14341
A fórum csak technikai kérdésekre van, warezt ne kérjetek!
DC info: dcinfo.dynu.com, dchun.hq.hu
-
#4385 Neo!!!!!!
Please szolj, hogy ne menjerk bortonbe!!
En felek:)) -
#4384 Osztom a véleményem...emelem kalapom...de az sem árt ám ha a topic elején megkeresnéd ki mit mikor indít el,hogy felkorbácsolja a hangulatot..
és a forum azért van,hogy minden meg legyen beszélve CSúnya szó még nem hangzott el kivéve
( #4357 ) itt egy minősítés!!!! ami persze nem szép főleg ha olyan emberkét védünk meg aki tényleg trofeának találja azt,hogy minnél több hubon op legyen....sőt tőle még az sem volt megszokott hogy megjegyezte még a két "B" betüs hubon nem op...nekem ez annyira teccett mega LOL -
#4383 Már megint ez a LOG baromság! Ugyan...hehe! Gyártsál egyet nyugodtan Fufuka!
De mondom: TE engem nemutasitasz rendre. Sem te ,sem más. ÉS NEM AZÉRT ,MERT ÉN OLYAN NAGY VALAKI VAGYOK! Hanem azért , mert nemengedem meg. Mint mondtam, sem neked sem másnak, de még az anyámnak sem már egy ideje!
Én nem vettem a HUB elleni támadásnak a közösben beirt dolgot, csak érdekesnek találtam, hiszen, ilyenre tuti nemvolt példa!
A hangnem valóban nem megfelelő volt akkor azthiszem, ezt elismerem, és az illetékes emberektől elnézést ezuton is! Na de itt "rendreztasitásról" szó nemvolt. Dehát ez is mind1. Rejtéj marad,mint olysok minden!
És tudod ,szerintem az a baj, hogy túl sokat foglalkoznak olyan emberek dolgokkal,amihez semmi közük. Mi nem magunkban vagyunk el. Ezt szerintem éppen nem rólunk lehet elmondani!
RANDAL kollega igen jól rámutat itt dolgokra, és sajnos igaza is van .
Az pedig, hogy miért nemtudsz a mátrixra felmenni? NEMTUDOM. De ezuton meg is ragadom a lehetőséget, hogy nem is baj ha nemjössz fel, mert ,"én nem szoktam letölteni mind tudod!!!" duma nagyon ott van, csak tőled sem lehet szedni sajna. És ha jóltudom ,ilyen indokkal már [HUN]ferry is kilett csapva éppen a KOLI-ról ha jóltudom, mert nemlehet szedni tőle! És a 3 HUB / 4 slotról nem is beszélek ami szintén nem szabályos asszem! Ehez még hozzátehetem , azt is ,hogy vannak akik nemlátnak szivesen a HUBon.
Na ha ezt összegzem ,szerintem ne is nyomkodd azt a RECONNECT gombot! Felesleges.
Agyalj csak más hubok dolgain ,minket meg felejts el légyszives. Ha meg valaki olyan nagyon rólad szeretné leszedni azt ami kell neki, persze 3 k sebességgel ,majd ugyis megkeres, hidd el!
De azt vállalom, hogy ha valakinek kell valami tőled, megosztom én neki T3 on. Kicsit hamarabb végezhet. :)
Nah ennyit röviden. Nem kell, hogy utáljuk egymást, de szerintem az a legjobb ,ha minnél távolabb maradunk egymástól ,mert az egymásmellet az nemokés -
Geri_mezeiuser #4382 Nem egyedi problémáról van szó... -
#4381 Dehogyis!!!!
Az sokkal kevesbe felelmetes!!!
-
#4380 Hehe Maci nem is rossz télleg!!De a fenyítö[BOT] még visszi a pálmát...:))))) -
#4378 hmmm [BOT]Hollo, nem is rossz, lehet lecserelem a guardiant -
#4377 Remélem...!
Lassan Hollo = lesz egy [BOT]-al!:)) -
#4376 megnéztem a kedvedért hogy nekem mit dob ki, tessék:
[19:34] *** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
[19:34] *** Connected
[19:35] <<> -=Matrix Network No'1=- 1.0.25 matrix-hub.no-ip.com
[19:35]
Elsőre csont nélkül belépett. Ezzel nem huzni akarom az agyad, hanem mutatni hogy a hiba nálad van, nem a HUB-nál, szerintem próbáld meg újratenni a progit, vagy állítsd le a tuzfalat ha van stb.. remélem menni fog, sok sikert.
Ja és DC++ 0.211 hun, limitesem kliensem van. -
#4375 Ken talan 1 elonye van a dolognak!
