14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#3971 hogy lehet kitorolni azokat maiket regen kerestem?
nem szeretnem hogy lassak, ha legorgetik a menut -
#3970 Azt csak alap szinten ismertem, de itt a hubok emberekrol futnak, tehat a manust kell lekapcsolni ahhoz, hogy lealljon a hub, nem?
alapvetoen erre is jo a no-ip.....
Hat, de igazad van! A minel tobb user a lenyeg, es hogy a user jol erezze magat:)))))) -
Zivos #3969 En nem tettem. Mar az nem tetszett, hogy 4X meret. Aztan install. Az eddigi beallitasok, felejtosek, ha kilepsz, akkor is megy tovabb (miert?), stb ... Marad DC++ 021, az legalabb normalis. -
crx #3967 Hu ez jol jött épen meg szeretem volna kérdezni hogyan is müködik tegnap este kisérletezgetem de igy már valoszinüleg könyebb lesz.
Köszönet. -
#3965 MaciLaci ebben sajnos tévedsz :( Nem kell "oposítani 1 ellenőrt ahoz, h bezárjanak valamit. Én használtam az Audiogalaxyt, és éppen full albumot töltöttem, mikor végleg bezárták.
Az igaz h lényegesen magasabb volt a felhasználók száma, de ott is csoportok működtek. Egyenlőre nem azon kellene gondolkozni, hogy mi lesz ha nem lesz DC, hanem használjuk ki a lehetőségeket amennyire csak lehet -
#3964 RONESZ....dereng valami??? KI A FX AZ a RONESZ??? -
#3963 Neo a film iras/nezes is illegalis! Nem csinalod???
Jah, kazaa is illegal, megis megy:)))))))))
A nicket + pont arra talaltak ki, hogy ne az igazi neveddel legy:DD es amig nem oposit vki 1 ellenort, addig nem lehet gaz -
#3961 OKÉS! csak azt meg nem mi irattuk..
Ennyi eszem nekem is van..:)) -
#3960 Egyetértek wakeupneo-val, erről a "hatóságok" már régen tudnak max békénhagyják a usereket. :) Amíg van kazaa stb. többmilliós táborral, addig kisebb gondjuk is nagyobb lesz egy akár 1000-2000 fős társaságnál (legalábbis szerintem, én bízom benne). Max ha tiltott dolognak nyilvánítják majd ezt az egészet, beindulnak a privát hub-ok, limitált létszámmal és ajánlásos bejutással. :) -
#3958 Ebben igazad van, én a wc-n szoktam, ott meg nincs szél :)
Viszont az , hogy nincs jogi alapja, nemjelenti azt,hogy TILOS. És amig ilyen tiltás nincs ,addig a hubok mennek. Majd ha lesz ,akkor kell vakarózni! Bár én sem örülök a cikknek, de ha már a terminálon ott van,nemhiszem,hogy gond lenne, ha a userek is elolvanák! Hiszen ez a fórum kb erre van. (vagy nem) -
#3956 -
#3955 Addig ,mig nemnyilvánitják illegálisnak ,addig nemhiszem,hogy a BSA vagy bármi más ebben kárt tudna tenni! Ha pedig illegálisnak nyilvánitják,megigérem,hogy a MATRIX lesz az első, ami OFF-ba megy....
Mert azért csücsülni én sem fogok!
Megnyugtatásként: Jelenleg nem tartozik semilyen "imádott hivatal" körözött eseményei közé...
Addig pedig amig ez igy van szerintem mehet bármi....Ez a dolog már igy is túlnötte magát mindenen, és hidd el , hogy tudnak róla,max nincs hiszti.. -
#3949 http://www.terminal.hu/newsread.php?id=06204601034815
-
crx #3948 Köszönöm. Innen már tölthetö. -
#3946 Egy olyan számítógép ami mögül csatlakozol a netre. -
#3945 Nincs rá szükséged szerintem, ha most mükszik nálad a DC -
#3943 Pont lázadásra szítás ment....+ az OP-ok szerettek volna mindenkit megvendégelni pár üveg sörrel! :))) -
#3942 Felhívnám a figyelmet a userek számára is !!
-
#3941 Wow, tobb a le, mint a fel?
