14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#3912 CsZsolt az ace 5.0 nem tul jo!
Nekem sokkal jobban bejott a 4.1!
Ez mindent lejatszik
-
#3911 Tomcs melyen ott a pont!!!!!!!!! -
#3910 Nézőpont kérdése. -
tomcs #3908 1 ps2 jatek mar amennyire en tudom dvdimage es onmaga par giga szokott lenni szal erosen abszurd amit kersz :] -
tomcs #3907 elvileg pontosan arra valo amire mondod... ez akkor ilyen parajelenseg.. sajnos nem tudom mit tudnal meg tenni... ha nem olyan tul nagy a file probalkozz vele meg 1x jobb otletem nincs es sajna kiprobalni se tudom a vodanetemmel :( -
#3906 Plz., tud vki egy PS2 gammás hubot 1 GB share limittel?
Thx. -
#3905 Sziasztok!
egyre tobb gondom van a DC-vel! Mar az 5. file-t toltom le 99%-ig, azutan meg ad egy rollback inconsistency errort. a furcsa az, hogy folyamatosan toltotte egy user-tol, egyaltalan nem szakadt meg a letoltes. Probaltam a rollbacket a write buffer fole rakni semmi hatasa, leszedtem a file vegebol par megat, majd folytatni akartam, megintcsak ugyanez a hibauzenet. A kerdesem hogy mikor ad ilyen hibauzenetet? mit ellenoriz le a DC ilyenkor. elvileg a rollback nem arra szolgalna, hogyha abbamarad a letoltes, akkor a folytatas elott ennyit lecsippent a file vegerol, es onnan folytatja a letoltest? Udv. -
tomcs #3904 ja es visszaolvasni, visszaolvasni, visszaolvasni.. nagyon sokan olyan kerdeseket tesznek fel amikre meg ezen az oldalon vagy max 1-2 oldalra vissza megvan a valasz szal csak meg lehet erteni hogy nem szeretjuk ketnaponta beirogatni ugyanazt... -
tomcs #3903 akkor tedd azt.. miert nem valaszoltal mondjuk te meg nehany kerdest amire tudod a valaszt?
most komolyan nem lehetne abbahagyni a nev nelkuli hoborgest? ezt az egesz magyar dc-t nehany meglehetosen orult ember csinalja akik valahogy arra a perverz elkepzelesre jutottak hogy hubot inditanak csak azert hogy masoknak jo legyen.
na ha mindebbol nem esett meg le ez az egesz nem egy olyan dolog ami alanyi jogon jar, es barmifele alapja lenne annak hogy itt csak kritizalsz. mi ingyen es mindenfele ellenszolgaltatas nelkul ennyit tudunk, ha te hasonlo feltetelekkel tudsz jobbat akkor csinald ha nem akkor meg ne jarasd a szadat es legalabb a nevedet vallalnad fel.... nem is csoda hogy noname-nek is elege lett az egeszbol mert mindenki ot csesztette meg kritizalta gondolom a sajat hulyesege miatt is stb... -
tomcs #3902 kolin engedelyezve van a feltoltes lekorlatozasa 8kb/s ertekre. ezt a kolinfo.sytes.net-en talalhato limites klienssel teheted meg -
tomcs #3901 a keresesi eredmenyek udp csomagokban mennek regebbi kliensekben 1412-es porton ujabbakban 0.2-tol felfele random vagy a beallitott porton. gondolom a tuzfaladban csak a tcp van engedelyezve azert nem mukodik, ha a toltes megy aktiv modban akkor 100% hogy ez a baj esetleg az xp-s tuzfal fogja le. -
tomcs #3900 mukodni ugyan mukodik de 2 socks-os nem fog egymastol tolteni.. mint a passziv mod, szal valamelyik felnek tovabbra is aktivnak kell maradnia... legalabbis most a dc kliens igy csinalja
nem igazan ertek a socks mukodesehez, lehet hogy elvileg meg lehetne csinalni amit mondasz de dc tovabbra is normal passzivmodkent kezeli -
J.a.b.b.a #3898 Üdv!
Van valakinek tapasztalata az új 0.211-es DC++ Socks támogatásával? Ha sikerülne beüzemelni, nagyon jó lenne, mert akkor valószínűleg 2 socks-os felhasználó is tudna letölteni egymástól (ellentétben a passive móddal)
Nálam egy wingate proxy szerver fut, de csak egy HUB-hoz tudok így csatlakozni, a többinél azt mondja, hogy "A kapcsolódás Proxy szerver-hez sikertelen". Azon az egy hubon viszont teljesen jól megy minden. Próbálta már valaki más proxyval? -
#3895 Tudna nekem valaki segíteni??? DC++ ban egy ideje nem működik a kereső. Fel- Le tölteni tudok,tűzfal megy mellette. többször is feltettem ujra a programot, de semmit nem akar keresni nekem.
Mi lehet a baj? -
#3894 Noname miert??????????
Pedig Jo kis HUBod volt!
Telleg sajnalom!
Azert koszi minden user neveben a belefektetett munkat! -
netuddki #3892 http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
ezt írd be a settings/downloads/public hublist url helyére és frissítsd a hubokat!
mikor bejöttek a hubok ott leszen mellettük a kötelező megosztások is ! ... (:-)
gúdlakk -
#3891 Eltudnátok mondani az összes HUB címét? És hogy melyiken mennyi a megosztás... -
#3890 még mielőtt megszólna valaki:
MATRIX 9GB
KOLI 10GB -
#3889 Nem tudom, hogy hanyas verziójú DC-t használsz, és azt se, hogy magyar, vagy angol. De azért megpróbálom érthetően leírni:
-Megosztás: file-> settings-> sharing fül itt van egy olyan gomb hogy: add folder /itt tudod megosztani a fileket, könyvtárakat/ az hogy hány GB legyen, az szinte minden hubon más. pl.:MATRIX 10GB, KOLI: 9GB.
