14341

A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!

DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu

• Zivos
    Mikor jatszotok. Most voltam fenn voltunk vagy 10-15 -en.
  • Csori
    a HUBok futnak, csak tartalék címen . Már amelyiknek van tartalék címe máshol .
    A B-Team pl. a bteam.freeftp.org on elérhető .
  • Demon
    Mi a címe a Whismaster HUB -nak ?
  • Nomád
    FIGYELEM!!!! Nem megy a No-IP Domain szolgáltatás. (08:36) Csatlakozáshoz használjátok a matrix.tx.hu címet!!! Jelezni fogom, ha megint megy a domain szolgáltatás a no-ip-nél. Thx
  • 1netező
    Biztos színvak analfabéták! :)))
  • wOlkOw™
    pedig igaz a kérés......
    és sokan még ezt a randa
    piros szint sem érzékelik....:))))
  • 1netező
    Ez a piros felirat kib*ssza a szemem. :)
  • wOlkOw™
    Kenwood mivel alkottad a logod.nekem teccik nagyon:)))
  • wOlkOw™
    Yess Ez megmarad...!!!!!!!
  • [OP]MaciLaci
    Igen jo teamplay volt, van es remelem, hogy lesz is:)))
  • [OP]MaciLaci
    Nah, azert az erdem messzze nem csak az enyem, es orulok, hogy osszedolgozhattunk!!!
  • wOlkOw™
    EzT a tettet [OP]macilacival együtt csináltuk...jártunk utána rendesen és
    megérte..lett eredménye:)))
    Ez már tényleg a "kishubok"közötti team munka:)))

• wOlkOw™
    Sziasztok....Alex ne érezd magad rosszul,te igazán sokat tettél a balinkoért ösztönöztél rá,hogy folytassam,pedig már ott voltam bezárom..
    Ellehetetlenített a chello a korlát végett. 64/64kb/sec futtattam a balinkot amiért gondolom nem voltam normális!!!de mást nem tudtam csinálni.Te igazán sokat segítettél,tudod mire gondolok:)))))) még annak ellenére is megmaradt fullon az userszám,hogy korlátoznom kellett a hubot....ez is segített..én hobbyként csinálom, az userokért...De lassan nem tudom elviselni.hogy van egy két emberke aki téged támad...Pedig te tanítottál arra,hogy ne szoljak,maradjak csendbe...de ami sokk az néha SOKK Én melletted vagyok mint ahogy mindig is melletted voltam...(emlékezz a régre)....:))))

• [OP]MaciLaci
    Kenwood, licenszjogok???
    LOL
  • KenWood
    Hmm...:))De jóó megy a logóm!!!:DD
  • oroy
    aki beirta fenti a cimeke ki is probalhatta volna hogy mit ir be. "http://dchun.go.ro/elements/" az nem jo!, normalisan ez a cim http://dchun.go.ro

• KenWood
    A Speedy Hub is megy!!!Igaz most még 500 user a max, de azt is meg kéne tölteni....
    speedy.dyndns.info:1666
  • wakeupneo
    Nah jó csak vicceltem :)))) De majd az igazságot ugyis megtudod olyan 1000 usernél....remélem minnél elöbb meglesz!
    BALINKO-nak ugyan ezt! Örülök neki wOlkOw hogy sikerült hamarabb ,mint amit én tudtam volna! :)
  • [OP]MaciLaci
    A BALINKO A : balinko.no-ip.org:10001
    a
    WISHMASTER A : wish-master.no-ip.com:10002 CIMROL FUT!!!!!!!!!!!!!!!!!! KERLEK EZT TEGYETEK BE A KEDVENCEKBE!!!!!!!!!!!!!!!
  • [OP]MaciLaci
    Linux:
  • wakeupneo
    Maci lemaradtunk!
    Nálunk most csak 1200! Hogy csináltátok?
  • [OP]MaciLaci
    http://dchun.go.ro/elements/
    ::::
    Nu exista fisier index
  • [OP]MaciLaci
    EL SEM HISZEM!!!

wish-master.no.ip.com:10002

megy vegre valahara!!!!
    ropke 2000 user a limit, nem toltenetek fel???
  • wOlkOw™
    Sziasztok....Jóreggelt:)))) új címünk..

balinko.no-ip.org:10001 figyeljetek a portra !!

