14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• [OP]MaciLaci
    zzz, az gáz lenne, mert fél, hogy kivágjátok érte....
    Amugy a slotokkal valahol 1et ertek, de nem ez a modja a +beszelesnek!
    Amugy akinek nem teszik a szabályzat, az menjen 1 masik hubra!
    Van elég, sok közülük a slot nélküli! (Neo az 1 slot alap)
  • [OP]MaciLaci
    http://guinevere.no-ip.org/hubok.html
    Ezt se felejtsük ki!!!!
    Magus a HUN1 tudod mi????
  • zzzthunder
    hmmm
    valaki azt mondta az olvasás hatalom
    ajánlanám neked-e oldalakat:
    http://kolinfo.sytes.net/
    http://dchun.hq.hu
    http://matrix-network.sytes.net
    azon túl, hogy neked ki osztott lapot esetleg használhatnád a dc-s neved is csak az egyenesség kedvéért
  • zzzthunder
    Mndjuk arra megint kiváncsi lennék hogy sikerült ezzel(veryLama :)) a névvel ide beírnom, mert ez reg-elt név
    és elvileg a jelszót nem tudom, de X akták rulzzzzzz
  • magus
    simán meg lehetne oldani, ha mondjuk nem az lenne hogy mnyitok 12k-ra 10 slotot es baszhatom. nekem ez nagyon surgos volt, es ram se baszott az illeto. hat ez aztan a NAGY csapatszellem mi? legyen zartkoru hub, de akkor segitsuk egymast. azert vagyok ilyen mert mas is ilyen. van ez igy. ritkan szedek le vmit dc-rol. es akkor se sikerult. bar sztem ne legyek zartkoru, vagy ha igen akkor ne csak az ismerosok kaphassanak accot.
  • veryLama
    Szevasz
    Egyrészt a dolog részemről nem erről szól, másrészt, 2 ember vanaki szemrehányást tehet nekem evvel kapcsolatba, mert őket tévedésből tettem. Tudom neked bizonyíték kell nem igéret az össze kick-em megvan ha kell ....
    pl.
    [21:55] <[HUN]zzzthunder> [HUN]zzzthunder is kicking [HUN]***** because: több 1G feletti wav pl film\Valami Amerika\pnd-divx-valami.wav 1.22 G
    Na csakhogy tisztán lássál.
  • Gábor
    Megtaláltam a codeket, prob megoldva, köszönöm a tippet!
  • Gábor
    Ezt honnan tudnám megszerezni?
    Codecet hogyan tudok adott rendszerbe integrálni? Vagy az már oda installálja magát?
  • Gábor
    Hali!
    Tunda vki segíteni a james bond filmmel? Tegnap töltöttem le a balinkon. Akitől töltöttem attól is kérdeztem,de nem válaszolt. Avi formátumban van, de sem a divx, sem a mp nem tudja lejátszani! :(
    Ezt a screenert a DVL csinálta 1ébként.
    Esetleg vki vmi 5let?
  • tomcs
    eskuszom kezd elegem lenni az egeszbol.. regebben voltunk 50en meg 100an mindenki megosztott amit csak tudott, nem nagyon volt olyan baj hogy xy szemetet oszt meg stb most meg hogy vagyunk 1-2ezren egyre tobben vannak akik csak kapni akarnak... zzz meg jo operator volt szerintem jol vegezte a dolgat.. mar mint az igazi.

soha dc-s palyafutasom alatt nem gondoltam meg igy de kezdek arra gondolni hogy a zart hub lesz a jovo megoldasa ugyanis eszmeletlen modon terjednek a csalok. itt-ott egyre tobbszor latok forumokban meg egyeb helyeken hozzaszolasokat amik nem igazan az adok-kapok szellemrol szolnak... azt meg nem akarom hogy kazaa 2 legyen az egeszbol ahol 10 letoltesbol 9et bezarnak... es az sem mentseg hogy nem eleg a savszelesseg, mert regebben volt hogy valamit valakitol 1 honapon keresztul toltottem de eszebe nem jutott azt mondani hogy menjek a fenebe vagy valami.. pedig akkor operator se voltam
  • Bruce Lee
    mielőtt még vitába csapna át .. #3702 és 3703 -t 2 különböző zzzthunder irta. A #3702-t és a #3709-t ugyanaz irta, majd szól ha van benne becsület, mert amúgy itt van köztetek..
  • tomcs
    link

