14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
Szmeby #13450 Az előző természeretesen [HUN]FaTaL -nak ment. -
Szmeby #13449 :DD
Persze: Azureus, Bitcomet, ... -
#13448 Strong dc nem tiltott eléggé sok helyen! a best 10 hubol 2-ben tiltott csak! -
#13447 tudnátok ajánlani egy többszálas klienst, ami nem tiltott? -
keeper2 #13446 Mivel ez a legújabb, ráadásul, ez az egyetlen, amiben egy igen-igen fontos biztonsági rés van foltozva, így nem hinném, hogy a verziószám volt a gond. Nem lehet, hogy limites klienst használtál? A magyar hubokon szinte mindenütt azt javasolják, használj limitest. Pl. bcdc, czdc, ellenben, már tapasztaltam, hogy külföldi hubokon már ez is kitiltási ok, mondván, hogy hackelt kliensed van. Engem bcdc 0.674bx miatt tiltottak már ki fél napra lengyel hubról ezzel az indokkal. -
#13445 akkor nem tudom kérdezd meg attol aki kivágott hogy miért tette :) -
#13444 windows lesz a hibás! -
blackgamer #13443 pedig nálam előző verziók is, és ez is kifagy, és nem tudom mitől van -
#13442 nálam sem fagy ki az upload queue-től -
#13441 nem, tudom mit hasznalok (altalaban)
de biztos sima dc++ es mar harom hete ezt hasznalom mert a 0,401 bemonta az unalmast :( -
#13440 Biztosan dc++ 0.674 volt? Nem Strong dc véletlenül? :) -
#13439 hogy rossz klienst hasznalok es csereljem ki -
#13438 valamit nem ugy csináltál ahogy kéne! mi volt a ban indoka? -
#13437 mi van a DC++ 0,674 verzioban, ami miatt kitettek egy hubrol? -
#13436 nálam nem -
blackgamer #13435 Upload Queue/Feltöltési sor nálatok is kifagyasztja a progit 1-2 perc böngészés után? (BCDC++ 0.674bx) -
#13434 4 különböző de abból már csak 3 van mert az eggyik virusos volt :( de azért köszi azt a két filét!
véleménykérés: külön részbetegyem mint forráskodok vagy a megfelelő alá tegyem inkább? -
#13433 hm.. akkor egy kicsit bugos lehet a fájl-feltöltés dolog, mert tényleg csak kettőt küldtem :)
legalábbis ha egy-egy fájl kétszer szerepel, akkor ez történhetett.. ha négy különböző fájlról van szó, akkor csak kettő voltam én :)
FC -
#13432 fantörpikus nem is 2 hanem 4db van fent ha jól látom! -
#13431 ez is igaz ezért használok szimpla dc-t -
#13430 köszönöm szépen a segítséget még keresgetem a forráskódokat holnap estig megpróbálom elhelyezni őket a megfelelő helyen! -
#13429 Ha a 10 forrás közül már egytől is elfogadható (40K feletti) sebességgel jön akkor innentől teljesen feleslegesen foglalod a 3-4K-s dsl-es slotokat. Az a 10-20 perc amivel emiatt előbb töltöd le és előbb szabadul fel a slot eltörpül amellett a sok óra mellett ameddig foglalod, ismétlem: teljesen feleslegesen. Nem is beszélve arról hogy ezzel potenciálisan 9 másik emberrel cseszel ki fileonként(!). -
#13428 De jó, hogy itt vagy..
Szeretnék érdeklődni, hogy a kliensek forráskódja mikor fog kikerülni a honlapra? Kettőt be is küldtem neked a "fájl-feltöltés" funkció használatával, mégse látom semmi nyomát. -
#13427 annak ellenére hogy én nem strongot használok én azon a véleményen vok hogy ha attól a másik 9-embertől töltök akkor hamarabb lejön és hamarabb szabadul fel 9slot amit más tud használni!
bár itt meg akkor az jön előtérbe hogy ha látja az ember hogy tölt ilyen meg olyan gyorsan akkor nem elégszik meg azzal ami tényleg kéne neki hanem tölt mást is vagy ha esetleg megelégszik vele akkor meg bezárja a dc-t és így az arány 9:1-hez! -
#13426 már akinek ez probléma
nevek nélkül mutatnék egy privát beszélgetést:
<[HUN]> okosakat írtál. Kibanolhatsz mert Strongot használok holott a legújabb kliens egyszerre 10 szálat enged és nem hibázik. Jogosan lépsz fel ellene, de míg az van,hogy egszerre 10 embertől töltök egy adott fájlt 45kval akkor miért ne fordulna meg az agyamba hogy Úristen milenne ha csak egytől tudnék.