Az uj HUBok tanulnak a hibakbol amit mi elkovettunk..... -
#4374 A hellyesírási hibákért elnézést,de ma nem igazán vagyok képbe... -
#4373 Hát Hollo nemazét,de te majdnem minden HUBon ott vagy és mindegyikra xar nagyivben...kivéve egyre..!!Ezt nem Macilaci védése miatt mondom hanem mint kivülálló...!De ilyen hozzáállásal nálunk se sokáig leszel sztem...! -
Geri_mezeiuser #4372 Nem ugyanaz mert más a cím meg más az időpont....
-
#4371 Szia
Amit te csinálsz, azt spamolásnak hívják és nem szép dolog .. Elhiszem hogy zavaró ha nem jutsz be egy HUB-ra, de ennek nem az az orvossága hogy röpke másfél óra alatt kb 9x bemásolod ugyanazt a szöveget. Nemigaz?
2 lett kivéve, 7 bentmaradt röviditve, de a tartalom igy is látszódik .. szerintem ez több mint elég igy is, nem?
és nevetségesnek/gyerekesnek tartom a 4367-es megnyilvánulást. -
#4370 Geri gyere hozzam!!!
Jobbat telleg nem tudok!!! -
#4369 Nem tehetek rola, hogy lenyulod a beirasaimat!!
-
#4368 2 percet siet az órád. -
Geri_mezeiuser #4367 Csak hogy ne unazkozzatok... -
Geri_mezeiuser #4366 [19:14] *** Connecting to matrix-hub.no-ip.com...
[19:14] *** Connected
[19:14] <<> > MEGTELT A HUB![19:26] *** Disconnected -
marcedli #4365 nah...mostmár ok..... -
#4364 Es en mit szoljak???
Kis HUB a Wish, es meg OPjai sincsenek!!
Hozzam batran johet barki!!!! -
marcedli #4363 hmmm....máskor ne az én nevem alatt szólalj meg, ha lehet.... -
#4362 Hiba van a rendszerben:))) -
#4361 Nem akarok senkit megbántani, de van itt egy srác aki már pár órája itt vergődik, mert nem tudja miért nem tud fellépni. Ti meg azon veszekedtek, hogy melyik a legjobb, legnagyobb, meg leglegebb Hub Mo.-n.
Nem tudom ez miért kell? ez tipikus magyar szokás, hogy utáljuk a másikat mer neki is van olyanja mint nekeme van, és ha neki épp egy kicsit jobban megy akkor má utáljuk.
Lásd anno az ftp-knél is mivolt? elkezdték cseszegetni, meg feljelentgetni egymást.
inkább örülni kellene, hogy a szerencsétlen mezei user fel tud menni valamelyikre, mert a másik má teli van, vagy nem tud annyi dolgot megosztani. -
#4360 Ha ezt most nem mondod el, hulyen halok meg!!!
Koszonom Marcedli!!!
Lehetnek a tanitvanyod???????
Igazan nagy megtiszteltetes lenne 1 ilyen muvelt embertol tanulni!!!
-
#4358 ALLJ!!!!!!!!!!
EZT EN IRTAM!!!!
MIERT UGY JELENT +????
-
marcedli #4357 Ha ezt most nem mondod el, hulyen halok meg!!!
Koszonom Marcedli!!!
Lehetnek a tanitvanyod???????
Igazan nagy megtiszteltetes lenne 1 ilyen muvelt embertol tanulni!!! -
marcedli #4356 macilaci....te titka setét egy barom vagy......
a vizsgaidőszak egy évből effektíve 2 hónap, mígy a dc 12....ha ezt nem fogod fel, az csak téged minősít....mára befejeztem a hozzászólást.... -
#4355 LOL -
#4354 Jó leesett már.. Látom harcias kedvedben vagy. -
#4353 ;o) -
#4352 Szia BRUCE! Nicsak nicsak..A nagytestvér figyel mineket most is! -
#4351 Akkor szeresd otthon a gépeden ha megkérhetlek.
köszönöm -
Geri_mezeiuser #4350 Na most miért vetted ki??? -
#4349 Szamolni + mindenki tud:)))))))))) -
#4348 az addig okés, csak a topic kezd idiótán kinézni már :))) -
#4347 Hollo +emlitette, hogy nincs OPom (mely nem igaz) erre reagaltam:)) -
#4346 NAAAAAAAAAAAAAAA! Mond már el mi a kuki van! -
Geri_mezeiuser #4345 Szeretem a sormintát.... -
#4344 Ezeket en is ismerem, de ugy latszik neked egesz evben tartanak!!!! ZHk mindig vannak, de ha ez meggatol teged az operatori feladatok elvegzeseben, akkor miert vallalod el???? Senki nem kotelezett ra!! Frageket meg a quake ben gyujts, ne a DCn!!!!!!!!!!