14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• eug10
    Megszereztem a Pontifex 2 hídépítő játékot. Tud valaki szerezni nekem regisztrációs kódot a programhoz, vagy hol lehet ilyet találni?
  • Mathias
    Van valahol itt egy topic Pontifex 2 néven, ahol van is link, ahonnan le lehet tölteni.
  • eug10
    köszi Süti!
  • Toltoka
    Nemtudnátok egy Direct connect linket kirakni nagyon megköszönném!edddig csak olyanokat töltöttem amiknek nem volt meg a dll fálja pls aki tud irjon emailt vagy irja ide (ha lehet ne az oldal címét)és egy jo user+jelszot hozzá
    előreis köszike
    ja és oldalamra társat várok!
  • Süti
    Bridge Builder vagy Pontifex 2 (ez már 3d-s)
  • eug10
    Hali! Tudna nekem valaki segiteni? Valami jo kis hidépítö játékot keresek,cimet vagy valamit!?
  • wakeupneo
    OHHH! Micsoda megtiszteltetés..

[00:31] *** Kapcsolódás koli.sytes.net...
    [00:31] *** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
    [00:31] <<-KingSize->> Your Ass is Banned
    [00:31] *** A kapcsolat megszakadt

Hoppá....netudok bemenni!

• zzzthunder
    hm hát én abszlut nem akartalak elküldeni, csak nagyon keményen fogalmaztál és ez sértette az önérzetemet, de harag nincs, ha megtudok többet is mint az az 1 amit írtam és jó akkor adok ha kell. Habár igazán jó hub-hoz nagy megosztás kell... de ezt majd akkor .
    Szia
  • matula
    csak egy pillanatra felszívtam magam ettől az idióta küldjünkelminenkit supergamez hozzáállástól.......pár éve még a fórumokon is rendben volt minden......ma már nemnagyon
    egyre inkább kezdem magam rosszul érezni.......megyek olvasok
  • matula
    nem sok:)
    kicsit pösze vagyok:)
  • matula
    rendben van.......innen se kerek tobbet segitseget:)
    zzz az Erre te:.... igazabol nem is neked ment hanem izbnekm......mindegy...
    en is felreertettem kicsit......neztetek mar be publikus hubra? eddig en nemszok szepet talaltam:)
    nembaj mondom elboldogulok
  • Nomád
    Szia nj!

Kicsit olvasgass lefelé is, és akkor megtudod, mit hogyan kell csinálni!
    Pl.:

"Szeretnétek tudni az aktuális magyar HUBok listáját?

A DC++ -ban válaszd a Settings -> Advanced fület, majd legalul a "Download publichublist from:" mezőbe írd be az alábbi sort.
    http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config"

...vagy látogass el a http://dcinfo.sytes.net címre.
  • zzzthunder
    így korrekt e ?
  • zzzthunder
    Ha kinyitod a szemed,és figyelmes nézed a publicus rész észreveheted azt amit keresel!! by izb
    Erre te:
    egyébként nézegettem én a matrix logot (logot mit??????)nemtaláltam semmit.....
    szépen lassan találok magamtól
    küldjünk mindenkit a francba - közösség :)
    Erre én:
    Kicsit nagyobb odafigyelést és kevesebb indulatot.
    "Ha kinyitod a szemed,és figyelmes nézed a publicus rész észreveheted azt amit keresel!!"

a DC-ben van olyan menüpont hogy Public HUB list na ezerre vonatkozott.
    amit izb írt,de te nem ezt kérdezted.

• zzzthunder
    pl GoldenAngel.no-ip.org
  • zzzthunder
    :) a figyelmes olvasás ismét kellene :)
  • matula
    tanulság........soha ne menj bele semmilyen beszélgetésbe sg fórumon..........
  • matula
    jézusom!
    kezdek kiábrándulni a bandából....
  • magus
    nem. dehat az elet kegyetlen. csak ugy mondom azert csinaltam igy mert velem is megcsinaltak. de nem fogom tobbet nyugi.
  • [OP]MaciLaci
    LOL!
    Koszi, majd bedobod! Most megy a rsz, addig nem nyulok hozza, amig el nem hal!!
    Jo partyt szilveszterre!!!
  • J.a.b.b.a
    van egy beállítás erre a problémára. A /Settings/Advanced/Use small send buffer kapcsolót pipáld ki. Talán segít.
  • kergeegér
    Sziasztok!
    A napokban indult egy új hub.
    waterwave.no-ip.org címen érhetitek el.
  • magus
    en ebbol nem akartam vitat csak megjegyeztem, hogy sokan es enis igy csinaljak. amikor nem toltok(az esetek 90%-ban) akkor tolem aztan tolthetnek.
  • zzzthunder
    erre van a limites DC külfüldi hub-okon kivágnak érte ált(a limit miatt), itt a KOLI-n és a MÁTRIX-on ADSL-esnek 8k-s limit engedélyezett.
    Ez bármelyik hubon tutira megvan vagy 100 embernek. Keresd ott.
  • Kandurex
    Lefogja a a feltöltés a sávod......ez van...
  • Nomád
    Sziasztok!