170 user 4.39TB..gyertek sokan van hely...sziasztok
  • wakeupneo
    Nagyon örülök, hogy ilyen jól elszórakozol, csak számomra unalmas már ,hogy nemtudtok mivel foglalkozni ,mint a MATRIX-al....
    "csendben ,békében ,egymásmellet"
    És képzeld ,már megy a kereső mind a 2 hubon..
    Biztos valamit visszakapcsoltam, vagy kapcsoltunk..
    Ejtsétek már a matrix témát.. köszi
    Szerintem mindenki azzal foglalkozzon ,ami a sajátja. Én ezt teszem, de a szomszéd úgylátszik nembírja ki!
  • tomcs
    "A MATRIXon jelenleg azért nemmegy a keresés,mert a tűzfal , ami mögött a gép van, nemengedélyezi jelenleg! Valószínüleg amint lehet, az eredeti helyzet áll majd vissza ott is, csak ezzel akérdéssel én nemtudok foglalkozni, mivel nincs rá jogosultságom!
    Ha valaki kicsit elgondolkodik azon, hogy a B-team és a MATRIX egy helyen vannak, és egyiken sem megy a kereső PASSIV módban, talán rájön, hogy nem kivan kapcsolva, hanem egyszerüen nem működik."

megis milyen okbol szurne ki egy altalanos celu tuzfal a tcp adatfolyambol a "$Search Hub"-tol a "|" karakterig tarto reszeket????? ugy hogy az adatfolyam tobbi reszet meg atengedi? tudod te is meg tudom en is hogy nem teljesen mondtal igazat abban a kis reszben amit fent ideztem.. de ha egyszer nem mondtal igazat milyen jogon veszed magadra?
  • tomcs
    "Vajon miért?" :)))))))))
    valoszinuleg ha minden nap elmondtam volna ketszer akkor kinn is lenne.... talan azert nincs ott mert az hogy http://kolinfo.sytes.net ide legkozelebb 3 oldallal hatrebb van megemlitve a forumban... nem baj neo vegulis hot jol elvagy az egoddal en meg hot jol szorakozom.....
  • [OP]MaciLaci
    wishmaster.no-ip.com!!!!!!!!!!!!1
    EZ TUTI MEGY!!!!!!!!!!!!!!!!!
    BOCS A KAVARODASERT!!!!!!!!!
  • [OP]MaciLaci
    EZ NEM MEGY VMIERT, MOST HOGY MIERT?????
    ERTI VKI A NO IPT????????
    Joccakat!
  • [OP]MaciLaci
    BOCSI, HULLA FARADT VAGYOK:)))

wishmaster.no-ip.com VAGY!!!!!!!!!

• [OP]MaciLaci
    RERE!!!!!!!!!!!!!!!!

A -=WISHMASTER=- IS 100 MBIT/S VONALROL FUT!!!!!!!!
    VARUNK MINDENKIT SOK SZERETETTEL:::
    wishmaster.no-ip.com VAGY!!!!!!!!!
    wishmaster.no-ip.org:10002
  • wOlkOw™
    Jóestét mindenkinek kellemes estét v éjszakát kívánok!!!! A balinko hub új T3_s 100mb/sec_s szerverre került--> balinko.no-ip.org:10001 a portra figyeljetek oda így komplett...és várunk mindenkit szeretettel !!!!!!!

