehet tudni .. :)))
  • Voji
    Akkor gáz... Röviden összefoglalva...
    De velem már előfordult olyan, hogy töltöttem valakiről, és nem voltam hub-on, mert nem negedett vissza valamiért... Pirivát msg-t lehet küldeni annak akiről töltessz... Leírod neki, hogy mi a nagy helyzet, és kész.. Nem hiszem, hogy closingol... /sze ha emléxik rád :)))
    Ha nem akkor meg ...
  • [HUN]!Witch
    nálam mindig megy a dns2go
  • hiba
    HN.ORG
    Itt nem probaltok egy regisztraciot?
    Ingyenes, olyasmi mint a dns2go.
    /hubgazdaknak/
  • [HUN]!Witch
    ???? Szerintem ezt rajtad kívül még senki nem tudta elolvasni.