dc++ magyaritas 0.211-hez
  • [OP]MaciLaci
    zzz regisztrald a neved!
  • magus
    de igaz sztem
  • wakeupneo
    Semmi sem kötelező! :))
    Szabad a vásár...mindenki ott legyen ahol jól érzi magát ,és még adat is csorog neki valami....
  • magus
    amugy nem ertem hogy miert lassit ennyire az upload be:(
  • magus
    nem azt mondtam hogy nem szoktam adni. estenkent mindig be van kapcsolva. csak most kisse elegem lett hogy nemtok 1 honapja egy cd-t leszedni. ha lejott, utana minden nyitva lesz ujra. tudom hogy adok kapok. mindig nyitva van csak most nem
  • [OP]MaciLaci
    En, mint HUBtulaj, pont nem mondom, hogy kotelezo leene barmelyik HUBnal +maradni!!
    Sot, vannak cuccok, csak a Cameloto, csak a Matrixon, csak a Wishmasteren, etcetere!!!
    Sajnos nekem a hulfoldi HUBok alapbol kizarva a HDSNET miatt, de aki tud, menejen ki!! Es hozza be az anyagot!!
    Csak, tod kulfoldi HUBot/ site-on/... mindig nehezebb a dolog!
    Pl most en sem talaloma mortal combat c. filmet! Hat ez van, majd +lesz!
    Na joccakat!
  • matula
    nem rossz ez ketsegtelen.
  • matula
    "De hat ez van!"
    pont azert keresek hogy ne csak ez legyen.
    mirol is beszelunk?:)
    kotelezo lenne megmaradni a matrixnal?:P
  • [OP]MaciLaci
    Elhiszem!
    Vannak ilyenek!
    De hat ez van!
    Azert van kb 35-40 TB osszesen (abbol realis 15TB)a magyar HUBokon!
    Az nem rossz!
  • matula
    macilaci: sok zene van ami itt van ott nincs meg fordítva.........keressek példákat?:)
  • matula
    "Hát matula az sok idő"
    a userlist problem?
    kar.....pedig azert jo lenne:)
  • [OP]MaciLaci
    Neo!
    Miert voltal annyira +lepodve a sloton??
    A DC alapvetoen a szabadsagrol szol, nem?
    LOL
  • matula
    miért ne ajánljam?:)
    a megoldás nem szerencsétlen mágus csávó kivagdosása hanem a probléma orvoslása:)
    mondjuk magus hozzaallasa se jó....
  • wakeupneo
    Hát matula az sok idő
  • [OP]MaciLaci
    matula!
    ""az igazi megoldás egyébként a qos-ba való piszkálódás keress faq-t.....""
    Ezt meg csak ne is ajanld!!!
    Nalam is OK a limites csak szolni kell!!!
    Mit nem talasz itthon????
    De nagy buli lesz szilveszterkor
    Elore varom!!
  • matula
    pontosítás adslre 8kb/s
  • matula
    Magus: ottvan a limites dc++ felfele 8kb/sra engedélyezett a kolin és a matrixon a limit és akkor már sokkal kevésbé lassít be....
    az a baj hogy sok helyre nem engednek be vele....

az igazi megoldás egyébként a qos-ba való piszkálódás keress faq-t.....
  • matula
    más: opok: userlist megosztása a két hubon lehetséges Luke-Jr's DC Hub- al alapból vagy csak hosszú fejlesztői munka eredményeként?
  • matula
    biztos lehetne találni még jó hubot
    bocs a sok postért.....mondjuk látom ennek a topicnek már mindegy:) sőt az egész sg.hu-nak már mindegy:P
  • matula
    sok igazán jó zenét pl soulseekel fedezek fel amik a mátrixon sehol sincsenek
  • matula
    "azt nem! De minek, ott vannak a magyarok"
    ehhe:)
    kevés kevés:)

azért köszönöm a fáradtságot:)
  • matula
    apropó nemlehet a két matrixhub userlistáját megosztani?
    akkor lenne igazán használható
  • [OP]MaciLaci
    azt nem! De minek, ott vannak a magyarok
  • matula
    tudtok valami hublistát vagy fórumot ahol magyar ispket benegedő külföldi hubokat lehet találni?

:) - matula
  • wakeupneo
    Hoppá....oda nem is kell SLOT MaciLaci?? :)))))
  • wakeupneo
    Ja! Valamit kifelejtettem!

CSÓKOLTATUNK MINDENKIT!

• wakeupneo
    HÁT EZ NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ..
    Érdekes érzés...:))))
  • Reaction
    Segítsetek plz valamiért nem tom lekérni senkinek se a listáját egyik magyar hub-ról se miért van ez?