Hál istennek,hogy kikerült a hub a chello korlát alól !!!!!Már gondolkoztam rajta,hogy bezárom,de nem!!!Sok utánajárás és help végett megoldodott,hogy az irányításom alatt tud maradni:))))) KÖSZÖNET...ÉS GYERTEK SOKAN 2000 az user limit:)))) (hol van az még) Hali wOlkOw™
  • wakeupneo
    Jah és az erre érdemes oldalt tették ki..
    Nem mi kértük, hanem igy döntöttek! Vajon miért?
  • wakeupneo
    Megint mi vagyunk a téma? Azthidtem ezt befejeztük..
    De ugylátszik nem.. :((
    Menj be és állitsd be tomcs...megköszönöm,....
  • tomcs
    ennyi erovel nyugodtan kinn le7ne a koli info oldala is meg meg 15 masik hub oldala is.... de mikor es ki fog olyan infooldalt csinalni ami semmi modon nem kotodik 1ik hubhoz sem es mindenkor minden hub adatai pontosan szerepelnek.. mert valahogy az lenne az igazi.
  • tomcs
    az igen erdekes tuzfal le7. na a kereses. a kliens es a hub kozott 1 tcp kapcsolat van. amikor valaki aktiv modban keres a keresesi uzenet tartalmazza a kereses parametereit es az user ip cimet. na ekkor a hub ezt szetkuldi es a kliensek udp csomagokkal valaszolnak ra, kozvetlenul a masik felhasznalonak. passziv modban ugyanugy szetkuldi a hub a keresesi parancsot viszont ebben nem ip van hanem a felhasznalo neve. erre csak az aktiv modban levo kliensek valaszolnak, meghozza a hubnak searchrespond paranccsal. ezeket aztan a hub ugyanazon a tcp kapcsolaton amin a chat, stb megy szepen visszakuldi a keresest kero kliensnek. szal elegge korulmenyes tuzfal le7 ami ezt blokkolja. (de azert ofkoz le7seges, viszont szerintem nincs olyan tuzfalprogi aminek ez igy alapbol funkcioja) szal amit fufuka mondott - bar tartalmaz pontatlansagokat - annyiban igaz hogy a passziv kereses jelentosen megterheli a hubot, foleg ha sok van belole. tehat 1 kicsit "gyanus" a dolog. de ugye nem mondunk ilyen csunya dolgokat :]]]
  • Nomád
    Bocs a T társulattólDC info: , de lenne egy kérdésem. Gürcölök, hogy menjen a http://dchun.hq.hu, és erre ezt látom: DC info: http://dchun.go.ro Köszönöm, ez igen nagyszerü elismerése annak, hogy kezelem az oldalt. Ha nem tetszik a munkám, szóljatok...
  • KenWood
    NO Problem csak a script......
  • KenWood
    Köszi:*** Kapcsolódás wishmaster.no-ip.com...
    *** Sikerült a HUBhoz kapcsolódni
    Your IP is banned!
    *** A kapcsolat megszakadt
  • wakeupneo
    [2003-01-23 08:23] <[HUN]Fufuka®> csak ki van kapcsolva állítólag
    [2003-01-23 08:24] <[HUN]Fufuka®> mert nem mindenki tud aktív lenni .......... technikai okokból
    [2003-01-23 08:26] <[HUN]Fufuka®> na ez az!!!! valaki akkor tud csak aktív lenni ha a technikai oldala adott
    [2003-01-23 08:30] <[HUN]Fufuka®> a keresés nem az aktív passívtól függ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [2003-01-23 08:30] <[HUN]Fufuka®> attól függ hogy a hub progiban mi van beállítva!!!!!
    [2003-01-23 08:31] <[HUN]Fufuka®> ha a hub progiban engedélyezve van akkor van keresés ha nincs akkor nincs !!!! van még a harmadik lehetőség.............. a hub progival techn gond!!
    [2003-01-23 08:32] <[HUN]Fufuka®> vagy van a 4. lehetőség.................... a létszám növelés miatt ki kellett kapcsolni!! mert terheli nagyon a hubot!

Ezt a ma reggeli közösben olvashatta mindenki a MATRIXon ,aki ott volt..
    Rövid hozzáfüznivalóm csak annyi, hogy nagyon örülnék , ha a magyarázatokat és az okfejtéseket az erre kompetenes emberek tennék meg, mivel így akkora baromságokat vesznek majd tudomásul a userek, hogy számokban azt megadni nem is lehet!

A MATRIXon jelenleg azért nemmegy a keresés,mert a tűzfal , ami mögött a gép van, nemengedélyezi jelenleg! Valószínüleg amint lehet, az eredeti helyzet áll majd vissza ott is, csak ezzel akérdéssel én nemtudok foglalkozni, mivel nincs rá jogosultságom!
    Ha valaki kicsit elgondolkodik azon, hogy a B-team és a MATRIX egy helyen vannak, és egyiken sem megy a kereső PASSIV módban, talán rájön, hogy nem kivan kapcsolva, hanem egyszerüen nem működik.

" [2003-01-23 08:30] <[HUN]Fufuka®> a keresés nem az aktív passívtól függ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
    Ehez pedig csak annyit fűznék hozzá, hogy ha nem ettől függ ,akkor mitől is? Az a véleményem ,hogy mindenki arra válaszoljon ,amiről megvan győzödve ,és teljes bizonyosságot nyert a tárgyra vonatkozoan az adott témával kapcsolatban!
    Ha ezzel a témával kapcsolatban valakinek MÉG kérdése van ,szivesen válaszolok neki, keressen meg. De ne olyanok tegyék ezt akiknek erről fogalmuk sincs. Én is csak itthon söprögetek.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek.
    DC info: http://dchun.go.ro / http://matrix-network.sytes.net
    DC szabályzat: http://dchun.go.ro/elements/addresses.htm
    Magyar hublista: http://dcinfo.sytes.net/hungaryhublist.config
    Nemzetközi hublista: http://dcinfo.sytes.net/publichublist.config