<[OP]> de ez az önzés :)
<[OP]> mondjuk a 10 ember közül akitől töltesz
<[OP]> egyiktől 30K-val jön
<[OP]> a másik 9-től jön a maradék 15
<[HUN] tudom. ha 10től töltök akkor 9 másik usertől megvonom a szálat
<[OP]> nem lenne fair ha te csak attól szednél akitől 30-cal jön?
<[OP]> a másik 9 sloton meg tölthetne más
<[HUN]> de hidd el az a másik user sem megy messzire azzal a fejenként 5-10kval töltenek
<[OP]> már hogy ne menne
<[OP]> épp arról van szó hogy neked nem számít igazán 2-3K
<[OP]> neki meg legalább elindulna
<[OP]> a semminél jobb a 2-3K
<[HUN]> érdekes szemlélet
"érdekes szemlélet" - de használja tovább a strongot és foglalja a slotokat
és hányan használják úgy a többszálas klienseket hogy ezzel a ténnyel még tisztában sincsenek. bár nem tudom mi a rosszabb nem is tudni róla vagy tudni róla de lesazrni, mert a lényeg hogy nekem jó, mindenki más megdögölhet -
Kozman #13425 szerintem ezért vannak a normális hubokon kliens korlátozások... -
keeper2 #13424 Dc esetében a probléma az, hogy azzal, ha valaki többszálú klienst használ, önmagának ugyan gyorsítja a letöltést, de csak azzal, hogy mások letöltési lehetőségeit csökkenti. Magyarán a többieknek okozott hátrányból profitál. Csak akkor lehet demokratikus a rendszer, ha vagy mindenki többszálú klienst használ, vagy senki. -
#13423 gyanitom arra ertette, hogy a DC mas eljarast alkalmaz a tobbszalu toltesre mint az eDonkey, leven a protokoll eredetileg egyszalu toltesre lett tervezve, ezert az eDonkeyval egyenerteku tobbszal nincs, max az a kicsit oszver megoldas amit az Admiral altal ajanlott strong is tud (vegulis mukodik...) -
#13422 alattad írták le h van :C -
#13421 olyan ami több usertől folyamatosan tölt le (tehát nem a file különböző darabjait) tudtommal nincs. dc nem többszálasnak lett kitalálva -
Admiral #13420 A StrongDC. Viszont a legtöbb hubon tiltott. -
#13419 Bocsássátok meg tudatlanságomat, de melyik az DC kliens, ami több szálon tölt le, úgy mint az eDonkey? -
blackgamer #13418 ezt ismerem, de nem működik, pedig hasznos dolog -
#13417 te hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét?
-
#13416 Anno vhol volt egy ilyen nick kereső.
beírtam a nicket és az lelistázta az összes magyar hubot, ahova emberünk be volt logolva adott pillanatban...
kérdés: per pillanat létezik ilyen?
életbeveágóan fontos lenne tudom. -
ElitEsumo #13415 Gladiátor most ez hogy jön ide? Szerintem bőven sok volt a flame eddig is, nem hinném, hogy több kéne. Köszi -
#13414 azé járnak ide IQ betyárok is:
<[HUN]VanGoghasa> hogy írják azt le , hogy idiáná jónsz helyese? -
genci #13413 kilépés előtt szakitsd meg a le/feltöltéseket és akkor már be lehet zárni úgy hogy nem marad bennt a futó folyamatok között. -
#13412 utóbbi nálam is jelentkezik :/ -
#13411 nah megvan aprobléma és megldása, az volt a gond, hogy régen az E meghajtóra töltötte le a cuccokat ami most D lett, és a progi kereste az E-t.
de az utobbit mégmost sem tudom:S