14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
eug10 #3778 Megszereztem a Pontifex 2 hídépítő játékot. Tud valaki szerezni nekem regisztrációs kódot a programhoz, vagy hol lehet ilyet találni? -
Mathias #3777 Van valahol itt egy topic Pontifex 2 néven, ahol van is link, ahonnan le lehet tölteni. -
eug10 #3775 köszi Süti! -
Toltoka #3774 Nemtudnátok egy Direct connect linket kirakni nagyon megköszönném!edddig csak olyanokat töltöttem amiknek nem volt meg a dll fálja pls aki tud irjon emailt vagy irja ide (ha lehet ne az oldal címét)és egy jo user+jelszot hozzá
előreis köszike
ja és oldalamra társat várok! -
#3773 Bridge Builder vagy Pontifex 2 (ez már 3d-s) -
eug10 #3772 Hali! Tudna nekem valaki segiteni? Valami jo kis hidépítö játékot keresek,cimet vagy valamit!? -
#3769 OHHH! Micsoda megtiszteltetés..
[00:31] *** Kapcsolódás koli.sytes.net...
[00:31] *** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
[00:31] <<-KingSize->> Your Ass is Banned
[00:31] *** A kapcsolat megszakadt
Hoppá....netudok bemenni!
-
#3768 hm hát én abszlut nem akartalak elküldeni, csak nagyon keményen fogalmaztál és ez sértette az önérzetemet, de harag nincs, ha megtudok többet is mint az az 1 amit írtam és jó akkor adok ha kell. Habár igazán jó hub-hoz nagy megosztás kell... de ezt majd akkor .
Szia -
matula #3767 csak egy pillanatra felszívtam magam ettől az idióta küldjünkelminenkit supergamez hozzáállástól.......pár éve még a fórumokon is rendben volt minden......ma már nemnagyon
egyre inkább kezdem magam rosszul érezni.......megyek olvasok -
matula #3766 nem sok:)
kicsit pösze vagyok:) -
matula #3765 rendben van.......innen se kerek tobbet segitseget:)
zzz az Erre te:.... igazabol nem is neked ment hanem izbnekm......mindegy...
en is felreertettem kicsit......neztetek mar be publikus hubra? eddig en nemszok szepet talaltam:)
nembaj mondom elboldogulok -
Nomád #3763 Szia nj!
Kicsit olvasgass lefelé is, és akkor megtudod, mit hogyan kell csinálni!
Pl.:
"Szeretnétek tudni az aktuális magyar HUBok listáját?
A DC++ -ban válaszd a Settings -> Advanced fület, majd legalul a "Download publichublist from:" mezőbe írd be az alábbi sort.
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config"
...vagy látogass el a http://dcinfo.sytes.net címre. -
#3761 így korrekt e ? -
#3760 Ha kinyitod a szemed,és figyelmes nézed a publicus rész észreveheted azt amit keresel!! by izb
Erre te:
egyébként nézegettem én a matrix logot (logot mit??????)nemtaláltam semmit.....
szépen lassan találok magamtól
küldjünk mindenkit a francba - közösség :)
Erre én:
Kicsit nagyobb odafigyelést és kevesebb indulatot.
"Ha kinyitod a szemed,és figyelmes nézed a publicus rész észreveheted azt amit keresel!!"
a DC-ben van olyan menüpont hogy Public HUB list na ezerre vonatkozott.
amit izb írt,de te nem ezt kérdezted.
-
#3759 pl GoldenAngel.no-ip.org -
#3758 :) a figyelmes olvasás ismét kellene :) -
matula #3757 tanulság........soha ne menj bele semmilyen beszélgetésbe sg fórumon.......... -
matula #3756 jézusom!
kezdek kiábrándulni a bandából.... -
#3755 nem. dehat az elet kegyetlen. csak ugy mondom azert csinaltam igy mert velem is megcsinaltak. de nem fogom tobbet nyugi. -
#3754 LOL!
Koszi, majd bedobod! Most megy a rsz, addig nem nyulok hozza, amig el nem hal!!
Jo partyt szilveszterre!!! -
J.a.b.b.a #3753 van egy beállítás erre a problémára. A /Settings/Advanced/Use small send buffer kapcsolót pipáld ki. Talán segít. -
#3750 Sziasztok!