Ilyen nekem meg soha nem volt!!!
Atlag napi 13-15 G a forgalmam, abbol tobb, mint 10 mindig fel:))))
A DC szepsegei! -
#3940 Egy szép pillanat...
http://xyz.uw.hu/hub.jpg -
#3939 Jah!
Fontos!
csinaltam a userek szamara 1 gprs connectos dc++t
remelem jol muxik, a testek alatt kiraly volt!
akit erdekel az leszedheti a http://www.tar.hu/wish-hub cimrol!
extra kent van benne bix is, mint connection type!!
remelem segit valamennyit
-
#3938 a sima!
most bcdc 0.2 t hasznalok az tok OK
-
crx #3937 Letölteni az oldalrol nem igazán engete ezért kérdem hogy esetleg valahová fel tudnád e tölteni? -
crx #3936 Helo! A programot fel tudnád valahová tenni mert nekem is szükségem lenne valami hasonlora hogy a Http proxit ki tudjam használni DC re. -
#3935 Már megint tele van a Matrix :(( -
#3934 DC++ 0.22 -
tomcs #3933 helyett itt: ez mar talan jol van linkelve -
dulloder #3928 hai, tudtok olyan HUBokat, ahol audio cuccost lehet leszedni? (Atmosphere, Virtual Guitarist, stb..)
Elore is koszi! -
tomcs #3925 ezt ne tolem kerdezd nalam ezzel a vodanettel nem kap valami nagy strapat :]]]] amugy melyik fagyott szet a limites vagy a sima? most nezem a changelogot volt benne bugfix is.... -
#3924 Tomcs, stabilabb, mint a 211??
Mert az nalam allandoan szetfagyott!
-
tomcs #3922 most latom csak.. pont atcsusztam "holnapra" :]]]]] -
tomcs #3921 hogy legyen egy jo hir is mara... dc++ 0.22 kijott, magyaritas hozza:
link
-
#3920 Nem is Te lettél volna ha nem szólsz be.. :DD -
mocza #3919 Köszi
Már nézem is -
J.a.b.b.a #3918 http://dchun.hq.hu/ -
J.a.b.b.a #3917 Igen én is úgy látom, hogy a DCvel nincs különbség a passive és a socks között. Elvileg a proxys megoldás előnye az lenne, hogy a tűzfal mögötti gép is elérhetővé válik. Pl az ICQ esetén is csak proxy-val tud két nem direkt internet hozzáférésű gép összekapcsolódni (file küldés, telefon)
Reméljük, hogy pár éven belül elérkezik oda a DC :) Mindegy, azért még mindig ez a legkirályabb letöltő cucc!! -
mocza #3916 tudna valaki mondani egy helyet a DC vel kapcsolatban, régebben olvastam róla de nem emlékszem a pontos címre.
Leirás-hogy műxik-letöltés stb.
köszi
Mocza -
#3915 LOL a duma..:))) -
#3914 Dehogy haver , ez már régen nem azért van....
Ezt te sem gondolod komolyan szerintem...olvass vissza ,megtudod mi az értelme ennek.. -
#3913 FIGYELEM! A mai naptól a slot/hub arányok a Matrix Hubon a következő képpen módosulnak:
56kbps , GPRS és ISDN kapcsolatnál a minimum és maximum slotok száma 1 lehet.
DSL kapcsolatnál a hub-onként minimum 2 slot szükségek de maximum 6 lehet . A feltöltése sebességet minimum 8k-ra lehet beállítani
Chello-nál hub-onként 3 slot szükséges de maximum 9 slot lehet. A feltöltése sebességet minimum 10k-ra lehet beállítani.
Cable kapcsolatnál hub-onként minimum 3 slot szükséges de maximum 15 lehet. A feltöltése sebességet minimum 24k-ra lehet beállítani.
T1-es kapcsolatnál hub-onként 6 slot szükséges de maximum 30 slot lehet. A feltöltése sebességet minimum 200k-ra lehet beállítani.
T3-as kapcsolatnál hub-onként minimum 8 slot szükséges de maximum 40 slot lehet. A feltöltése sebességet minimum 500k-ra lehet beállítani.