14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#4196 A B-Team teljes erőbedobással képes ismét működni, bocsi mindenkitől aki jönni akart de nem tudott .
Köszönet Neonak mindenér !!! -
#4195 Jah és a MATRIX teljes kapacitással üzemel már..
MAX. 1300
Ezt el is felejtettem, pedig ezért nyitottam ki a topicot :)) -
#4194 Nemérhető el, mert a link igy nemteljesen igaz..
Hiszen minden hubnak a saját szabályzatát nemtehetjük fel a DCHUN.HQ.HU-ra... Kicsit furán nézne ki...Azokat az infokat a MAGYAR HUBok címeinél lehet megtalálni! -
#4192 A Matrix-Hub tecnikai okok miatt ideiglenesen szünetel! Még a mai nap folyamán újra menni fog! Addig is türelmeteket kérnénk!
Annak, aki kitette a szabályzatot és a címeket tartalmazó oldalakat köszönöm! Nagyon jó 5letnek tartom!
-
#4190 igen!
épp ideje volt a szabályzat kiírásának !! -
#4189 Az infot, és a szabályzatot bárki rakta fel NAGY ÖTLET VOLT !!! Nekem tetszik .
Aki még így is meg fogja kérdezni, h mit merre talál annak már innen nem is kell továbbmennie
Köszi az elkövetőnek . -
#4186 ennek örülök:) mármint akkor nem csak én nem tudok connectelni? LEnne valami uj szabály amiről még nem tudok, vagy csak simán le vagyon állva? -
#4185 Sajna ez néha előfordul, h belépéskor kidobja a BOT, h : Az IPéd BANNOLVA . De ezt "általába" olyankor szokta ha kilépsz és rövid időn belül akarsz visszacsatlakozni .
Sztem ez valamiféle "védelem" lehet a bentlévőknek, h akik csak lopkodni járnak be a HUBokra azok ne tudjanak ugrálni ki/be . [Legalábbis nagyon így fest a dolog]
Nekem is előfordult már (nem csak a Matrixon) de vártam 20 - 30 percet és eltűnt ez a szöveg ... bejutottam -
#4184 ezt a dolgot nekem is szóvátették nemrég (lehet hogy te voltál? :)), hogy miért chello-stol szedek le.. bizisten nem tőle kezdtem el leszedni, hanem teljesen mástól, de én elmentem aludni, a progi dolgozott, és mikor az illetőről lepottyantam, a progi automatikusan váltott más forrásra - pont egy chello-sra. Elhiszem hogy idegesítő és én szándékosan nem töltenék rólatok, de a ezzel most akkor mit kezdjen az ember? :) -
#4182 Hát az isten tudja de nekem jobban bejött a régi logód --- keresés? -
#4181 Kircsi az is.....
Láttam nagy a stilusváltás, hát én is cseréltem már .. :))
Ha bentvagy akkor okés.. -
#4180 Jó lett a logód !
az enyém hogy tetszik ?
-
#4179 SZASZ NEO !
Nem tudom mi lehetett a bibi, de már benn vagyok.
THX -
#4178 Klón nemtudom mi lehet a baj, de keress mailben dobd át az IPédet azért, hátha.....
Utánna kukucs.. -
#4177 Jaj ,de furcsa a stílusod! Remélem a MATRIXra ezzel nem is jutsz be mostanában!
Mintha ,az előfizetésed nemműködne... kb úgy adod elő...
Érdekes...
-
#4176 mi a rák fasza van a mátrixxal meg a kolival?? egyikre sem lehet csatlakozni.
a mátrix kiírja, hogy a keresés csak active módban működik, oszt disconnected.
a koli: meg vagy full vagy connection refused by target machine. elmondaná vki hogy mi folyik itt??? -
#4175 Matrixos OP-op ezt miért kaptam:
[00:08] <<> > Az IPéd BANNOLVA ! -
Nomád #4174 A Waterwave limitje "már" kijavítva a http://dchun.hq.hu-n, valamint a DC Information Serveren is! Azé' please egy mail az ilyen javítási igényekről a [email protected] címre! THX -
#4173 Nem , még mindig nem sajnos... -
#4172 Ciao! Jó már a keresés? -
#4171 A waterwave hubon 3G a limit már.
A dchun oldalon még nincs frissítve. Ott még 1G látható.
a cím: waterwave.no-ip.org -
#4170 Kis leállás után újra megy a hairceg.no-ip.org .
-
#4168 Hat, mind2toke nagyon kiraly!!!!
Amint lejjebb megy a masnapossagom
en is probalok vmit osszehozni:DDDDDDDD
Tannhauser:::::::::::::
nem koleszos vagy?
ott szokott IP duplazas lenni!!!
-
#4166 regisztrálni kell magad, és ha ez megvan, csak utána tudod a logot feltölteni -
#4164 én meg azért cseréltem le, mert untam a régit.. -
#4163 A te logod is jó Klón
Én azé cseréltem le a sajátom, h felzárkózzak -
#4162 Köszi Maci
Asszem ez nekem is jobban tetszik mint a régi -
netuddki #4161 aham......
háát én nem értek azokhoz.... még csak nem is láttam üket :(a ps-t viszont ösmerem -
#4160 én a Photo Shop-ot, és az Ulead Gif Animator-t használtam..
Ja, és a legfontosabbat: Print screen-t -
netuddki #4159 szuper !
mivel lehet ilyeneket csinálni? -
#4158 és az én új logóm hogy tetszik ???
mert nekem nagyon... -
#4157 Csori!
Allat az uj logod!!!!!!!!!
Nagyon kiraly!!!!!!!
Ja, akar hozzank is befer:: csak 500mb a minimum:DD -
Zivos #4156 Szerintem ha ilyesmit teszel ki, akkor nagy lesz a forgalmad. Ahogy En eszrevettem, majdnem mindenkinel filmek vannak, az meg a kutyat - na jo Engem - nem erdekli. Nagyok gyorsan osszejon beloluk a limit. Viszont regebbi cuccok senkinel nincsenek, max keresre. -
netuddki #4155 hmmm..... nálam most is megyen -
netuddki #4153 yahhh.
onnan + lecibálsz némi stuffot és usgyi a mátrixra -
#4152 Ennyivel már jó vagy a B-team-re, meg Speeedy-re is. :) Ez egy jó kiindulási alap. -
#4151 Mind1 mit pakolsz fel enit, tégy belátásod szerint
Csak olvasd el lécci a szabályokat : http://dchun.hq.hu/
Ha pl. a Matrix szabályait olvasod és azokat betartod akkor sehol nem lesz gondod a megosztásod miatt .
A 3GB megosztásoddal pedig beférsz pl. a B-Teamra . A címét szintén megtalálod a http://dchun.hq.hu/ -n
Sok sikert a kapcsolodáshoz
-
#4149 Sok HUB van ahova igen, lista:
http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
Meg ha elinditod a progit, a "http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config" alapján kiírja a címeket, és mellettük ott van mindegyiknál asszem hogy mennyi a minimum megosztás. -
#4147 Ahoj! Macintoshos klienst hasznalok, es abban nem talaltam ilyesmit. De a /away tokeletes lesz, koszonom! -
ceas #4146 Valaki nem tudná elmagyarázni nekem, mi ez az időtúllépés. Megszakadt egy letöltésem, és órák óta, nem tud visszakapcsolódni, csak ezt írja ki folyamatosan, hogy időtúllépés, pedig slot-ja is van az illetőnek, és előtte jött rendesen a cucc.