A napokban indult egy új hub.
waterwave.no-ip.org címen érhetitek el. -
#3749 en ebbol nem akartam vitat csak megjegyeztem, hogy sokan es enis igy csinaljak. amikor nem toltok(az esetek 90%-ban) akkor tolem aztan tolthetnek. -
#3747 erre van a limites DC külfüldi hub-okon kivágnak érte ált(a limit miatt), itt a KOLI-n és a MÁTRIX-on ADSL-esnek 8k-s limit engedélyezett.
Ez bármelyik hubon tutira megvan vagy 100 embernek. Keresd ott. -
#3746 Lefogja a a feltöltés a sávod......ez van... -
Nomád #3743 Sziasztok!
Szeretnétek tudni az aktuális magyar HUBok listáját?
A DC++ -ban válaszd a Settings -> Advanced fület, majd legalul a "Download publichublist from:" mezőbe írd be az alábbi sort.
http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
Ha a nemzetközi HUB listára van szükséged, írd be ugyanide:
http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config
Továbbra is várom az új és régi HUBok üzemeltetőinek jelzését, hogy a Magyar HUBlista aktualitása mindig rendben legyen!
Más...
A DC Információs Szerver továbbra is üzemel, amelyről a http://dcinfo.sytes.net címen olvashattok. A szerveren elérhető a MATRIX Network, a KOLI és a B-TEAM szabályzata, a publikus MAGYAR HUBok listája html formátumban, valamint a DC++ beállítása. Látogassátok sokan az oldalt! :-)
Jelzéseteket várom a [email protected] E-Mail címre! -
#3742 Jólvanna...nem is gondoltam komolyan :)))
Jah a CD-t meg majd viszem ,csak elvagyok havazva. Én okos....pedig ma voltam is arra :(( -
#3741 Szia Kilgore :)) -
#3740 Hát nemtudom....Szerintem ezzel nem mindenki van igy..(szerencsére)
Nekem ha nagyon kell valami ,akkor keresek egy pesti lakost akinek megvan, és átkocogok érte kocsival! Nem kiszedem a megosztásom ,hogy minnél gyorsabban meglegyen! Na de vannak külömbségek ember és ember között!
Én jódolgomban azt sem tudom már mit hol osszak meg
Magus ha megnézed a MATRIXot, van ott egy olyan OP , "aki" nem is OP, csak egy gép, amin kinomban megosztok ott is zenéket! Mert ügye nemelég az itthoni kb 100 GB!
SzVSz mindenkinek a saját becsületén múlik,hogy mennyit és hogy osztja meg! Na az enyém teljesen tiszta! -
#3736 jovanna mielott megennetek, visszaraktam a 90gigát... +még egy 2 dolgot. egyetértek én azzal hogy adok is, csak neha ha nagyon kell vmi es senki sem megerto akkor elzarom. de hidd el mindenki igy csinalja. na toltsetek. -
#3735 koszi, muxik
nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszeru a megoldas. Probaltam mar task managerrel elohuzni a semmibol, de semmi hatasa nem volt. Elkepeszto dolgokra kepes ez winfos. :) -
#3734 Kicsit nagyobb odafigyelést és kevesebb indulatot.
"Ha kinyitod a szemed,és figyelmes nézed a publicus rész észreveheted azt amit keresel!!"
a DC-ben van olyan menüpont hogy Public HUB list na ezerre vonatkozott.
-
matula #3733 egyébként nézegettem én a matrix logot nemtaláltam semmit.....
szépen lassan találok magamtól
küldjünk mindenkit a francba - közösség :) -
matula #3732 hejesirás -
matula #3731 ne bohóckodjukn, kérem -
matula #3730 miről beszélsz, jóember? -
#3725 Akkor mi van, ha XP alatt a DC ablaka eltunik, de a program tokeletesen fut, latom hogy szedi, meg adja a bite-okat? lecsereltem az exe file-t, de semmi. Tapasztalt mar valaki hasonlot? DC++, es 1.81 a verzioszama egyebkent.
-
izb #3724 Egyébként ha nem tetszik........:))
a többit tudod -
izb #3723 Ha kinyitod a szemed,és figyelmes nézed a publicus rész észreveheted azt amit keresel!! -
matula #3722 na más külföldi hubot nem ismer senki?
folyton csak ugyanazokat ismételgetjük 45oldalon át semmi értelme ennek a topicnak:)