14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Csori
    A B-Team teljes erőbedobással képes ismét működni, bocsi mindenkitől aki jönni akart de nem tudott .
    Köszönet Neonak mindenér !!!
  • wakeupneo
    Jah és a MATRIX teljes kapacitással üzemel már..
    MAX. 1300
    Ezt el is felejtettem, pedig ezért nyitottam ki a topicot :))
  • wakeupneo
    Nemérhető el, mert a link igy nemteljesen igaz..

Hiszen minden hubnak a saját szabályzatát nemtehetjük fel a DCHUN.HQ.HU-ra... Kicsit furán nézne ki...Azokat az infokat a MAGYAR HUBok címeinél lehet megtalálni!
  • wakeupneo
    A Matrix-Hub tecnikai okok miatt ideiglenesen szünetel! Még a mai nap folyamán újra menni fog! Addig is türelmeteket kérnénk!
    Annak, aki kitette a szabályzatot és a címeket tartalmazó oldalakat köszönöm! Nagyon jó 5letnek tartom!
  • Klon
    igen!
    épp ideje volt a szabályzat kiírásának !!
  • Csori
    Az infot, és a szabályzatot bárki rakta fel NAGY ÖTLET VOLT !!! Nekem tetszik .
    Aki még így is meg fogja kérdezni, h mit merre talál annak már innen nem is kell továbbmennie
    Köszi az elkövetőnek .
  • The Garrett
    ennek örülök:) mármint akkor nem csak én nem tudok connectelni? LEnne valami uj szabály amiről még nem tudok, vagy csak simán le vagyon állva?
  • Csori
    Sajna ez néha előfordul, h belépéskor kidobja a BOT, h : Az IPéd BANNOLVA . De ezt "általába" olyankor szokta ha kilépsz és rövid időn belül akarsz visszacsatlakozni .
    Sztem ez valamiféle "védelem" lehet a bentlévőknek, h akik csak lopkodni járnak be a HUBokra azok ne tudjanak ugrálni ki/be . [Legalábbis nagyon így fest a dolog]
    Nekem is előfordult már (nem csak a Matrixon) de vártam 20 - 30 percet és eltűnt ez a szöveg ... bejutottam
  • Bruce Lee
    ezt a dolgot nekem is szóvátették nemrég (lehet hogy te voltál? :)), hogy miért chello-stol szedek le.. bizisten nem tőle kezdtem el leszedni, hanem teljesen mástól, de én elmentem aludni, a progi dolgozott, és mikor az illetőről lepottyantam, a progi automatikusan váltott más forrásra - pont egy chello-sra. Elhiszem hogy idegesítő és én szándékosan nem töltenék rólatok, de a ezzel most akkor mit kezdjen az ember? :)
  • Kandurex
    Hát az isten tudja de nekem jobban bejött a régi logód --- keresés?
  • wakeupneo
    Kircsi az is.....
    Láttam nagy a stilusváltás, hát én is cseréltem már .. :))
    Ha bentvagy akkor okés..
  • Klon
    Jó lett a logód !
    az enyém hogy tetszik ?
  • Klon
    SZASZ NEO !
    Nem tudom mi lehetett a bibi, de már benn vagyok.
    THX
  • wakeupneo
    Klón nemtudom mi lehet a baj, de keress mailben dobd át az IPédet azért, hátha.....
    Utánna kukucs..
  • wakeupneo
    Jaj ,de furcsa a stílusod! Remélem a MATRIXra ezzel nem is jutsz be mostanában!
    Mintha ,az előfizetésed nemműködne... kb úgy adod elő...
    Érdekes...
  • fluga
    mi a rák fasza van a mátrixxal meg a kolival?? egyikre sem lehet csatlakozni.
    a mátrix kiírja, hogy a keresés csak active módban működik, oszt disconnected.
    a koli: meg vagy full vagy connection refused by target machine. elmondaná vki hogy mi folyik itt???
  • Klon
    Matrixos OP-op ezt miért kaptam:
    [00:08] <<> > Az IPéd BANNOLVA !
  • Nomád
    A Waterwave limitje "már" kijavítva a http://dchun.hq.hu-n, valamint a DC Information Serveren is! Azé' please egy mail az ilyen javítási igényekről a [email protected] címre! THX
  • wakeupneo
    Nem , még mindig nem sajnos...
  • Kandurex
    Ciao! Jó már a keresés?
  • kergeegér
    A waterwave hubon 3G a limit már.
    A dchun oldalon még nincs frissítve. Ott még 1G látható.
    a cím: waterwave.no-ip.org
  • kergeegér
    Kis leállás után újra megy a hairceg.no-ip.org .
  • [OP]MaciLaci
    Hat, mind2toke nagyon kiraly!!!!
    Amint lejjebb megy a masnapossagom
    en is probalok vmit osszehozni:DDDDDDDD