-Slot:= fel/le-töltési szál. Szintén a Sharing fülön kell beállítani: Upload slots: 3/hub.
Ezeket a beállításokat DC++ 0.18-ra értsd !
Remélem hogy tudtam segíteni... -
tomcs #3888 van benne olyan hogy split file na az nem tudom hogy van magyarul de az elso menuben van. ott alapban floppy meret van azt atirod kb 1megaval kevesebbre mint a file aztan elinditod es a kapott filet visszanevezed avira vagy ami volt (pl 350 megas valami.avi -> 349 megas valami.000 meg 1 megas valami.001 meg valami.crc na a crc meg a 001 nem kell az eredeti avi sem kell hanem a valami.000-t atnevezed valami.avi-ra) -
#3885 Bocs!
Biztos igazad van, én csak jót akartam.... -
#3884 Bocs!
Biztos igazad van, én csak jót akartam.... -
tomcs #3883 akkor masnak is mondom ne terjesszen marhasagot.. ha hiba van a filmben amit divfix-el kell javitgatni akkor a film mar nem lesz pontosan ugyanaz es akkor ott vagyunk hogy a vegen 10 embernek 10 fele van es nehogymar folytatnio lehessen egymastol :((( valahogy az ilyen marhasagok eszmeletlen modon tudnak terjedni, az se tudom pl ki talalta ki hogy win reinstallhoz formazni kell a winyot... de valahogy mindig a rossz megoldas marad meg az emberekben :( -
#3882 figyi: amit leírtam az nekem mind működik !
és még valami: pont a KOLI-n hallottam ezekről ! -
tomcs #3881 nanana... aze ne gyartsunk mar ilyen hibas fileket
rollbackot nagyobbra mint a write buffer
az a tuti akkor soha nem lesz 1 db hibas filed sem. gyorsabb kapcsolatnal meg 30-40k veszteseg nem veszes... elolrol kezdeni meg semmit nem kell, max ha mar rossz akkor win commanderrel visszanyesni belole 1 kicsit. szal ha nem tudod inkabb ne mondd.. ha valami nem vilagos keress meg a kolin talan ma este leszek
-
#3880 Koszi. mukodik. -
#3879 1.) ha filmet töltöttél, akkor a Rollback-et állítsd 4096 helyett, 0-ra. ha leszedted akkor nem árt a filmnek egy divfix.
2.) ha nem film, hanem valami más, akkor próbálkozhatsz a Rollback nagyobbra állításáva. (arra figyelj, hogy ez a szám 1024 többszöröse legyen)
3.) ha ezekkel a beállításokkal sem tudod folytatni, akkor sajna előről kell kezdeni.
Remélem mindent jól írtam, nekem ezek be szoktak jönni.
sok sikert -
#3878 Sziasztok!
lenne egy gondom, megpedig az hogy nem tudom folytatni a letoltest egy-ket file-nal DC-n. A kovetkezo tortent: toltottem a filokat, kozben a gepem valamiert restartolta magat, talan elege lett az XP-bol , nemtom. Amikor mondom neki, hogy toltse le akkor kiirja hogy Download, aztan 1 sec alatt abbahagyja. Szoval gondolom megserulhetett a file, es nem tudja folytatni. Kerdesem hogyan lehetne valahogy elerni hogy foltassa a letoltest? Mit kell csinalni ilyenkor? Nincs kedvem 400Megat ujra letolteni.
Udv
BaLi -
#3877 Asszem 1 picit hamarabb iteltem, mint kellett volna!!
Ezert minden erintettol elnezest kerek!!!!
BOCSI!!! -
[10:36] *** Connecting to koli.sytes.net...
[10:36] *** Connected
[10:36] <<-KingSize->> Your Ass is Banned
Ugy tunik ez mar vegleges:))))
Meg jo, hogy a tobbi HUBon ertelmes OPok vannak:)))
Mondjuk en vagyok a f@sz, hogy foglalkozok vele -
#3871 Hi all!
A problémám az, hogy el sem indul a DC++ 0.211. Szüttyög erősen, majd a WinXP kevés memóriát jelez, (256MB +768MB virtual), a DC++ meg aszondja csá. A fura, hogy az első inditásnál nem volt gond, bekonfigoltam, 2 percig szedtem valamit, majd ezután halt be.
Valaki hasonló problémával?
Kösz. -
#3869 Most mé? Lehet, hogy valami izgalmas lotr2 linket tudott volna mondani....."DC nincs Warez"..ahamm....nincs...tényleg nincs :((( -
#3867 A Direct Connect topicban nem warezolunk!
Hányszor keljen még elmondani! -
mahakala #3865 Üdv! txt.-ből tudok srt.-t csinálni????
-
#3864 Fizetos FTP:))
A
wishmaster.no-ip.com on akar nalam, akar meg 1 par embernel +talalod:)))
jo toltogetest!
Jah, van meg aliG, red dragon dvd rip (nem screener)
-
#3863 Nem láttam az Nforce-on.....Honnan? :)) "nekemiszkell kicikém meg drágaszágom" -
#3860 amugy +neztem, offline uzik nem voltak kilove!
Rirugtam magam, a Guardian gyonyoruen jott!
Ja, van LOTR2 DVD ripem:)))))))))))))))))))))))) -
#3859 Kész......Király vagy LINDA!! -
tomcs #3858 offline uzik kilove.... azert egyszer elolvashatnad a szabalyzatot.. -
#3857 Joccakat!!!!!!!!!