Szeretnétek tudni az aktuális magyar HUBok listáját?

A DC++ -ban válaszd a Settings -> Advanced fület, majd legalul a "Download publichublist from:" mezőbe írd be az alábbi sort.
    http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config

Ha a nemzetközi HUB listára van szükséged, írd be ugyanide:

http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config

Továbbra is várom az új és régi HUBok üzemeltetőinek jelzését, hogy a Magyar HUBlista aktualitása mindig rendben legyen!

Más...

A DC Információs Szerver továbbra is üzemel, amelyről a http://dcinfo.sytes.net címen olvashattok. A szerveren elérhető a MATRIX Network, a KOLI és a B-TEAM szabályzata, a publikus MAGYAR HUBok listája html formátumban, valamint a DC++ beállítása. Látogassátok sokan az oldalt! :-)

Jelzéseteket várom a [email protected] E-Mail címre!
  • wakeupneo
    Jólvanna...nem is gondoltam komolyan :)))
    Jah a CD-t meg majd viszem ,csak elvagyok havazva. Én okos....pedig ma voltam is arra :((
  • wakeupneo
    Szia Kilgore :))
  • wakeupneo
    Hát nemtudom....Szerintem ezzel nem mindenki van igy..(szerencsére)
    Nekem ha nagyon kell valami ,akkor keresek egy pesti lakost akinek megvan, és átkocogok érte kocsival! Nem kiszedem a megosztásom ,hogy minnél gyorsabban meglegyen! Na de vannak külömbségek ember és ember között!
    Én jódolgomban azt sem tudom már mit hol osszak meg
    Magus ha megnézed a MATRIXot, van ott egy olyan OP , "aki" nem is OP, csak egy gép, amin kinomban megosztok ott is zenéket! Mert ügye nemelég az itthoni kb 100 GB!
    SzVSz mindenkinek a saját becsületén múlik,hogy mennyit és hogy osztja meg! Na az enyém teljesen tiszta!
  • magus
    jovanna mielott megennetek, visszaraktam a 90gigát... +még egy 2 dolgot. egyetértek én azzal hogy adok is, csak neha ha nagyon kell vmi es senki sem megerto akkor elzarom. de hidd el mindenki igy csinalja. na toltsetek.
  • boss
    koszi, muxik
    nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszeru a megoldas. Probaltam mar task managerrel elohuzni a semmibol, de semmi hatasa nem volt. Elkepeszto dolgokra kepes ez winfos. :)
  • zzzthunder
    Kicsit nagyobb odafigyelést és kevesebb indulatot.

"Ha kinyitod a szemed,és figyelmes nézed a publicus rész észreveheted azt amit keresel!!"

a DC-ben van olyan menüpont hogy Public HUB list na ezerre vonatkozott.
  • matula
    egyébként nézegettem én a matrix logot nemtaláltam semmit.....
    szépen lassan találok magamtól
    küldjünk mindenkit a francba - közösség :)
  • matula
    hejesirás
  • matula
    ne bohóckodjukn, kérem
  • matula
    miről beszélsz, jóember?
  • boss
    Akkor mi van, ha XP alatt a DC ablaka eltunik, de a program tokeletesen fut, latom hogy szedi, meg adja a bite-okat? lecsereltem az exe file-t, de semmi. Tapasztalt mar valaki hasonlot? DC++, es 1.81 a verzioszama egyebkent.
  • izb
    Egyébként ha nem tetszik........:))
    a többit tudod
  • izb
    Ha kinyitod a szemed,és figyelmes nézed a publicus rész észreveheted azt amit keresel!!
  • matula
    na más külföldi hubot nem ismer senki?
    folyton csak ugyanazokat ismételgetjük 45oldalon át semmi értelme ennek a topicnak:)