Tannhauser:::::::::::::
    nem koleszos vagy?
    ott szokott IP duplazas lenni!!!
  • Klon
    regisztrálni kell magad, és ha ez megvan, csak utána tudod a logot feltölteni
  • Klon
    én meg azért cseréltem le, mert untam a régit..
  • Csori
    A te logod is jó Klón
    Én azé cseréltem le a sajátom, h felzárkózzak
  • Csori
    Köszi Maci
    Asszem ez nekem is jobban tetszik mint a régi
  • netuddki
    aham......
    háát én nem értek azokhoz.... még csak nem is láttam üket :(a ps-t viszont ösmerem
  • Klon
    én a Photo Shop-ot, és az Ulead Gif Animator-t használtam..
    Ja, és a legfontosabbat: Print screen-t
  • netuddki
    szuper !
    mivel lehet ilyeneket csinálni?
  • Klon
    és az én új logóm hogy tetszik ???
    mert nekem nagyon...
  • [OP]MaciLaci
    Csori!
    Allat az uj logod!!!!!!!!!
    Nagyon kiraly!!!!!!!
    Ja, akar hozzank is befer:: csak 500mb a minimum:DD
  • Zivos
    Szerintem ha ilyesmit teszel ki, akkor nagy lesz a forgalmad. Ahogy En eszrevettem, majdnem mindenkinel filmek vannak, az meg a kutyat - na jo Engem - nem erdekli. Nagyok gyorsan osszejon beloluk a limit. Viszont regebbi cuccok senkinel nincsenek, max keresre.
  • netuddki
    hmmm..... nálam most is megyen
  • netuddki
    yahhh.
    onnan + lecibálsz némi stuffot és usgyi a mátrixra
  • 1netező
    Ennyivel már jó vagy a B-team-re, meg Speeedy-re is. :) Ez egy jó kiindulási alap.
  • Csori
    Mind1 mit pakolsz fel enit, tégy belátásod szerint
    Csak olvasd el lécci a szabályokat : http://dchun.hq.hu/
    Ha pl. a Matrix szabályait olvasod és azokat betartod akkor sehol nem lesz gondod a megosztásod miatt .
    A 3GB megosztásoddal pedig beférsz pl. a B-Teamra . A címét szintén megtalálod a http://dchun.hq.hu/ -n
    Sok sikert a kapcsolodáshoz

• Bruce Lee
    Sok HUB van ahova igen, lista:
    http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm

Meg ha elinditod a progit, a "http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config" alapján kiírja a címeket, és mellettük ott van mindegyiknál asszem hogy mennyi a minimum megosztás.
  • Hedgehog
    Ahoj! Macintoshos klienst hasznalok, es abban nem talaltam ilyesmit. De a /away tokeletes lesz, koszonom!
  • ceas
    Valaki nem tudná elmagyarázni nekem, mi ez az időtúllépés. Megszakadt egy letöltésem, és órák óta, nem tud visszakapcsolódni, csak ezt írja ki folyamatosan, hogy időtúllépés, pedig slot-ja is van az illetőnek, és előtte jött rendesen a cucc.